öcsibácsi Elküldve Január14, 2012 Megoszt Elküldve Január14, 2012 ÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! :rolleyes: Elfosta magát a bal hátsó fékmunkahengerem. :lol: Állóhelyébe hogyan csinált ilyet??? :lol: Nem mentem 10km-t idén. :lol: De már kér magának valamit. Felgyújtom, úgyis teli a tank. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január15, 2012 Megoszt Elküldve Január15, 2012 Csak ennyire. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január15, 2012 Megoszt Elküldve Január15, 2012 Van vagy 3000Ft a munkahenger... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Január15, 2012 Megoszt Elküldve Január15, 2012 Van vagy 3000Ft a munkahenger... Szerintem nem ezért van ki, hanem a bosszúság hogy álló helyzetben megadta magát illetve hogy megint "kéreget" a kocsi! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január15, 2012 Megoszt Elküldve Január15, 2012 Van vagy 3000Ft a munkahenger... Vagyis 6, mert akkor a másik sem marad. :huh: + a macera. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január16, 2012 Megoszt Elküldve Január16, 2012 Vagyis 6, mert akkor a másik sem marad. :lol: + a macera. :rolleyes: Meg még lehet 8-10 hozzá. Ha megázott a fékpofa. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Január17, 2012 Megoszt Elküldve Január17, 2012 ÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! :rolleyes: Elfosta magát a bal hátsó fékmunkahengerem. :D Állóhelyébe hogyan csinált ilyet??? :lol: Nem mentem 10km-t idén. :lol: De már kér magának valamit. Felgyújtom, úgyis teli a tank. :huh: Siker, pénz csillogás? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Január24, 2012 Megoszt Elküldve Január24, 2012 Itt jobb helyen lesz: ok köszönöm szépen. tudom h nem ide való a dolog, de meg próbálom: 17" alufelni elfér rajta, vagy az már nem? köszi A kérdés úgy teljes, ha a gumit is hozzá rakod. Egyébként simán elfér sógorén a 215/40R17 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
quemby Elküldve Január24, 2012 Megoszt Elküldve Január24, 2012 Itt jobb helyen lesz: A kérdés úgy teljes, ha a gumit is hozzá rakod. Egyébként simán elfér sógorén a 215/40R17 :) OK KÖSZÖNÖM, nekem is ugyan ilyen gumikkal van szerelve, akkor nyárra nyugodtan feltehetem ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Január24, 2012 Megoszt Elküldve Január24, 2012 OK KÖSZÖNÖM, nekem is ugyan ilyen gumikkal van szerelve, akkor nyárra nyugodtan feltehetem ugye? Mondjuk az ET számról nem beszéltünk még, azt tudod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január24, 2012 Megoszt Elküldve Január24, 2012 OK KÖSZÖNÖM, nekem is ugyan ilyen gumikkal van szerelve, akkor nyárra nyugodtan feltehetem ugye? Nyugodtan... nekem porig ültetve is elfér alatta a 215/35 18 is, a 225/40 18 most egy kicsit necces, hátulra már senki nem tud beülni... de hát nem taxi :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Január24, 2012 Megoszt Elküldve Január24, 2012 Nyugodtan... nekem porig ültetve is elfér alatta a 215/35 18 is, a 225/40 18 most egy kicsit necces, hátulra már senki nem tud beülni... de hát nem taxi :evilgrin: 18-as kerék? :D Olcsó lehet a gumi rá ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január24, 2012 Megoszt Elküldve Január24, 2012 18-as kerék? :D Olcsó lehet a gumi rá ;) Ez a móka sajnos nem az olcsóságról szól... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Január24, 2012 Megoszt Elküldve Január24, 2012 Ez a móka sajnos nem az olcsóságról szól... :unsure: Ebben maximálisan egyetértek, még akkor is amikor a kúton kifizetem a V-power racsingot... Milyen fajták a mostani gumik egyébként? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január24, 2012 Megoszt Elküldve Január24, 2012 Ebben maximálisan egyetértek, még akkor is amikor a kúton kifizetem a V-power racsingot... Milyen fajták a mostani gumik egyébként? Pirelli P Zero Nero 225/40 18 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Január24, 2012 Megoszt Elküldve Január24, 2012 Pirelli P Zero Nero 225/40 18 :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január24, 2012 Megoszt Elküldve Január24, 2012 Téli nincs most... többek között ezért sem nagyon használom, meg sajnálom a trutyiba... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Január24, 2012 Megoszt Elküldve Január24, 2012 Téli nincs most... többek között ezért sem nagyon használom, meg sajnálom a trutyiba... Ne is mondd! A szívem szakad meg amikor a sós trutymákban kell menni vele... Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Március8, 2012 Megoszt Elküldve Március8, 2012 E kadett rugói ránézésre jók a vectrába, és valójába? Tud vki erről vmit? :)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március9, 2012 Megoszt Elküldve Március9, 2012 Ránézésre is meg valójában is jók, abban az értelemben hogy bele tudod tenni, csakhogy nem járnál jól vele. Leginkább azért nem mert a rugókat nem "ránézésre" osztályozzák, hanem tengelyterhelés szerint, és mivel a Kadett jóval könnyebb a Vectránál, így annak a rugójával a Vectra seggét a földön fogod húzni kb. annyira leül. Vagy ha alapesetben nem is, de ha beülnek hátra vagy van valami a csomagtartóban, akkor biztosan. Esetleg egy Kadett Caravan (ugye az volt a legnehezebb Kadett ami a hátsó részt illeti) vagy Combo rugójával próbálkoznék egy alap 1.4-es vagy 1-6-os Vectrába, az talán megoldás lehet. És hogy mennyire számít ez a tengelyterhelés-dolog: nekem a Calibra ültetőrugója 3cm-t emelt az A Corsa hátulján a gyári állapothoz képest... Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Március9, 2012 Megoszt Elküldve Március9, 2012 Ránézésre is meg valójában is jók, abban az értelemben hogy bele tudod tenni, csakhogy nem járnál jól vele. Leginkább azért nem mert a rugókat nem "ránézésre" osztályozzák, hanem tengelyterhelés szerint, és mivel a Kadett jóval könnyebb a Vectránál, így annak a rugójával a Vectra seggét a földön fogod húzni kb. annyira leül. Vagy ha alapesetben nem is, de ha beülnek hátra vagy van valami a csomagtartóban, akkor biztosan. Esetleg egy Kadett Caravan (ugye az volt a legnehezebb Kadett ami a hátsó részt illeti) vagy Combo rugójával próbálkoznék egy alap 1.4-es vagy 1-6-os Vectrába, az talán megoldás lehet. És hogy mennyire számít ez a tengelyterhelés-dolog: nekem a Calibra ültetőrugója 3cm-t emelt az A Corsa hátulján a gyári állapothoz képest... Mert ültetőrugókat keresek a vectrámhoz, de sajnos nem találok földi áron, kadettét találtam 15ezerért, 60/40eset és ebből gondolom hátha jó vectrába Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március9, 2012 Megoszt Elküldve Március9, 2012 Na, ha ezt megveszed, akkor az ami a Kadetten 60/40mm-t ültetne, az a Vectrán 80/60-at fog kábé, és még így is nagyon puha, limbóhintós lesz a rugózás. Sztem felejtős. Amúgy itt már vannak 24e-től ültetőrugók... Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Március9, 2012 Megoszt Elküldve Március9, 2012 Na, ha ezt megveszed, akkor az ami a Kadetten 60/40mm-t ültetne, az a Vectrán 80/60-at fog kábé, és még így is nagyon puha, limbóhintós lesz a rugózás. Sztem felejtős. Amúgy itt már vannak 24e-től ültetőrugók... Köszi, csak akkor tényleg felejtős a típusidegen rugó. Astráét próbáltam egyszer hátra, gyári astra rugót, annyi volt a különbség hogy picit puhább lett a rugózása. Amúgy az igaz hogy 4centinél nagyobb ültetés esetén cserélni kell a gátlókat? Vagy elmegy még a 60/40 gyári gátlókkal is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március10, 2012 Megoszt Elküldve Március10, 2012 Őszintén szólva nem tudom, nekem a Calibra anno 40/40-et volt ültetve, de ott cseréltem gátlókat is. Lehet hogy nem lenne muszáj, de gondolom a rövidebb rugókhoz nem árt a gyárinál keményebb gátló, különben lépten-nyomon felütne. Ha gondolod vedd meg csak a rugót, aztán ha folyton beleér még gyári kerékkel is minden berugózásnál, akkor veszel hozzá gátlókat is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Március11, 2012 Megoszt Elküldve Március11, 2012 Köszi, csak akkor tényleg felejtős a típusidegen rugó. Astráét próbáltam egyszer hátra, gyári astra rugót, annyi volt a különbség hogy picit puhább lett a rugózása. Amúgy az igaz hogy 4centinél nagyobb ültetés esetén cserélni kell a gátlókat? Vagy elmegy még a 60/40 gyári gátlókkal is? Igazság szerint az egész futóművet hozzá kéne hangolni a változásokhoz, de a vectránál, mivel kb semmit nem lehet állítani, így komolyabb belenyúlás nélkül esélytelen értelmes futóművet csinálni hozzá. Ezek az ültetőrugók csak egy nagyon nagyon komoly kompromisszumot igénylő dolgok, Igazából kár hozzányúlni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts