voszi Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Nos Voszi tehát szerinted van értelme berakni az alap (tuningolatlan) z14xe-mbe pusztán egy Magnum direkt szűrőt? Javul némileg a gyorsulása (nyomatéka) ;) ? Arról már meggyőztek hogy a hangja jó lesz tőle. :D őszintén szólva az égvilágon semmi értelme egy szívó autóra. inkább költsd a lóvét értelmesebb mulatságra, mint a direktszűrő. a hangja érdekes / szép / kinek mi lesz, ha ezért megéri neked, akkor hajrá. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Előző autóm iszonyatos gép volt. Lada Samara 1.5 i úgy ment mint a veszedelem ( ukrán benzint kapott) , és sportos hangja is volt (lyukas kipufogó). Végsebessége elképesztő jó volt 150km/h . Egyszerűen veszedelmes volt. :D nekem is volt 1.2gcc-m, jó kis gép volt. de a tuningot sürgősen felejtsd el! majd később, ha lesz rá kereted, vegyél egy jó 2literes vagy 2,2-es astra g-t, vagy add el ezt, és egy astra f gsi-t! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 nekem is volt 1.2gcc-m, jó kis gép volt. de a tuningot sürgősen felejtsd el! majd később, ha lesz rá kereted, vegyél egy jó 2literes vagy 2,2-es astra g-t, vagy add el ezt, és egy astra f gsi-t! Pedig milyen jól hangzana: Opel Astra G 1.2 GCC MuscleCar Az Astra G-k Mexikóban csokornyakkendős emblémával és 2.3-as motorral futnak. Na, azt már igazán érdemes felpiszkálni (és teszik is). Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 nekem is volt 1.2gcc-m, jó kis gép volt. de a tuningot sürgősen felejtsd el! majd később, ha lesz rá kereted, vegyél egy jó 2literes vagy 2,2-es astra g-t, vagy add el ezt, és egy astra f gsi-t! Nem is akarom tuningolni, maximum optikailag tuningolom majd de még azt sem most. 1.2 es mocit felesleges tuningolni meg nem is érdemes. Lassú gép de nem is száguldozok mert a rendőrök elkapnak. :D Igaz én is az vok, így hátha nem ;) . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zola Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Egyetértek, direktszűrő full 0 egy szívó autónál. A légtömegmérőről annyit, hogy nektek olyan nincs! G Astrában Map szenzor van. Calibrában volt légtömegmérő, na azt gyönyörűen kinyírta kb fél év alatt. Ki is dobtam a kukába. Egyébként egy TÖKÉLETES szívómotornál a teljes kipuffrendszer direktszűrővel együtt össz-vissz 5Le, inkább csak a brutális hang. c20xe calibrán magnum rendszer van fent, és miután visszakerült a gyári szűrő, sokkal jobban is ment. Miért? mert mint az astrában is, úgy a caliban is meg van oldva a hideg levegő elvezetés. De ahogy mélyen tisztelt számokkal dobálózó úrnál láttam, ő behasította a direktet a forró motor mellé. :D Nem tisztem senkit leszólni, mindenki azt vesz ki a szavaimból, ami neki tetszik, de illene kicsit komolyabban utánanézni dolgoknak, mielőtt népámításba kezdünk. ;) Az említett autó: http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=41907 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zola Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Sőt, hogy akkor már profi legyen a teljesítménynövelés, én azért nem hagynám ki a sportgyertyakábelt, illetve a sportbenzinszűrőt sem... Mindehhez akkor már sportáram is kell. :D Sportbenzinszűrő hiába enged át nagyobb nyomást, ha a benzinszivattyú pl. fix 3 baros. Ahhoz nagyobb benzinszivattyú/AC kell, meg hozzáigazított injektorok, gyúlytás, stb. Ha valaki nem hisz nekem, itt egy komoly cég bevezetője. Érdemes elolvasni, és kommentelni. Hátha valaki jobban ért hozzá ;) http://www.protechnic.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Mindehhez akkor már sportáram is kell. :D Sportbenzinszűrő hiába enged át nagyobb nyomást, ha a benzinszivattyú pl. fix 3 baros. Ahhoz nagyobb benzinszivattyú/AC kell, meg hozzáigazított injektorok, gyúlytás, stb. Ha valaki nem hisz nekem, itt egy komoly cég bevezetője. Érdemes elolvasni, és kommentelni. Hátha valaki jobban ért hozzá :D http://www.protechnic.hu/ Na Te sem érted a viccet...lehet nem tudnál újat mesélni...de azért figyelek... :D :D :P Amúgy te már láttál sportbenzinszűrőt??? :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
dionaea Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Na Te sem érted a viccet...lehet nem tudnál újat mesélni...de azért figyelek... :D :D :D Amúgy te már láttál sportbenzinszűrőt??? :D ;) :P Pedig lehet valaki már az itt olvasottak miatt vett is sport benzin szűrőt.a Sport gyertyakábelt még mindig nem tudom hova rakjam:D:D:D Nekem van otthon egy sport feliratú papucsom határozottan gyorsabban tudok menni vele mint a simával. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Pedig lehet valaki már az itt olvasottak miatt vett is sport benzin szűrőt.a Sport gyertyakábelt még mindig nem tudom hova rakjam:D:D:D Nekem van otthon egy sport feliratú papucsom határozottan gyorsabban tudok menni vele mint a simával. Na akkor a sport szeletet már nem is említeném... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Mert a sport benyaszűrő direkt a benzin molekuláinak nagyságához lett tervezve és egészen pontosan akkora lyukakon áramlik rajta a folyadék és ezáltal nincs elakadás a torlódások miatt, mindez a szabadabb mozgást lehetővé téve, biztosítja a több és a motornak mindenkor legmegfelelőbb üzemanyag áramlás utánpótlását a szűrőn keresztül. BLA BLA BLA ..... :lol: :lol: :) :P :P :lol: És még sok ilyen marketing tudományos ideológizált kamu magyarázat, ami az ilyen parasztvakítások netovábbja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 ...de ahogy mélyen tisztelt számokkal dobálózó úrnál láttam, ő behasította a direktet a forró motor mellé. :lol: Nem tisztem senkit leszólni, mindenki azt vesz ki a szavaimból, ami neki tetszik, de illene kicsit komolyabban utánanézni dolgoknak, mielőtt népámításba kezdünk. :lol: Azér' voszival csak óvatosan, én nem nevezném népámítónak, asszem kevesen vannak ezen a fórumon akik nála jobban beleásták volna magukat a motortuningba. Ha látnád az autóját, megértenéd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Mindehhez akkor már sportáram is kell. :lol: Sportbenzinszűrő hiába enged át nagyobb nyomást, ha a benzinszivattyú pl. fix 3 baros. Ahhoz nagyobb benzinszivattyú/AC kell, meg hozzáigazított injektorok, gyúlytás, stb. Ha valaki nem hisz nekem, itt egy komoly cég bevezetője. Érdemes elolvasni, és kommentelni. Hátha valaki jobban ért hozzá :) http://www.protechnic.hu/ Megnéztem az oldalakat. Nem kicsit tudnak! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Sikerült vennem sportkormányos posztert! Tök jó lett a kocsim tapadása kanyarben :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 én meg lemosattam.... azóta hogy megy ... appáámm... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 én meg lemosattam.... azóta hogy megy ... appáámm... :P Kevesebb kosz légellenáll! :lol: :P :lol: És ha XY super polírral kezelted, akkor még kevesebbet fogyaszt. Ezt remélem nem felejtetted el? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
maczko Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 A sportmatricát a szélvédőről kifelejtettétek.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Azér' voszival csak óvatosan, én nem nevezném népámítónak, asszem kevesen vannak ezen a fórumon akik nála jobban beleásták volna magukat a motortuningba. Ha látnád az autóját, megértenéd. Én simán azt hittem rólam beszél... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zola Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 Na, azért látom vannak itt is józanul gondolkodó emberek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 én meg lemosattam.... azóta hogy megy ... appáámm... :lol: Én nem mostam le. Na jó most nem is megy :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 Na, azért látom vannak itt is józanul gondolkodó emberek :) Hol vannak??? Én nem látom... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 A legjobb tuning a dekorcsík!!!!! Az autó jobban megy kevesebbet fogyaszt, nem dől a kanyarban. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
lamantin Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 Találtam egy kart a két ülés között, lehajtottam vízszintesbe.... Sokkal jobban megy és nem is füstöl a járgány!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dionaea Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 neked van benne nitro?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szaby Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 neked van benne nitro?? :lol: bent maradt a kézifék az komoly Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zola Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 Be kell rakni 5-ös után R mint Rakéta fokozatba. Ott az egyes mellett. Akkor megy csak nagyot :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts