Thor Elküldve Május7, 2012 Megoszt Elküldve Május7, 2012 Omega gyári felnije ET39-es Hát még akkor is 10 mm a diffi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Május7, 2012 Megoszt Elküldve Május7, 2012 Ennyi blődséget.... ... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Május7, 2012 Megoszt Elküldve Május7, 2012 Ennyi blődséget.... A gastra nyeregtartó furattávolsága kapásból nem egyezik az omegáéval. Tehát kell másik nyeregtartót csináltatni, ami nem olcsó. Akkor már inkább felraknám az opc cuccost. Ez a legkézenfekvőbb megoldás. Csak ugye itt minimum feltétel a 16os kerék. et49 gyári felnivel nem fér el az omi Azt írtam hogy az ÖSSZES opel ÖSSZES féke egyezik? Szerintem nem. De pl a rekordomon most vectra fékek vannak.... pedig annak a két autónak aztán tényleg még csak egy közös alkatrésze sincs, az izzókon kívül. Peace Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május7, 2012 Megoszt Elküldve Május7, 2012 Azt írtam hogy az ÖSSZES opel ÖSSZES féke egyezik? Szerintem nem. De pl a rekordomon most vectra fékek vannak.... pedig annak a két autónak aztán tényleg még csak egy közös alkatrésze sincs, az izzókon kívül. Peace A fékek mindegyik opelen viszonylag jól cserélhetőek, a nyergek felfogatása az összesen ugyanaz,egyedüla tárcsa agyátmérők, és mélysége okozhat problémát. Azt írtad, hogy a felfogatás mindegyiken ugyan az... aka nyeregtartó konzol rögzítőfurat távolsága összesen ugyanaz. Az is láthatod, hogy gastras kérdez, omega féket. Azért mert a régebbiek többsége csereszabatos, nem jelenti azt hogy összes típuson így van. Az meg már nem a te hibád, hogy rossz helyen tették fel a kérdést, immár másodszorra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Május7, 2012 Megoszt Elküldve Május7, 2012 Azt írtad, hogy a felfogatás mindegyiken ugyan az... aka nyeregtartó konzol rögzítőfurat távolsága összesen ugyanaz. Az is láthatod, hogy gastras kérdez, omega féket. Azért mert a régebbiek többsége csereszabatos, nem jelenti azt hogy összes típuson így van. Az meg már nem a te hibád, hogy rossz helyen tették fel a kérdést, immár másodszorra. Miért is tettem fel rossz helyen? Mivel a G Astrások nem beszélgetnek fékátépítésről, nyilván ott teszek fel ilyen jellegű kérdéseket, ahol érdemi hozzászólások is történnek, jelen esetben a Corsásoknál, v az A Vectrásoknál. Az, h milyen autóval kapcsolatban tettem fel kérdést, az aláírásomból megint csak nyílvánvaló... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május7, 2012 Megoszt Elküldve Május7, 2012 Miért is tettem fel rossz helyen? Mivel a G Astrások nem beszélgetnek fékátépítésről, nyilván ott teszek fel ilyen jellegű kérdéseket, ahol érdemi hozzászólások is történnek, jelen esetben a Corsásoknál, v az A Vectrásoknál. Az, h milyen autóval kapcsolatban tettem fel kérdést, az aláírásomból megint csak nyílvánvaló... ;) Attól még, hogy ott teszed fel, ahol beszélgetnek még nincs jó helyen. :) A választ megkaptad a kérdésedre, már csak azt kell eldöntened, hogy kinek hiszel. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Május8, 2012 Megoszt Elküldve Május8, 2012 Attól még, hogy ott teszed fel, ahol beszélgetnek még nincs jó helyen. :) A választ megkaptad a kérdésedre, már csak azt kell eldöntened, hogy kinek hiszel. :D Na, igen... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
niuss Elküldve Május8, 2012 Megoszt Elküldve Május8, 2012 Micsoda? A nagy túróst. Mikor cseréltetek betétet? Kell egy 10 imbusz, 1 darab cső az imbusz szárára és 1 lapos csavarhúzó. Kerék le. Kitekerni oldalra, hogy hozzáférj. Féknyereg le. Csavarhúzóval a betét kipattint, a másik a helyére és mehet vissza. Az ujjaddal megakadályozod, hogy a fékdugattyú kijöjjön és ennyi. Nekem eddig sose volt vele gondom. Na gyerekek;) A féknyerget 2db10es imbusz csavar tartja a kerékagyhoz!!A féknyereg munkahenger részét pedig szintén 2db,de 8as imbusz csavar tartja!!!Tehát 8as imbusz kell a betétcseréhez ;) ;) ;) (bocsánat a csavarok nem biztos hogy 8as vagy 10es de a kulcs ami kell hozzá az igen;) ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Május8, 2012 Megoszt Elküldve Május8, 2012 Na gyerekek;) A féknyerget 2db10es imbusz csavar tartja a kerékagyhoz!!A féknyereg munkahenger részét pedig szintén 2db,de 8as imbusz csavar tartja!!!Tehát 8as imbusz kell a betétcseréhez ;) ;) ;) (bocsánat a csavarok nem biztos hogy 8as vagy 10es de a kulcs ami kell hozzá az igen;) ;) ) És jó milyen lett csere után? Link to comment Megosztás: More sharing options...
niuss Elküldve Május8, 2012 Megoszt Elküldve Május8, 2012 És jó milyen lett csere után? Még nem álltam neki egyenlöre,csak felmértem a helyzetet ;) ;)Nehogy szerelés közbe jöjjek rá hogy valami szerszám hiányzik,mert akkor lever a víz! Egyébként nagy melóra készülök ;)Elsö,hátsó féktárcsák.Elsö hátsó betétek!Fékfolyadék csere! :omg: :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Május8, 2012 Megoszt Elküldve Május8, 2012 Még nem álltam neki egyenlöre,csak felmértem a helyzetet ;) ;)Nehogy szerelés közbe jöjjek rá hogy valami szerszám hiányzik,mert akkor lever a víz! Egyébként nagy melóra készülök ;)Elsö,hátsó féktárcsák.Elsö hátsó betétek!Fékfolyadék csere! :omg: :icon1: Miből milyet kap majd a technika? Link to comment Megosztás: More sharing options...
niuss Elküldve Május8, 2012 Megoszt Elküldve Május8, 2012 Delphi tárcsák és Meyle betétek Link to comment Megosztás: More sharing options...
niuss Elküldve Május8, 2012 Megoszt Elküldve Május8, 2012 35ezer volt a 4tárcsa,a betétszettek,2 gázrugó a hátsóajtóba,generátorszíj,szervószij!!szerintem jó vétel volt!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
niuss Elküldve Május8, 2012 Megoszt Elküldve Május8, 2012 Apropó Bocs hogy ide írom de hidrotöke csattogásra van valami bevállt módszer?olajcsere nem segitett!lehet hogy csere?vagy esetleg vezérmütengely csere? köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Május8, 2012 Megoszt Elküldve Május8, 2012 Apropó Bocs hogy ide írom de hidrotöke csattogásra van valami bevállt módszer?olajcsere nem segitett!lehet hogy csere?vagy esetleg vezérmütengely csere? köszi Jó vétel volt, csak legyenek tartósak is a cuccok! Csattogást első körben tisztítással lehetne megpróbálni eltüntetni, ha nem nyert, akkor sajnos valszeg csere (ha a tengely nincs annyira megkopva). Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május8, 2012 Megoszt Elküldve Május8, 2012 Na gyerekek;) A féknyerget 2db10es imbusz csavar tartja a kerékagyhoz!!A féknyereg munkahenger részét pedig szintén 2db,de 8as imbusz csavar tartja!!!Tehát 8as imbusz kell a betétcseréhez ;) ;) ;) (bocsánat a csavarok nem biztos hogy 8as vagy 10es de a kulcs ami kell hozzá az igen;) ;) ) 7-es Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Május9, 2012 Megoszt Elküldve Május9, 2012 Valaki nem tudja véletlen a gyári első-hátsó spirálrugó méreteket? Igazából a hosszra lennék kiváncsi, neten nem igen találtam, egy hely volt, az is angol, ahol 233at írtak a hátsóra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Május9, 2012 Megoszt Elküldve Május9, 2012 Valaki nem tudja véletlen a gyári első-hátsó spirálrugó méreteket? Igazából a hosszra lennék kiváncsi, neten nem igen találtam, egy hely volt, az is angol, ahol 233at írtak a hátsóra. Gondolom terheletlenül kell, ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Május9, 2012 Megoszt Elküldve Május9, 2012 Hali! Tudom, hogy nem teljesen idevaló, de nincs valakinek véletlenül jó pénzért 15"-os felnije, gumival vagy anélkül eladó?? Fejér megye környéke Thx Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Május9, 2012 Megoszt Elküldve Május9, 2012 Hali! Tudom, hogy nem teljesen idevaló, de nincs valakinek véletlenül jó pénzért 15"-os felnije, gumival vagy anélkül eladó?? Fejér megye környéke Thx Kb.mennyi az a jó pénz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Május9, 2012 Megoszt Elküldve Május9, 2012 Gondolom terheletlenül kell, ugye? Természetesen:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Május9, 2012 Megoszt Elküldve Május9, 2012 Természetesen:D Otthon megnézem a hátsót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Május9, 2012 Megoszt Elküldve Május9, 2012 Kb.mennyi az a jó pénz? Mid van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Május9, 2012 Megoszt Elküldve Május9, 2012 Természetesen:D 225 mm a gyári hátsóm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Május9, 2012 Megoszt Elküldve Május9, 2012 225 mm a gyári hátsóm. Köszi szépen, akkor nem kerül be a múlt évben szerzett elvileg gsi rugó szett :S 250et mértem azon a minap, én meg lejjebb szeretném vinni:). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts