Radioman Elküldve Január31, 2005 Elküldve Január31, 2005 Hi Én most kint élek németországban, Düsszeldorf mellett. Naponta használom az otthon is használt kocsimat. Pont olyan a benzin mint otthon. Talán autópályán érezhető kis különbség az itteni anyagok javára. Hangyabokánnyi különbség. De ez lehet az 1250km autópályázás miatt is. A Shell-nél tankolok általában. Itt is, otthon is.
warwolf Elküldve Január31, 2005 Elküldve Január31, 2005 Idéz Hi Én most kint élek németországban, Düsszeldorf mellett. Naponta használom az otthon is használt kocsimat. Pont olyan a benzin mint otthon. Talán autópályán érezhető kis különbség az itteni anyagok javára. Hangyabokánnyi különbség. De ez lehet az 1250km autópályázás miatt is. A Shell-nél tankolok általában. Itt is, otthon is. Na ez a nemsemmi! :wink:
telo Elküldve Március18, 2005 Szerző Elküldve Március18, 2005 Végeztem egy kis rugalmasság mérést 90-ről 130-ra 3-asban illetve 4-esben az autómmal. 100-nál, 110-nél, 120-nál és 130-nál vannak mért pontok. Az eredményeket nem kell azért készpénznek venni, mert nem biztos, hogy mindig sikerült pontosan nyomnom a stoppert illetve pontosan figyelni az órát... Annyi azért látszik, hogy 3-ban jobban gyorsul, mint 4-ben... :roll:
KoPi Elküldve Március19, 2005 Elküldve Március19, 2005 Idéz Végeztem egy kis rugalmasság mérést 90-ről 130-ra 3-asban illetve 4-esben az autómmal. 100-nál, 110-nél, 120-nál és 130-nál vannak mért pontok. Az eredményeket nem kell azért készpénznek venni, mert nem biztos, hogy mindig sikerült pontosan nyomnom a stoppert illetve pontosan figyelni az órát... Annyi azért látszik, hogy 3-ban jobban gyorsul, mint 4-ben... :roll: Ugyanez egy twinporttal? Jó összehasonlítás lenne, hogy az üzemanyag csökkenés okozott-e mást is.
telo Elküldve Március19, 2005 Szerző Elküldve Március19, 2005 Idéz Ugyanez egy twinporttal? Jó összehasonlítás lenne, hogy az üzemanyag csökkenés okozott-e mást is. Először járódjanak csak be azok a twinportok... :wink: Nem akarnám Imi szép kis új autóját egyből egy ilyen tesztre befogni. 3-ban azért elég magas a fordulat már 130-nál... Majd én is próbálkozom még, mert nem igazán éreztem pontosnak a mérést, illetve bevallom, az út sem volt túlságosan ideális a méréshez... :oops: Szóval legközelebb autópálya lesz. És csak óvatosan ám srácok!
KoPi Elküldve Március20, 2005 Elküldve Március20, 2005 Idéz Először járódjanak csak be azok a twinportok... :wink: Nem akarnám Imi szép kis új autóját egyből egy ilyen tesztre befogni. 3-ban azért elég magas a fordulat már 130-nál... Pont erre lennék kíváncsi, az áttétel maradt? A nyomaték max. ugyanúgy 4000-nél és 125 mindkét motornál, már amit írnak. A max. telj. meg 6000 ill. 5600. Na ezt, hogy szorozzuk ki?
telo Elküldve Március20, 2005 Szerző Elküldve Március20, 2005 Idéz Pont erre lennék kíváncsi, az áttétel maradt? A nyomaték max. ugyanúgy 4000-nél és 125 mindkét motornál, már amit írnak. A max. telj. meg 6000 ill. 5600. Na ezt, hogy szorozzuk ki? Nem vagyok benne biztos, hogy néztük már az áttételeket a twinportos Astránál. Asszem pont a tieddel vetettük össze az enyémet, nem? Egyforma volt, de neked asszem még sima Z14XE, ha jól emlékszem. Lehet, hogy a twp mocihoz változtattak vmit az áttételeken... de azért nem hinném.
KoPi Elküldve Március21, 2005 Elküldve Március21, 2005 Igen nekem még a régi motor van. A ford. szám eltérésből adódóan, máshová esik a max telj. a twinportnál. Érdekes módon a gépkönyvből pont a sebességadatok hiányoznak, legalábbis az enyémből még. Annak aki már ilyennel jár biztos elárulták a titkot, ossza meg velem(ünk) :?:
Amusing Elküldve Március21, 2005 Elküldve Március21, 2005 hétvégén meg akart előllem lépni egy 1,6-os Seat, de nem sikerült neki :D kicsi-kocsi végig bírta az iramot :twisted:
Hagalex Elküldve Március21, 2005 Elküldve Március21, 2005 Igen mert az ha minden igaz, "csak" 75 lovas! :D Viszont nyomatékra többet illene tudnia! :wink:
Amusing Elküldve Március21, 2005 Elküldve Március21, 2005 Idéz Igen mert az ha minden igaz, "csak" 75 lovas! :D Viszont nyomatékra többet illene tudnia! :wink: viszont az enyémnek szíve van, és az mindennél többet ér 8)
meriva1.8 Elküldve Március21, 2005 Elküldve Március21, 2005 Szeva Amusing! Megkaptam az emilt, kösz. Azért ne sokat gondolkozzatok, gyertek! Tegnap este egész jót csatáztam a Bocskai úton többféle résztvevővel, jól megy a gép. De mindjárt megyek be Budára, azt hiszem, én is mérek a pályán egy ilyen rugalmasságot, mint amit Telo követett el. Este majd feldobom ide. Azt nem ígérem, hogy ilyen csodálatos grafikont szülök. Ennyire azért nem érek rá :D ,meg egyedül nem is tudok este ilyen mérést csinálni.
Amusing Elküldve Március21, 2005 Elküldve Március21, 2005 Idéz Szeva Amusing! Megkaptam az emilt, kösz. Azért ne sokat gondolkozzatok, gyertek! Tegnap este egész jót csatáztam a Bocskai úton többféle résztvevővel, jól megy a gép. De mindjárt megyek be Budára, azt hiszem, én is mérek a pályán egy ilyen rugalmasságot, mint amit Telo követett el. Este majd feldobom ide. Azt nem ígérem, hogy ilyen csodálatos grafikont szülök. Ennyire azért nem érek rá :D ,meg egyedül nem is tudok este ilyen mérést csinálni. nézd meg a listát :wink:
Hagalex Elküldve Március21, 2005 Elküldve Március21, 2005 Milyen listát nézzünk?? Mert a 9. -i Fóti listán nem vagy rajta!! :roll: :roll: Vagy nem arra a listára gondoltál??
meriva1.8 Elküldve Március21, 2005 Elküldve Március21, 2005 Na itt a görbe, igaz, elég egyenes. Samsung telefonnal stopperoltam, azért ilyen századosak az idők. MONDJA meg vki, hogy lehetne a leggyorsabban feltennem a táblázatot valahova? Jpeg-ben van meg, 80kB.
Hagalex Elküldve Március21, 2005 Elküldve Március21, 2005 pasi kicsit eröltesd még ezt a linkelést! :D :roll:
meriva1.8 Elküldve Március21, 2005 Elküldve Március21, 2005 Kösz a segítséget! Okosabb lettem. Tudod, eddigi rövid életemben még nem buziztam ilyen feltöltésekkel, azért kérdeztem.
Tom Elküldve Március21, 2005 Elküldve Március21, 2005 Ha átküldöd nekem felrakom és belinkelem szívesen! :wink:
meriva1.8 Elküldve Március21, 2005 Elküldve Március21, 2005 Elküldtem. Kösz a segítséget, holnapra talán rájövök, hogy kell, de most már ölég zizi vagyok.
mélykék76 Elküldve Március21, 2005 Elküldve Március21, 2005 Idéz Elküldtem. Kösz a segítséget, holnapra talán rájövök, hogy kell, de most már ölég zizi vagyok. Két apróbb megjegyzés : ahova felraktad, onnan nem biztos, hogy lehet képet linkelni + fájl elnevezésénél ne használj, se ékezetes betűket, se "leütést" :wink:
meriva1.8 Elküldve Március21, 2005 Elküldve Március21, 2005 OK. Az fw-vel meg az uw-vel próbálkoztam, beregisztráltam magam, azonosítóm is lett. Majd folyt. köv. holnap.
mélykék76 Elküldve Március21, 2005 Elküldve Március21, 2005 Idéz OK. Az fw-vel meg az uw-vel próbálkoztam, beregisztráltam magam, azonosítóm is lett. Majd folyt. köv. holnap.
Atommanó Elküldve Március21, 2005 Elküldve Március21, 2005 Hírtelen azt hittem ez 0-ról 100-ra ennyi... :roll: :D :P Üdv.: Atommanó
meriva1.8 Elküldve Március21, 2005 Elküldve Március21, 2005 HEHE!! Mondjuk jól hangzana egy olyan 8,21!! :smt039
Recommended Posts