jankovacs Elküldve Augusztus16, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2011 Nem nagyon van ötlet ahogyan látom! Nekem nem astrám van, és nem tudom, hogy az enyém figyeli e azt, hogy forognak e a kerekek, az astra-ban van erre valami érzékelő, ha jól tudom!? Ez lett cserélve, vagy milyen érzékelő? motorfékezéskor elvileg leáll a befecskendezés, itt valami olyasmi elektronika probléma lehet, ami miatt nem kap üzemanyagot a motor!? Azt próbáld már meg, hogy a kuplung benyomásakor ilyen nagy sebesség esetén ne vedd el teljesen a gázt, akkor is leáll, vagy felpörög? Hello! A kilométeróra volt a ludas, a hátulján más sorozatszám volt, mint az előtte lévőnek, valami kicsi dologban eltért. Egy újabb, belevaló óra segített. Nem áll le azóta a motor. Érdekes! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus16, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2011 Hello! A kilométeróra volt a ludas, a hátulján más sorozatszám volt, mint az előtte lévőnek, valami kicsi dologban eltért. Egy újabb, belevaló óra segített. Nem áll le azóta a motor. Érdekes! Valószínű hogy nem maga az óra, hanem a hátulján található út jeladó volt a hibás. Onnan tudja az ECU hogy a kocsi mozgásban van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrzoom Elküldve Augusztus31, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2011 Sziasztok! Tudnátok segíteni? Hidegen pöcre indula kocsi (c14se) ha megyek vele rövid távon és megállok valahol 5 percre nem hajlandó elindulni . Padlógázzal elindul pár próbálkozás után. A motorhibajelző is felvillan a kocsi melegedése közben többször is. Kiolvasva a kodot: 15.Hûtõközeg hõszenzor – feszültség túl magas Mit kell cserélni? S az hol található? Köszönettel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember1, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2011 Sziasztok! Tudnátok segíteni? Hidegen pöcre indula kocsi (c14se) ha megyek vele rövid távon és megállok valahol 5 percre nem hajlandó elindulni . Padlógázzal elindul pár próbálkozás után. A motorhibajelző is felvillan a kocsi melegedése közben többször is. Kiolvasva a kodot: 15.Hûtõközeg hõszenzor – feszültség túl magas Mit kell cserélni? S az hol található? Köszönettel! Elég egy helyre beírni a kérdésedet, az Astra F topicban már válaszoltam rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Melcsi 511 Elküldve Szeptember10, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2012 Sziasztok! 1.2-es 16 szelepes B Corsám van. Fél éve megtorpan és kigyullad a motor hiba jelző, ha hirtelen rátaposok a gázra. 2 hónapja melegen nem mindig indul csak ha úgy tartja kedve. Két hete ha a motor elérte az üzem hőmérsékletet leállt. Most már hidegen sem indul. AC pumpát cseréltünk, üzemanyag szűrőt, felső holtpont érzékelő jeladót, főtengely jeladót pedig tavaly nyáron. A főtengely jeladót írta a hibakód kiolvasó, de nem hiszem, hogy 25000 km után tönkremenne. Ha tudnátok segíteni, hogy milyen irányban induljunk el hibakeresés terén, nagyon megköszönném. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezabalint Elküldve Április6, 2013 Megoszt Elküldve Április6, 2013 Aki a megtorpanásos hibával találkozik és alszik ki a szervíz visszajelző az nézze meg a főtengely végén lévő érzékelőt, hogy nincs-e le lazulva. Fél éven keresztül szopatott amire rájöttem a gondra. Üdv Géza 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts