kobraCode Elküldve Augusztus11, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2014 Helló Szeretnék az autóra menetfényt szerelni vezérlő elektronikával.Az lenne a kérdésem hogy a motortérbe honnan tudnék levenni 12V ot de úgy hogy akkor legyen meg a 12V mikor elforditom a gyujtáskapcsolót. Előre is köszönöm Szia, benzinszivattyú reléjén találsz. Valamelyik lábon lesz, mérd ki. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zig Elküldve Augusztus12, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2014 Sziasztok. Ti milyen műszerfalápolót használtok? Létezik egyáltalán olyan ami nem vonza a port és sokáig fényes marad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
demura Elküldve Augusztus12, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2014 Sziasztok. Ti milyen műszerfalápolót használtok? Létezik egyáltalán olyan ami nem vonza a port és sokáig fényes marad? Én popsitörlőt használok. Még kárpittisztítónak is kiváló. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus12, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2014 Sziasztok. Ti milyen műszerfalápolót használtok? Létezik egyáltalán olyan ami nem vonza a port és sokáig fényes marad? Semmit. Mikroszálas rongy. Az leviszi a port. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janó32 Elküldve Augusztus12, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2014 Sziasztok. Ti milyen műszerfalápolót használtok? Létezik egyáltalán olyan ami nem vonza a port és sokáig fényes marad? Turtle műszerfalápoló. Iszonyat jó, kevés kell belőle (ráfújod a felületre és egy nem szöszölő ronggyal széttörlöd), egyáltalán nem foltosodik, egyenletes eredeti színt adja vissza, nem csillog mint a sima szilikon tartalmú cuccok, portaszító és kb egy hónapig olyan illat van hogy csak na (mintha illatosítót tennél a kocsiba). http://www.fekiauto.hu/?mod=reszlet&id=13277 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Augusztus12, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2014 Sziasztok! A külső műanyag részeket mivel ápoljátok ( kilincs,műanyag díszcsík az ajtón)? Illetve milyen kárpit tisztító létezik,ami illatos? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus12, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2014 Sziasztok! A külső műanyag részeket mivel ápoljátok ( kilincs,műanyag díszcsík az ajtón)? Illetve milyen kárpit tisztító létezik,ami illatos? Műanyagokra kintre. Kárpit tisztító szerintem takarítógéppel csináld, majd szárítsd ki, pár nap a napon, lehúzott ablakokkal. ;) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Augusztus13, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2014 Sziasztok! Jön valaki 23-án Kunszentmiklósra az Astra találkozóra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Augusztus13, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2014 Sziasztok! Jön valaki 23-án Kunszentmiklósra az Astra találkozóra? Merre van az a Kunszentmiklós? Olyan is van hogy Astra találkozó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Augusztus14, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2014 Merre van az a Kunszentmiklós? Olyan is van hogy Astra találkozó? Astra Club szervezi az autós találkozót.... Újsághirdetésben láttam, megörültem neki. https://www.facebook.com/events/1503073893258105/ "II. ACH MÁRKAFÜGGETLEN ÉS OPELTALÁLKOZÓ Időpont: 2014.08.23Helyszín: 6090 Kunszentmiklós, Kossuth Lajos u. 56.EpreskertBelépő: 1000 ft/fő Autóval való behajtás: 500 ft/autó 12 éves kor alatt a rendezvény látogatása ingyenes! A szépségverseny ingyenes csak nevezni kell rá. --------------------------------------------------------------------------- Házigazda: ???? Amikre lehet számítani: --------------------------------------------------------------------------- - Autós szépségverseny - Hangnyomás verseny - Kipufogó hangnyomásmérés - Vetélkedők - Táncbemutató (kétszer is) - Büfé (kaja,pia,fagyi,kürtöskalács,jégkása....) - Egész nap zene - Tombola - Szexy Autómosás - KoktélBár vagy Koktélospult Díjazások, kategóriák: -------------------------------------- - TOP 10 (a találkozó 10 legszebb autója) - Hangnyomásverseny 1-3 (3 kategória) - Kipufogó hangnyomás 1-3 - Autós limbó 1-3 (gyári és gewinde vehet részt a díjakért! , az airride-os kocsikat csak mérni fogjuk) Nevezni 12:00-ig lehet!!!!!! Hangnyomás verseny (zene) ------------------------------------- - 1000w alatt - 1000w-2000w - 2000w felett A kategória első 3 helyezettje kap kupát --==Nevezés: 1500ft==-- Nevezni 12:00-ig lehet!!!! ----------------------------------- Kipufogó mérés: - Diesel - Benzin Minden esetben 1-3ig díjazzuk a résztvevőket! --== Nevezés: 700 ft ==-- Lesznek ügyességi versenyek is: --------------------------------------------- - hengerfej hajítás - gumihajítás Minden esetben 1-3ig díjazzuk a résztvevőket! --------------------------------------------- Időterv: 09:00 Kapunyitás 09:00-12:00 Nevezés a hangnyomás versenyre 10:00-13:00 Nevezés a szépségversenyre 12:00-14:00 Hangnyomás verseny 12:00 Táncbemutató 12:30 Ügyességi versenyek 14:00 Autóslimbó 14:30 Szexy Autómosás 15: 00 Kipufogómérés 16:00 Táncbemutató 16:30 Tombolahúzás 17:30 Díjátadó Nagyon sok szeretettel várunk mindenkit!!!" Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabiika11 Elküldve Augusztus14, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2014 Helló Az lenne a kérdésem hogy hogyan tudok behuzni egy kábelt a motortérből az utastérbe?A motorháztető bowdenje az már kilőve ott már van egy kábel.Más hely esetleg?Pontos leirást nagyon megköszönném vagy ha még fénykép is lenne róla :) :) Előre is köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Augusztus14, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2014 Helló Az lenne a kérdésem hogy hogyan tudok behuzni egy kábelt a motortérből az utastérbe?A motorháztető bowdenje az már kilőve ott már van egy kábel.Más hely esetleg?Pontos leirást nagyon megköszönném vagy ha még fénykép is lenne róla :) :) Előre is köszönöm Fék rásegítő mögött van egy gumi dugó, azt kifúrod és azon keresztül. Kép forrása, DarthVödör és talán Imy: https://557442e0-a-62cb3a1a-s-sites.googlegroups.com/site/opelccled/koedlampa-beepitese/imy3.jpg?attachauth=ANoY7co7NdNtCHsPPS3fyvoo6j9AwOBdeVvD2Q6mVMcH4ZcBmnCDIFKSQTYJWks4ycRGXfahXPR7sQXTWYtEqwOJRErgRO8Z_DnpahOxTDXGXDSl_2sINTPq0wQv7muhKG7jlf09ns68dwUrv23Fs5C8uiR_mNW5gyG7bYVv7AXjKw0qOKYC1OvWVe6W-aV4Y5XC1gO7vRMSsMaenLr1QyOcQUkOWVCPiOnNEUYt4afoY4ea5ISYg2Q%3D&attredirects=0 Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus14, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2014 Fék rásegítő mögött van egy gumi dugó, azt kifúrod és azon keresztül. Kép forrása, DarthVödör és talán Imy: https://557442e0-a-62cb3a1a-s-sites.googlegroups.com/site/opelccled/koedlampa-beepitese/imy3.jpg?attachauth=ANoY7co7NdNtCHsPPS3fyvoo6j9AwOBdeVvD2Q6mVMcH4ZcBmnCDIFKSQTYJWks4ycRGXfahXPR7sQXTWYtEqwOJRErgRO8Z_DnpahOxTDXGXDSl_2sINTPq0wQv7muhKG7jlf09ns68dwUrv23Fs5C8uiR_mNW5gyG7bYVv7AXjKw0qOKYC1OvWVe6W-aV4Y5XC1gO7vRMSsMaenLr1QyOcQUkOWVCPiOnNEUYt4afoY4ea5ISYg2Q%3D&attredirects=0 Igen, ez az én kékem. :) Az LPG vezetéke, és ködlámpa vezetéke. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Augusztus14, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2014 Lehet kiszaladok Kunszentmiklósra,ha jó idő lesz.Nincs sokkal messzebb tőlem mint Verőce. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Augusztus15, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2014 Sziasztok! Van egy eladó tempomatos irányjelző karom és egy kuplung kapcsolóm. Mindkettőhöz meg van a csatlakozó is a kábelkötegből kb. 10cm-es vezetékkel. érdeklődni pü.-ben Link to comment Megosztás: More sharing options...
Virgo Elküldve Augusztus15, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2014 (edited) Sziasztok! Ezt láttátok már? :) :http://totalcar.hu/magazin/hirek/2014/08/15/nagy_dobasra_keszul_az_opel/ Módosítva Augusztus15, 2014 : Virgo Link to comment Megosztás: More sharing options...
psych0 Elküldve Augusztus15, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2014 Sziasztok! Az irányjelző karról jut eszembe. Indexelés után gyakran nem ugrik vissza középre, off állásba a kar, ha egyenesbe tekerem a kormányt. Gondolom valami rugót kellene cserélni benne vagy bonyolultabb a megoldás? Másik probléma: A háromajtósnál a vezető oldali ajtónál nem tudom szakaszosan kinyitni az ajtót, nem áll meg félig nyitott és teljesen nyitott állásnál. Itt meg ha jól gondolom egy úgynevezett határolót kellene cserélnem. Ennek mi a menete? A 3 ajtós határolója megegyezik az 5 ajtóséval? Köszi! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus16, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2014 Azt tudtam, hogy az astra fékei nem legendásan jók, de hogy ennyire.... Tegnap M7, belső sávban megyek, látom az előttem haladó BMW előtt belefékeznek én is a féken a lábam, lassítok, majd BMW egy erőset fékezett, én rá a fékre, majd a felezővonal fele kihúztam a kocsit szerencsémre, mert feltoltam volna a BMW-t. A mögöttem levő astra meg a korlát fele lavírozott. Szerencsére nem lett gond... Link to comment Megosztás: More sharing options...
merenyi85 Elküldve Augusztus16, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2014 Azt tudtam, hogy az astra fékei nem legendásan jók, de hogy ennyire.... Tegnap M7, belső sávban megyek, látom az előttem haladó BMW előtt belefékeznek én is a féken a lábam, lassítok, majd BMW egy erőset fékezett, én rá a fékre, majd a felezővonal fele kihúztam a kocsit szerencsémre, mert feltoltam volna a BMW-t. A mögöttem levő astra meg a korlát fele lavírozott. Szerencsére nem lett gond... Tény hogy vannak sokkal harapósabb fékrendszerek, de azért az opelé sem borzasztó. Ha valaki meg meri rendesen nyomni a pedált fog az rendesen.... Onnantól meg már az abroncson múlik, hogy azok mennyi féknyomatékot képes felvinni az útra. (a gyári Dunloptól nem vagyok én sem hasra esve, de jó gumival rendben van az Astra) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Augusztus16, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2014 Azt tudtam, hogy az astra fékei nem legendásan jók, de hogy ennyire.... Tegnap M7, belső sávban megyek, látom az előttem haladó BMW előtt belefékeznek én is a féken a lábam, lassítok, majd BMW egy erőset fékezett, én rá a fékre, majd a felezővonal fele kihúztam a kocsit szerencsémre, mert feltoltam volna a BMW-t. A mögöttem levő astra meg a korlát fele lavírozott. Szerencsére nem lett gond... A 256mm-es tárcsák ennyire képesek! Gondolom a Bömösön vannak 300-as tárcsák, motortól függően, és az sem lehetetlen, hogy 4 dugattyús féknyereggel kombinálva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Augusztus16, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2014 Sziasztok! Van egy eladó tempomatos irányjelző karom és egy kuplung kapcsolóm. Mindkettőhöz meg van a csatlakozó is a kábelkötegből kb. 10cm-es vezetékkel. érdeklődni pü.-ben Senki nem akar tempomatot beépíteni? Segítenék is ha egyedül nem megy! Link to comment Megosztás: More sharing options...
NW1 Elküldve Augusztus16, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2014 Senki nem akar tempomatot beépíteni? Segítenék is ha egyedül nem megy! Akarnék én, ha tudnék Z14XEP-be. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom86 Elküldve Augusztus16, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2014 Senki nem akar tempomatot beépíteni? Segítenék is ha egyedül nem megy! Én szeretnék majd egyszer, de bowdenes a gázpedálom, ha abban is tudsz segíteni akkor majd konzultálunk:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus16, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2014 Tény hogy vannak sokkal harapósabb fékrendszerek, de azért az opelé sem borzasztó. Ha valaki meg meri rendesen nyomni a pedált fog az rendesen.... Onnantól meg már az abroncson múlik, hogy azok mennyi féknyomatékot képes felvinni az útra. (a gyári Dunloptól nem vagyok én sem hasra esve, de jó gumival rendben van az Astra) Igen a gyári Dunlop van rajta, és még gyári, azaz 6.5 éves. ;) Jövőre csere szerintem. :) Akarnék én, ha tudnék Z14XEP-be. :) Én is egy darabig odavoltam érte, aztán nem lett belőle semmi. Pedig megyek pályán sokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Augusztus16, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2014 Én szeretnék majd egyszer, de bowdenes a gázpedálom, ha abban is tudsz segíteni akkor majd konzultálunk:-) Sajna a bowdenesben nem vagyok otthon, de azt tudom, hogy a kar és a kapcsoló jó ahhoz is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts