1.2 gcc Elküldve November6, 2008 Elküldve November6, 2008 Tudod mit itt a link olvasgass és hátha találsz érdekes dolgot. http://www.magnumtuning.hu/index.phtml?op=...egory_id=002001 1.2 gcc
Sebald Elküldve November6, 2008 Elküldve November6, 2008 Direkt flexibilis légcső 80 mm-es átmérőben Nem csak a motorba áramló levegő hőmérsékletét csökkenti 30 km/h felett, de tovább növeli a gyorsulást, és nagy hőségben csökkenti a fogyasztást. A direkt sportlevegőszűrő hatását mintegy 40 %-al emeli. Optimális hőfokon tartva a beáramló levegő hőmérsékletét, nagyobb mennyiségű oxigént juttat a motorba. Elhelyezése igen egyszerű, házilag is megoldható! Akciós bázisár: 3.000 Ft Még a fogyasztást is csökkenti??;) Azt hiszem ez az ami nekem kell :D Hol is lehet ezt megvenni?
Boldizsar Elküldve November6, 2008 Elküldve November6, 2008 Frankó, köszi! El is mentettem az oldalt:) Óva intenék mindenkit a magnumtuningtól..... Rosszak a tapasztalataim. Ezek a kütyük pedig semmit sem érnek. Át kell programoztatni a motorvezérlő computert vagy "át kell verni" (chip-tuning) Nekem bejött, de van aki szerint ez sem ér semmit....Nekem kicsit nyomatékosabb lett(alsó fordulattartományokban), kevesebbet eszik, jobban gyorsul. kb 35.000Ft volt a tuningbox. Nem kell egy 2.0l-es turbósra számítani, de azért alulról közelíti az 1.6-ot. Van direktszűrőm meg sportdobom is, de önmagukban nem sokat érnek..... SZERINTEM.
szaby Elküldve November6, 2008 Elküldve November6, 2008 Óva intenék mindenkit a magnumtuningtól..... Rosszak a tapasztalataim. Ezek a kütyük pedig semmit sem érnek. Át kell programoztatni a motorvezérlő computert vagy "át kell verni" (chip-tuning) Nekem bejött, de van aki szerint ez sem ér semmit....Nekem kicsit nyomatékosabb lett(alsó fordulattartományokban), kevesebbet eszik, jobban gyorsul. kb 35.000Ft volt a tuningbox. Nem kell egy 2.0l-es turbósra számítani, de azért alulról közelíti az 1.6-ot. Van direktszűrőm meg sportdobom is, de önmagukban nem sokat érnek..... SZERINTEM. Egyet értek ez az én véleményem is és még azon is érdemes elgondolkodni hogy az ára arányban van e a kapott plusz teljesítménnyel.
uhuhu Elküldve November6, 2008 Elküldve November6, 2008 Még a fogyasztást is csökkenti??:D Azt hiszem ez az ami nekem kell :D Hol is lehet ezt megvenni? ;) aha, 1.2 ként fog fogyasztani, de 2.2 esként fog menni :P ne legyetek már gyagyák... :D
1.2 gcc Elküldve November6, 2008 Elküldve November6, 2008 ;) aha, 1.2 ként fog fogyasztani, de 2.2 esként fog menni :P ne legyetek már gyagyák... :D Hát nem teljesen,de egy picit javít rajta! De csak keveset!
dionaea Elküldve November6, 2008 Elküldve November6, 2008 Ja javítana... le kell venni a géptetőt megy egy ménest elé kötni az javítana vagy fel szerelni egy ventilátort ami +3.001% levegőt fújna be a motortérbe, de önteni kell bele kerozint hiszen a repülő is repül vele meg vannak trükkök sok sikert :D
Sebald Elküldve November6, 2008 Elküldve November6, 2008 Hülyeséget beírni nem kell ész... Én is gondoltam hogy nem lesz 150 lovas, de nem is ezt ígéri az a cég
Sebald Elküldve November6, 2008 Elküldve November6, 2008 Et olyan mintha azt mondanád; -Attól hogy esténként körbefutod a környéket még nem leszel erőművész úgyhogy költözz be egy konditerembe és tömd magadba a kokszot...:D
Sebald Elküldve November6, 2008 Elküldve November6, 2008 Hát nem teljesen,de egy picit javít rajta! De csak keveset! Ezt írja is a gyártó:D
Atommanó Elküldve November6, 2008 Elküldve November6, 2008 Ezt írja is a gyártó;) Amit én tudok direktszűrő, az a fent említettnél még többet tud... Igaz drágább is egy picivel, de hát a lóerők nincsenek ingyen... :D
Boldizsar Elküldve November6, 2008 Elküldve November6, 2008 Amit én tudok direktszűrő, az a fent említettnél még többet tud... Igaz drágább is egy picivel, de hát a lóerők nincsenek ingyen... :D Mesélj....
Sebald Elküldve November6, 2008 Elküldve November6, 2008 Amit én tudok direktszűrő, az a fent említettnél még többet tud... Igaz drágább is egy picivel, de hát a lóerők nincsenek ingyen... :D És mennyi az annyi? ;)
Atommanó Elküldve November6, 2008 Elküldve November6, 2008 # + 5 % Le és Nm # + 20-25 % gyorsulás # + 45 % légáramlás # +5-10 % végsebesség # + 8-15 % fordulatszám felfutás # - 4 % fogyasztás # örök élettartam # mosható filter Na ezeket tudja, 12.000 HUF pl egy 1.2-es mocihoz... igazából a plusz, hogy ebben még van egy belső spirál is ami felgyorsítja a levegő bejutását, és így több is jut a mociba...
1.2 gcc Elküldve November6, 2008 Elküldve November6, 2008 # + 5 % Le és Nm # + 20-25 % gyorsulás # + 45 % légáramlás # +5-10 % végsebesség # + 8-15 % fordulatszám felfutás # - 4 % fogyasztás # örök élettartam # mosható filter Na ezeket tudja, 12.000 HUF pl egy 1.2-es mocihoz... igazából a plusz, hogy ebben még van egy belső spirál is ami felgyorsítja a levegő bejutását, és így több is jut a mociba... Ez igy korrektnek tűnik!!!
Sebald Elküldve November6, 2008 Elküldve November6, 2008 Ez igy korrektnek tűnik!!! Szerintem is. És ez milyen márka? Melyik tuning cég?
Sebald Elküldve November6, 2008 Elküldve November6, 2008 Ja és ez is olajfilmes? Tehát megfelelően szűri a levegőt?
Atommanó Elküldve November6, 2008 Elküldve November6, 2008 Ja és ez is olajfilmes? Tehát megfelelően szűri a levegőt? Persze, csakis ami olaj nélküli az max a porszívóba jó... :D AF néven fut, de Európában még nem ismert a típus igazán, most keztek el gyártani európai típusokhoz is, de még nincs kereskedelmi forgalomban...amúgy a k&n-nek egy másik vállalata csinálja ezeket...
Sebald Elküldve November6, 2008 Elküldve November6, 2008 Persze, csakis ami olaj nélküli az max a porszívóba jó... :D AF néven fut, de Európában még nem ismert a típus igazán, most keztek el gyártani európai típusokhoz is, de még nincs kereskedelmi forgalomban...amúgy a k&n-nek egy másik vállalata csinálja ezeket... Nem kell európai. Vauxhall is jó;)
1.2 gcc Elküldve November6, 2008 Elküldve November6, 2008 A sportlégszűrő sportgyertyával fűszerezve is dob egy picit a teljesítményen.
1.2 gcc Elküldve November6, 2008 Elküldve November6, 2008 Vagy esetleg itt van ez: http://www.powertuning.hu/page.php?9 mondjuk szerintem ez semmit nem ér!
1.2 gcc Elküldve November6, 2008 Elküldve November6, 2008 A bátrabbaknak saját motortuning: http://www.mgvac.sulinet.hu/trabi/trabi/trabi-tunis.htm
Atommanó Elküldve November6, 2008 Elküldve November6, 2008 A sportlégszűrő sportgyertyával fűszerezve is dob egy picit a teljesítményen. Sőt, hogy akkor már profi legyen a teljesítménynövelés, én azért nem hagynám ki a sportgyertyakábelt, illetve a sportbenzinszűrőt sem...
Recommended Posts