isi Elküldve Május16, 2011 Megoszt Elküldve Május16, 2011 Az utánállitó anyát beálitottad dobban? azt is cseszegetem már, nem tudom, azt vissza kéne teljesen állítani aztán majd után állít? Link to comment Megosztás: More sharing options...
laslie Elküldve Május16, 2011 Megoszt Elküldve Május16, 2011 azt is cseszegetem már, nem tudom, azt vissza kéne teljesen állítani aztán majd után állít? 2 kattanásig huzd be a fékkart. Azután az állitó anyát tekerd addig amég a fékpofák fel nem fekszenek. Ekkor a tárcsa nem forgathato. Ha ez megtörtét akkor a szabályzó anyát forgasd vissza annyira hogy a tárcsa könnyen fusson. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Május16, 2011 Megoszt Elküldve Május16, 2011 2 kattanásig huzd be a fékkart. Azután az állitó anyát tekerd addig amég a fékpofák fel nem fekszenek. Ekkor a tárcsa nem forgathato. Ha ez megtörtét akkor a szabályzó anyát forgasd vissza annyira hogy a tárcsa könnyen fusson. de ha két kattanást behúzok, akkor már nem biztos, hogy rátudom rakni a dobot!? de az miért jó, hogy először beállítom, hogy szoruljon, utána meg vissza, hogy ne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Május20, 2011 Megoszt Elküldve Május20, 2011 195/60 R15 szal ezen a gyári méret. Tiéden mekkora van? 175/65 R14 Átmérőben 5 cm a különbség, ennek a fele számít, tehát a tied 2.5 cm-el feljebb van. :D Eszerint a tiednek az eleje ül rendesen, de a hátulja nagyon fenn van. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Clipi Elküldve Május21, 2011 Megoszt Elküldve Május21, 2011 Sziasztok ! Van egy Vectra A 1.8 Gt - m (C18NZ) Ha kotyog a kormányművem egy picit, azt még lehet javítani vagy cseréljem ki egy bontottra? Ha úthibákkal teli szakaszon megyek, főleg akkor lehet hallani hogy csattog kicsit. Kerékcserénél átnézettem az egész autót, hogy hátha valamelyik szilent, vagy gömbfej, de minden frankó volt, csak a balos kormányrudam mozgatásra csattogott. A felújító szettre azt mondták, hogy csak tömítéseket tartalmaz de semmi fémes alkatrészt. - Meddig használható így a kocsi? 1 év alatt 14.000 km-t mentem vele. kb 8.000 km óta hallom ezt a hangot. - Tényleg nem lehet javítani? (gondolom a fogaslécnél kikopott valami. - Hogyan légtelenítsem ha kicseréltem? - Van vastag és vékony végű (Anyós oldal). Van e különbség. - Astra cucc jó e bele? Ha jól tudom max a csöveket kell átraknom, de az alapja ugyan az? - Van e bármilyen őrdöngőség a cserénél ? --M--Á--S-----N--E--M----I--D--E--V--A--L--Ó-- Zizeg a váltómnál valami az utastérben. ha megfogom a váltókart elhallgat. Olvastam itt a fórumon valahol, hogy 4 csavart kéne meghúzni, de a középső részt nem tudtam sehogy kiszedni. - 5 let? Ill van e a vectraba pollenszürő ? !!!! Köszönöm !!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Május21, 2011 Megoszt Elküldve Május21, 2011 Sziasztok ! Van egy Vectra A 1.8 Gt - m (C18NZ) Ha kotyog a kormányművem egy picit, azt még lehet javítani vagy cseréljem ki egy bontottra? - Hogyan légtelenítsem ha kicseréltem? - Van vastag és vékony végű (Anyós oldal). Van e különbség. - Astra cucc jó e bele? Ha jól tudom max a csöveket kell átraknom, de az alapja ugyan az? - Van e bármilyen őrdöngőség a cserénél ? !!!! Köszönöm !!!!! Isi nemrég felújította a saját kormányművét, de csere lett a vége. Légteleníteni, meg úgy kell, hogy megemeled az elejét 1 kicsit és az alsó jelig töltöd a szervóolajat a tartályba. Majd jobbra és balra is koppig kiforgatod a kormányt párszor és ha hiányzik belőle, akkor töltesz még rá. Na, most az Astrával bajban vagyok, mert azóta én is kaptam olyan infó, hogy egyes típusoké jó a Vectrába. Le kell mérni. :D --M--Á--S-----N--E--M----I--D--E--V--A--L--Ó-- Zizeg a váltómnál valami az utastérben. ha megfogom a váltókart elhallgat. Olvastam itt a fórumon valahol, hogy 4 csavart kéne meghúzni, de a középső részt nem tudtam sehogy kiszedni. - 5 let? Ill van e a vectraba pollenszürő ? !!!! Köszönöm !!!!! Pollenszűrő létezik, de igen ritka és csak a facelift utániakhoz van. Astra pollenszűrőt kell átfaragni és a tökéletes. Nekem is olyan van. :) Melyik középső rész nem jön ki? Vedd le a váltószoknyát és olvass vissza pár oldalt, Thor linkelte erre a megoldást. Ill. Szedd szét a váltónál a műanyag kockánál a villákat és nyomd össze picit, hogy feszesen fogja. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Május21, 2011 Megoszt Elküldve Május21, 2011 szerintem jobban jársz egy bontott kormányművel, 8-20ezer között biztosan találsz, én bontóból szereztem ott drágább de a környékünkön gyorsan csak onnan tudtam, műszaki miatt 15ért, de ez nem kotyog semmit. Neki állsz felújítani, akkor sem biztos, hogy olcsóbbra fogsz kijönni. pl. az a közepében ami van az 6K körül volt, szimmering nem drága elvileg stb. :S kicserélni se nagy dolog, bent figyelj az utastérbe ahol hozzá csatlakozik a kormánymű a kormányrúdhoz, olaj nem igen fog elfolyni belőle nekem legalábbis talán 1 decit kellett után tölteni, de még lehet annyit sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Clipi Elküldve Május22, 2011 Megoszt Elküldve Május22, 2011 Köszönöm szépen mindenkinek ! Vaterán nézegettem és 6-8000 ért már vannak jó állapotúak. Megveszem és kicserélem majd. Csak gondoltam hátha lehet valahogy javítani. Mérni mit kell ? Annyit tudok hogy van vastag bordás és sima végű. (anyós oldal) És csak a csöveket kell cserélni, de holnap lemérem a dolgokat. Gömbfejeket is gondolom célszerű cserélni ilyenkor. Ha netalántán elmegy az olaj bármi oknál fogva akkor is lesz kormányzása a kocsinak, csak nehezebb ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 Köszönöm szépen mindenkinek ! Vaterán nézegettem és 6-8000 ért már vannak jó állapotúak. Megveszem és kicserélem majd. Csak gondoltam hátha lehet valahogy javítani. Mérni mit kell ? Annyit tudok hogy van vastag bordás és sima végű. (anyós oldal) És csak a csöveket kell cserélni, de holnap lemérem a dolgokat. Gömbfejeket is gondolom célszerű cserélni ilyenkor. Ha netalántán elmegy az olaj bármi oknál fogva akkor is lesz kormányzása a kocsinak, csak nehezebb ? Lesz még kormányzás, csak Zsiguli feeling :D A gömbfejeket szerintem csak akkor érdemes, ha már kotyog/kopog valamelyik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 Lesz még kormányzás, csak Zsiguli feeling :D Annál rosszabb lesz. :D A szervós kormányt elég nehéz tekerni rásegítés nélkül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 Annál rosszabb lesz. :D A szervós kormányt elég nehéz tekerni rásegítés nélkül. Hát tegnap leteszteltem. Szerintem nincs jelentős különbség a Nagypolskihoz képest, pedig a 195/60R15-ös Dunlopok tapadnak mint a fene és csak 5-10 km/h-val gurultam. Szóval szerintem bárki meg tudja oldani a "szervóeltűnés utáni kormányzás" dolgot, én inkább a fékrásegítés elfogyása miatt aggódnék jobban :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 Nah lemértem a magasságot. Elől földtől a motorháztető alsó vonaláig 65centi, hátul meg földtől a csomagtartó felső éléig azthiszem 1méter 6centi Nekem elöl a mocitető alsó vonala középen (emblémánál) 69 cm, hátul a csomitető felső éle középen 99 cm. Elöl gyári rugó, hátul ültető rugó, gyári 195/60R15 Dunlop Sp Sport 01. Iszonyatosan szépen fogja az utat, brutálisan stabil :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Június4, 2011 Megoszt Elküldve Június4, 2011 Hát tegnap leteszteltem. Szerintem nincs jelentős különbség a Nagypolskihoz képest, pedig a 195/60R15-ös Dunlopok tapadnak mint a fene és csak 5-10 km/h-val gurultam. Szóval szerintem bárki meg tudja oldani a "szervóeltűnés utáni kormányzás" dolgot, én inkább a fékrásegítés elfogyása miatt aggódnék jobban :D Ne így próbáld ki! :P Rendes tempóval. :D Kell kapaszkodni a kormányban, hogy el tudd tekerni. A fék se kutya olyankor. :D A sima és a szervós kormányműnek más az áttételezése. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 Srácok! Lenne egy kérdésem hozzátok! Ma kezdtem el azon agyalni hogy a télni lemezfelnijeimet fel kéne újítani, ugyanúgy mint ahogy tavasszal a nyáriakkal tettem. Annyi a bibi a dologban hogy míg a nyári lemezfelnin akkor még nem voltak gumik (mert most vettem zsír újakat rá) addig a téli kerekeken már fent van a gumi. Az mennyire gáz szerintetek ha nem vetetem le a felniről a gumit s úgy csiszolom illetve festem le?? Azért gondolkozom ezen mert azért sajna nem 2 forint le illetve felrakatni őket a lemezfelnire.. :D Szerintetek?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 szerintem ha jól lemaszkolod nem lesz gáz vele.:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 Srácok! Lenne egy kérdésem hozzátok! Ma kezdtem el azon agyalni hogy a télni lemezfelnijeimet fel kéne újítani, ugyanúgy mint ahogy tavasszal a nyáriakkal tettem. Annyi a bibi a dologban hogy míg a nyári lemezfelnin akkor még nem voltak gumik (mert most vettem zsír újakat rá) addig a téli kerekeken már fent van a gumi. Az mennyire gáz szerintetek ha nem vetetem le a felniről a gumit s úgy csiszolom illetve festem le?? Azért gondolkozom ezen mert azért sajna nem 2 forint le illetve felrakatni őket a lemezfelnire.. :icon4: Szerintetek?? szerintem ha jól lemaszkolod nem lesz gáz vele.:D +1 Csak tényleg alaposan le kell maszkolni, ne sajnáld rá az időd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 +1 Csak tényleg alaposan le kell maszkolni, ne sajnáld rá az időd. Köszi srácok a tanácsot akkor szerintem nekiugrok így! Időm hála istennek van rá bőven! :icon4: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 Miután hazajöttünk lecseréltem az első tárcsákat. Már ideje volt. Viszont a hátsónál megint előjött az a gond, hogy nem rendesen működik az utánállító a jobb oldalon. Fékpadon nézték, szóltak, hogy a jobb fele gyengébb. De mivel a kézifékkel is hasonló helyzet volt, így nem a hidraulikában van a gond. Szétkaptam, megkentem a belsejét, most jó. De kíváncsi vagyok meddig. 1.5 éve van benn, még simán jónak kellene lennie. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 Miután hazajöttünk lecseréltem az első tárcsákat. Már ideje volt. Viszont a hátsónál megint előjött az a gond, hogy nem rendesen működik az utánállító a jobb oldalon. Fékpadon nézték, szóltak, hogy a jobb fele gyengébb. De mivel a kézifékkel is hasonló helyzet volt, így nem a hidraulikában van a gond. Szétkaptam, megkentem a belsejét, most jó. De kíváncsi vagyok meddig. 1.5 éve van benn, még simán jónak kellene lennie. :D Nálunk a kézifék ennyire "érzékeny" rendszer. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 Majd még egy komplett szilentcserét kell az ősszel végrehajtanom. (már alig várom) :D Na mind1 ezen is túl kell lenni. Végül is nem egy nagy mutatvány. Thor, te cserélted tavaly valamelyiket, ha jól emlékszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 Majd még egy komplett szilentcserét kell az ősszel végrehajtanom. (már alig várom) :D Na mind1 ezen is túl kell lenni. Végül is nem egy nagy mutatvány. Thor, te cserélted tavaly valamelyiket, ha jól emlékszem. Jaja. Lengőkar hátsó szilent csere volt. Lengőkar ki, majd kipréselni a régit, majd be az újat. Ami macerás az az összerohadt csavarok lehetnek. Engem az első szilent csavarja szívatott rendesen, de annak is megvan már a technikája: kúszózsírral befújni rendesen és már jön is :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július22, 2011 Megoszt Elküldve Július22, 2011 Majd szólok havernak hozzon zsírspray-t a cégtől. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Július22, 2011 Megoszt Elküldve Július22, 2011 Majd szólok havernak hozzon zsírspray-t a cégtől. :icon4: Sok szenvedéstől megment az biztos :D Milyen szilenteket raksz bele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július22, 2011 Megoszt Elküldve Július22, 2011 Milyen szilenteket raksz bele? Nem a keményet, azt a műanyagost, jó a hagyományos. Én bírom ezt a kissé lágy rugózást. (főleg, mert az osztrák autópálya betonos része kissé ráz) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Július22, 2011 Megoszt Elküldve Július22, 2011 Nem a keményet, azt a műanyagost, jó a hagyományos. Én bírom ezt a kissé lágy rugózást. (főleg, mert az osztrák autópálya betonos része kissé ráz) :D Első hátsót cseréled? Nekem a hátsót kell Asszonyén cserélni hamarosan. Már megvettem, ilyet kap (Meyle): Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts