nyuszifül Elküldve Július18, 2005 Megoszt Elküldve Július18, 2005 sztem ird le 500x h szeretek offolni :( :lol: :lol: akkor még jobban szeretnétek, mi????? :lol: ui:szeretek offolni 500* Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július18, 2005 Megoszt Elküldve Július18, 2005 akkor még jobban szeretnétek, mi????? :lol: ui:szeretek offolni 500* én tuti de a moderatoroknak adnál pár kellemetlen órát :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július18, 2005 Megoszt Elküldve Július18, 2005 megyek aludni Nyuszikám ! álmodj szépeket és jóéjszakát !!!!! ja és TELO ! JÓREGGELT :hello2: :hello2: :hello2: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július18, 2005 Megoszt Elküldve Július18, 2005 én tuti de a moderatoroknak adnál pár kellemetlen órát :( :lol: :lol: hát akkor jó éjszakát :smt008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 Mamma-mija, ti még itt serénykedtetek, késő este??!! :shock: Hiszen legalább fél 11-ig msn-eztünk is....! De van kérdésem is a G Astrásokhoz: ti melyik motort ajánlanátok leginkább? Fogyasztás-teljesítmény arányában? Nekem erősebb motor kell,mint az én 1.2-esem, de azért ne egye le rólam a gatyámat.... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július19, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Július19, 2005 Mamma-mija, ti még itt serénykedtetek, késő este??!! :shock: Hiszen legalább fél 11-ig msn-eztünk is....! De van kérdésem is a G Astrásokhoz: ti melyik motort ajánlanátok leginkább? Fogyasztás-teljesítmény arányában? Nekem erősebb motor kell,mint az én 1.2-esem, de azért ne egye le rólam a gatyámat.... :( Y17DT motorosat :wink: jó megy, keveset fogyaszt, isuzu motor Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 Jóóóóóóóóóóóóóóó reggelt mindenkinek!!!!!!!! :( :lol: :lol: Szép kis termés!! De végre legalább felélesztettétek a topicot! :smt038 Szóval most kellemes meglepetést okoztatok... :roll: :lol: Engedélyezem a további csevejt! :lol: Majd én tartom a hátam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 Jóóóóóóóóóóóóóóó reggelt mindenkinek!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Szép kis termés!! De végre legalább felélesztettétek a topicot! :smt038 Szóval most kellemes meglepetést okoztatok... :roll: :lol: Engedélyezem a további csevejt! :lol: Majd én tartom a hátam... szia ember :( akkor jó, örülök, hogy megleptünk :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 szia ember :( akkor jó, örülök, hogy megleptünk :wink: Annyira örülök nektek.... Télleg megleptetek... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 Annyira örülök nektek.... Télleg megleptetek... :lol: csak kár, hogy már késő volt, ha hamarabb kezdünk garázdálkodni akkor még több csverészés lett volna, természetesen nem a kocsikról :lol: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 Uhuhu! Köszönöm a tanácsot (bár a dízellel nem vagyok még teljesen kibékülve....) :( Szia Telo! :lol: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 Mamma-mija, ti még itt serénykedtetek, késő este??!! :shock: Hiszen legalább fél 11-ig msn-eztünk is....! .... :( fél kettőkor feküdtem :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 Uhuhu! Köszönöm a tanácsot (bár a dízellel nem vagyok még teljesen kibékülve....) :( Szia Telo! :lol: :wink: HELLO, my name is TELO.... :roll: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 Uhuhu! Köszönöm a tanácsot (bár a dízellel nem vagyok még teljesen kibékülve....) :( Szia Telo! :lol: :wink: Tök vidám ez a toipc. Szeretek ide járni. :lol: Corsa! Ha már a dizel nem jó, de a turbóhoz ragaszkodsz, akkor Z20LET coupe. :wink: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 fél kettőkor feküdtem :oops: Szép... már megint karikásak a szemeid?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 Szép... már megint karikásak a szemeid?? csak egy ici-pcit :oops: de az apehnál felébredtem :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 Tök vidám ez a toipc. Szeretek ide járni. :( Corsa! :lol: :lol: vidám topic, de jó :lol: örülünk ha itt vagy, vidámkodjunk együtt :wink: ui:bocs, fáradt vagyok :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 Tök vidám ez a toipc. Szeretek ide járni. :( Corsa! Ha már a dizel nem jó, de a turbóhoz ragaszkodsz, akkor Z20LET coupe. :wink: :lol: :lol: Te tiszteletbeli őslakos vagy ezen a fórumon. Asszem az első oldalon is írtál... Z20LET.... hmmmmmm.... beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem.... berembembemmmm..... beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem.... :roll: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 [ Ha már a dizel nem jó, de a turbóhoz ragaszkodsz, akkor Z20LET coupe. :wink: :( :lol: Mióta láttam NeedForSpeed gyönyörű kabrió Astráját, elhatároztam: nekem is lesz egy olyan....... valamikor..... :lol: Igazából smmi bajom a dízellel, csak a hangja.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 csak egy ici-pcit :oops: de az apehnál felébredtem :( Én meg ma reggel biztosítónál meg okmányirodában jártam. A biztosítónál zöldkártyát kértem a horvát úthoz, okmányirodában meg töröltettem a lízingelő bank vételi, meg elidegenítési jogát, mivel már maradéktaléanul törlesztettem a tartozásomat... :roll: :lol: Ezért az okmányirodának 1500 ft-ot kellett fizetnem. De így aztán már télleg az enyém az ótó.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 Én meg ma reggel biztosítónál meg okmányirodában jártam. A biztosítónál zöldkártyát kértem a horvát úthoz, okmányirodában meg töröltettem a lízingelő bank vételi, meg elidegenítési jogát, mivel már maradéktaléanul törlesztettem a tartozásomat... :roll: :lol: Ezért az okmányirodának 1500 ft-ot kellett fizetnem. De így aztán már télleg az enyém az ótó.... gratulálok!!!!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 Gratulálok az autóhoz! :( Nékem még van pár részlet..... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 Mióta láttam NeedForSpeed gyönyörű kabrió Astráját, elhatároztam: nekem is lesz egy olyan....... valamikor..... :( Igazából smmi bajom a dízellel, csak a hangja.... Picit kerreg a dízel, de jó kis nyomatéka van neki... Mondjuk a Z20LET-nek is már van... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 Köszike a gratulációkat... :( Én is örülök.... Fura, hogy most már nálam van a törzskönyv... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BallaImi Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 Hali! Üdv. mindenkinek. Gratula Telo! Tök jó hogy végre a sajátod a gép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts