Bundee Elküldve Március12, 2012 Elküldve Március12, 2012 Igazság szerint az egész futóművet hozzá kéne hangolni a változásokhoz, de a vectránál, mivel kb semmit nem lehet állítani, így komolyabb belenyúlás nélkül esélytelen értelmes futóművet csinálni hozzá. Ezek az ültetőrugók csak egy nagyon nagyon komoly kompromisszumot igénylő dolgok, Igazából kár hozzányúlni. A gyári GT meg 4x4 Veki futóműve mennyivel másabb? Az tuti keményebb mint a sima nem?
tgabika76 Elküldve Március12, 2012 Elküldve Március12, 2012 A GT-t nem tudom (sztem csak a rugó másabb), de az összkerekes hátsó futóművének semmi köze ahhoz amelyik csak elöl kapar. Utóbbi merev tengelyes hátul ha jól emlékszem, a 4x4-es meg lengőkaros független felfüggesztésű, mint a Calibra.
wookie Elküldve Március12, 2012 Elküldve Március12, 2012 A gyári GT meg 4x4 Veki futóműve mennyivel másabb? Az tuti keményebb mint a sima nem? A gt elvileg alacsonyabb és keményebb valamivel. Nekem van egy szett elvileg gt rugóm, de még nem volt alkalmam lemérni.
wookie Elküldve Március12, 2012 Elküldve Március12, 2012 A GT-t nem tudom (sztem csak a rugó másabb), de az összkerekes hátsó futóművének semmi köze ahhoz amelyik csak elöl kapar. Utóbbi merev tengelyes hátul ha jól emlékszem, a 4x4-es meg lengőkaros független felfüggesztésű, mint a Calibra. Ahogy mondod, az elsőkerekesek hátul csatolt lengőkarosak, a 4x4-esek, meg az összes v2000 az meg ferde vonalú független. (sajna ilyen futóművet csak a sedanok kaptak)
Bundee Elküldve Március12, 2012 Elküldve Március12, 2012 Ahogy mondod, az elsőkerekesek hátul csatolt lengőkarosak, a 4x4-esek, meg az összes v2000 az meg ferde vonalú független. (sajna ilyen futóművet csak a sedanok kaptak) Kíváncsi lennék milyen lehet picit keményebb rugókkal, főleg hátul. Igazából amikor 4 személlyel megyek, akkor múlik el a limbózás, de még nemhallottam volna hogy felüt. A nyári kerékszettem ET száma alacsonyabb mint a gyári (kijjebb esnek picit a kerekek) azis sokat javít az úttartáson meg főleg a kanyarstabilitáson.
wookie Elküldve Március28, 2012 Elküldve Március28, 2012 Üdv. mindenki! A vecin mekkora volt a legnagyobb fék ami létezett? (gondolom a v2000, meg a v6-osé volt a két legnagyobb, de vajon melyik volt nagyobb?) És mekkora az a fék ami még 15-ös alufelni alá befér? Mondjuk olyan 35-ös et-vel.
tgabika76 Elküldve Március28, 2012 Elküldve Március28, 2012 V6 és Turbo, 284-es volt tudtommal. '95 után (Calibrán) ezt felváltotta a 288-as, de az már érthető okokból nem került fel az A Vectrára. V2000-nek csak 256-os fékje volt úgy tudom. Hogy befér-e a felni alá az meg felnifüggő, nekem a Coupén a 280-as elfért a gyári 15"-ös felni alatt ET49-el, de ez nem jelenti azt hogy a 284-es is elfér...
niuss Elküldve Április13, 2012 Elküldve Április13, 2012 sziasztok az elsö féknyereg szétszedéséhez milyen kulcs kell?(betétcsere) kösszz
RAZERX Elküldve Április13, 2012 Elküldve Április13, 2012 sziasztok az elsö féknyereg szétszedéséhez milyen kulcs kell?(betétcsere) kösszz Atoll függ milyen féknyereg van rajta!
RAZERX Elküldve Április13, 2012 Elküldve Április13, 2012 Egy 6 vagy 7 imbusz kulcs 13 csillag villás kulcs csavarhúzó és egy stift kiütő!
wookie Elküldve Április13, 2012 Elküldve Április13, 2012 Egy 6 vagy 7 imbusz kulcs 13 csillag villás kulcs csavarhúzó és egy stift kiütő! Meg egy prés amivel visszanyomja a dugattyút.
öcsibácsi Elküldve Április13, 2012 Elküldve Április13, 2012 sziasztok az elsö féknyereg szétszedéséhez milyen kulcs kell?(betétcsere) kösszz Egy 6 vagy 7 imbusz kulcs 13 csillag villás kulcs csavarhúzó és egy stift kiütő! Meg egy prés amivel visszanyomja a dugattyút. Micsoda? A nagy túróst. Mikor cseréltetek betétet? Kell egy 10 imbusz, 1 darab cső az imbusz szárára és 1 lapos csavarhúzó. Kerék le. Kitekerni oldalra, hogy hozzáférj. Féknyereg le. Csavarhúzóval a betét kipattint, a másik a helyére és mehet vissza. Az ujjaddal megakadályozod, hogy a fékdugattyú kijöjjön és ennyi. Nekem eddig sose volt vele gondom.
wookie Elküldve Április13, 2012 Elküldve Április13, 2012 Micsoda? A nagy túróst. Mikor cseréltetek betétet? Kell egy 10 imbusz, 1 darab cső az imbusz szárára és 1 lapos csavarhúzó. Kerék le. Kitekerni oldalra, hogy hozzáférj. Féknyereg le. Csavarhúzóval a betét kipattint, a másik a helyére és mehet vissza. Az ujjaddal megakadályozod, hogy a fékdugattyú kijöjjön és ennyi. Nekem eddig sose volt vele gondom. A fékdugattyút nem kell akadályozni, ha nem pumpálgatják a pedált, nem jön az sehova, ellenben az új betét vastagabb, és ha nincs visszanyomva, akkor nem fér be.Persze bizonyos fékeknél ezt meg lehet csinálni a tárcsába akasztott csavarhúzóval, és úgy visszatolni a nyerget, vagy durvább esetben egy nagy vízpumpafogóval,bár azt azért nem ajánlanám.
niuss Elküldve Április15, 2012 Elküldve Április15, 2012 köszi mindenkinek a kimerítő választ,de csak az érdekelt hogy milyen kulcs kell hozzá!Tehát 10-es imbusz:) A többi folyamatot vágom!Azért kösz:)
hening Elküldve Április21, 2012 Elküldve Április21, 2012 Fék nagyobbításra adtam a fejem. Az első nyergek más itthon vannak, épp most csinálom a felújításukat( festés, karmantyú, porvédő csere, stb.). A jövő hónapban szerzem be a hátsó tárcsás cuccot, aggyal együtt. A kérdésem, mekkora kézifékkötél kell hozzá?
Thor Elküldve Április21, 2012 Elküldve Április21, 2012 Fék nagyobbításra adtam a fejem. Az első nyergek más itthon vannak, épp most csinálom a felújításukat( festés, karmantyú, porvédő csere, stb.). A jövő hónapban szerzem be a hátsó tárcsás cuccot, aggyal együtt. A kérdésem, mekkora kézifékkötél kell hozzá? Féknagyobbítás 256-ra? Én is töröm a búrám rajta. Ha elérek a cseréig, akkor majd 280-as Meriva tárcsák és 284-es féknyereg lesz upgradelve (köszi a tanácsot Demo :) ). A kötelet holnap lemérem.
hening Elküldve Április22, 2012 Elküldve Április22, 2012 Féknagyobbítás 256-ra? Én is töröm a búrám rajta. Ha elérek a cseréig, akkor majd 280-as Meriva tárcsák és 284-es féknyereg lesz upgradelve (köszi a tanácsot Demo :) ). A kötelet holnap lemérem. Köszi.
RAZERX Elküldve Április22, 2012 Elküldve Április22, 2012 Sziasztok! Hátsó dob fékemet én is le akarom cserélni ! Mit kell még átalakítani úgy értem gumi fékcső vagy kézifék kötél kell másik esetleg egyéb??? Menyivel lesz jobb a hatásfok kn kb?
Thor Elküldve Április23, 2012 Elküldve Április23, 2012 Köszi. 670mm és 2000mm plusz-mínusz egy nagyon kicsi, mert elég sietősen mértem :) Kicsi: Nagy:
Thor Elküldve Április23, 2012 Elküldve Április23, 2012 Sziasztok! Hátsó dob fékemet én is le akarom cserélni ! Mit kell még átalakítani úgy értem gumi fékcső vagy kézifék kötél kell másik esetleg egyéb??? Menyivel lesz jobb a hatásfok kn kb? Elöl mekkora tárcsa van?
RAZERX Elküldve Április23, 2012 Elküldve Április23, 2012 Elöl mekkora tárcsa van? Ez miért fontos mi köze a hátsó fékhez? Elöl még nekem az fajta van hogy a fékbetétet még 2 stifttel rögzítem a féknyereghez! nem tudom hányas majd lemérem.
Thor Elküldve Április23, 2012 Elküldve Április23, 2012 Ez miért fontos mi köze a hátsó fékhez? Elöl még nekem az fajta van hogy a fékbetétet még 2 stifttel rögzítem a féknyereghez! nem tudom hányas majd lemérem. Csak azért kérdezem, mert a fékupgradnek szerintem csak úgy van értelme ahogy Hening csinálja elöl hátul egyszerre. Elöl 236-ról 256mm-re, hátul dobról tárcsára (260mm)
wookie Elküldve Április23, 2012 Elküldve Április23, 2012 Ez miért fontos mi köze a hátsó fékhez? Elöl még nekem az fajta van hogy a fékbetétet még 2 stifttel rögzítem a féknyereghez! nem tudom hányas majd lemérem. Az hogy MINDIG az első féknek kell a nagyobbnak/erősebbnek lennie. Ha nem, az elég nagy cumi. Egyébként én is most akarok nagyobb fékeket,meg hátra tárcsát, mi ez a meriva tárcsás dolog? Az erősebb motor miatt úgyis kell,de egyébként is elég plötty a gyári féke az opeleknek.
Thor Elküldve Április23, 2012 Elküldve Április23, 2012 ...mi ez a meriva tárcsás dolog?... Úgy akarok fejleszteni, hogy megmaradjon a 4X100-as gyári felni, ezért a V6/Turbo féknyereg+tárcsa felejtős (mivel 5X110). Ezért választom majd Demo tanácsára a 4X100-as 280-as Meriva tárcsát 284-es féknyereggel.
hening Elküldve Április23, 2012 Elküldve Április23, 2012 670mm és 2000mm plusz-mínusz egy nagyon kicsi, mert elég sietősen mértem :) Kicsi: ... Nagy: ... Köszönöm.
Recommended Posts