isi Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Tuti biztos?? Mert a srác írta hogy nem merne rá megesküdni... Azt írta hogy a hátsó híd mintha egy az egyben ugyanaz lenne, de ebben sem biztos! Mondta hogy inkább kérdezzem meg tőletek hogy az agyátmérő tényleg jó-e?? Az agyátmérő az szinte mindegyik opel-on ugyanaz, még a G astráé is jó a vekire tapasztalat:) szóval ha gyári opel felni, akkor biztosan jó! Ha jól emléxem 56,5 mm:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris_C14NZ Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Az agyátmérő az szinte mindegyik opel-on ugyanaz, még a G astráé is jó a vekire tapasztalat:) szóval ha gyári opel felni, akkor biztosan jó! Ha jól emléxem 56,5 mm:D de R14-nek kell lennie legalább, különben nagyfékre nem megy föl :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 de R14-nek kell lennie legalább, különben nagyfékre nem megy föl :o az lehetséges, nekem a 13as felment:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Olyan kérdésem lenne a cartársakhoz hogy szerintetek az F Astra acélfelnije jó a Vectrára is! Mert acélfelni nézegetőben vagyok mostanában.. Egészen pontosan erről lenne szó: Katt ide Azt tudom hogy 4x100-asnak kell lennie! Elsősorban 14"-es keresnék, ez pedig az lenne! Ha jól emlékszem ET49 az Astra felni is. Ha ennyi, akkor nyugodtan megveheted őket :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 az lehetséges, nekem a 13as felment:D Jah, a donorra sem ment fel hátra a 13as Polák felni :o Le kellett vennem a nyerget :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Az agyátmérő az szinte mindegyik opel-on ugyanaz, még a G astráé is jó a vekire tapasztalat:) szóval ha gyári opel felni, akkor biztosan jó! Ha jól emléxem 56,5 mm:D Az összes 4x100-as (vagy egyszerűbben: 4 csavaros) Opel felni tengelycsonk-átmérője 56.5mm (esetleg ET-számban lehet eltérés), az 5x110-es felniké 65mm (ilyen is van G Astrában, szóval nem evidens hogy az összes G Astra felni jó rá :o ), és van még egy variáció, az Insigniáé pl. 5x120-as. (A Movano felniét direkt nem említettem, mert olyat feltehetően senki nem akar Vectrára rakni, amúgy az 5x130-as) Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Jah, a donorra sem ment fel hátra a 13as Polák felni :o Le kellett vennem a nyerget :D Igen akinek hátul is nyereg van:D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Igen akinek hátul is nyereg van Az nem szőrén üli meg a "lovat". Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Az nem szőrén üli meg a "lovat". Lovakat :D Számszerint 136+ :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Ekkora ménesre mennyit KGFB-t kell fizetni? :o Az én ménesem 13e/év. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Egyébként nagyon faxa lett a fék a fékerőszabályzó cseréje óta. Nem nagyon dolgozik azóta az ABS, pedig van néha tempó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 szia, tegnap vettem csavarboltban ilyet. M12x1,5x90 és 10,9-es acélból van, volt vmi 300Ft. a 1,5 az mit jelent? pont ilyen csavar kéne nekem is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 a 1,5 az mit jelent? pont ilyen csavar kéne nekem is Menetemelkedést. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 Menetemelkedést. gondolom akkor egy lengőkar tartó csavarnál ez nem tűnik olyan jelentőségűnek ha úgyis veszek rá másik anyát... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 Menetemelkedés. A szám az egymást követő menetek távolságát jelzi (ez esetben 1.5mm), és úgy van megválasztva hogy a csavar önzáró legyen (túl nagy menetemelkedésnél magától letekeredne róla az anya) A sima metrikus csavarok általában ilyen menetemelkedéssel készülnek, a finommenetesek enyhébbel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 A 1.5mm már finommenetesnek számít. 1.75mm a szabvány szerinti menetemelkedés. :excl: http://www.gewinde-normen.de/en/iso-coarse-thread.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve December6, 2010 Megoszt Elküldve December6, 2010 Megcsináltam a kéziféket, úgy 8 hónapig tartott. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve December6, 2010 Megoszt Elküldve December6, 2010 Megcsináltam a kéziféket, úgy 8 hónapig tartott. :lol: Nem fogott? Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve December8, 2010 Megoszt Elküldve December8, 2010 Nem fogott? Miután április 1-én elszakadt a kötél, azóta csak díszként funkcionált a járműben. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve December8, 2010 Megoszt Elküldve December8, 2010 Miután április 1-én elszakadt a kötél, azóta csak díszként funkcionált a járműben. :lol: Akkor ennek fele sem tréfa :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Segítségeteket, véleményeteket szeretném kérni nyárigumi vásárlás ügyében! Már régebben felhoztam ezt a témát de most végre úgy néz ki hogy lesz is belőle valami! :) Most hogy volt egy kis időm, utánajártam hogy milyen áron tudnék szerezni! 3 jelöltem van ami elég jó áron van 175/65 r14-es méretben! 1. Barum Brillantis 2 2. Hankook K715 Optimo 3. Pirelli P3000 Energy vagy még esetleg Pirelli Cinturato P4 Mik a vélemények ezekről a gumikról?? Melyiket ajánlanátok?? Pl.Hankook-ot jó márkának és minőségűnek mondják egyesek. Ugyanakkor én ugye dunaújvárosi vagyok s ugye itt van a Hankook gumigyár! Egy-két ismerősöm (aki ott dolgozik) igencsak lebeszélt arról hogy ilyen gumit vegyek, mert hogy látták hogy milyen gumik jöttek le a futószalagról s nem éppen fullos minőségnek mondható! :D A Barumról jók a vélemények mert családban már több autón kifogástalanul futottak, semmi gond nem volt velük! Nekem a mostani autómon jelenleg Pirelli téligumik vannak ami szintén kifogástalan tapadásuak! Szóval nehéz a döntés hátha ti ezt megkönnyítitek valamelyest!? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Segítségeteket, véleményeteket szeretném kérni nyárigumi vásárlás ügyében! Már régebben felhoztam ezt a témát de most végre úgy néz ki hogy lesz is belőle valami! :) Most hogy volt egy kis időm, utánajártam hogy milyen áron tudnék szerezni! 3 jelöltem van ami elég jó áron van 175/65 r14-es méretben! 1. Barum Brillantis 2 2. Hankook K715 Optimo 3. Pirelli P3000 Energy vagy még esetleg Pirelli Cinturato P4 Mik a vélemények ezekről a gumikról?? Melyiket ajánlanátok?? Pl.Hankook-ot jó márkának és minőségűnek mondják egyesek. Ugyanakkor én ugye dunaújvárosi vagyok s ugye itt van a Hankook gumigyár! Egy-két ismerősöm (aki ott dolgozik) igencsak lebeszélt arról hogy ilyen gumit vegyek, mert hogy látták hogy milyen gumik jöttek le a futószalagról s nem éppen fullos minőségnek mondható! :D A Barumról jók a vélemények mert családban már több autón kifogástalanul futottak, semmi gond nem volt velük! Nekem a mostani autómon jelenleg Pirelli téligumik vannak ami szintén kifogástalan tapadásuak! Szóval nehéz a döntés hátha ti ezt megkönnyítitek valamelyest!? :) Szerintem mindenki másra esküszik. Nekem a téliek Semperitek, de már sajnos kivannak keményedve elég jól(6éves gumik) és nagyon csúszkál vele az autó:S Régi Vectránkon Barum gumik voltak nyáron, szerintem egész jók voltak. Mindenki másra esküszik, valakinek jó a Tescos Tigar gumi is, valakinek meg még a Michelin is szar:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Szerintem mindenki másra esküszik. Nekem a téliek Semperitek, de már sajnos kivannak keményedve elég jól(6éves gumik) és nagyon csúszkál vele az autó:S Régi Vectránkon Barum gumik voltak nyáron, szerintem egész jók voltak. Mindenki másra esküszik, valakinek jó a Tescos Tigar gumi is, valakinek meg még a Michelin is szar:) Ebben is van valami amit mondasz, illetve teljes mértékben igazad van! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
msanyesz Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Segítségeteket, véleményeteket szeretném kérni nyárigumi vásárlás ügyében! Már régebben felhoztam ezt a témát de most végre úgy néz ki hogy lesz is belőle valami! :) Most hogy volt egy kis időm, utánajártam hogy milyen áron tudnék szerezni! 3 jelöltem van ami elég jó áron van 175/65 r14-es méretben! 1. Barum Brillantis 2 2. Hankook K715 Optimo 3. Pirelli P3000 Energy vagy még esetleg Pirelli Cinturato P4 Mik a vélemények ezekről a gumikról?? Melyiket ajánlanátok?? Pl.Hankook-ot jó márkának és minőségűnek mondják egyesek. Ugyanakkor én ugye dunaújvárosi vagyok s ugye itt van a Hankook gumigyár! Egy-két ismerősöm (aki ott dolgozik) igencsak lebeszélt arról hogy ilyen gumit vegyek, mert hogy látták hogy milyen gumik jöttek le a futószalagról s nem éppen fullos minőségnek mondható! :D A Barumról jók a vélemények mert családban már több autón kifogástalanul futottak, semmi gond nem volt velük! Nekem a mostani autómon jelenleg Pirelli téligumik vannak ami szintén kifogástalan tapadásuak! Szóval nehéz a döntés hátha ti ezt megkönnyítitek valamelyest!? :) Hali! Itt nézted már? Falken SN 828 Egy ezressel drágább, mint a Barum és azért minőségben egy kicsit ott van :D de van ez az általad kiválasztott Pirelli Cinturato P4 is. Az is jó áron van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Hali! Itt nézted már? Falken SN 828 Egy ezressel drágább, mint a Barum és azért minőségben egy kicsit ott van :) de van ez az általad kiválasztott Pirelli Cinturato P4 is. Az is jó áron van. Pont ezt az oldalt néztem! :D :) Szerintem is jó áron vannak itt gumik, csak ki kéne választani hogy melyik legyen... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts