Thor Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Okés, de lehet hogy már teljesen elvan kopva a kézifék pofa, de holnap megprobálom beállitani, csak meglesz az a állitó Annyira azért nem jellemző annak az elkopása. Legalábbis nálunk 3ból csak egyen kellett cserélni. Azt is azért mert nagy volt az eltérés a két oldal között fékerő ügyileg. Tárcsafék ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Dobos a kicsike :S Hopp, most látom :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Akkor abban nincs külön kézifékpofa. :D Mondjuk attól még belenézhetsz, mennyire van lekopva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Akkor abban nincs külön kézifékpofa. :D Mondjuk attól még belenézhetsz, mennyire van lekopva. Nem láttam még dobos mókát közelről, de bben is úgy van mint a Zsiguliban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Csak kérned kell. Azt a fényes kart húzza meg a kézifékkötél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Echte ugyanaz az elv :D Volt ám "darálék" rendesen rajta :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 véletlenül nincs képed hogy hol állitom pontosan a kéziféken Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 véletlenül nincs képed hogy hol állitom pontosan a kéziféken A kötelet ott ahol Öcsibácsi mondta. ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 holnap megnézzem a kötelet Vki nem akarna varrni váltózsák meg kézifékzsákot, boltba olyan drága :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Echte ugyanaz az elv :wacko: Volt ám "darálék" rendesen rajta :wacko: A baloson csak azért maradt annyi, mert épp folyt a munkahengerből az olaj. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 holnap megnézzem a kötelet Vki nem akarna varrni váltózsák meg kézifékzsákot, boltba olyan drága :S Nah ha én varrnám meg akkor az szépen nézne ki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 holnap megnézzem a kötelet Vki nem akarna varrni váltózsák meg kézifékzsákot, boltba olyan drága :S Itt nézted? Az internet a barátod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 A baloson csak azért maradt annyi, mert épp folyt a munkahengerből az olaj. :D Okés értem. Állítani ugy kell ahogy írtam ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 A kötelet ott ahol Öcsibácsi mondta. Az agynál meg alul van egy állítócsavar amivel a két pofa távolságát tudod szabályozni. (márha tényleg olyan mint a zsigulié) Az enyém nem olyan, fix a támasztó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Itt nézted? Az internet a barátod. Ez nagyon jó árban van. Ebayről is 5-6000 környékén volt, mondjuk az valódi bőr volt. De akkor nagyon jó áron van amit linkeltél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Nah ha én varrnám meg akkor az szépen nézne ki :D Csináltam már magamnak, pár napja tettem be az Egyébe azt hiszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Az enyém nem olyan, fix a támasztó. De akkor nem is lehet rajta állítani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Csináltam már magamnak, pár napja tettem be az Egyébe azt hiszem. Jah tényleg! Ott skubiztuk meg a hőmérséklet kijelződet is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Ez nagyon jó árban van. Ebayről is 5-6000 környékén volt, mondjuk az valódi bőr volt. De akkor nagyon jó áron van amit linkeltél. Neked több gép van a családban. Megéri egyszerre többet rendelni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Nekem egy jani nevű srác varrta. A kettő (váltó+kézifék zsák) volt tavaly 2700+posta. Elégedett voltam a munkájával így merem ajánlani. Annyi, hogy a keretre neked kell majd fellraknod. Ezt vagy tűzöd, vagy varrod ez már rajtad áll! A srác e-mail címe:jani0170@lajt.hu (remélem ezen elérhető!) Az enyém így néz ki egyébként: Nah ha én varrnám meg akkor az szépen nézne ki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 A felső keresztben levő rúd az automata utánállító. Az szabályozza a kopás miatti differenciát. A bal kis rugó húzza az állító pöcköt, most ferdén befele néz. A racsnis kiképzésű csavaranyát forgatja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Neked több gép van a családban. Megéri egyszerre többet rendelni. :wacko: Jól mondod :D 2-2 pár jött :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 A felső keresztben levő rúd az automata utánállító. Az szabályozza a kopás miatti differenciát. A bal kis rugó húzza az állító pöcköt, most ferdén befele néz. A racsnis kiképzésű csavaranyát forgatja. http://pics.coldline.hu/pics/50601-20100619-a3wP2T.jpg Jah vágom már! Na, már ezt is tudom, thx :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Srácok! Ez az a Jani akit írtam! :D Jól mondod :wacko: 2-2 pár jött :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Teljesen jó a Tiéd is :D Hú a varrás eszembe sem jutott. Én a tűzőgéppel szenvedtem elég sokáig, mire összejött. De most hogy mondod, lehet hogy leszedem és felvarrom normálisan :wacko: Nekem egy jani nevű srác varrta. A kettő (váltó+kézifék zsák) volt tavaly 2700+posta. Elégedett voltam a munkájával így merem ajánlani. Annyi, hogy a keretre neked kell majd fellraknod. Ezt vagy tűzöd, vagy varrod ez már rajtad áll! A srác e-mail címe:jani0170@lajt.hu (remélem ezen elérhető!) Az enyém így néz ki egyébként: http://img.carstyling.hu/usercars/00/06/34..._1257605480.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts