Hagalex Elküldve Szeptember13, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2005 És quuuurva szép a felnije!! (de sajna a nem 15 ös 5 luku) ;) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Szeptember13, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember13, 2005 én most néztem: 5. ben 100 - 2300 160 - 3800 közötte nem figyeltem.... Na vmi ilyesmi lehetett Gauto 1.4-es G Astrájában. Hasonlók voltak ott is a fordulatok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Szeptember23, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2005 ajajj! megint izgulhatok! Pécs felé egy kanyar után fehér F astra, a két sárga mellényes elbújva a nyitott csomagtartó mögött. A francba! :evil: pedig mostanában fogyasztási rekordokat döntögettem, de megint az a fránya gázpedál nem tartotta a lábam. ;) Ha mértek nekem végem, pedig lehet, mert sziréna nem volt a tetőn, már amennyire ez 165-nél volt időm megállapítani. Annyi esélyem van, hogy előttem fehér 1,6 F Astra Caraván szintén, és talán takart. Mielőtt még megköveztek ez egy 2+1 sávos szakasz záróvonallal, utána semmi esély előzésre. Leakartuk tudni a sok felhalmozódott teherkocsit. :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Szeptember27, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 ajajj! megint izgulhatok! Pécs felé egy kanyar után fehér F astra, a két sárga mellényes elbújva a nyitott csomagtartó mögött. A francba! :evil: pedig mostanában fogyasztási rekordokat döntögettem, de megint az a fránya gázpedál nem tartotta a lábam. :( Ha mértek nekem végem, pedig lehet, mert sziréna nem volt a tetőn, már amennyire ez 165-nél volt időm megállapítani. Annyi esélyem van, hogy előttem fehér 1,6 F Astra Caraván szintén, és talán takart. Mielőtt még megköveztek ez egy 2+1 sávos szakasz záróvonallal, utána semmi esély előzésre. Leakartuk tudni a sok felhalmozódott teherkocsit. :? Még csak most tudatosult bennem ez a hozzászólásod KoPi... :oops: Ejnye-bejnye! :roll: Reméljük azért nem sikerült lekapniuk téged. Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Október1, 2005 Megoszt Elküldve Október1, 2005 Még csak most tudatosult bennem ez a hozzászólásod KoPi... :oops: Ejnye-bejnye! :roll: Reméljük azért nem sikerült lekapniuk téged. Talán nem, de a most tapasztaltak kicsit szomorúak. Ez a motor négy megtermett férfival bizony már szűkösen bánik a géppel. Jó kis próba a Mecsek lejtői v. inkább emelkedői. Itt bizony szorgalmasan kell "visszaváltokattogtatni", ha menni akarsz. Szóval van 90 ló, de 3500 alatt alszik! Nem csodálom, ha a poroszkálásból nem tudott 175-nél többet, itt most nap mint nap 2-80 3 110- 4-140, szóval pörög és megy. Öreg fejemmel tanulásra adtam a fejem, ezért is írok kevesebbet. Most az auto az egyik legfontosabb társam, és örülök, hogy OPEL és megbízható! Azt hiszem az elkövetkező időkben kevesebbet tudok résztvenni a talikon, de igyekszem időt szakítani rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 Hellosztok! Mi lenne ha egy kicsi kompresszorból levegőt nyomnák a pillangó szelephez?????? A komp. egy kapcsolőval működtetném a kormányról??? És egy pár bar levegő szaladna be plusszba a motorba!!!! Amitől a moci megtáltosodna nem???? (krízis előzésnél vagy amikor kell akkor bekapcsolám és több oxigén jobb égés jobb teljesítmény nem? Mit gondoltok erről? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 Azért ez nem ilyen egyszerű....Ha ebbe a mociba "PÁR" bar túlnyomást adsz, el is intézted. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 Akkor mondjuk nem sokat csak kicsit......... Nem nagy nyomáson!!! Akkor mi van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 Ez a nitró lenne, nem? Igazándiból a nitrosystems.hu-ra vagy vette.hu-ra, mert most nem műkszik valamiért a nitrosystem honlapja. Ott olyanokat írogattak, hogy +40 paci károsodás nélkül, meg komoly motorbuhera nélkül. Nemtom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 Igen ám csak én síma levegőt akarok nyomni!!!! Nem nitró-t! Ez is kell az égéshet!!!! És ha már pl, 20 LE-növel abban a pillanatban amikor befújom ((amikor nyit a szelep, és amugy is szivna)) akkor az ######a lenne! (nitró: itt csak O2-lenne és enm kellene tölteni se pézér mint a Nitrót, símán a kompresszor töltene!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 Szerintem ez nem nitro, hanem kompresszoros feltöltés, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 Azért egy turbósítás vagy kompresszorozás (a'la Merdzsó) nem ennyire öccörű, hogy csak odatolok egy kompreccort és 1 slaggal beviszem a szívócsőbe.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 Igen Kompreszzor tölt aztán egy csővel házilag a pillangó szelephez vezetem! Majd ha kell akkor bekapcsolom a komp. és belövi a levegőt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 Gondolom úgy szeretné, mint a túrbó feltöltő kicsibe. Rásegítene a szívásra. hmmm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 Értem én de akkor mi kell hozá még???? Vagy akkor mondj valamit! Hogy pl, ez szar mert nem lesz jobb a teljesítmény vagy akármi..... Mert ugye az elmélet az jól hangzik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 Gondolom úgy szeretné, mint a túrbó feltöltő kicsibe. Rásegítene a szívásra. hmmm. Pontosan! Csak nem a moci szívna (vagyis ő szivna) csak gyorsabban többet! :twisted: Szerinted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 Példáúl az ott bejutó levegő menne minden felé, előre is meg hátra is. Csak ha teljes keresztmetszetbe fújnád a levegőt akkor lenne jó, viszont ha meg ki van kapcsolva a dolog, semmi levegő nem jutna be Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 Azt meg lehetne oldani valami Y-os renszerrel a pillangó szeleptől is vesz egy 90 fokos fordulót a cső! (modnjuk oda tenni csak L fordítva) Csak hogy van e értelme az egésznek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 Így ez nem fog rendesen működni - ez nem olyan, mint ha ketten fújják a levest, hamarabb lehűl - neked az egész beszívott levegőt kellene sűrítened, tehát nyomást növelned. Ha csak odafújsz 1 kis levegőt a már beszívott mellé, akár még vissza is torlódhat a szűrő irányába. Amellett mérned kellene a pontos légmennyiséget, stb. Át kellene programozni a vezérlést, mert attól, hogy mondjuk 2x-re növeled a levegőmennyiséget, még nem fog jobban menni. Injektorcsere, stb. Ez nem igazán úgy működik, hogy néha van, néha nincs. Ez max. a nitrora igaz, de az tényleg eseti és rövidtávú. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 Szerintem nem érdemes foglalkozni vele. nincs akkora haszna mint a meló vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 :-( Csak egy kis ötlet volt..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 Esetleg bekötni a légszűrő után a csőbe egy kúlert, csk ki kell számolni nehogy vissza fogja a levegőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 Hmmmmm nem rossz gondolat! Ha megy mint a barom csak nem fogja vissza!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 Esetleg bekötni a légszűrő után a csőbe egy kúlert, csk ki kell számolni nehogy vissza fogja a levegőt. Azt meg minek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 Úgy működne, mint egy kisnyomásu túrbó. Estleg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts