Thor Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 szia, tegnap vettem csavarboltban ilyet. M12x1,5x90 és 10,9-es acélból van, volt vmi 300Ft. Köszke a méretekért! :) Asszem beruházok 1 párra, hogy legyen tarcsiban, ha kell majd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 szerintetek olyan lehet, hogy a 2 hónapja cserélt kormánygömbfej megadta magát? mert akkor hozzá vágom az autóboltoshoz, hogy vigye vissza a pici kínaiaknak, mert már szerintem ezt is ott nyomják:( delphi volt ha jól emléxem és ha jól írom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 szerintetek olyan lehet, hogy a 2 hónapja cserélt kormánygömbfej megadta magát? mert akkor hozzá vágom az autóboltoshoz, hogy vigye vissza a pici kínaiaknak, mert már szerintem ezt is ott nyomják:( delphi volt ha jól emléxem és ha jól írom. Miért kopog/kotyog? Hát lehet, hogy pont kifogtál egy ratyit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Miért kopog/kotyog? Hát lehet, hogy pont kifogtál egy ratyit... aha kopog mint azelőtt, hogy kicseréltem. ma vettem észre, holnap megcibálom majd pájszerrel, de tuti. nem tudom milyen márkát érdemes ebből. ötlet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 aha kopog mint azelőtt, hogy kicseréltem. ma vettem észre, holnap megcibálom majd pájszerrel, de tuti. nem tudom milyen márkát érdemes ebből. ötlet? Lemförder pl. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 na meglestem és nem gömbfej, hanem a gömbfejet meg a kormányművet ami összeköti rúd az kotyog a kormányműnél, de ott mi lehet ami tud kotyogni? valami gömbfej lehet ott is, v. valami persely mehetett ki ha van egyáltalán ott.? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 na meglestem és nem gömbfej, hanem a gömbfejet meg a kormányművet ami összeköti rúd az kotyog a kormányműnél, de ott mi lehet ami tud kotyogni? valami gömbfej lehet ott is, v. valami persely mehetett ki ha van egyáltalán ott.? Egy gumiszilent van ott ami kopoghat, vagy rosszabbik esetben a kormánymű koptyog :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 Egy gumiszilent van ott ami kopoghat, vagy rosszabbik esetben a kormánymű koptyog :) lehet inkább a kormánymű lesz a ludas, mert azok a szilentek ahogy nézem jók. na de majd szétszedem és kiderül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 lehet inkább a kormánymű lesz a ludas, mert azok a szilentek ahogy nézem jók. na de majd szétszedem és kiderül. Ha esetleg kormányműre van szükséged, akkor szólj, haver épp bont egy A Vekit. 10e pénzért adja. Minnél előbb szólj ha érdekel, mert pályázik rá egy másik srác is itt a környékről. Úgytünik ez Vectra betegségnek betudható.. Velem együtt már 4 embernek kell kormányművet cserélni.. Én már mondjuk túlestem rajta :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Ha esetleg kormányműre van szükséged, akkor szólj, haver épp bont egy A Vekit. 10e pénzért adja. Minnél előbb szólj ha érdekel, mert pályázik rá egy másik srác is itt a környékről. Úgytünik ez Vectra betegségnek betudható.. Velem együtt már 4 embernek kell kormányművet cserélni.. Én már mondjuk túlestem rajta :) Nekem is kotyog, ha a kormánymű közepén fel le mozgatom (Asszonyén is, csak még nem annyira nagyon). Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Nekem is kotyog, ha a kormánymű közepén fel le mozgatom (Asszonyén is, csak még nem annyira nagyon). Na szétszedtem és ez van benn ami ki van kopva: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Tyűűű! Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Aki hamarabb jelzi a kormánymű szándékát az kapja! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 kérdés h ilyet lehet e kapni újonnan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Big Boss Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Hát előbb azonosítsd mi ez, aztán lehet keresgélni ^^ 3/4 tollnyi hosszú 2lukú bigyóként nem biztos, hogy rátalálsz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Hát előbb azonosítsd mi ez, aztán lehet keresgélni ^^ 3/4 tollnyi hosszú 2lukú bigyóként nem biztos, hogy rátalálsz :D 3D szemüveg? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 3D szemüveg? :) Majdnem, nekem elsőre arra a robotra hasonlított, mi is volt a neve Jhonny-asszem magasfeszültség a film címe?:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Aki hamarabb jelzi a kormánymű szándékát az kapja! :) merre lenne eladó, meg állapota? nehogy kotyogjon mint a régi:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 merre lenne eladó, meg állapota? nehogy kotyogjon mint a régi:D Pest megyében dunakeszi-vác magasságában. nem kotyog hibátlan. a srác a c20ne motort akarja csak átrakni a kocsiból, meg a nagyfékeket, a többit kiárulja. igazábol az egész auto eladó 40-ért. ha valakit igyis érdekelne esetleg. a belseje elég szép állapotban van..küldök képeket is ha érdekel valakit.Egyébként a kocsit a most is használja, szoval nem használhatatlan a kormánymű, nem ropog. ha jolemlékszem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzás Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 Köszi! Kaptam bontóban 250Ft/db áron. Szerencsére egy rozsdafolt sem volt rajta! szia, tegnap vettem csavarboltban ilyet. M12x1,5x90 és 10,9-es acélból van, volt vmi 300Ft. Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 Mitől lehet az hogy csak a jobb hátsó fékem fog ha a kéziféket behúzom? Féknyeregbe maxra húzza a pöcköt a bowden a bal oldalon, már mindent maxra állítottam, de semmi.. Nagyon minimálisat fog, de kézzel elforgatom a kereket. Mit csináljak vele? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 Mitől lehet az hogy csak a jobb hátsó fékem fog ha a kéziféket behúzom? Féknyeregbe maxra húzza a pöcköt a bowden a bal oldalon, már mindent maxra állítottam, de semmi.. Nagyon minimálisat fog, de kézzel elforgatom a kereket. Mit csináljak vele? :) A kötél nem sérült valahol? Mennyire vannak elkopva a pofák? Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 A kötél nem sérült valahol? Mennyire vannak elkopva a pofák? Ma leszedtem a bal hátsó féktárcsát, és érdekes dolgot fedeztem fel. A kézifék külön fékpofákról üzemel a tárcsa belső oldalán kialakított fékdobba. Ez csak számomra új, vagy ti tudtátok hogy ilyen?:) Mellesleg a pofákon alig van ferodol, cefetül odavannak. Keddre lesz 2pár, és kicserélem őket. kíváncsi leszek:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Igen, a hátul tárcsásban dob rögzítőfék van. De a tárcsáid is érdekesen vannak kopva. :) Milyen fékbetét az? Belevaló? Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Igen, a hátul tárcsásban dob rögzítőfék van. De a tárcsáid is érdekesen vannak kopva. :) Milyen fékbetét az? Belevaló? Jah igen én is látom hogy érdekesen kopnak a dolgok. De már mióta nálam van az autó, azóta ilyen. Első tárcsákat és betéteket nyáron lecseréltem. Brembo tárcsa+gyári GM betét. És ott most az egész felületen fog(ezelőtt nem fogott az egész felületen). Nemtudom mitől lehet ez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts