fahee Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 Valaki nem tudná nekem megmondani hogy a gyári első-hátsó rugóknak mekkora a hossza? Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 Valaki nem tudná nekem megmondani hogy a gyári első-hátsó rugóknak mekkora a hossza? A hátsó ~225mm. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fahee Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 A hátsó ~225mm. ;) Köszi! Akkor még mindig nem tudom milyen rugóim vannak:D az elsők 305mm a hátsók 205mm környékén, mint a gyári Gt rugók, de azok feketék, ez pedig citromsárga volt, márka jelzést nem találtam csak számokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Clipi Elküldve November11, 2011 Megoszt Elküldve November11, 2011 Sziasztok ! Ma reggel elvittem műszakiztatni a vectramat, de visszadobták gömbfej hibával (ismerősnél voltam szerencsére). Vettem gyors mindkét oldalra trapéz és kormánygömbfejet. a kormánygömbfejeket kicseréltem de kéne finomhangolni mert ici picit jobbra húz a kocsi. hogyan tudom, ill a Rallyból ismert zsinóros hangolás hogyan műxik, mert nincs most pénzem futóművesre is. Amit csináltam. a kormány középső két csavarjához képest(fix pont) megmértem jobb és bal oldalt is a gömbfejek kúpos csatlakozó része fölött lévő préselt rész körközéppontját. Kb 535mm(BAL)-538mm(JOBB) -re jött ki. Ugyan erre az értékre állítottam vissza mm pontosan. Hogyan tovább? ---------- Trapéz gömbfej 3 szegeccsel van rögzítve. azt lefúrni vagy flexelni könnyebb? Ha felrakom a helyére a másikat, akkor kelle állítani valamit vagy csak fel kell csavarozni? Köszi ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve November12, 2011 Megoszt Elküldve November12, 2011 Sziasztok ! Ma reggel elvittem műszakiztatni a vectramat, de visszadobták gömbfej hibával (ismerősnél voltam szerencsére). Vettem gyors mindkét oldalra trapéz és kormánygömbfejet. a kormánygömbfejeket kicseréltem de kéne finomhangolni mert ici picit jobbra húz a kocsi. hogyan tudom, ill a Rallyból ismert zsinóros hangolás hogyan műxik, mert nincs most pénzem futóművesre is. Amit csináltam. a kormány középső két csavarjához képest(fix pont) megmértem jobb és bal oldalt is a gömbfejek kúpos csatlakozó része fölött lévő préselt rész körközéppontját. Kb 535mm(BAL)-538mm(JOBB) -re jött ki. Ugyan erre az értékre állítottam vissza mm pontosan. Hogyan tovább? ---------- Trapéz gömbfej 3 szegeccsel van rögzítve. azt lefúrni vagy flexelni könnyebb? Ha felrakom a helyére a másikat, akkor kelle állítani valamit vagy csak fel kell csavarozni? Köszi ! Nekem baloldalon cseréltek anno alsó gömbfejet, és az 3csavarral van felfogatva. Jobb oldalon meg még a gyári szegecses. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November13, 2011 Megoszt Elküldve November13, 2011 Sziasztok ! Ma reggel elvittem műszakiztatni a vectramat, de visszadobták gömbfej hibával (ismerősnél voltam szerencsére). Vettem gyors mindkét oldalra trapéz és kormánygömbfejet. a kormánygömbfejeket kicseréltem de kéne finomhangolni mert ici picit jobbra húz a kocsi. hogyan tudom, ill a Rallyból ismert zsinóros hangolás hogyan műxik, mert nincs most pénzem futóművesre is. Amit csináltam. a kormány középső két csavarjához képest(fix pont) megmértem jobb és bal oldalt is a gömbfejek kúpos csatlakozó része fölött lévő préselt rész körközéppontját. Kb 535mm(BAL)-538mm(JOBB) -re jött ki. Ugyan erre az értékre állítottam vissza mm pontosan. Hogyan tovább? ---------- Trapéz gömbfej 3 szegeccsel van rögzítve. azt lefúrni vagy flexelni könnyebb? Ha felrakom a helyére a másikat, akkor kelle állítani valamit vagy csak fel kell csavarozni? Köszi ! Nem nagy ördöngösség, de ha még nem csináltad, akkor elég nehéz is tud lenni. Nah meg könnyű elbaltázni, ha rossz helyről méred a dolgot. Nos, először is kell 4 fix pont a kocsi 4 sarkánál (4 bak pl.) De bármi megteszi aminek van "súlya" és nem mozdul el egy szellőtől. Kell 2 db vas vagy fa ami szélesebb mint a kocsi, (mi szögvasat használtunk). Ezeket azonos pontokon bevágod annyira (1-2mm mély) hogy a zsinórt rá tudd tekerni. A bevágásokat úgy érdemes megejteni, hogy a kerékagyak közepétől 5-10 cm távolságban legyen a kifeszített zsinór. Tehát előtte le kell mérni, hogy milyen széles legyen a jel (két kerékagy külső peremének távolsága + 10-20cm). Ha megvan a távolság, akkor a 4 bak beállítása jön (kormány legyen teljesen középen). Feltekered a zsinórt, majd jön a türelemjáték. Úgy kell belőnöd, hogy tengelyenként azonos távolságban legyen a feszes zsinór a kerékagy peremétől. A magasság is fontos. Úgy lődd be, hogy pont felniközépben menjen a zsinór. Ha sikerült belőni a helyes pozíciót (többször ellenőrizd), akkor jöhet a tényleges mérés. A felni peremétől mérd meg elöl és hátul is a zsinórtól mért távolságot, majd vond ki a kettőt. Mindkét oldalon ezzel a módszerrel meg tudod nézni, hogy mennyire "tartanak össze" a kerekek. Arra vigyázz hogy add össze az értékeket, pl. ha baloson van 2mm összetartás a jobboson meg csak 1, akkor 3mm a tényleges összetartásod. És ugye elhúz jobbra. Arra is figyelned kell hogy melyik oldali kerék miatt megy jobbra és ennek tudatában kell állítanod a megfelelő oldalt. Mérés közben néha ellenőrizd a zsinórok helyes pozícióját. Most fejből nem megy a gyári érték, de majd megpróbálom előkeríteni a futóműves papírom. Mindez persze csak akkor szükséges, ha a keréknyomások, a profilmélységek és a felnik/gumik is egyformák. Mert ezek is eltudják vinni a dolgot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris_C14NZ Elküldve November14, 2011 Megoszt Elküldve November14, 2011 Sziasztok ! ---------- Trapéz gömbfej 3 szegeccsel van rögzítve. azt lefúrni vagy flexelni könnyebb? Ha felrakom a helyére a másikat, akkor kelle állítani valamit vagy csak fel kell csavarozni? Köszi ! lefúrni, 8-assal. flex-szel könnyen megsérted a lengőkart. nem egy finom munka ;) reszelőzsírt küldjed neki ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November14, 2011 Megoszt Elküldve November14, 2011 ... reszelőzsírt küldjed neki ;) ;) :lol: :lol: Még szerencse, hogy ennyi helyen kapni már manapság :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris_C14NZ Elküldve November14, 2011 Megoszt Elküldve November14, 2011 ;) :lol: :lol: Még szerencse, hogy ennyi helyen kapni már manapság :lol: annó úgy szedtem le, hogy egyik kezemben a fúrógép, másikban WD-40 (tudom-tudom, más nem volt) és nyomtam rá az anyagot. az egész pincében égett olajszag és a padló tele volt spénnel, örült az asszony ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
motocrossdilo Elküldve November18, 2011 Megoszt Elküldve November18, 2011 Sziasztok! 2000 16V-be passzol valami más futómű(pl.:vectra B,Astra G,Corsa A,Corsa b,Tigra)???Állítható futóművet szeretnék de A vectra-hoz 220ezer...a fel soroltakhoz csak 80. Köszi a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Sziasztok! 2000 16V-be passzol valami más futómű(pl.:vectra B,Astra G,Corsa A,Corsa b,Tigra)???Állítható futóművet szeretnék de A vectra-hoz 220ezer...a fel soroltakhoz csak 80. Köszi a segítséget! Én nem tudok arról, hogy más jó lenne bele. Próbálj másik beszerzési forrást keresni A veki-hez. Sógornak elég komoly V6 pakkot raktunk a verdába. Ki kell fogni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November29, 2011 Megoszt Elküldve November29, 2011 Nincs valakinek képe A Vectra ABS kockák csatijairól esetleg lábkiosztásról? V6-hoz találtam egy ilyet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve December13, 2011 Megoszt Elküldve December13, 2011 A hét második felére tervezem a kormánymű felújítását. Már alig várom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve December13, 2011 Megoszt Elküldve December13, 2011 Nincs valakinek képe A Vectra ABS kockák csatijairól esetleg lábkiosztásról? V6-hoz találtam egy ilyet :lol: Komoly kis link ;) Bagatell kérdés, de van különbség a V6 és a "sornégy" között? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Clipi Elküldve December21, 2011 Megoszt Elküldve December21, 2011 Sziasztok ! Először is köszönöm szépen a tanácsokat ! Sikerült mindent megoldani, és a manuális futóműállítás is nagyjából jó lett, de igazán a fateromtól ajándékba kapott futóműbeállíttatás lett a tuti. :-) A futóműnél az egyik oldalnál szenvedtem mert a stabilizátort nem csavaroztam le a lengőkarról, és mire sikerült kijátszani a kúpos részt a futóműből... Hát anyáztam 1 sort. De a másik felénél rájöttem, hogyha közel állok az akna széléhez akkor nemcsak könnyebb lefúrni és szétszedni is lazább ha leszedem a stabilizátor rúd csatlakozását :-) Érdekes az egyik oldala 2 óra volt a másik meg már kevesebb mint 1 óra :-) ------------------ JELENLEGI PROBLÉMÁM : REGGELENTE BEFOG A JOBB HÁTSÓ FÉKEM. DIREKT NEM HÚZOM BE ESTE A KÉZIFÉKET, CSAK SEBESSÉGBE HAGYOM. REGGEL INDULÁSNÁL NEM PATTAN SZERENCSÉRE, DE AZ UTCÁNKBA VÉGIG "VASALNOM" KELL HOGY MIRE A FŐÚTRA KIMEGYEK RENDEBE LEGYEN ÉS NE BLOKKOLJA A KEREKET. SZÉTSZEDTEM ÉS A FÉKPOFÁK JÓK. A DOBBAL SINCS BAJ RÁNÉZÉSRE. AZ AUTÓMATA UTÁNÁLLÍTÓT KISZEDTEM ÉS BEZSIROZTAM. KÖNNYEBBEN JÁR, DE VAGY NEM ELÉGGÉ VAGY MI LEHET MÉG A BAJ ? SZOMSZÉDOM MEGVENNÉ A KOCSIMAT ÉS NEM SZERETNÉK NEKI "SZART" ADNI. KÖSZI ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve December21, 2011 Megoszt Elküldve December21, 2011 Sziasztok ! Először is köszönöm szépen a tanácsokat ! Sikerült mindent megoldani, és a manuális futóműállítás is nagyjából jó lett, de igazán a fateromtól ajándékba kapott futóműbeállíttatás lett a tuti. :-) A futóműnél az egyik oldalnál szenvedtem mert a stabilizátort nem csavaroztam le a lengőkarról, és mire sikerült kijátszani a kúpos részt a futóműből... Hát anyáztam 1 sort. De a másik felénél rájöttem, hogyha közel állok az akna széléhez akkor nemcsak könnyebb lefúrni és szétszedni is lazább ha leszedem a stabilizátor rúd csatlakozását :-) Érdekes az egyik oldala 2 óra volt a másik meg már kevesebb mint 1 óra :-) ------------------ JELENLEGI PROBLÉMÁM : REGGELENTE BEFOG A JOBB HÁTSÓ FÉKEM. DIREKT NEM HÚZOM BE ESTE A KÉZIFÉKET, CSAK SEBESSÉGBE HAGYOM. REGGEL INDULÁSNÁL NEM PATTAN SZERENCSÉRE, DE AZ UTCÁNKBA VÉGIG "VASALNOM" KELL HOGY MIRE A FŐÚTRA KIMEGYEK RENDEBE LEGYEN ÉS NE BLOKKOLJA A KEREKET. SZÉTSZEDTEM ÉS A FÉKPOFÁK JÓK. A DOBBAL SINCS BAJ RÁNÉZÉSRE. AZ AUTÓMATA UTÁNÁLLÍTÓT KISZEDTEM ÉS BEZSIROZTAM. KÖNNYEBBEN JÁR, DE VAGY NEM ELÉGGÉ VAGY MI LEHET MÉG A BAJ ? SZOMSZÉDOM MEGVENNÉ A KOCSIMAT ÉS NEM SZERETNÉK NEKI "SZART" ADNI. KÖSZI ! A kézifékköteled lehet elöregedett, esetleg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve December22, 2011 Megoszt Elküldve December22, 2011 ... A kézifékköteled lehet elöregedett, esetleg... Ha tényleg mindent lepucoltál és mozog ahogy kell, akkor én is a kötélre tippelek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Clipi Elküldve December22, 2011 Megoszt Elküldve December22, 2011 A kézifékköteled lehet elöregedett, esetleg... Kézifékkötél és komplett szerelék (rugók meg minden cserélve 2010 Májusában ÚJ-ra) A dob, fékpofa és az utánállító a régi. Fékpofán van még 4-5 mm ferodol és a dob szabályzott... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve December23, 2011 Megoszt Elküldve December23, 2011 Kézifékkötél és komplett szerelék (rugók meg minden cserélve 2010 Májusában ÚJ-ra) A dob, fékpofa és az utánállító a régi. Fékpofán van még 4-5 mm ferodol és a dob szabályzott... Hát az úgy akkor érdekes :lol: Talán Öcsibácsinak lesz valami tippje, mert ezt dobféket még nem láttam közelebbről :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Uff! A gt vectra rugók tényleg alacsonyabbak és keményebbek mint az átlag? Ha én azt beteszem egy 1.6-os vecibe, nem lesz túl kemény az eleje? (könnyebb motor, gondolom) Valaki próbálkozott már ilyennel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve December25, 2011 Megoszt Elküldve December25, 2011 JELENLEGI PROBLÉMÁM : REGGELENTE BEFOG A JOBB HÁTSÓ FÉKEM. DIREKT NEM HÚZOM BE ESTE A KÉZIFÉKET, CSAK SEBESSÉGBE HAGYOM. REGGEL INDULÁSNÁL NEM PATTAN SZERENCSÉRE, DE AZ UTCÁNKBA VÉGIG "VASALNOM" KELL HOGY MIRE A FŐÚTRA KIMEGYEK RENDEBE LEGYEN ÉS NE BLOKKOLJA A KEREKET. SZÉTSZEDTEM ÉS A FÉKPOFÁK JÓK. A DOBBAL SINCS BAJ RÁNÉZÉSRE. AZ AUTÓMATA UTÁNÁLLÍTÓT KISZEDTEM ÉS BEZSIROZTAM. KÖNNYEBBEN JÁR, DE VAGY NEM ELÉGGÉ VAGY MI LEHET MÉG A BAJ ? SZOMSZÉDOM MEGVENNÉ A KOCSIMAT ÉS NEM SZERETNÉK NEKI "SZART" ADNI. KÖSZI ! Ha tényleg nem használod a kéziféket és mégis befog reggelre, akkor a fékerőszabályzó lesz a ludas szerintem. A hátsó híd felett van a fékcsövön. Fékfolyadékot is cseréltetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Clipi Elküldve December27, 2011 Megoszt Elküldve December27, 2011 Ha tényleg nem használod a kéziféket és mégis befog reggelre, akkor a fékerőszabályzó lesz a ludas szerintem. A hátsó híd felett van a fékcsövön. Fékfolyadékot is cseréltetek? Igen lett cserélve. Amikor javítottuk volna még az elején a fék részét akkor csak úgy tudtam leszedni a hátsó dobot, hogy kilazítottam a légtelenítőt, hogy a pofákat össze tudjuk nyomni a dob levételéhez. ott lelevegősödött, és így inkább az egész rendszerbe lecseréltettem ill. légteleníttettem egy szerelővel. Most hogy enyhébb itt Pécsett az idő, nem jön elő a hiba... Kiváncsi leszek a hidegebb időjárásnál mit csinál... Lesz egyébként hidegebb? Mert ez nagyon nem "télies" időjárás... --------- Amik vissza vannak a hidegebb idő előtt: - bal első ablak beállítása, mert szorul. - jobb hátsó központi zár nem mindig zár, kis wd40 segített tavaly is. - és amit nem sikerült még megoldanom az a váltónál levő idegesítő zizegés. próbáltam a középső részt ki / levenni de valahogy nagyon nem akarja az igazságot. Esetleg ötlet? A műszerfal alatt van 2 csavar és 1 db elvileg hátul. Kihagytam még valamit? vagy pattintani kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve December27, 2011 Megoszt Elküldve December27, 2011 Igen lett cserélve. Amikor javítottuk volna még az elején a fék részét akkor csak úgy tudtam leszedni a hátsó dobot, hogy kilazítottam a légtelenítőt, hogy a pofákat össze tudjuk nyomni a dob levételéhez. ott lelevegősödött, és így inkább az egész rendszerbe lecseréltettem ill. légteleníttettem egy szerelővel. Most hogy enyhébb itt Pécsett az idő, nem jön elő a hiba... Kiváncsi leszek a hidegebb időjárásnál mit csinál... Lesz egyébként hidegebb? Mert ez nagyon nem "télies" időjárás... --------- Amik vissza vannak a hidegebb idő előtt: - bal első ablak beállítása, mert szorul. - jobb hátsó központi zár nem mindig zár, kis wd40 segített tavaly is. - és amit nem sikerült még megoldanom az a váltónál levő idegesítő zizegés. próbáltam a középső részt ki / levenni de valahogy nagyon nem akarja az igazságot. Esetleg ötlet? A műszerfal alatt van 2 csavar és 1 db elvileg hátul. Kihagytam még valamit? vagy pattintani kell? Bal első ablakom nekem is szorul, de cefetül.. Ha igen hideg van, középen megáll, és onnan nem megy sehova :\ Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve December27, 2011 Megoszt Elküldve December27, 2011 Clipi, ha megfogod a váltókart, akkor halkabb lesz a zizegés? Nem muszáj kivenni a konzolt, ha csak a kar miatt "zenél". Leveszed a váltószoknyát és 1 csavarhúzóval elpattintod a stift reteszét, ami a kart tartja és hátrafelé kihúzod a siftet és kiveszed a kart. Ha annyira lötyögős, akkor kiveszed a gumikarikát belőle(meleg helyen, nem szakadjon el) és pár menet szig.szalagot tekersz alá. Aztán mehet vissza. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Clipi Elküldve December27, 2011 Megoszt Elküldve December27, 2011 Clipi, ha megfogod a váltókart, akkor halkabb lesz a zizegés? Nem muszáj kivenni a konzolt, ha csak a kar miatt "zenél". Leveszed a váltószoknyát és 1 csavarhúzóval elpattintod a stift reteszét, ami a kart tartja és hátrafelé kihúzod a siftet és kiveszed a kart. Ha annyira lötyögős, akkor kiveszed a gumikarikát belőle(meleg helyen, nem szakadjon el) és pár menet szig.szalagot tekersz alá. Aztán mehet vissza. :lol: Huh ! Ezt ki fogom próbálni. És igen menet közbe zenél és ha megfogom elhallgat. De szerencsére a kora és a km ellenére sem lötyög. Nagyon passzentos még mindig... A nyitás zárás jelző pöckök kergetnek még ki a világból. 2-t már leragasztottam a menetes rúdhoz, 2 még vissza van :-) Kalaptartóhoz veszek filcet, azt ráragasztom a szélső peremére és máris nem fog kotyogni :-) Már csak idő kéne hozzá... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts