Thor Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 Fékerő szabályzó hol található?<_< Egy van a bal és egy a jobb oldali fékkörben(hátsó). A fémcső megy bele egy 6-7cm hosszú hengeres testbe, nah ez a szabályzó. 14-es kulcs fogja a "fémfékcső" felöli részt. Bocs, ha kicsit zavaros :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Na lecseréltem a fékolajat hagyományos Block Plus DOT4 re. Marha mocskos volt a régi, uhh.. De amúgy ugyanúgy jól szuperálnak a fékeim:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Na lecseréltem a fékolajat hagyományos Block Plus DOT4 re. Marha mocskos volt a régi, uhh.. De amúgy ugyanúgy jól szuperálnak a fékeim:) Miért kérdezted, hogy hol van a fékerőszabályzó? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Na lecseréltem a fékolajat hagyományos Block Plus DOT4 re. Marha mocskos volt a régi, uhh.. De amúgy ugyanúgy jól szuperálnak a fékeim:) Érezhető valami a váltón? Könnyebben jár? Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Miért kérdezted, hogy hol van a fékerőszabályzó? <_< Gondoltam rá hogy én is megpucolom, de már mind1:) Amúgy én ha kikapom az abs biztosítékot, és rátiprok a fékre, mind a 4egyszerre leblokkol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Érezhető valami a váltón? Könnyebben jár? Fékolajat cseréltem nem váltó olajat:) Amúgy mechanikus a kinyomó csapágy ha erre gondoltál, nem hidraulikus. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Fékolajat cseréltem nem váltó olajat:) Amúgy mechanikus a kinyomó csapágy ha erre gondoltál, nem hidraulikus. Uhhh! Most keltem fel éjszakás után, és ezt nagyon benéztem!!! Kicsit későn sikerült lefeküdni reggel és még a kávé nem hatott! Bocsi! <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Gondoltam rá hogy én is megpucolom, de már mind1:) Amúgy én ha kikapom az abs biztosítékot, és rátiprok a fékre, mind a 4egyszerre leblokkol. Az jó! Így kell <_< Ma még megpróbálok egy hadicselt, hátha bejön... most szegényes az eklézsia, így még nem tudok új szabályzókra beruházni. Majd írok, hogy mi a szitu :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Uhhh! Most keltem fel éjszakás után, és ezt nagyon benéztem!!! Kicsit későn sikerült lefeküdni reggel és még a kávé nem hatott! Bocsi! <_< :wacko: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Nah bejött a hadicsel <_< Kösz mégegyszer Öcsibácsi a tippet: Fékerőszabályzó volt a ludas a satuzó bal hátsó kereknél. Kicseréltem a donoréra és láss csodát kiesek a szélvédőn úgy fog a fék :wacko: Így vissza is rakhatom az ABS biztijét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Nah bejött a hadicsel :) Kösz mégegyszer Öcsibácsi a tippet: Fékerőszabályzó volt a ludas a satuzó bal hátsó kereknél. Kicseréltem a donoréra és láss csodát kiesek a szélvédőn úgy fog a fék :D Így vissza is rakhatom az ABS biztijét. Nagyon brutál lett a fék :D Moti! Ha jók a fékbetéteid/tárcsáid, a munkahengerek is jók akkor sanszos nálad is a fékerőszabályzó probléma. Persze ez csak tipp :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Nagyon brutál lett a fék :) Moti! Ha jók a fékbetéteid/tárcsáid, a munkahengerek is jók akkor sanszos nálad is a fékerőszabályzó probléma. Persze ez csak tipp :D Azért mert sokszor csúszik a kerék, és visszarángatja a pedált?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Azért mert sokszor csúszik a kerék, és visszarángatja a pedált?? Ha csak egy kerék miatt avatkozik be az ABS (mint nálam csinálta), akkor írtam mint lehetőséget a fékerőszabályzót. Kivetted a 14-es biztosítékot múltkor már, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Jah nem, nem vettem ki, eszembe se volt :) Amint lesz időm szórakozni kiveszem és meglesem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 kormányomat forgatás közben vmi kotyok, kopok, egyik haverom a féltengelyre gondol, sztetek? A kormány meg olyan néha hogy megszorul és alig tudom tekerni :S Tudtok vmit mondani mit nézzek meg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 kormányomat forgatás közben vmi kotyok, kopok, egyik haverom a féltengelyre gondol, sztetek? A kormány meg olyan néha hogy megszorul és alig tudom tekerni :S Tudtok vmit mondani mit nézzek meg? nekem is csinált ilyet néha a kormánymű. nekem elfolyt a szervo olajam. most cseréltettem kormányművet már hibátlan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 nekem is csinált ilyet néha a kormánymű. nekem elfolyt a szervo olajam. most cseréltettem kormányművet már hibátlan. Ránézek majd a szervoolajra, köszi szépen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Ránézek majd a szervoolajra, köszi szépen :) Egyik barátomnak maga a gumiházban tocsog az olaj. szoval nem biztos, hogy el van folyva, csak lehet rossz helyen áll. Nekem szép lassan elcsöpögött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Egyik barátomnak maga a gumiházban tocsog az olaj. szoval nem biztos, hogy el van folyva, csak lehet rossz helyen áll. Nekem szép lassan elcsöpögött. Msanyesz írt pm-et, hogy neki is ilyen volt, és már szivattyút akart cserélni, de szerelője mondta hogy először cseréljék le az olajat, lecserélték és jó lett. Leírnátok, hogy hogyan cseréljem le, hol van a leengedő csavar, milyen olajat vegyek bele meg mennyit és légteleniteni kell e, vagy mire figyeljek oda Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Msanyesz írt pm-et, hogy neki is ilyen volt, és már szivattyút akart cserélni, de szerelője mondta hogy először cseréljék le az olajat, lecserélték és jó lett. Leírnátok, hogy hogyan cseréljem le, hol van a leengedő csavar, milyen olajat vegyek bele meg mennyit és légteleniteni kell e, vagy mire figyeljek oda Én nem kerestem a leengedőcsavart, amikor javítottam az enyém (lyukas volt az egyik cső). Levettem a szivíttyúról a lyukas ág csövét és ott kifolyattam a cuccot. Dextron II ATF kell bele nem egész 1liter (ha jól emlékszem). Légtelenítés: feltöltés után beindítod és kormány kiteker koppig jobbra 10mp-ig így tartod, majd át bal koppig és megint 10 mp-ig tartod így. Ezt a műveletsort 3X kell megcsinálni. Bocs, ha nem annyira érthető :D Kicsit OFFon vagyok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 kormányomat forgatás közben vmi kotyok, kopok, egyik haverom a féltengelyre gondol, sztetek? A kormány meg olyan néha hogy megszorul és alig tudom tekerni :S Tudtok vmit mondani mit nézzek meg? Ezt a kopogást elég sokminden okozhatja. Futómű: kormányösszekötők (szilentek+gömbfejek), lengőkat szilentek, stb Vagy rosszabb esetben maga a kormánymű is kotyoghat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Dextron II ATF kell bele nem egész 1liter (ha jól emlékszem). Így van, bár amennyire tudom, Dextron II-t már nem lehet kapni, de mivel az utódja, a Dextron III minden tekintetben túlteljesíti az elődjét, így teljesen jó bele az is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Én nem kerestem a leengedőcsavart, amikor javítottam az enyém (lyukas volt az egyik cső). Levettem a szivíttyúról a lyukas ág csövét és ott kifolyattam a cuccot. Dextron II ATF kell bele nem egész 1liter (ha jól emlékszem). Légtelenítés: feltöltés után beindítod és kormány kiteker koppig jobbra 10mp-ig így tartod, majd át bal koppig és megint 10 mp-ig tartod így. Ezt a műveletsort 3X kell megcsinálni. Bocs, ha nem annyira érthető :D Kicsit OFFon vagyok :) Akkor gondolom feltöltés után visszarakom a kupakot és úgy csinálom meg ezt a müveletet, csak azt nem értem hol távozik a levegő?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Akkor gondolom feltöltés után visszarakom a kupakot és úgy csinálom meg ezt a müveletet, csak azt nem értem hol távozik a levegő?? Így van. A tartályba dolgozza ki a csövekből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Így van, bár amennyire tudom, Dextron II-t már nem lehet kapni, de mivel az utódja, a Dextron III minden tekintetben túlteljesíti az elődjét, így teljesen jó bele az is. Okés, köszke az infót! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts