nyuszifül Elküldve Július18, 2005 Megoszt Elküldve Július18, 2005 és pörköltet akartak csinálni belőle :lol: de Telo koma meghódította :lol: pörköltöt?????? :shock: és jött a gaz csábító és elhódított :lol: azaz megmentett Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július18, 2005 Megoszt Elküldve Július18, 2005 DE Soltvadkerten mindent megbeszéltünk :( szted a többiek tudják miért kezdtünk bele ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július18, 2005 Megoszt Elküldve Július18, 2005 DE Soltvadkerten mindent megbeszéltünk :( szted a többiek tudják miért kezdtünk bele ? velem nem beszélted meg!!!!!!! nem tudják szerintem, de lehet még mi sem, vagy igen???, :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július18, 2005 Megoszt Elküldve Július18, 2005 nem tudják szerintem, de lehet még mi sem, vagy igen???, :lol: hát nekem, van egy sejtésem de nem tudom :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július18, 2005 Megoszt Elküldve Július18, 2005 hát nekem, van egy sejtésem de nem tudom :( szeretem a sejtelmes dolgokat :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július18, 2005 Megoszt Elküldve Július18, 2005 szeretem a sejtelmes dolgokat :oops: na jó mondd el h mégis miért tértünk vissza az alapokhoz :( :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július18, 2005 Megoszt Elküldve Július18, 2005 na jó mondd el h mégis miért tértünk vissza az alapokhoz :( :wink: hát mert az én szeretett uram és parancsolóm, vezérem már nagyon-nagyon hiányolt minket :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július18, 2005 Megoszt Elküldve Július18, 2005 hát mert az én szeretett uram és parancsolóm, vezérem már nagyon-nagyon hiányolt minket :wink: és kissé fel akartuk dobni a topicot a tartalmas csevejünkkel :( :lol: :lol: és innen indult minden :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július18, 2005 Megoszt Elküldve Július18, 2005 és kissé fel akartuk dobni a topicot a tartalmas csevejünkkel :( :lol: :lol: és innen indult minden :wink: azt hisezm ehhez az adminoknak lesz 1-2 szava :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július18, 2005 Megoszt Elküldve Július18, 2005 azt hisezm ehhez az adminoknak lesz 1-2 szava :( miért ? régen sem lettünk kitörölve....és egyszer már kikáltottuk az anarchiát nem ? nem emlékszel ? :evil1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július18, 2005 Megoszt Elküldve Július18, 2005 miért ? régen sem lettünk kitörölve....és egyszer már kikáltottuk az anarchiát nem ? nem emlékszel ? :evil1: törölve nem, de még a végén megint át lesz nevezve a topic :lol: bár akkor nagyon büszek voltam magamra, hogy ilyen hamar az "élre" törtem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július18, 2005 Megoszt Elküldve Július18, 2005 az Uhuhu alkotása volt :( :lol: :lol: télleg ebből a topicból lettél klubtag :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július18, 2005 Megoszt Elküldve Július18, 2005 az Uhuhu alkotása volt :( :lol: :lol: télleg ebből a topicból lettél klubtag :wink: ahhoz képest elég ritkán járok vissza :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július18, 2005 Megoszt Elküldve Július18, 2005 ahhoz képest elég ritkán járok vissza :oops: hát igen kirepültél a fészekből....én szoktam itt olvasgatni de elég komoly témák vannak itt :( okoskodni meg nem szeretek... De ha jól látom itt van NPasi is.... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július18, 2005 Megoszt Elküldve Július18, 2005 hát igen kirepültél a fészekből....én szoktam itt olvasgatni de elég komoly témák vannak itt :lol: okoskodni meg nem szeretek... De ha jól látom itt van NPasi is.... :wink: bezzeg akkor éjszaka hiába jöttem haza, mki aludt, senki nem volt itt hogy segítsen :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július18, 2005 Megoszt Elküldve Július18, 2005 bezzeg akkor éjszaka hiába jöttem haza, mki aludt, senki nem volt itt hogy segítsen :( miért ne mhívtál fel..abban még én is tudtam volna segíteni :wink: kiváncsi leszek reggel a többiek fejére..bár elvileg itt nem is tudunk offolni nem ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július18, 2005 Megoszt Elküldve Július18, 2005 miért ne mhívtál fel..abban még én is tudtam volna segíteni :wink: kiváncsi leszek reggel a többiek fejére..bár elvileg itt nem is tudunk offolni nem ? mert a balatonon voltál :lol: ez egy cseverészős topic :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július18, 2005 Megoszt Elküldve Július18, 2005 a mobil odáig is elér te Nyúl :twisted: és G astra tulaj vagy..és tul.kép én is hsiz van G astránk...télleg nem is láttad még..vagy igen ? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július18, 2005 Megoszt Elküldve Július18, 2005 a mobil odáig is elér te Nyúl :twisted: és G astra tulaj vagy..és tul.kép én is hsiz van G astránk...télleg nem is láttad még..vagy igen ? :roll: jó de mit tudtunk volna csinálni??????de legközelebb felhívlak, de remélem nem kocsiügyben kell :wink: csak képen egy szép bordó színű, ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július18, 2005 Megoszt Elküldve Július18, 2005 na azé..igen egy bordó sasmadár :( :lol: :lol: Telo mekorát fog nézni reggel :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július18, 2005 Megoszt Elküldve Július18, 2005 na azé..igen egy bordó sasmadár :( :lol: :lol: Telo mekorát fog nézni reggel :shock: igen majd azt hiszi, mennyi sok új infót serénykedtek itt össze a tagok néha bánom is hogy nem értek jobban a kocsikhoz, akkor talán lehetne néhány értelmes hozzászólásom is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július18, 2005 Megoszt Elküldve Július18, 2005 néha bánom is hogy nem értek jobban a kocsikhoz, akkor talán lehetne néhány értelmes hozzászólásom is :( nemááá téged úgy szertünk ahogy vagy...én is itt vagyok kb 1600 hozzászólással és nem is értek a kocsikhoz.....és ezek közül volt kb 100 értelmes :lol: az is kérdés :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július18, 2005 Megoszt Elküldve Július18, 2005 szóval azért azt a gyújtáskapcsoló beragadósdi dolgot, senki nem fejtette ki, de örülök hogy megoldódott. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július18, 2005 Megoszt Elküldve Július18, 2005 nemááá téged úgy szertünk ahogy vagy... én is itt vagyok kb 1600 hozzászólással és nem is értek a kocsikhoz.....és ezek közül volt kb 100 értelmes :( az is kérdés :lol: :lol: :lol: kösz ezt a burkolt helyeslést :lol: :lol: húha akkor iparkodnom kell, 500-zal le vagyok maradva :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július18, 2005 Megoszt Elküldve Július18, 2005 húha akkor iparkodnom kell, 500-zal le vagyok maradva :roll: sztem ird le 500x h szeretek offolni :( :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts