James503 Elküldve Május14, 2014 Megoszt Elküldve Május14, 2014 Sziasztok valaki tudna nekem segíteni hogy állítható fütőművet akarok venni de sehol nme találok jó árba (80-90) minden autóhoz találtam ilyen árba csak az A Vektrához nem ha esetleg valaki tud valahonnan akár kintről is azt nagyon megköszönném!! :icon1: :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelnils Elküldve Augusztus11, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2014 Elöl tárcsát meg betétet kéne cserélnem. A hűtött tárcsákhoz más betét kell a plusz vastagság miatt? Miket érdemes mostanság megvenni,mert pl a Brembonak nem túl jó a híre! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus11, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2014 Elöl tárcsát meg betétet kéne cserélnem. A hűtött tárcsákhoz más betét kell a plusz vastagság miatt? Miket érdemes mostanság megvenni,mert pl a Brembonak nem túl jó a híre! Nem kell másik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Augusztus11, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2014 A kisfékes hűtött/nemhűtöttnek ugyanaz a betéte. Nyereg, na az kell másik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelnils Elküldve Augusztus12, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2014 Köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Augusztus12, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2014 De akkor én már tennék fel nagy féket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Augusztus12, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2014 Elöl tárcsát meg betétet kéne cserélnem. A hűtött tárcsákhoz más betét kell a plusz vastagság miatt? Miket érdemes mostanság megvenni,mert pl a Brembonak nem túl jó a híre! Én brembót vettem tavaly, de nem vagyok elszállva tőle. Állítólag a Roadhouse olcsó és elég jó is, többen mondták már, hogy a brembót is veri. Vagy Ferodo, Textar, ezek elég jó márkák. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Augusztus12, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2014 Nekem is roadhouse van, anyámnak és bátyámnak is aut vettem, nincs rá panasz. Mondjuk ezzel a fékkel még nem volt más betétem tárcsám, nem tudom mással jobb lenne e. Padon 2.5Kn-t tudott. Tényleg, azt tudja valaki hogy a gyári fékerőêrtékeket hol lehet megtalàlni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flanger Elküldve Augusztus22, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2014 Sziasztok! Szeretnék A Vectrához való ABS-es hátsó tárcsafékagyat cserélni nem ABS-esre. Ha ez nem akkor esetleg valakinek ABS-es hátsó hídja van eladó? Kézifékkötél is kéne. Köszönöm, Flanger. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Augusztus22, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2014 Van abs-es hátsó hidam, de te most mit is szeretnél pontosan? Abs-t beépíteni? Csak mert a mondat elejében mást írsz, mint a végén. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flanger Elküldve Augusztus22, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2014 Van abs-es hátsó hidam, de te most mit is szeretnél pontosan? Abs-t beépíteni? Csak mert a mondat elejében mást írsz, mint a végén. :) Lehet kicsit kétértelmű voltam, szóval leírom részletesebben :) Dobfékem van és azt szeretném cserélni tárcsásra. Vettem tárcsát, viszont az ABS-es és az agyon lévő középső kiálló kerek valami nagyobb mint a hidamon lévő lyuk. A hídon lévő lyuk kb 43 mm az meg kb 53-54 lehet. És ezért arra gondoltam, hogy hátha van olyan aki épp ABS-esíteni akar most vagy a közeljövőben és elcserélné velem az agyat. Így én is és ő is jól járnánk. Ha pedig a csere nem lehetséges akkor ki kell cserélnem a hidat, hogy felmenjen rá a fék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Augusztus23, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2014 Lehet kicsit kétértelmű voltam, szóval leírom részletesebben :) Dobfékem van és azt szeretném cserélni tárcsásra. Vettem tárcsát, viszont az ABS-es és az agyon lévő középső kiálló kerek valami nagyobb mint a hidamon lévő lyuk. A hídon lévő lyuk kb 43 mm az meg kb 53-54 lehet. És ezért arra gondoltam, hogy hátha van olyan aki épp ABS-esíteni akar most vagy a közeljövőben és elcserélné velem az agyat. Így én is és ő is jól járnánk. Ha pedig a csere nem lehetséges akkor ki kell cserélnem a hidat, hogy felmenjen rá a fék. Nem tudom neked milyen féket sikerült szerezned, de alapból a hídon lévő lyuk mérete nem számít. http://m.cdn.blog.hu/na/napivuki/image/Opel/Van%20itt/IMG_5705.JPG Ez egy abs-es hátsó tárcsa. Azt tudod ugye, hogy a hátsó tárcsásításhoz előre is nagyobb fék, illetve főfékhenger kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flanger Elküldve Augusztus23, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2014 Nem tudom neked milyen féket sikerült szerezned, de alapból a hídon lévő lyuk mérete nem számít.http://m.cdn.blog.hu/na/napivuki/image/Opel/Van%20itt/IMG_5705.JPG Ez egy abs-es hátsó tárcsa. Azt tudod ugye, hogy a hátsó tárcsásításhoz előre is nagyobb fék, illetve főfékhenger kell? Ha haza érek lefényképezem, hogy nekem milyen van. A főfékhengert tudom az van hozzávaló, viszont miért kötelező az elsőt is nagyobbra cserélni? Erről nem tudtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Augusztus23, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2014 Ha haza érek lefényképezem, hogy nekem milyen van. A főfékhengert tudom az van hozzávaló, viszont miért kötelező az elsőt is nagyobbra cserélni? Erről nem tudtam. Mert mindig elöl kell legyen a nagyobb fékerő. Ha a hátulja túl van fékezve, instabil lesz az autó fékezéskor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flanger Elküldve Augusztus25, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2014 Nem tudom neked milyen féket sikerült szerezned, de alapból a hídon lévő lyuk mérete nem számít.http://m.cdn.blog.hu/na/napivuki/image/Opel/Van%20itt/IMG_5705.JPG Ez egy abs-es hátsó tárcsa. Azt tudod ugye, hogy a hátsó tárcsásításhoz előre is nagyobb fék, illetve főfékhenger kell? Nos nekem ilyen a fék: http://kepfeltoltes.hu/140825/879562636DSC_0274_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/140825/305216177DSC_0275_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Középen lehet látni azt a kiálló nemtudom mit.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flanger Elküldve Augusztus25, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2014 (edited) Mert mindig elöl kell legyen a nagyobb fékerő. Ha a hátulja túl van fékezve, instabil lesz az autó fékezéskor. Az oké, de elől így is nagyobb lesz a tárcsa. De azt mondod ez sem elég így? Módosítva Augusztus25, 2014 : Flanger Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Augusztus25, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2014 Az oké, de elől így is nagyobb lesz a tárcsa. De azt mondod ez sem elég így? Azt hogy? Gyárilag is "csak" 256 os fék van elöl azon ami hátul is tárcsás, a dobosokon viszont 236os. A hátsó meg 260. Neked milyen motorod ill. Féked van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus25, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2014 Nos nekem ilyen a fék: http://kepfeltoltes.hu/140825/879562636DSC_0274_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/140825/305216177DSC_0275_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Középen lehet látni azt a kiálló nemtudom mit.. Az a kiálló "nemtudodmi" a kerékagy azon része, ahol az ABS jeladó leledzik. Ha kicseréled a saját kerékagyadra, akkor simán fel tudod tenni a hídra, mert a csonkállványon elég nagy a lyuk. Ráadásul akkor nem is kell. Ám ahogy a többiek írták, kell előre egy nagyobb fék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus25, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2014 A fék átépítős képeimet itt találod. Hátha segít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flanger Elküldve Augusztus25, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2014 Azt hogy? Gyárilag is "csak" 256 os fék van elöl azon ami hátul is tárcsás, a dobosokon viszont 236os. A hátsó meg 260. Neked milyen motorod ill. Féked van? Nekem 1.8 SR Asconám van. Lehet ezért mások a méretek. És akkor jól értem, hogy az eredeti dobféken lévő kerékagy jó ehhez a tárcsához? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Augusztus25, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2014 (edited) A fékdobos kerékagy nem jó a tárcsához tudtommal. Ja hogy ascona... milyen számok vannak az első nyergedre írva? Illetve tudsz egy képet lőni a főfékedről? Közben eszembejutott, ezt már bundeeval korábban kitárgyaltuk. Szóval az van, hogy az A2es vectráknak, és az f astráknak már az a fajta kerékagyuk van, mint amit a kollega betett, aminél a közepében van az abs, itt nem szerelhető a csapágy és a tárcsa külön van és 261es, ez nem megy fel csak a 92 utáni lengőkarra, mert a régebbieken kisebb a furat. (Így az asconán is) Az amit én tettem be, az a régebbi, ennél külön van az abs, a csapágy suerelhető de maga a féktárcsa a kerékagy, és 260as. A tengelycsonk ugyanaz mint a 92 előtti dobosoké. És akkor itt merül fel a kérdés hogy hening kollega hogy hozta ezt össze, mert nála a régi fék van, de külön van a tárcsa. Módosítva Augusztus25, 2014 : wookie Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Augusztus25, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2014 Én is ugyanemiatt lamentáltam másik híd beszerzésén :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus25, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2014 Nekem egyszerűen a féktartó lemezen kellett a középső nagy lukat kiköszörülnöm 60 mm-esre. Aztán plug&play. Ám ha neki asconája van a régi hiddal, akkor nincs semmi probléma. A régi fékdobja tartalmazza a csapágyakat, és külön tengelycsonkja van hozzá. egyszerűen ezt a csonkot kell használni, és olyan tárcsát venni, aminek a közepén van a kerékagy. ui. Jah, és nekem a fékdobos kerékagy van a tárcsás cuccal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flanger Elküldve Augusztus25, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2014 Huhh, úgynézki sikerül megoldanom a dolgot. Találtam komplettben hidat mindennel együtt és azt belehet ültetni ascona alá. Szóval van valaki akit érdekel esetleg egy ABS-es hátsó tárcsa? Vagy tudtok olyat akit esetleg érdekelhet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Augusztus25, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2014 Nekem egyszerűen a féktartó lemezen kellett a középső nagy lukat kiköszörülnöm 60 mm-esre. Aztán plug&play. Ám ha neki asconája van a régi hiddal, akkor nincs semmi probléma. A régi fékdobja tartalmazza a csapágyakat, és külön tengelycsonkja van hozzá. egyszerűen ezt a csonkot kell használni, és olyan tárcsát venni, aminek a közepén van a kerékagy. ui. Jah, és nekem a fékdobos kerékagy van a tárcsás cuccal. Na de épp ezaz, hogy az egybetárcsás, meg a külön tárcsásnál minden más, még a féktartó lemez is, megnéztem ecaton. Szerintem az egybe tárcsás tárcsa nem stimmel az újabbikkal. De ki kellene próbálni/lemérni. Ellenben mondjuk ha a régi fajta fék, összehozható a dobos aggyal meg az újabb faja tárcsával, az nekem marha jó hír, mert az újabbik tárcsa csak 6-7e/ db, a régebbi meg 17től indul... nagyon nem mindegy. (ellenben a régihez meg a csapágy kerül 3000be, és még szét is szedhető /lehet pucolni, újrakenni stb/) Huhh, úgynézki sikerül megoldanom a dolgot. Találtam komplettben hidat mindennel együtt és azt belehet ültetni ascona alá. Szóval van valaki akit érdekel esetleg egy ABS-es hátsó tárcsa? Vagy tudtok olyat akit esetleg érdekelhet? Hogyé adod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts