1.2 gcc Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Tudod mit itt a link olvasgass és hátha találsz érdekes dolgot. http://www.magnumtuning.hu/index.phtml?op=...egory_id=002001 1.2 gcc Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Direkt flexibilis légcső 80 mm-es átmérőben Nem csak a motorba áramló levegő hőmérsékletét csökkenti 30 km/h felett, de tovább növeli a gyorsulást, és nagy hőségben csökkenti a fogyasztást. A direkt sportlevegőszűrő hatását mintegy 40 %-al emeli. Optimális hőfokon tartva a beáramló levegő hőmérsékletét, nagyobb mennyiségű oxigént juttat a motorba. Elhelyezése igen egyszerű, házilag is megoldható! Akciós bázisár: 3.000 Ft Még a fogyasztást is csökkenti??;) Azt hiszem ez az ami nekem kell :D Hol is lehet ezt megvenni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Frankó, köszi! El is mentettem az oldalt:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Frankó, köszi! El is mentettem az oldalt:) Óva intenék mindenkit a magnumtuningtól..... Rosszak a tapasztalataim. Ezek a kütyük pedig semmit sem érnek. Át kell programoztatni a motorvezérlő computert vagy "át kell verni" (chip-tuning) Nekem bejött, de van aki szerint ez sem ér semmit....Nekem kicsit nyomatékosabb lett(alsó fordulattartományokban), kevesebbet eszik, jobban gyorsul. kb 35.000Ft volt a tuningbox. Nem kell egy 2.0l-es turbósra számítani, de azért alulról közelíti az 1.6-ot. Van direktszűrőm meg sportdobom is, de önmagukban nem sokat érnek..... SZERINTEM. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szaby Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Óva intenék mindenkit a magnumtuningtól..... Rosszak a tapasztalataim. Ezek a kütyük pedig semmit sem érnek. Át kell programoztatni a motorvezérlő computert vagy "át kell verni" (chip-tuning) Nekem bejött, de van aki szerint ez sem ér semmit....Nekem kicsit nyomatékosabb lett(alsó fordulattartományokban), kevesebbet eszik, jobban gyorsul. kb 35.000Ft volt a tuningbox. Nem kell egy 2.0l-es turbósra számítani, de azért alulról közelíti az 1.6-ot. Van direktszűrőm meg sportdobom is, de önmagukban nem sokat érnek..... SZERINTEM. Egyet értek ez az én véleményem is és még azon is érdemes elgondolkodni hogy az ára arányban van e a kapott plusz teljesítménnyel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Még a fogyasztást is csökkenti??:D Azt hiszem ez az ami nekem kell :D Hol is lehet ezt megvenni? ;) aha, 1.2 ként fog fogyasztani, de 2.2 esként fog menni :P ne legyetek már gyagyák... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 ;) aha, 1.2 ként fog fogyasztani, de 2.2 esként fog menni :P ne legyetek már gyagyák... :D Hát nem teljesen,de egy picit javít rajta! De csak keveset! Link to comment Megosztás: More sharing options...
dionaea Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Ja javítana... le kell venni a géptetőt megy egy ménest elé kötni az javítana vagy fel szerelni egy ventilátort ami +3.001% levegőt fújna be a motortérbe, de önteni kell bele kerozint hiszen a repülő is repül vele meg vannak trükkök sok sikert :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Hülyeséget beírni nem kell ész... Én is gondoltam hogy nem lesz 150 lovas, de nem is ezt ígéri az a cég Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Et olyan mintha azt mondanád; -Attól hogy esténként körbefutod a környéket még nem leszel erőművész úgyhogy költözz be egy konditerembe és tömd magadba a kokszot...:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Hát nem teljesen,de egy picit javít rajta! De csak keveset! Ezt írja is a gyártó:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Ezt írja is a gyártó;) Amit én tudok direktszűrő, az a fent említettnél még többet tud... Igaz drágább is egy picivel, de hát a lóerők nincsenek ingyen... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Amit én tudok direktszűrő, az a fent említettnél még többet tud... Igaz drágább is egy picivel, de hát a lóerők nincsenek ingyen... :D Mesélj.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Amit én tudok direktszűrő, az a fent említettnél még többet tud... Igaz drágább is egy picivel, de hát a lóerők nincsenek ingyen... :D És mennyi az annyi? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 # + 5 % Le és Nm # + 20-25 % gyorsulás # + 45 % légáramlás # +5-10 % végsebesség # + 8-15 % fordulatszám felfutás # - 4 % fogyasztás # örök élettartam # mosható filter Na ezeket tudja, 12.000 HUF pl egy 1.2-es mocihoz... igazából a plusz, hogy ebben még van egy belső spirál is ami felgyorsítja a levegő bejutását, és így több is jut a mociba... Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 # + 5 % Le és Nm # + 20-25 % gyorsulás # + 45 % légáramlás # +5-10 % végsebesség # + 8-15 % fordulatszám felfutás # - 4 % fogyasztás # örök élettartam # mosható filter Na ezeket tudja, 12.000 HUF pl egy 1.2-es mocihoz... igazából a plusz, hogy ebben még van egy belső spirál is ami felgyorsítja a levegő bejutását, és így több is jut a mociba... Ez igy korrektnek tűnik!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Ez igy korrektnek tűnik!!! Szerintem is. És ez milyen márka? Melyik tuning cég? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Ja és ez is olajfilmes? Tehát megfelelően szűri a levegőt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Ja és ez is olajfilmes? Tehát megfelelően szűri a levegőt? Persze, csakis ami olaj nélküli az max a porszívóba jó... :D AF néven fut, de Európában még nem ismert a típus igazán, most keztek el gyártani európai típusokhoz is, de még nincs kereskedelmi forgalomban...amúgy a k&n-nek egy másik vállalata csinálja ezeket... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Persze, csakis ami olaj nélküli az max a porszívóba jó... :D AF néven fut, de Európában még nem ismert a típus igazán, most keztek el gyártani európai típusokhoz is, de még nincs kereskedelmi forgalomban...amúgy a k&n-nek egy másik vállalata csinálja ezeket... Nem kell európai. Vauxhall is jó;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 A sportlégszűrő sportgyertyával fűszerezve is dob egy picit a teljesítményen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Vagy esetleg itt van ez: http://www.powertuning.hu/page.php?9 mondjuk szerintem ez semmit nem ér! Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 A bátrabbaknak saját motortuning: http://www.mgvac.sulinet.hu/trabi/trabi/trabi-tunis.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 A sportlégszűrő sportgyertyával fűszerezve is dob egy picit a teljesítményen. Sőt, hogy akkor már profi legyen a teljesítménynövelés, én azért nem hagynám ki a sportgyertyakábelt, illetve a sportbenzinszűrőt sem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts