öcsibácsi Elküldve Augusztus30, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2011 Öcsibá: Hátra én is betettem a ferdehátú Astra rugóját de így is ugyanolyan magas :lol: 5centivel simán mehetne lejjebb hogy 1szintbe legyen az elejével. Ültetőrugók kb. 3-4centivel alacsonyabbak, de mivel keményebb, ezért még kb. 1-2centivel magasabb is mint gyári rugókkal.. Már nem tudom mitévő legyek :S Melyik motorváltozatét? Nekem C16NZ rugó volt benne. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Augusztus30, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2011 Melyik motorváltozatét? Nekem C16NZ rugó volt benne. :lol: Amiből kivettem az egy 3ajtós GSI féleség volt de C16SE motorral(hengerkénti injektoros) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Szeptember1, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2011 Amiből kivettem az egy 3ajtós GSI féleség volt de C16SE motorral(hengerkénti injektoros) A GSi-nek keményebb a rugója. Lehet hogy az volt benne. Kis tuning. A lengéscsillapítóid jók? Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Szeptember2, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2011 A GSi-nek keményebb a rugója. Lehet hogy az volt benne. Kis tuning. A lengéscsillapítóid jók? Ugyanolyanok a rugók, mint ami neked volt benn. Lengéscsillapítók jók, Monroe márkájúak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Szeptember3, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2011 szerintetek mennyi az az ültetés, ami még nem karcolja az aszfaltot? na jó egy enyhére gondolok egy 40es már feldobja az autót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Szeptember3, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2011 szerintetek mennyi az az ültetés, ami még nem karcolja az aszfaltot? na jó egy enyhére gondolok egy 40es már feldobja az autót? Nekem 40es van, és ennél nagyobb el sem férne a gyári 195/60 r15 ös gumitól. Szerintem ez még megfelelő. Ezt elbírják még a gyári gátlók is(bár eleje hintázni fog nagyon rossz úton) és jól is néz ki, meg azért sokkal feszesebb az úton az autó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Szeptember3, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2011 Nekem 40es van, és ennél nagyobb el sem férne a gyári 195/60 r15 ös gumitól. Szerintem ez még megfelelő. Ezt elbírják még a gyári gátlók is(bár eleje hintázni fog nagyon rossz úton) és jól is néz ki, meg azért sokkal feszesebb az úton az autó. dobnál fel pár képet h is néz ki? a gátlók szinte elég újak, de a hátsó rugók lassan cserések lennének ezért gondoltam, hogy akkor ültetek is rajt, gátlóval dupla ár lenne, pattogni nem akarok nagyon:D 195/50r15 van nekem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Szeptember3, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2011 Ugyanolyanok a rugók, mint ami neked volt benn. Ezt így szemre nem lehet megmondani. Más az anyaga. Az Astráé pl. lágyabb, de ugyanolyan magas. Viszont a kinézetük nem egyforma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Szeptember4, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2011 Ezt így szemre nem lehet megmondani. Más az anyaga. Az Astráé pl. lágyabb, de ugyanolyan magas. Viszont a kinézetük nem egyforma. http://pics.coldline.hu/pics/51046-20100620-okg1Dh.jpg Jaja. Baloldali az astra, jobboldali a vectra rugó. Ugyanilyen nekem is. Amúgy picivel lejjebb van most a hátulja, és ha huplásabb az út bele is ér néha a gumi az ívbe :lol: Szal valamivel jobb, de nagyon lágy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Szeptember6, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2011 Tettem hátra még 1 pár gumibakot. :lol: Eddig ugye csak felül volt, de mostantól alul is van. :D Olaszból sok almát akarok hazahozni és nem szeretném a rugókat terhelni. Annyit könnyítettem rajtuk, hogy a gumibakok közepét kifúrtam 8-as fúróval, hogy kicsit könnyebben deformálódjon. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Szeptember6, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2011 Ilyen volt. Ilyen lett. Majd kiderül mit ér. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Szeptember7, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2011 ... A váznyulványodon az "csak" felületi rozsda, vagy már komolyabb a dolog? Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Szeptember7, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2011 A váznyulványodon az "csak" felületi rozsda, vagy már komolyabb a dolog? Felületi. :lol: Már volt javítva a rugótányér. Na, ezért kell ősszel majd alvázvédőzni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Szeptember7, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2011 Ilyen volt. http://pics.coldline.hu/pics/330545-20110906-DrMUNM.jpg Ilyen lett. http://pics.coldline.hu/pics/330546-20110906-WcaB5i.jpg Majd kiderül mit ér. :lol: Ha azokat a gumi izéket kivenném alulról-felülről az is számítana valamit a magasságban nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Szeptember7, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2011 Ha azokat a gumi izéket kivenném alulról-felülről az is számítana valamit a magasságban nem? Ne vedd ki. :lol: A fém a fémen nem jó megoldás. Amúgy kb. 6mm vastag a gumi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Szeptember19, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2011 ma felkerültek az új pacskerek 215/40 R17 ET 40 körüli, simán elfér, nem lóg ki még aránylag jól is néz ki:D pár nap aztán jönnek a képek:D bár R16ot akartam, ez azért már eléggé vissza rántja a teljesítményt:S:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adm_001 Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 Milyen fékolaj való A Vectra-ba? Van 1L OMW brake fluid DOT 5.1 (SAE J 1703/FMVSS 116) ezt beletölthetem-e vagy ha nem akkor jó-e esetleg a szervótartályba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 Milyen fékolaj való A Vectra-ba? Van 1L OMW brake fluid DOT 5.1 (SAE J 1703/FMVSS 116) ezt beletölthetem-e vagy ha nem akkor jó-e esetleg a szervótartályba? Ez tökéletes lesz a fékbe! De nem a szervóba! :D Szervóba automata váltó olaj való! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adm_001 Elküldve Szeptember22, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 Ez tökéletes lesz a fékbe! De nem a szervóba! :D Szervóba automata váltó olaj való! Rendben, csak azért kérdeztem, mert több helyen is hallottam már, hogy a fékfolyadék jó szervóba is, de akkor ezek szerint nem a legjobb. Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Szeptember22, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 Rendben, csak azért kérdeztem, mert több helyen is hallottam már, hogy a fékfolyadék jó szervóba is, de akkor ezek szerint nem a legjobb. Köszönöm! Sőt olyannyira, hogy csak Dexron III szabványnak megfelelő olajat tölthetsz bele(Dexron II volt a gyári előírás, de a III jobb). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Szeptember22, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 ma felkerültek az új pacskerek 215/40 R17 ET 40 körüli, simán elfér, nem lóg ki még aránylag jól is néz ki:D pár nap aztán jönnek a képek:D bár R16ot akartam, ez azért már eléggé vissza rántja a teljesítményt:S:) Úttartás milyen lett? :D Fékek mekkorák? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zola Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 Sziasztok. FK fix futóművekkel kapcsolatban mik a tapasztalatok? Megbízhatósága magyar utakon? Úttartás? Nagyon rázóssá teszi a gépet, vagy még tűrhető? Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Szeptember25, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2011 2 kép a felniről: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Szeptember25, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2011 2 kép a felniről: Bazzz elég durván szép, de valami nagyobb féket feltehetnél előre. :D Mert így elég bután néz ki. :P De nagyon profi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Szeptember25, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2011 2 kép a felniről: http://kepfeltoltes.hu/110925/oldal_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/110925/els__www.kepfeltoltes.hu_.jpg Állati jól néz ki! :P Jó hogy nekem is ugyanígy néz ki az autóm mint a tied (persze teljesen más felszereltségű), így legalább látom hogy hogyan is nézne ki az enyémen is egy ilyen! :D Szép nagyon! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts