RAZERX Elküldve Május9, 2013 Megoszt Elküldve Május9, 2013 Még lehet olyan is hogy a fékcsőben belüröl lélegzik tehát ugy müködik mint egy szelep!!! Én már jártam így !!! Nem úgy értem hogy levegőt szív be hanem kevesebb nyomást enged át !!! Kívülről nem látszik rajta semmi hiába nézed hozzá teszem már vadont új fékcsővel is jártam így! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Május15, 2013 Megoszt Elküldve Május15, 2013 Et 36 5.5 185 széles gumival elfér még hátul? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május15, 2013 Megoszt Elküldve Május15, 2013 Végre sikerült feltennem a nyári gumikat. Azért ilyen későn, mert az aluk homokszórni, porfesteni voltak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Május15, 2013 Megoszt Elküldve Május15, 2013 Et 36 5.5 185 széles gumival elfér még hátul? ET38, 6", 185-tel biztosan elfér! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Május15, 2013 Megoszt Elküldve Május15, 2013 ET38, 6", 185-tel biztosan elfér! Akkor az kb pont ugyanaz. Köszi! Igazából a felni marad, de a nyomtáv szélesedni fog. :) (de nem nyomtávszélesítővel) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Május15, 2013 Megoszt Elküldve Május15, 2013 Akkor az kb pont ugyanaz. Köszi! Igazából a felni marad, de a nyomtáv szélesedni fog. :) (de nem nyomtávszélesítővel) Tárcsás hátsó fék? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Május15, 2013 Megoszt Elküldve Május15, 2013 Többek között. De nem amiatt. Az ugyanoda esik. Akarok a kerékagy alá csinálni távtartót, és akkor csak 4-4 hosszabb 12.9-es csavart kell vegyek. Van is egy felesleges hátsó hidam,amiről a gyári alapot le lehet vágni, az asszem egy centi széles. De elvileg elfér még 1.5 centi is, de majd még mérek. Ez azért jobb mint egy nyomtávszélesítő, mert nem bacca a kerékcsapágyat. Csak hegeszteni kell egy méretre esztergált korongot a közepébe hogy legyen tehermentesítés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve Május24, 2013 Megoszt Elküldve Május24, 2013 Szép napot! na megint bele kavarodtam ebbe rugó témába !!! Tehát lenne v2000 rugó szett amit ocsoú megkapnák !!! de most ez jó az enyémbe tehát mert az enyém sima gl tehát merev hátsó futóművem van !!!??? Vagy majd megint az eget fogja verni a segge! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Május24, 2013 Megoszt Elküldve Május24, 2013 A v2000 nem jó a tiedbe, egyrészt mert az elsők túl kemények, emelni fog rajta, másrészt a hátsó meg azért, mert a v2000 hátul független. Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Május25, 2013 Megoszt Elküldve Május25, 2013 Et 36 5.5 185 széles gumival elfér még hátul? ET38 7" széles 17es felnin 225/45ös gumma is elfér hátul :D (elől picit köszörül <_< ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Május25, 2013 Megoszt Elküldve Május25, 2013 Szép napot! na megint bele kavarodtam ebbe rugó témába !!! Tehát lenne v2000 rugó szett amit ocsoú megkapnák !!! de most ez jó az enyémbe tehát mert az enyém sima gl tehát merev hátsó futóművem van !!!??? Vagy majd megint az eget fogja verni a segge! Haverral 99es évjáratú Astra 1.6 Classic ba tettünk GSI astra ültetőszettet. Hátul 4centit ültetett, elől 6ot. Ezt csak így viszonyítás képp írom. De szerintem is emelne rajta a V2000 rugó. Volt nekem egyszer ültetőszettem V2000hez. Eleje lent volt ahogy kell, de hátul még ültetőrugóval is mint ha magasabb állt volna a hátulja, mint gyárival :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
psztamas Elküldve Május27, 2013 Megoszt Elküldve Május27, 2013 Nem pont ez a téma, de lenne nekem is egy kérdésem. Mivel le lett ültetve a gép, elég csúnyán be vannak dőlve a kerekek. Elöl főleg, olyan driftes lett a futómű :D A kérdésem az, hogy ezen hogy lehetne változtatni. Ugye csak összetartást lehet állítani, nekem pedig a dőléssel van gondom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Május27, 2013 Megoszt Elküldve Május27, 2013 Én meg örülnék neki, ha jobban dőlne. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bubuta Elküldve Május27, 2013 Megoszt Elküldve Május27, 2013 Sziasztok! Azt szeretném megtudni milyen jelenséget produkál ha az első kerékcsapágy kezd kibukni? Elsősorban hang jelenség érdekel. Előre is köszi a válaszokat. :icon1:A Vectra 1.7td 1993-as Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Május27, 2013 Megoszt Elküldve Május27, 2013 Sziasztok! Azt szeretném megtudni milyen jelenséget produkál ha az első kerékcsapágy kezd kibukni? Elsősorban hang jelenség érdekel. Előre is köszi a válaszokat. :icon1:A Vectra 1.7td 1993-as Morgó, általában kanyarban észlelhető erőteljesebben, van hogy egyik irányban erősödik, másikba szinte megszűnik. Ha csak egyik, akkor általában az ellentétes oldal a rossz, mint amerre kanyarodsz és hallod, szóval ha bal kanyarban hallod, akkor a jobbos a rossz. De oda sétálsz a kerékhez és álló helyben megmozgatod, ha kotyog, akkor kuka a csapágy, de vigyázz, ha sokáig húzod, a kerékagynak is odaverhet és hiába cserélsz csapágyat, 1-2 ezer km és megint cserélheted. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Május27, 2013 Megoszt Elküldve Május27, 2013 Nem pont ez a téma, de lenne nekem is egy kérdésem. Mivel le lett ültetve a gép, elég csúnyán be vannak dőlve a kerekek. Elöl főleg, olyan driftes lett a futómű :D A kérdésem az, hogy ezen hogy lehetne változtatni. Ugye csak összetartást lehet állítani, nekem pedig a dőléssel van gondom. Szerintem ezeknél sehogy, a Bmw-nél volt ilyen régen, ha jól tudom az "M"-esnél, ott a talpasnál és talán fent a toronynál is lehetett állítani, de ugye ez nálunk fix. Ha csak ketté nem vágod a talpast és rövidítesz:S De ugye ilyet nem szabad!:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
psztamas Elküldve Május28, 2013 Megoszt Elküldve Május28, 2013 Szerintem ezeknél sehogy, a Bmw-nél volt ilyen régen, ha jól tudom az "M"-esnél, ott a talpasnál és talán fent a toronynál is lehetett állítani, de ugye ez nálunk fix. Ha csak ketté nem vágod a talpast és rövidítesz:S De ugye ilyet nem szabad! :) Szomorú hír. Azért is kérdeztem rá, mivel elvileg meg lehet valahogy csinálni. Mondjuk lehet erre mondják, hogy a szépségnek ára van. Csak ugye sajnálom a gumikat, sajnos nem olcsó mulatság cserélgetni ebben a méretben :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelnils Elküldve Június19, 2013 Megoszt Elküldve Június19, 2013 Szevasztok. Elvittem az autót egy műszaki elötti átvizsgálásra! A lengéscsilapító részt értem! A hátsók már szarok,de ezt tudtam is! A féknél látom hogy az eltérés tengelyenként minimális,ez jó is! Viszont azt szeretném tudni, hogy megfelelő a fékerő a mérés szerint vagy nem! Sajnos dolgoztam, így ismerősöm vitte a kocsit, így nem tudtam megkérdezni. Tavaly cseréltem komplett hátsó féket. Dob,betét,munkahenger,rúgó szett,kézifék kötél,...stb. Elsőhöz még nem nyúltam, a tárcsa szemre jó, a betétek már nem annyira,de most nem szeretném cserélni. Valaki értelmezné nekem,bár nem sok az infó!!! http://www.kepfeltoltes.hu/view/130619/P1180236_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Június19, 2013 Megoszt Elküldve Június19, 2013 Ez teljesen jó. (mellesleg oda van írva, minősítés megfelelő) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június19, 2013 Megoszt Elküldve Június19, 2013 ...teherautóhoz képest legalábbis mindenképpen (az is oda van írva hogy Járműfajta: tehergépkocsi) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
psztamas Elküldve Június20, 2013 Megoszt Elküldve Június20, 2013 Nekem van GT rugószettem, ha érdekel :) Az is ültet egy picit a gyárihoz képest. Asszem vagy 2 cm-t. Szép napot! na megint bele kavarodtam ebbe rugó témába !!! Tehát lenne v2000 rugó szett amit ocsoú megkapnák !!! de most ez jó az enyémbe tehát mert az enyém sima gl tehát merev hátsó futóművem van !!!??? Vagy majd megint az eget fogja verni a segge! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Június20, 2013 Megoszt Elküldve Június20, 2013 1.6os mocinál nem valószínű hogy fog ültetni, :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
quemby Elküldve Július21, 2013 Megoszt Elküldve Július21, 2013 Üdv mindenkinek. Segítség kellene. Kanyarodaskor sebessegben fura bugas hallatszik az autó elejebol.de leginkabb csak jobb kanyarban. Kormányon nem érezni semmit. Előre is köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Július22, 2013 Megoszt Elküldve Július22, 2013 Bal kerékcsapágy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Július22, 2013 Megoszt Elküldve Július22, 2013 Üdv mindenkinek. Segítség kellene. Kanyarodaskor sebessegben fura bugas hallatszik az autó elejebol.de leginkabb csak jobb kanyarban. Kormányon nem érezni semmit. Előre is köszi. Balos csapágy:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts