öcsibácsi Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Akkor viheted szabályoztatni a tárcsákat. Remélem még nem kell cserélni azt is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Akkor viheted szabályoztatni a tárcsákat. Remélem még nem kell cserélni azt is. :D Szerintem is az lesz.:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Most azon gondolkodtam, hogy lehet lecserélem ezeket a hátsó tárcsákat is, és a betéteket is újra. Több, mint valószínű, hogy ezek még gyáriak. Elől is ugyan ez volt, hogy nem fogott teljes felületen a betét. Lecseréltem és láss csodát jó:) Inkább költök a fékre, mint más hülyeségekre:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Inkább költök a fékre, mint más hülyeségekre:D :) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Most azon gondolkodtam, hogy lehet lecserélem ezeket a hátsó tárcsákat is, és a betéteket is újra. Több, mint valószínű, hogy ezek még gyáriak. Elől is ugyan ez volt, hogy nem fogott teljes felületen a betét. Lecseréltem és láss csodát jó:) Inkább költök a fékre, mint más hülyeségekre:) Helyes helyes. Te! Azok a kézifékpofák nincsenek elkopva! Amikor már 1mm alatt vannak, akkor már kopott, de a Tiéd így kép alapján még jó. Viszont a féktárcsa/fékbetét duód az nagyon sántít. A fékbetéteken nem láttál "felségjezést"? Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Helyes helyes. Te! Azok a kézifékpofák nincsenek elkopva! Amikor már 1mm alatt vannak, akkor már kopott, de a Tiéd így kép alapján még jó. Viszont a féktárcsa/fékbetét duód az nagyon sántít. A fékbetéteken nem láttál "felségjezést"? Az alja nincsen elkopva a kézifékpofának, de te tején levan már válva a ferodol. Lecserélem az egész hóbelebancot rajta. Csak van ehhez 3féle féktárcsa. 260-as, 261-es, és 270-es. Melyik mehet erre szerintetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Az alja nincsen elkopva a kézifékpofának, de te tején levan már válva a ferodol. Lecserélem az egész hóbelebancot rajta. Csak van ehhez 3féle féktárcsa. 260-as, 261-es, és 270-es. Melyik mehet erre szerintetek? 270-es kell neked. EZ Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 270-es kell neked. EZ Ezek elsők.:) Azér köszi hogy utánanéztél nekem, de közben megtaláltam a Bosch katalógusban, milyen való bele. És 260asat ir. No name márkából 11ezer lenne a pár tárcsa és a 2pár fékbetét. Bosch ból meg 20ezer. Hátra jó a noname cucc is, vagy maradjak a minőségi Bosch nál? Vagy az sem jobb, csak a név miatt drágább?:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzás Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Ezek elsők.:) Azér köszi hogy utánanéztél nekem, de közben megtaláltam a Bosch katalógusban, milyen való bele. És 260asat ir. No name márkából 11ezer lenne a pár tárcsa és a 2pár fékbetét. Bosch ból meg 20ezer. Hátra jó a noname cucc is, vagy maradjak a minőségi Bosch nál? Vagy az sem jobb, csak a név miatt drágább?:D Vigyázz a tárcsák darabáron szoktak szerepelni!!!!!A Betét,meg a Pofa garnitúra áras! Gyanús, hogy 11e-ért hozzád vágnak egy pár tárcsát,meg egy garnitúra betétet! Hátsó garnitúra fékbetétet(Simer) 3128FT-ért, Tárcsát(QH) 2X7483, Fékpofát(Mintex) 5394Ft/garnitúra tudok neked A Bosch 11700Ft lenne egy darab! Ha jársz Budapesten,akkor ennyiben be tudom neked szerezni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzás Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Ezek elsők.:) Azér köszi hogy utánanéztél nekem, de közben megtaláltam a Bosch katalógusban, milyen való bele. És 260asat ir. No name márkából 11ezer lenne a pár tárcsa és a 2pár fékbetét. Bosch ból meg 20ezer. Hátra jó a noname cucc is, vagy maradjak a minőségi Bosch nál? Vagy az sem jobb, csak a név miatt drágább?:D Bocsi,nem jó tárcsának adtam meg az árát,mert neked most nézem, hogy olyan kell,ami kerékagyra felfogatós! Az (Textar)-ba 10430Ft/db. A betétek,meg a pofák sztem ugyan azok mind a két féle hátulsó tárcsánál!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Ezek elsők.:) Azér köszi hogy utánanéztél nekem, de közben megtaláltam a Bosch katalógusban, milyen való bele. És 260asat ir. No name márkából 11ezer lenne a pár tárcsa és a 2pár fékbetét. Bosch ból meg 20ezer. Hátra jó a noname cucc is, vagy maradjak a minőségi Bosch nál? Vagy az sem jobb, csak a név miatt drágább?:D Mester, nem figyelsz eléggé <_< A link neked való hátsóra mutat :icon13: És 270-es 4 lyukas első nincs is. A 260-as 4 lyukas hátsót a GT/V2000-re való (legjobb tudásom szerint). Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Mester, nem figyelsz eléggé :) A link neked való hátsóra mutat :D És 270-es 4 lyukas első nincs is. A 260-as 4 lyukas hátsót a GT/V2000-re való (legjobb tudásom szerint). Ma leveszem a kereket és megmérem <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
msanyesz Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Mester, nem figyelsz eléggé :) A link neked való hátsóra mutat :D És 270-es 4 lyukas első nincs is. A 260-as 4 lyukas hátsót a GT/V2000-re való (legjobb tudásom szerint). Én juliusban cseréltem elől hátul tárcsát és betétet valamint kézifék pofát is. Az első tárcsák 256-osak és belső hűtésűek míg a hátsók 260-asok és tömörek. Ezek a gyári tárcsaméretek is. Ettől eltérni szerintem felesleges. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Ma leveszem a kereket és megmérem :) Oksi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Én juliusban cseréltem elől hátul tárcsát és betétet valamint kézifék pofát is. Az első tárcsák 256-osak és belső hűtésűek míg a hátsók 260-asok és tömörek. Ezek a gyári tárcsaméretek is. Ettől eltérni szerintem felesleges. Neked ez a gyári, de a '95-ös X20XEV motorral Elöl hűtött 256, hátul tömör 270. Még az Unix is ezeket hozza: Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Levettem a tárcsát, és 260as az átmérője:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Bosch katalógus is 260ast ír ehhez a motorhoz. 270est a Vectra 2000 hez írja. Itt nézd csak meg. Lejjebb tekersz kicsit, és ott lesz a hátsó féktárcsa. Ott van róla kép méretekkel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Bosch katalógus is 260ast ír ehhez a motorhoz. 270est a Vectra 2000 hez írja. Itt nézd csak meg. Lejjebb tekersz kicsit, és ott lesz a hátsó féktárcsa. Ott van róla kép méretekkel. Ok, közben leesett, hogy sógor futóműve vezetett meg. Kötöttem az ebet a karóhoz, hogy 270, nah az övé az is, de az V6 fék :) Még az is előttem van, hogy megmértem és látom az értéket :D 260 az a 270 <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 4850 huf a gyári 3d szemüveg a kormányműbe:D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 4850 huf a gyári 3d szemüveg a kormányműbe:D:D :) :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 27ezer lenne hátra a 2tárcsa meg hozzá a fékbetétek :) Asszem inkább felszabályoztatom ezeket a mostani tárcsákat(9,5mm most, és 8mm ig kophat) meg teszek bele új betéteket, aztán elég lesz az :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 27ezer lenne hátra a 2tárcsa meg hozzá a fékbetétek :D Asszem inkább felszabályoztatom ezeket a mostani tárcsákat(9,5mm most, és 8mm ig kophat) meg teszek bele új betéteket, aztán elég lesz az <_< Simán :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Olyan kérdésem lenne a cartársakhoz hogy szerintetek az F Astra acélfelnije jó a Vectrára is! Mert acélfelni nézegetőben vagyok mostanában.. Egészen pontosan erről lenne szó: Katt ide Azt tudom hogy 4x100-asnak kell lennie! Elsősorban 14"-es keresnék, ez pedig az lenne! Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Olyan kérdésem lenne a cartársakhoz hogy szerintetek az F Astra acélfelnije jó a Vectrára is! Mert acélfelni nézegetőben vagyok mostanában.. Egészen pontosan erről lenne szó: Katt ide Azt tudom hogy 4x100-asnak kell lennie! Elsősorban 14"-es keresnék, ez pedig az lenne! Jó rá :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Jó rá :o Tuti biztos?? Mert a srác írta hogy nem merne rá megesküdni... Azt írta hogy a hátsó híd mintha egy az egyben ugyanaz lenne, de ebben sem biztos! Mondta hogy inkább kérdezzem meg tőletek hogy az agyátmérő tényleg jó-e?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts