RAZERX Elküldve December6, 2012 Megoszt Elküldve December6, 2012 Ma is tanultunk valamit. De egyéb szempontból teljesen csereszavatos a többivel nem? WOOKIE ! Azt mondtad neekd nem kell szervó az autóba ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve December7, 2012 Megoszt Elküldve December7, 2012 Mert nem is. Olvass vissza kicsit. .) Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve December7, 2012 Megoszt Elküldve December7, 2012 Na f@sza ! Beraktam a rugókat de már gyanús volt mert kint sem bírtam összenyomni a testsúlyommal még egy mm sem! Úgy hogy a veki segge most kb. az eget veri !!! Szar@ röhögtem magam utána meg ittam egy felest mert nem láttam dühtől ugyanis direkt kérdeztem azt akitől rendeltem hogy ugye tuti hogy nem 4x4 veki a rugó és ö váltig állította hogy nem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve December7, 2012 Megoszt Elküldve December7, 2012 A 4x4 rugó teljesen más mint ami a csatolt hidasban van. Szerintem ez egyáltalán nem vectra rugó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve December9, 2012 Megoszt Elküldve December9, 2012 Na f@sza ! Beraktam a rugókat de már gyanús volt mert kint sem bírtam összenyomni a testsúlyommal még egy mm sem! Úgy hogy a veki segge most kb. az eget veri !!! Szar@ röhögtem magam utána meg ittam egy felest mert nem láttam dühtől ugyanis direkt kérdeztem azt akitől rendeltem hogy ugye tuti hogy nem 4x4 veki a rugó és ö váltig állította hogy nem! Én mondtam.. :) De ez valszeg kombi astra hátsó rugó. Nézd a jó oldalát.. Most legalább telepakolhatod, és akkor sem lesz lent :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomoro Elküldve December13, 2012 Megoszt Elküldve December13, 2012 Sziasztok! Előműszakin felírták ,hogy cserélni kell a bal hátsó lengőkarszilentet. Ki lell ehhez venni a hátsó-hidat vagy a helyén ki lehet ütni, cserélni a szilentet??? Köszi a választ!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Január2, 2013 Megoszt Elküldve Január2, 2013 Sziasztok! Szerintetek vekibe calibra rugó mennyit ültetne, ha ültet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január2, 2013 Megoszt Elküldve Január2, 2013 Melyik Vekibe melyik Calibra rugó? mert mondjuk egy Vectra 1.6-on egy Calibra V6 (pláne automata) első rugója sztem még emel is, nemhogy ültet. Amúgy passz, erre nincs általános recept, mielőtt szerzel egy bontott rugót, (ha lehet) meg kell nézni az autó típustábláján (a motortérben a zárhídon) a tengelyterheléseket. Ha nagyobb mint a tied, akkor emelni fog a rugó, ha kisebb akkor ültetni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Január3, 2013 Megoszt Elküldve Január3, 2013 Melyik Vekibe melyik Calibra rugó? mert mondjuk egy Vectra 1.6-on egy Calibra V6 (pláne automata) első rugója sztem még emel is, nemhogy ültet. Amúgy passz, erre nincs általános recept, mielőtt szerzel egy bontott rugót, (ha lehet) meg kell nézni az autó típustábláján (a motortérben a zárhídon) a tengelyterheléseket. Ha nagyobb mint a tied, akkor emelni fog a rugó, ha kisebb akkor ültetni. 1.7 td-be, elvileg 2.0 8v calibra rugót. Csak mert egy másik vekibe pakoltam be a calibra gólyalábat kompletten, amit nem rég szereztem és kicsit több mint 1 centivel lejjebb került az a fele, most vissza raktam a gyári rugót azzal egyforma a két oldal. Ebből kiindulva gondoltam, arra, hogy a sajátomban kicserélném calibra rugóra, mivel mindig is megakartam ültetni és ez nem is vészes, de sokkal jobban néz ki. (csak az elejét, hátra nem tudom minek a rugója lenne jó) Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Január4, 2013 Megoszt Elküldve Január4, 2013 Szerintetek SKF vagy FAG kerékcsapágy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Január4, 2013 Megoszt Elküldve Január4, 2013 Mindegy, csak eredeti legyen, ne hamis. Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve Január8, 2013 Megoszt Elküldve Január8, 2013 FAG de inkább KOYO Nem tudja valaki hogy a hátsó féktárcsáknál menyi a max és min ??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Január8, 2013 Megoszt Elküldve Január8, 2013 FAG de inkább KOYO Nem tudja valaki hogy a hátsó féktárcsáknál menyi a max és min ??? Max 10, min 8! Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve Január10, 2013 Megoszt Elküldve Január10, 2013 Max 10, min 8! Köszi% Szép napot! Mi a különbség egy sima a vectra első és hátsó rugói közt és egy vectra 2000 rugói közt ??? hOgy ne tudjam összekeverni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Január10, 2013 Megoszt Elküldve Január10, 2013 A v2000-nek valszeg független a felfüggesztése hátul is, (a 4x4 ugye nem kérdés) tehát tök más a rugó mérete mint a simáé, elöl meg annyi hogy vastagabb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve Január10, 2013 Megoszt Elküldve Január10, 2013 Bakker erre nem is gondoltam ! Akkor nem is jó a sima vekibe a v2000 rugói hátra ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Január13, 2013 Megoszt Elküldve Január13, 2013 Bakker erre nem is gondoltam ! Akkor nem is jó a sima vekibe a v2000 rugói hátra ? Nagyobb a rugó! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Január31, 2013 Megoszt Elküldve Január31, 2013 Fékcsere előtt állok, valakinek vélemény, tapasztalat Delphi tárcsáról vagy maradjak a Brembo bácsinál? Betét szerintem textar lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Január31, 2013 Megoszt Elküldve Január31, 2013 Fékcsere előtt állok, valakinek vélemény, tapasztalat Delphi tárcsáról vagy maradjak a Brembo bácsinál? Betét szerintem textar lesz. Árban mi a különbség? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Január31, 2013 Megoszt Elküldve Január31, 2013 Fékcsere előtt állok, valakinek vélemény, tapasztalat Delphi tárcsáról vagy maradjak a Brembo bácsinál? Betét szerintem textar lesz. Mielőtt döntenél, itt is érdemes körbe érdeklődnöd: http://www.alkatracer.hu/ Én most rendeltem tőlük Ate tárcsákat, Ate betétekkel, messze ők adták a legjobb árat... Konkrétan annyiért kaptam meg a négy tárcsát, betétekkel, mint amennyi az Unixnál az első készlet lett volna... Ja, és mivel ennyiért rendeltem, átvállalták a postázás költségét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Február1, 2013 Megoszt Elküldve Február1, 2013 Árban mi a különbség? Végül is 1500/db-al olcsóbb a Delphi, akkor lehet maradok a brembonál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Február1, 2013 Megoszt Elküldve Február1, 2013 Mielőtt döntenél, itt is érdemes körbe érdeklődnöd: http://www.alkatracer.hu/ Én most rendeltem tőlük Ate tárcsákat, Ate betétekkel, messze ők adták a legjobb árat... Konkrétan annyiért kaptam meg a négy tárcsát, betétekkel, mint amennyi az Unixnál az első készlet lett volna... Ja, és mivel ennyiért rendeltem, átvállalták a postázás költségét. Ezek viszont sportfékek nem? Kérek azért egy árajánlatot tőlük, mert látom árlista nincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Február1, 2013 Megoszt Elküldve Február1, 2013 Ezek viszont sportfékek nem? Kérek azért egy árajánlatot tőlük, mert látom árlista nincs. Majd írd meg a fejleményeket :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Február1, 2013 Megoszt Elküldve Február1, 2013 Ezek viszont sportfékek nem? Kérek azért egy árajánlatot tőlük, mert látom árlista nincs. Nem csak sport van, Ate-ból biztosan van normál is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Február2, 2013 Megoszt Elküldve Február2, 2013 Eddig semmi válasz:( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts