Thor Elküldve Április29, 2011 Megoszt Elküldve Április29, 2011 Kézifékkötelet kifelejtetted. :) De úgyis rá fog jönni, illetve ha a "fékcsövek" alatt az összes ide tartozó cókmókot (így a kézifékkötelet is) értetted, akkor meg sorry. Éreztem én hogy kimaradt valami B) Kicsit kómásan próbáltam rájönni, hogy mi is az ami kimaradt, de nem jött az ihlet. Köszi a kiegészítést :( Ez valóban lemaradt/fentmaradt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve Május1, 2011 Megoszt Elküldve Május1, 2011 Hallottam egy ilyet, hogy a vectra rugóknak van valamilyen színkódja. Ez állítólag eltér a gt, a diesel, és a sima benzinesek esetén. Ismeri közületek valaki ezeket a színkódokat? Egyáltalán tényleg így van ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Május2, 2011 Megoszt Elküldve Május2, 2011 Ha már előjött a rugó téma akkor ehhez én is hozzászólnék! Nektek is instabil az autó hátulja kanyarba? 110el akarok bevenni egy nem olyan éles kanyart, és sokszor rákellek fékezni mert a hátulja megy ki az autónak, és télen is ugyan így van, rohadt instabil! Mitől lehet ez? Tavaly volt műszakin, minden rendben volt, szal felfüggesztés tutira jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Május2, 2011 Megoszt Elküldve Május2, 2011 Ha már előjött a rugó téma akkor ehhez én is hozzászólnék! Nektek is instabil az autó hátulja kanyarba? 110el akarok bevenni egy nem olyan éles kanyart, és sokszor rákellek fékezni mert a hátulja megy ki az autónak, és télen is ugyan így van, rohadt instabil! Mitől lehet ez? Tavaly volt műszakin, minden rendben volt, szal felfüggesztés tutira jó. Érdekes ez a dolog. Én pont attól vagyok elájulva, hogy mennyivel stabilabb az autó azoktól amikkel idáig mentem. Pár Dobogókői kanyar után bizton állíthatom, hogy szépen fekszi az utat mind féktávon, mind pedig tempós trükkös kanyarokban is. Bár tény az is hogy, hogy ezek a Dunlop SP Sport 01-ek is teszik a dolgukat gazdagon. Maximum annyi "furcsa" kicsit, hogy határon autózva kicsit kúszós a segge féktávos kanyarban, de nem tör ki, csak úgy módjával teszi ide oda magát. Ez nekem bejön, mivel a túlkormányzást szoktam meg a Polskinál is, úgyhogy ez sem igazi probléma :D A másik amit imádok benne, hogy mennyire semlegesen megy át a kanyarokon, ha jól eltalálja az ívet az ember. Vagy ha mégsem, akkor egy kis módosítás és máris a helyén van a dolog. Szóval egyszerű a futómű, de nagyszerű :D Nálad nem tudom mi lehet a gáz. Gátlók, gumik mikoriak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Május2, 2011 Megoszt Elküldve Május2, 2011 Hallottam egy ilyet, hogy a vectra rugóknak van valamilyen színkódja. Ez állítólag eltér a gt, a diesel, és a sima benzinesek esetén. Ismeri közületek valaki ezeket a színkódokat? Egyáltalán tényleg így van ez? Én még csak ültetőrugót láttam más színben, mint fekete (nekem is fekete). Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Május2, 2011 Megoszt Elküldve Május2, 2011 Érdekes ez a dolog. Én pont attól vagyok elájulva, hogy mennyivel stabilabb az autó azoktól amikkel idáig mentem. Pár Dobogókői kanyar után bizton állíthatom, hogy szépen fekszi az utat mind féktávon, mind pedig tempós trükkös kanyarokban is. Bár tény az is hogy, hogy ezek a Dunlop SP Sport 01-ek is teszik a dolgukat gazdagon. Maximum annyi "furcsa" kicsit, hogy határon autózva kicsit kúszós a segge féktávos kanyarban, de nem tör ki, csak úgy módjával teszi ide oda magát. Ez nekem bejön, mivel a túlkormányzást szoktam meg a Polskinál is, úgyhogy ez sem igazi probléma :D A másik amit imádok benne, hogy mennyire semlegesen megy át a kanyarokon, ha jól eltalálja az ívet az ember. Vagy ha mégsem, akkor egy kis módosítás és máris a helyén van a dolog. Szóval egyszerű a futómű, de nagyszerű :D Nálad nem tudom mi lehet a gáz. Gátlók, gumik mikoriak? Gumik kb. 5évesek. De jó puha a mintázatuk. Uniroyal Rallye 550 195/60 R15H. Hátul Monroe gátlók vannak, nemtudom mikoriak. Annyit tudok hogy hátul stabilizátor szilentek tavaly áprilisba lettek cserélve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Május2, 2011 Megoszt Elküldve Május2, 2011 Gumik kb. 5évesek. De jó puha a mintázatuk. Uniroyal Rallye 550 195/60 R15H. Hátul Monroe gátlók vannak, nemtudom mikoriak. Annyit tudok hogy hátul stabilizátor szilentek tavaly áprilisba lettek cserélve. Hát így nehéz. És ha ráfékezel, akkor abbamarad a "kitörés" és stabil lesz? Nem kopog tompán véletlenül a hátulja? Max még hídszilentre tudnék gondolni így hirtelen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Május2, 2011 Megoszt Elküldve Május2, 2011 Gumik kb. 5évesek. De jó puha a mintázatuk. Uniroyal Rallye 550 195/60 R15H. Hátul Monroe gátlók vannak, nemtudom mikoriak. Annyit tudok hogy hátul stabilizátor szilentek tavaly áprilisba lettek cserélve. Szerintem alapjában véve, nagyon sok minden múlik a gumikon! Ha nem túl jó a tapadás akkor hajlamos a kitörésre. Én amúgy nem tapasztaltam sohasem ilyen dolgot mint amit te leírtál! Nekem jelen pillanatban (3hete) Barum gumijaim vannak, eddig teszik a dolgukat rendesen! Tavaly nyáron Pirelli téligumikkal nyomtam végig az évet, volt egy hajtűkanyar amibe véletlenül kicsit gyorsabban mentem be a kelleténél, de ennek ellenére is a kocsi fara szinte meg sem moccant.. Szóval szerintem nagyon sok minden függ a gumik állapotától! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Május2, 2011 Megoszt Elküldve Május2, 2011 Gumik kb. 5évesek. De jó puha a mintázatuk. Uniroyal Rallye 550 195/60 R15H. Hátul Monroe gátlók vannak, nemtudom mikoriak. Annyit tudok hogy hátul stabilizátor szilentek tavaly áprilisba lettek cserélve. Tényleg! Keréknyomások? Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 A színkód nem maga a rugó színét jelentené, hanem elvileg magán a gyári rugókon lenne. Valamilyen kis ecsetvonás szerű színes csíkok. Én még csak ültetőrugót láttam más színben, mint fekete (nekem is fekete). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 A színkód nem maga a rugó színét jelentené, hanem elvileg magán a gyári rugókon lenne. Valamilyen kis ecsetvonás szerű színes csíkok. Hát sajna akkor passz :D Én még nem láttam egyik szett rugómon sem jelzést, bár elég avíttos már. Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Tényleg! Keréknyomások? 2,5et szoktam mindegyikbe tenni.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 2,5et szoktam mindegyikbe tenni.. Hát a gyári ajánlás az enyémhez üresen Elöl: 2,4, Hátul 2,2, Terhelve Elöl 2,5, Hátul 2,7 (ha jól emlékszem). Én a helyedben kipróbálnám a 2,4+2,2 kombót, szerintem sokkal kezesebb lesz a hátulja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Hát a gyári ajánlás az enyémhez üresen Elöl: 2,4, Hátul 2,2, Terhelve Elöl 2,5, Hátul 2,7 (ha jól emlékszem). Én a helyedben kipróbálnám a 2,4+2,2 kombót, szerintem sokkal kezesebb lesz a hátulja. Okés. Amúgy hátra tettem be ilyen rugóerősítő gumipogácsákat mert ha beültünk 5en mindig megrogyott a hátulja :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Okés. Amúgy hátra tettem be ilyen rugóerősítő gumipogácsákat mert ha beültünk 5en mindig megrogyott a hátulja :D Hmmm, talán még ez lehet a probléma :D Ha nem jön be a nyomás teszt, akkor érdemes lenne ideiglenesen kivenni a pogikat és úgy teszt. Nincs képed most a pogis rugókról? Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Nem lehet, hogy nem gyári rugód van hátul? Szoktak eladáskor kókányolni, pl. f astra rugót behajítják, ha mondjuk eltört az eredeti...? Okés. Amúgy hátra tettem be ilyen rugóerősítő gumipogácsákat mert ha beültünk 5en mindig megrogyott a hátulja :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 mondjátok már meg nekem, hogy mitől lehet, hogy nem tudom belőni a kéziféket? Ha rá állítok a hídnál hátul, akkor befog a bal fele, pedig olyankor csak 4-5 kattanás lenne a maxig. Ha vissza rakom, ahogy volt úgy meg vagy 10 kattanás igaz a 10diknél megfogja a kocsit meg csúsznak is a kerekek, de már majdnem 90 fokban áll olyankor a kar. Meg olyat csinál, hogy behúzom-kiengedem és szorul egy kicsit, de ha megrántom a bovdent utána nem, ez mind bal felől van jobb oldalt semmi gáz. ja a betétek elég jók, dobot meg nem rég szabályoztattam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 mondjátok már meg nekem, hogy mitől lehet, hogy nem tudom belőni a kéziféket? Ha rá állítok a hídnál hátul, akkor befog a bal fele, pedig olyankor csak 4-5 kattanás lenne a maxig. Ha vissza rakom, ahogy volt úgy meg vagy 10 kattanás igaz a 10diknél megfogja a kocsit meg csúsznak is a kerekek, de már majdnem 90 fokban áll olyankor a kar. Meg olyat csinál, hogy behúzom-kiengedem és szorul egy kicsit, de ha megrántom a bovdent utána nem, ez mind bal felől van jobb oldalt semmi gáz. ja a betétek elég jók, dobot meg nem rég szabályoztattam. Tárcsás hátul? Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Nem lehet, hogy nem gyári rugód van hátul? Szoktak eladáskor kókányolni, pl. f astra rugót behajítják, ha mondjuk eltört az eredeti...? Ez 100% eredeti :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Tárcsás hátul? Dob Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Dob Azt sajna még nem láttam testközelből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 mondjátok már meg nekem, hogy mitől lehet, hogy nem tudom belőni a kéziféket? Ha rá állítok a hídnál hátul, akkor befog a bal fele, pedig olyankor csak 4-5 kattanás lenne a maxig. Ha vissza rakom, ahogy volt úgy meg vagy 10 kattanás igaz a 10diknél megfogja a kocsit meg csúsznak is a kerekek, de már majdnem 90 fokban áll olyankor a kar. Meg olyat csinál, hogy behúzom-kiengedem és szorul egy kicsit, de ha megrántom a bovdent utána nem, ez mind bal felől van jobb oldalt semmi gáz. ja a betétek elég jók, dobot meg nem rég szabályoztattam. Az utánállítód nem működik rendesen. Az a menetes szár, amin 1 kis fogaskerék van. A rugót belülről kifelé akasztottad be? Abba a kis lemezkébe, ami a fogaskereket viszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Érdemes még a fékbetétek sarkain is kicsit kerekíteni, mert ahogy befeszül hajlamos blokkolni. Legalábbis az enyém ezt játszotta. Azt sajna még nem láttam testközelből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 Az utánállítód nem működik rendesen. Az a menetes szár, amin 1 kis fogaskerék van. A rugót belülről kifelé akasztottad be? Abba a kis lemezkébe, ami a fogaskereket viszi. már össze raktam, de lehet, hogy kívülről akasztottam, de miként befolyásolja a kéziféket (kézifék kart) ez az után állító?(tudom, hogy a karhoz megy a jobb fele). Vissza kellene állítani alap helyzetbe az utánállítót és utána rá állítani a hídnál? behúzom-vissza engedem--> szorul és utána húzok egy kicsit talán pár milit a bowdenen a dobnál utána jó. nem lehet, hogy kinyúlott a kötél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Május6, 2011 Megoszt Elküldve Május6, 2011 Bármi lehetséges, főleg ilyen idős gépeknél. :D Az utánállítónak kellene a két oldalt fékerejét nagyjából egyformán tartani. Ha az egyik oldalon kicsikét nagyobb a hézag a dob és a betét között, akkor az a fele biztos később fog. Az enyém is kb. 6-8 kattnál fog, de ott rendesen. Jó az úgy is, nem vacakolok vele. (amúgy, ez a 2 részes kötél megoldás szerintem elég sz*r) :D Amúgy ha nagyon ráfeszítesz a hídnál, akkor a porvédőt leeszi a betét karja a kerékcsapágyról és enyhe csilingelést fogsz hallani lassú tempónál!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts