isi Elküldve Március13, 2014 Megoszt Elküldve Március13, 2014 webshopon a szilentre 14 mm-hoz a hátsóhoz, szóval a rúd is akörül kell, hogy legyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Március13, 2014 Megoszt Elküldve Március13, 2014 webshopon a szilentre 14 mm-hoz a hátsóhoz, szóval a rúd is akörül kell, hogy legyen. Az a bajom, hogy a c18nz-é is 18, meg a c20ne-é is 18mm. Nekem meg 20-22-es kéne, ha létezik egyáltalán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Március13, 2014 Megoszt Elküldve Március13, 2014 Az a bajom, hogy a c18nz-é is 18, meg a c20ne-é is 18mm. Nekem meg 20-22-es kéne, ha létezik egyáltalán. 20-22? Az első inkább az nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Március13, 2014 Megoszt Elküldve Március13, 2014 20-22? Az első inkább az nem? Csak az nem megy fel hátra. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Március13, 2014 Megoszt Elküldve Március13, 2014 Csak az nem megy fel hátra. :D Sajna nem volt időm megmérni és max este tudom, ha még kell persze :) De ha nagyobbat akarsz és csak 18-as van, akkor esetleg egy olyan duplásító megoldás amit ladánál csináltunk régen? Már ha stabilitás miatt akarsz nagyobbat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Március13, 2014 Megoszt Elküldve Március13, 2014 Sajna nem volt időm megmérni és max este tudom, ha még kell persze :) De ha nagyobbat akarsz és csak 18-as van, akkor esetleg egy olyan duplásító megoldás amit ladánál csináltunk régen? Már ha stabilitás miatt akarsz nagyobbat :) Hát a terv egy vastagabb stabi, ÉS egy GSI astra kiegészítő stabi felapplikálása lenne. De legfeljebb körülnézek astratájon, mert ott tudom hogy többféle van. De a röhej hogy epc szerint többféle van, de méretet vagy hogy melyik melyikhez tartozik azt nem írja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Március13, 2014 Megoszt Elküldve Március13, 2014 Hát a terv egy vastagabb stabi, ÉS egy GSI astra kiegészítő stabi felapplikálása lenne. De legfeljebb körülnézek astratájon, mert ott tudom hogy többféle van. De a röhej hogy epc szerint többféle van, de méretet vagy hogy melyik melyikhez tartozik azt nem írja. Lepattogzott védőburokkal 17 mm. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
POWERIVAN Elküldve Március14, 2014 Megoszt Elküldve Március14, 2014 (edited) Készülünk, készülünk :D Módosítva Március14, 2014 : POWERIVAN Link to comment Megosztás: More sharing options...
POWERIVAN Elküldve Március23, 2014 Megoszt Elküldve Március23, 2014 Sziasztok ismét........... kérdés: Felkerült a hátsó híd... a tárcsafékes.... valahogy másképp fékez az autóm...... mintha jobban fogna a hátulja? Ez lehetséges? Valami megoldás? teendő? Javaslat? köszönöm előre is !! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Március23, 2014 Megoszt Elküldve Március23, 2014 Sziasztok ismét........... kérdés: Felkerült a hátsó híd... a tárcsafékes.... valahogy másképp fékez az autóm...... mintha jobban fogna a hátulja? Ez lehetséges? Valami megoldás? teendő? Javaslat? köszönöm előre is !! Előre milyen féket raktál fel? Fékerőszabályzót mit tettél fel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
POWERIVAN Elküldve Március23, 2014 Megoszt Elküldve Március23, 2014 gyári minden elől maradtak a tárcsák, semmi változtatás csak felraktuk a hidat hátra Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Március23, 2014 Megoszt Elküldve Március23, 2014 gyári minden elől maradtak a tárcsák, semmi változtatás csak felraktuk a hidat hátra És milyen motor is van az autódban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
POWERIVAN Elküldve Március23, 2014 Megoszt Elküldve Március23, 2014 (edited) x16sz Módosítva Március23, 2014 : POWERIVAN Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Március23, 2014 Megoszt Elküldve Március23, 2014 z16sz Z? Olyan nem van. :) De akkor kisblokk... Mint ha korábban már írtam volna, hogy a hátsó tárcsához kell előre a hozzávaló legalább 256-os fék, (de nem a 20, hanem 24 széles, az 54-es munkahengerekkel) mert kisfékkel elöl túl lesz fékezve a hátulja. És kellenek a hozzávaló patronok, valamint a 22-es ffh is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
POWERIVAN Elküldve Március23, 2014 Megoszt Elküldve Március23, 2014 Z? Olyan nem van. :) De akkor kisblokk... Mint ha korábban már írtam volna, hogy a hátsó tárcsához kell előre a hozzávaló legalább 256-os fék, (de nem a 20, hanem 24 széles, az 54-es munkahengerekkel) mert kisfékkel elöl túl lesz fékezve a hátulja. És kellenek a hozzávaló patronok, valamint a 22-es ffh is. Tudsz nekem mellékelni fotókat mire is lenne szükség?Nem maradhat elöl a kis fék? Link to comment Megosztás: More sharing options...
POWERIVAN Elküldve Március23, 2014 Megoszt Elküldve Március23, 2014 olvastam a blog-od nem bírtam kibogozni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Március23, 2014 Megoszt Elküldve Március23, 2014 Tudsz nekem mellékelni fotókat mire is lenne szükség?Nem maradhat elöl a kis fék? Két literes motoros vectra/fastra bontásból keress féknyerget előre. Ha gondolod holnap tudok róla képet csinálni. Ezen a képen ott vannak a tárcsához való patronok: Elöl kisfékkel nincs értelme hátul a tárcsának. Gondolj bele, elöl most 236-os tárcsák vannak, 46-os munkahengerekkel, hátul meg 261-esek, oldalanként két asszem 35-ös munkahengerrel. Túl van fékezve a hátulja. A főfékhengert meg azért kell cserélni, mert a nagyobb/több munkahengernek ugye több fékfolyadék kell. Ha a régi ffh-t hagyod, akkor nyúlós lesz a fékpedál, és hosszú az útja. A fék nem játék, nem érdemes legózni vele, a gyári bevált rendszereket kell másolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Március26, 2014 Megoszt Elküldve Március26, 2014 Nem felejtettelek ám el titeket! :) Csak tavaszi nagy felújításba vagyok! :) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Március26, 2014 Megoszt Elküldve Március26, 2014 Nem felejtettelek ám el titeket! :) Csak tavaszi nagy felújításba vagyok! :) Az cuki. Hossztartó mennyi volt? Bár úgy látom ez nem a teljes. Meg milyen gyártmány? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Március27, 2014 Megoszt Elküldve Március27, 2014 Az cuki. Hossztartó mennyi volt? Bár úgy látom ez nem a teljes. Meg milyen gyártmány? Klokkerholm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Március27, 2014 Megoszt Elküldve Március27, 2014 Az cuki. Hossztartó mennyi volt? Bár úgy látom ez nem a teljes. Meg milyen gyártmány? 22.800 volt darabja, ez az első része a lényeg, a többi az mindegyiken jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Március27, 2014 Megoszt Elküldve Március27, 2014 22.800 volt darabja, ez az első része a lényeg, a többi az mindegyiken jó. Az még annyira nem is vészes. Én a komplettet néztem (nem szeretem darabolni a gyárilag egy darabból álló alkatrészeket) de arra valami 8 rugót hozott oldalanként. :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Március29, 2014 Megoszt Elküldve Március29, 2014 Készülünk, készülünk :D Rücsivel fújtad le? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Március30, 2014 Megoszt Elküldve Március30, 2014 Tudja valaki, hogy a szélesebbik és a keskenyebbik 200as dobfék munkahengere között van-e lényegi eltérés? Egy Astrába tettem be az én levedlett fékemről a munkahengereket, amik kicsit vaskosabbak voltak, de teljesen patentul helyre mentek. A fék így már rendben (vagyis mostmár egyáltalán) fog, nincs túlfékezve a hátulja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Március30, 2014 Megoszt Elküldve Március30, 2014 Tudja valaki, hogy a szélesebbik és a keskenyebbik 200as dobfék munkahengere között van-e lényegi eltérés? Egy Astrába tettem be az én levedlett fékemről a munkahengereket, amik kicsit vaskosabbak voltak, de teljesen patentul helyre mentek. A fék így már rendben (vagyis mostmár egyáltalán) fog, nincs túlfékezve a hátulja. Elvileg van legalább kétféle átmérőjű munkahenger hátra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts