wookie Elküldve Június15, 2012 Megoszt Elküldve Június15, 2012 Azt tudtam hogy négy csavarosban nem nagyon van, csak azt nem hogy 15ösben létezik e, mert neten csak 16-ban találtam, meg élőben is, aztán kiderült hogy csináltak 17-est belőle, ezt meg teljesen véletlenül találtam. Szóval van 15ös is. Pedig már elkezdtem nézni a merci felniket... Először még gondolkodtam azon hogy megtartom a 4 csavaros futóművet, de értelmes felnik, meg fékek amivel nem kell sokat bajlódni, az csak öt csavarosban van, így hát inkább váltok. Igaz a gatyám rá fog menni, de a gyári fékkel új kora óta nem vagyok megelégedve. Kérdés még hogy az öt csavaros kerékagynál kell cserélni a gólyalábat, vagy elég az új agyat az új csapággyal betenni? (bár a rekordból kiindulva, más a gólyaláb is) A felnik új ára olyan 20-25e körül mozog, attól függ hol nézi az ember. De itt kint ebayen elég olcsóért találtam. Volt ahol 50, meg 20 euroért. Igaz csak egy egy darab, de egyelőre ráérek összeszedegetni. adok veszekbe van 5 csavaros vectra furomű Hol? Nem találom. Egyébként meg ne sértődj meg, de légyszi próbálj már meg kicsit jobban odafigyelni az írásodra, több írásjel, tagolás, stb, mert nagyon rossz így olvasni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve Június15, 2012 Megoszt Elküldve Június15, 2012 Azt tudtam hogy négy csavarosban nem nagyon van, csak azt nem hogy 15ösben létezik e, mert neten csak 16-ban találtam, meg élőben is, aztán kiderült hogy csináltak 17-est belőle, ezt meg teljesen véletlenül találtam. Szóval van 15ös is. Pedig már elkezdtem nézni a merci felniket... Először még gondolkodtam azon hogy megtartom a 4 csavaros futóművet, de értelmes felnik, meg fékek amivel nem kell sokat bajlódni, az csak öt csavarosban van, így hát inkább váltok. Igaz a gatyám rá fog menni, de a gyári fékkel új kora óta nem vagyok megelégedve. Kérdés még hogy az öt csavaros kerékagynál kell cserélni a gólyalábat, vagy elég az új agyat az új csapággyal betenni? (bár a rekordból kiindulva, más a gólyaláb is) A felnik új ára olyan 20-25e körül mozog, attól függ hol nézi az ember. De itt kint ebayen elég olcsóért találtam. Volt ahol 50, meg 20 euroért. Igaz csak egy egy darab, de egyelőre ráérek összeszedegetni. Hol? Nem találom. Egyébként meg ne sértődj meg, de légyszi próbálj már meg kicsit jobban odafigyelni az írásodra, több írásjel, tagolás, stb, mert nagyon rossz így olvasni. Már vártam hogy mikor szól rám valaki! Igazad van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június15, 2012 Megoszt Elküldve Június15, 2012 Ma megjött a hátsó fék cuccom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Június15, 2012 Megoszt Elküldve Június15, 2012 Ma megjött a hátsó fék cuccom. :D Szép! Szabad tudni mibe fájt? csak hogy tudjam kb mire készülök.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június16, 2012 Megoszt Elküldve Június16, 2012 Szép! Szabad tudni mibe fájt? csak hogy tudjam kb mire készülök.... Csak amit látsz, az 26 rugó. Szállítással együtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Június17, 2012 Megoszt Elküldve Június17, 2012 Csak amit látsz, az 26 rugó. Szállítással együtt. ès akkor a nyereg is új? Akkor az még egész baráti. Többre gondoltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június18, 2012 Megoszt Elküldve Június18, 2012 ès akkor a nyereg is új? Akkor az még egész baráti. Többre gondoltam. A nyereg és a féktartó lemez használt, de baráti áron jutottam hozzá. Ám ezekhez még a mai nap rendeltem fékcsöveket is. Ha már ott vagyok akkor kicserélem a gumi fékcsövet, a fém fékcsövet meg amúgy is cserélni kell a hossza, és az alakja miatt. Azoknak az ára még hozzájön. Meg persze a fékfolyadék...apróságok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Június19, 2012 Megoszt Elküldve Június19, 2012 Valaki agggyáááá ötcsavaros futóművet!!!! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve Június19, 2012 Megoszt Elküldve Június19, 2012 Hemi90 kollégát kérdezd meg!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Június19, 2012 Megoszt Elküldve Június19, 2012 Ma megjött a hátsó fék cuccom. :D Huuuuúdecééép. :w00t: :icon1: Látom, haladsz vele. ;) :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Június19, 2012 Megoszt Elküldve Június19, 2012 Jobb hátsó féknél szeretném a fém fékcsövet kicserélni mert nagyon korrodált állapotban van. Nem tudja valaki hol lehet hozzá kapni csövet? A helyi járműboltban vannak fékcsövek kupozva anyával(réz-fékcső) méret szerint. Esetleg hogy mekkora kell rá? Mert gyáriba nem találok sehol, de utigyári ba sem, csak ezeket a méretre csinált csöveket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Június20, 2012 Megoszt Elküldve Június20, 2012 Emberek! Elkezdtem agyalni, és rájöttem, hogy ha én felteszek egy 5 csavaros kerékagyat, akkor hogy fogom én abba beletenni az 1.6-os féltengelyt? 5let valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris_C14NZ Elküldve Június20, 2012 Megoszt Elküldve Június20, 2012 Emberek! Elkezdtem agyalni, és rájöttem, hogy ha én felteszek egy 5 csavaros kerékagyat, akkor hogy fogom én abba beletenni az 1.6-os féltengelyt? 5let valaki? c20let+F18/20/26 a saját féltengelyeivel :D V2000 (talán 256) féke nem elég az 1.6-hoz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Június20, 2012 Megoszt Elküldve Június20, 2012 c20let+F18/20/26 a saját féltengelyeivel :D V2000 (talán 256) féke nem elég az 1.6-hoz? Hát a 236-hoz képest az nem egy nagy váltás. Meg ki tudja mit hoz még a jövő. Bár játszós autónak ott a rekord, az úgyis hátsó kerekes. Azt amúgy tudja valaki hogy melyik motor/váltóhoz milyen féltengelyek tartoznak? (átmérő, fogszám) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június20, 2012 Megoszt Elküldve Június20, 2012 Huuuuúdecééép. :w00t: :icon1: Látom, haladsz vele. ;) :icon13: Ha hűl egy kicsit a hétvégén már csinálom is. Ám lesz egy kis átalakítás. De erről majd később. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június20, 2012 Megoszt Elküldve Június20, 2012 Hát a 236-hoz képest az nem egy nagy váltás. Meg ki tudja mit hoz még a jövő. Bár játszós autónak ott a rekord, az úgyis hátsó kerekes. Azt amúgy tudja valaki hogy melyik motor/váltóhoz milyen féltengelyek tartoznak? (átmérő, fogszám) Gondolod? Én érzem, még így a hátsó dobokkal is sokkal jobb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június20, 2012 Megoszt Elküldve Június20, 2012 Emberek! Elkezdtem agyalni, és rájöttem, hogy ha én felteszek egy 5 csavaros kerékagyat, akkor hogy fogom én abba beletenni az 1.6-os féltengelyt? 5let valaki? :D :D :D Hát járj utána. Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve Június20, 2012 Megoszt Elküldve Június20, 2012 :D :D :D Hát járj utána. Pont azt csinálja azért irt ide! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június20, 2012 Megoszt Elküldve Június20, 2012 Pont azt csinálja azért irt ide! Ez kérdezés. Vár arra, hogy megválaszolják a kérdését. Ez nem utánajárás. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június24, 2012 Megoszt Elküldve Június24, 2012 Részben kész a hátsó fékcserém. A kézifékkötél még nincs fenn, mert a fékkiegyenlítőt nem tudtam szétszedni satu nélkül. Majd holnap befejezem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve Június24, 2012 Megoszt Elküldve Június24, 2012 Részben kész a hátsó fékcserém. A kézifékkötél még nincs fenn, mert a fékkiegyenlítőt nem tudtam szétszedni satu nélkül. Majd holnap befejezem. Gratula szép munka! A kézifék kötél az maradt régi? ill. különbözik valamiben dobos meg tárcsásé Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június24, 2012 Megoszt Elküldve Június24, 2012 Gratula szép munka! A kézifék kötél az maradt régi? ill. különbözik valamiben dobos meg tárcsásé Különbözik. Majd arról is csinálok képet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Június24, 2012 Megoszt Elküldve Június24, 2012 Részben kész a hátsó fékcserém. A kézifékkötél még nincs fenn, mert a fékkiegyenlítőt nem tudtam szétszedni satu nélkül. Majd holnap befejezem. Jó lett, grat. ;) :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június25, 2012 Megoszt Elküldve Június25, 2012 Jó lett, grat. ;) :icon13: Kösz. Voltak akadályok, Például nem olyan féktárcsát használtam, amilyen eredetileg volt hozzá. Hanem a külön kerékagyasat. A féktartó lemezen is faragni kellett, de megoldottam. A kézifékkötél fékerőelosztóját még mindig nem fejeztem be, ezért persze kézifék sincs még. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június26, 2012 Megoszt Elküldve Június26, 2012 Beszereltem a kézifékköteleket. Persze az asszonynak MENNI kellett, így beállítani nem tudtam. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts