Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Fék, futómű kérdések

agocsiams123

Recommended Posts

Érdeklődnék, hogy ennek a valaminek mi a neve ami az első képen is látható sárgával bekarikázva? Hátul van a gumi fékcső és a fém fékcső között.

A második képen pedig az látható ahogy jelenleg most van a kocsin a bal hátul ugyanez, csak mivel cserélnem kellett a hosszú fém fékcsövet így nem passzol az a valami, mert olyannak kéne lennie, hogy mindkét végébe bele kelljen tekerni a csöveket ne úgy hogy az egyikre rá a másikat meg bele. Lehet-e ilyet kapni úgy ahogy én írtam, hogy mindkét végébe bele kelljen tekerni, vagy vegyek egy új fém fékcsövet?

FILE0091_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

FILE0092_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Megosztás:

Érdeklődnék, hogy ennek a valaminek mi a neve ami az első képen is látható sárgával bekarikázva? Hátul van a gumi fékcső és a fém fékcső között.

A második képen pedig az látható ahogy jelenleg most van a kocsin a bal hátul ugyanez, csak mivel cserélnem kellett a hosszú fém fékcsövet így nem passzol az a valami, mert olyannak kéne lennie, hogy mindkét végébe bele kelljen tekerni a csöveket ne úgy hogy az egyikre rá a másikat meg bele. Lehet-e ilyet kapni úgy ahogy én írtam, hogy mindkét végébe bele kelljen tekerni, vagy vegyek egy új fém fékcsövet?

...

Fékerő szabályzó.

Vegyél inkább új fékcsövet, mert ez drágább.

Megosztás:

Esetleg erre valaki?

Valószínű nem találkozott még senki ezzel a márkával.

Én sem ismerem személyesen, de amit a neten találtam most pár perc alatt ott azért megoszlanak vélemények.

Van aki dicséri, van aki szidja és kivette, vagy ki akarja venni a technikából.

Gondolom itt is az árkategória határozza meg a minőséget.

Amit néztél az mennyibe kerül?

Megosztás:

Arra ügyelj, hogy a DOT 4 és DOT 5.1 nem keveredhet, tisztának kell lennie a rendszernek amikor elkezded légteleníteni már a DOT 5.1-es folyadékot.

Milyen fékolaj való A Vectra-ba?

Van 1L OMW brake fluid DOT 5.1 (SAE J 1703/FMVSS 116) ezt beletölthetem-e vagy ha nem akkor jó-e esetleg a szervótartályba?

Megosztás:

Erre elfelejtettem válaszolni Thor bocsi:D:D Fékek gyáriak, de elkell hozzá a nagyobb, de az úttartása kegyetlen jó lett, ami eddig 100al necces volt most simán kiló20:D

:D Gondoltam :P

Ugyanez volt Sógoréval is amikor átraktuk a V6 futómű/fék kombót. Nem hittem a szememnek :P

Hidd el akkor lesz igazi, ha a fék is fog rendesen :D

Megosztás:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
5x110 es felnit szeretnék feltenni, mit kell cserélnem? Thor ti hogy tették rá a v6 futóművet? miket cseréltetek?

Hát kerékagyat azt biztos.

Meg elöl szerintem gólyalábat is, de ezt majd megmondja aki látott már v6 futóművet. Meg akkor már nyilván féket is.

Miért akarsz 5 csavaros kereket?

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.