wookie Elküldve Szeptember11, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2015 Mindkettőből van hosszú meg rövid. :D DE mit szeretnél elérni? Jól látom hogy neked gt-d van? 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
patsz80 Elküldve Szeptember12, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2015 Mindkettőből van hosszú meg rövid. :D DE mit szeretnél elérni? Jól látom hogy neked gt-d van? Elérni kisebb motorfordulat nagyobb sebesség pl autópálya kevesebb fogyi stb. XDDD Nem tudom hogy gt e de a képen az enyém van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember12, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2015 Aha. Hát meg kéne nézni a szám beütést a váltó végén. Hogy w394 vagy c394 vagy w374 vagy c374 vagy egyéb. :) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
patsz80 Elküldve Szeptember12, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2015 Aha. Hát meg kéne nézni a szám beütést a váltó végén. Hogy w394 vagy c394 vagy w374 vagy c374 vagy egyéb. :) Ok mindent leirok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Szeptember12, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2015 Elérni kisebb motorfordulat nagyobb sebesség pl autópálya kevesebb fogyi stb. XDDD Nem tudom hogy gt e de a képen az enyém van. A GT-be pörgősebb váltó van.Én is ilyenbe adtam el a sima C20NE-be való F16-os váltót. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember12, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2015 Pont ezért kérdeztem hogy gt-e,mert nekem a képről annak tűnik. De ki tudja. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
patsz80 Elküldve Szeptember13, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2015 Pont ezért kérdeztem hogy gt-e,mert nekem a képről annak tűnik. De ki tudja. Honnan tudom meg biztosra? Mit nézzek meg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember13, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2015 Honnan tudom meg biztosra? Mit nézzek meg? legegyszerűbb ha megnézed a váltó w számát. :-D amúgy a gt ismertetőjelei: b-c oszlop fekete, kis szárny a csomagtartón, piros csík a lökhárítón díszléceken körbe, sportkormány sportülések, és persze a rövidebb váltó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
patsz80 Elküldve Szeptember13, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2015 Ok ezt tettem 90 334 346 F16 8415-6 ennyit láttam a váltón Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Szeptember13, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2015 (edited) legegyszerűbb ha megnézed a váltó w számát. :-D amúgy a gt ismertetőjelei: b-c oszlop fekete, kis szárny a csomagtartón, piros csík a lökhárítón díszléceken körbe, sportkormány sportülések, és persze a rövidebb váltó. Meg a csomagtartón rajta van fehér matricával,hogy Vectra GT.Vagy az ajtón egy műanyag.Bár ezek szerint nem mindegyiken:) https://www.google.hu/search?q=vectra+GT&espv=2&biw=1280&bih=923&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0CCEQsARqFQoTCJjZv_jz88cCFUJbGgodHGYGpg#tbm=isch&q=vectra+A+GT&imgrc=vDGZ0wS20_7zqM%3A Módosítva Szeptember13, 2015 : Geopake Link to comment Megosztás: More sharing options...
patsz80 Elküldve Szeptember13, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2015 Egyedül a váltó száma amit írtam az Gt? A kasznin az ajtó előtt a sárvédön 2 háromszög jel van ami kék és piros. Kasznihoz más semmi tábláján vectra A cc van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember13, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2015 Ezek egyike sem az ami nekünk kell. Kitekered balra a kormányt, és a kerék előtt bebújva, a váltó alsó peremén kell legyen a szám: De láttam már olyat is hogy a váltó fedelébe volt beütve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
patsz80 Elküldve Szeptember14, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2015 Ezek egyike sem az ami nekünk kell. Kitekered balra a kormányt, és a kerék előtt bebújva, a váltó alsó peremén kell legyen a szám: De láttam már olyat is hogy a váltó fedelébe volt beütve. Mindenképpen megnézem csak a meló elszólított a kocsi mellől :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember14, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2015 Pff...Sztahonovista.:D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
patsz80 Elküldve Szeptember17, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2015 Pff...Sztahonovista.:D Jelentem w355 ezt kerestük? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember17, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2015 Jelentem w355 ezt kerestük? ezt. Viszont ez az egyik leghosszabb váltó. Ennél már nemigen van hosszabb. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
patsz80 Elküldve Szeptember17, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2015 ezt. Viszont ez az egyik leghosszabb váltó. Ennél már nemigen van hosszabb. Köszönöm. Akkor ez a kocsi nem Gt. (ettől még imádom) XDDD Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember17, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2015 De most amúgy neked mennyit is forog mennyinél hanyadikban hogy hosszabbat szeretnél? 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
patsz80 Elküldve Szeptember17, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2015 De most amúgy neked mennyit is forog mennyinél hanyadikban hogy hosszabbat szeretnél? Jelenleg semennyit de asszem 3000 körül volt 120 5 ben. Csak azt hittem ennél van hosszabb esetleg de akkor jó ez így! Még nem teljesen vagyok képben a típusban. Nagyon régen Trabant volt golf 2 ötös váltó stb. Szeretem a végleteket kiprobálni. Most hogy ez is szétjött alul felül egyedül blokkot nem fűzöm mert szemmel láthatóan jó már kezd derengeni hogy működik ez a rendszer. Persze sok okosat hallok tőletek is! Megint azt érzem mint tizenéves évek végén van egy klassz jó verda a markomban (amit sajnos nem tartottak karban). De már nem sok van hátra. Aztán tavasszal kasztni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Szeptember17, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2015 Jelenleg semennyit de asszem 3000 körül volt 120 5 ben. Csak azt hittem ennél van hosszabb esetleg de akkor jó ez így! Még nem teljesen vagyok képben a típusban. Nagyon régen Trabant volt golf 2 ötös váltó stb. Szeretem a végleteket kiprobálni. Most hogy ez is szétjött alul felül egyedül blokkot nem fűzöm mert szemmel láthatóan jó már kezd derengeni hogy működik ez a rendszer. Persze sok okosat hallok tőletek is! Megint azt érzem mint tizenéves évek végén van egy klassz jó verda a markomban (amit sajnos nem tartottak karban). De már nem sok van hátra. Aztán tavasszal kasztni. Nekem is Trabant volt az első Jetta a második kocsim.Az én Vectra C20NE-m 2700 körül ment 130-cal 5.sebességben.Ha nem kellene sok kutyát fuvaroznom,még mindig a Vectrát használnám.Nézegettem sokáig jó A Vectrákat,de már letettem róla:) Egyszer találtam is egy CDX-et de lecsúsztam róla. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
patsz80 Elküldve Szeptember17, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2015 Nekem is Trabant volt az első Jetta a második kocsim.Az én Vectra C20NE-m 2700 körül ment 130-cal 5.sebességben.Ha nem kellene sok kutyát fuvaroznom,még mindig a Vectrát használnám.Nézegettem sokáig jó A Vectrákat,de már letettem róla:) Egyszer találtam is egy CDX-et de lecsúsztam róla. Vectra B kombi? XDDD sajnos abban már nem volt C20NE.... De örvendek kedves ex Trabantos! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Szeptember17, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2015 Vectra B kombi? XDDD sajnos abban már nem volt C20NE.... De örvendek kedves ex Trabantos! G Astra caravan.mint az aláírásomban.Sajnos ebben sincs C20NE,csak ecotec:) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
patsz80 Elküldve Szeptember17, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2015 G Astra caravan.mint az aláírásomban.Sajnos ebben sincs C20NE,csak ecotec:) Barátomnak is ecotec van 1.8 automata vectra B. Együtt szoktunk szerelhető. Szereti bár nem a legjobban hozzáférhető szerelésileg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember17, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2015 Egy jó b2 ötajtós, x20xev-vel átépítve c20xe-re. :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Szeptember19, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2015 Jó kis Zender lökösökkel ;) Egy jó b2 ötajtós, x20xev-vel átépítve c20xe-re. :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts