Thor Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 Bazzz elég durván szép, de valami nagyobb féket feltehetnél előre. :P Mert így elég bután néz ki. :P De nagyon profi. Meg akkor már hátra is legyen már tárcsa, ha lúd legyen kövér alapon :D Amúgy tényleg teccetős! Gratula! Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 Tervbe van az első nagy fék+hátsó tárcsa, de nem kapkodjuk el a dolgokat:D örülök, hogy tetszik:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adm_001 Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 Érdeklődnék, hogy ennek a valaminek mi a neve ami az első képen is látható sárgával bekarikázva? Hátul van a gumi fékcső és a fém fékcső között. A második képen pedig az látható ahogy jelenleg most van a kocsin a bal hátul ugyanez, csak mivel cserélnem kellett a hosszú fém fékcsövet így nem passzol az a valami, mert olyannak kéne lennie, hogy mindkét végébe bele kelljen tekerni a csöveket ne úgy hogy az egyikre rá a másikat meg bele. Lehet-e ilyet kapni úgy ahogy én írtam, hogy mindkét végébe bele kelljen tekerni, vagy vegyek egy új fém fékcsövet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 Érdeklődnék, hogy ennek a valaminek mi a neve ami az első képen is látható sárgával bekarikázva? Hátul van a gumi fékcső és a fém fékcső között. A második képen pedig az látható ahogy jelenleg most van a kocsin a bal hátul ugyanez, csak mivel cserélnem kellett a hosszú fém fékcsövet így nem passzol az a valami, mert olyannak kéne lennie, hogy mindkét végébe bele kelljen tekerni a csöveket ne úgy hogy az egyikre rá a másikat meg bele. Lehet-e ilyet kapni úgy ahogy én írtam, hogy mindkét végébe bele kelljen tekerni, vagy vegyek egy új fém fékcsövet? ... Fékerő szabályzó. Vegyél inkább új fékcsövet, mert ez drágább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zola Elküldve Szeptember27, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2011 Sziasztok. FK fix futóművekkel kapcsolatban mik a tapasztalatok? Megbízhatósága magyar utakon? Úttartás? Nagyon rázóssá teszi a gépet, vagy még tűrhető? Esetleg erre valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Szeptember28, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 Esetleg erre valaki? Valószínű nem találkozott még senki ezzel a márkával. Én sem ismerem személyesen, de amit a neten találtam most pár perc alatt ott azért megoszlanak vélemények. Van aki dicséri, van aki szidja és kivette, vagy ki akarja venni a technikából. Gondolom itt is az árkategória határozza meg a minőséget. Amit néztél az mennyibe kerül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Szeptember28, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 Úttartás milyen lett? :D Fékek mekkorák? Erre elfelejtettem válaszolni Thor bocsi:D:D Fékek gyáriak, de elkell hozzá a nagyobb, de az úttartása kegyetlen jó lett, ami eddig 100al necces volt most simán kiló20:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 Arra ügyelj, hogy a DOT 4 és DOT 5.1 nem keveredhet, tisztának kell lennie a rendszernek amikor elkezded légteleníteni már a DOT 5.1-es folyadékot. Milyen fékolaj való A Vectra-ba? Van 1L OMW brake fluid DOT 5.1 (SAE J 1703/FMVSS 116) ezt beletölthetem-e vagy ha nem akkor jó-e esetleg a szervótartályba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Október2, 2011 Megoszt Elküldve Október2, 2011 2 kép a felniről: http://kepfeltoltes.hu/110925/oldal_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/110925/els__www.kepfeltoltes.hu_.jpg Ízlések és pofonok, de sztem ez már sok. Még a 16 os is határeset szvsz. Na meg ezekre az utakra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve Október2, 2011 Megoszt Elküldve Október2, 2011 Következő lépés a nagyobb fék lesz? :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 Erre elfelejtettem válaszolni Thor bocsi:D:D Fékek gyáriak, de elkell hozzá a nagyobb, de az úttartása kegyetlen jó lett, ami eddig 100al necces volt most simán kiló20:D :D Gondoltam :P Ugyanez volt Sógoréval is amikor átraktuk a V6 futómű/fék kombót. Nem hittem a szememnek :P Hidd el akkor lesz igazi, ha a fék is fog rendesen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Október12, 2011 Megoszt Elküldve Október12, 2011 200 kiló cuccal a csomitartóban és 4 személlyel jól hasítja a vizet a gép. Bár nem bántam meg, hogy másik gumikat tettem fel. A régi Contik már cserések voltak elől, így a Fuldák kerültek fel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Október12, 2011 Megoszt Elküldve Október12, 2011 A plusz gumibak is jól jött. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Október12, 2011 Megoszt Elküldve Október12, 2011 A plusz gumibak is jól jött. :D http://pics.coldline.hu/pics/358277-20111012-rdtGgG.jpg Az fincsi. :P Én ezért raktam be plusz légrugókat a rekimbe hátra. Ladáé pont passzol bele. A vecihez meg annó lehetett rendelni fújható gátlókat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 Az fincsi. :D Én ezért raktam be plusz légrugókat a rekimbe hátra.Ladáé pont passzol bele. A vecihez meg annó lehetett rendelni fújható gátlókat. Komoly? :P Az néha nem lenne rossz :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 Komoly? :D Az néha nem lenne rossz :P Talán még most is van. http://www.airspring.hu/index2.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 Talán még most is van. http://www.airspring.hu/index2.html Van ám! 21000 áfásan. Még morfondírozok kicsit rajta, bár az ültető miatt a súly nagy ellenség lett :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 Van ám! 21000 áfásan. Még morfondírozok kicsit rajta, bár az ültető miatt a súly nagy ellenség lett :P Az szép ár. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 Az szép ár. :D Kicsit félek, hogy változik a futómű stabilitása a "pótrugótól". Jó lenne egy tesztrugó :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 Talán még most is van. http://www.airspring.hu/index2.html A gyári az nem pont ilyen volt, de nekem is így van, nincs ezzel gond. Tenni kell rá egy szelepet, és ha nincs terhelve, akkor ki kell nyitni, így a levegő nem szorul bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 A gyári az nem pont ilyen volt, de nekem is így van, nincs ezzel gond. Tenni kell rá egy szelepet, és ha nincs terhelve, akkor ki kell nyitni, így a levegő nem szorul bele. Az sem rossz ötlet! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Október24, 2011 Megoszt Elküldve Október24, 2011 5x110 es felnit szeretnék feltenni, mit kell cserélnem? Thor ti hogy tették rá a v6 futóművet? miket cseréltetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Október24, 2011 Megoszt Elküldve Október24, 2011 5x110 es felnit szeretnék feltenni, mit kell cserélnem? Thor ti hogy tették rá a v6 futóművet? miket cseréltetek? Hát kerékagyat azt biztos. Meg elöl szerintem gólyalábat is, de ezt majd megmondja aki látott már v6 futóművet. Meg akkor már nyilván féket is. Miért akarsz 5 csavaros kereket? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október25, 2011 Megoszt Elküldve Október25, 2011 5x110 es felnit szeretnék feltenni, mit kell cserélnem? Thor ti hogy tették rá a v6 futóművet? miket cseréltetek? Egyszerű volt a dolog, mivel ott volt a donor. Hátul agy, tárcsa, nyereg, gátló. Elöl komplett gólyaláb, tárcsa és nyereg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Október25, 2011 Megoszt Elküldve Október25, 2011 Egyszerű volt a dolog, mivel ott volt a donor. Hátul agy, tárcsa, nyereg, gátló. Elöl komplett gólyaláb, tárcsa és nyereg. Ha valaki tud ilyeneket eladót az szóljon már! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts