telo Elküldve Május24, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május24, 2008 Boldi: milyen lett az autó a box-al? Jól megy? Megy úgy mint egy 1.6? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Boldi: milyen lett az autó a box-al? Jól megy? Megy úgy mint egy 1.6? Határozottan jobb lett. Közelíti az 1.6-ot..... de majd kipróbálod legközelebb.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május24, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május24, 2008 Határozottan jobb lett. Közelíti az 1.6-ot..... de majd kipróbálod legközelebb.... Szavadon foglak... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Szavadon foglak... B) Lehet is.... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 MIlyen box ? Tuningolunk-tuningolunk ? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 MIlyen box ? Tuningolunk-tuningolunk ? B) bizony-bizony B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Dbilas ? B) Meséljen máááááán B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Dbilas ? B) Meséljen máááááán B) Sajnos nem. Bekerült egy tuningbox ezzel kicsit javítva a szerény 90 Le-n. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sulep84b Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Sziasztok! csináltatott valaki már Astra calssic II-be chiptuningot vagy ilyesmit? Én 1.4-esbe szeretnék. kb mire számíthatok? Mennyivel nőne a teljesítmény meg a nyomaték? Nekem inkább az lenen a lényeg hogy alacsonyabb fordulaton is jól húzzon meg kb 130-140-ig erősebb legyen mint most. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szaby Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Sziasztok! csináltatott valaki már Astra calssic II-be chiptuningot vagy ilyesmit? Én 1.4-esbe szeretnék. kb mire számíthatok? Mennyivel nőne a teljesítmény meg a nyomaték? Nekem inkább az lenen a lényeg hogy alacsonyabb fordulaton is jól húzzon meg kb 130-140-ig erősebb legyen mint most. http://www.autochip.hu/ Remélem segitettem kicsit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dom Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Sziasztok! csináltatott valaki már Astra calssic II-be chiptuningot vagy ilyesmit? Én 1.4-esbe szeretnék. kb mire számíthatok? Mennyivel nőne a teljesítmény meg a nyomaték? Nekem inkább az lenen a lényeg hogy alacsonyabb fordulaton is jól húzzon meg kb 130-140-ig erősebb legyen mint most. Ha igazán jót akarsz,akkor a pénztálcádba is igen mélyen bele kell nyúlnod.(100000,vagy inkább felette)Nézz körül az incontrol honlapján. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Ha igazán jót akarsz,akkor a pénztálcádba is igen mélyen bele kell nyúlnod.(100000,vagy inkább felette)Nézz körül az incontrol honlapján. Azt inkább hanyagolnám :D de magát a chiptuningot is,mert szívó motornál nem igazán van értelme.......100e-ft-t nem hiszem hogy ér +2-5LE :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dom Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Azt inkább hanyagolnám :D de magát a chiptuningot is,mert szívó motornál nem igazán van értelme.......100e-ft-t nem hiszem hogy ér +2-5LE :D Coupé teljes mértékben egyet értek veled.Abból a pénzből amiért egy normális teljesítmény növelést lehet csinálni,inkább hozzá kell tenni az autó árához,és venni egy erősebbet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Sziasztok! Nekem inkább az lenen a lényeg hogy alacsonyabb fordulaton is jól húzzon meg kb 130-140-ig erősebb legyen mint most. Olyan autót kell venni, amely ezeket tudja gyárilag, abban minden a többlet teljesítményhez van méretezve arányosan. Nem hinném, hogy 1-2 száz ezres tuning tudná ezt a szintet, főleg ha mindig ki szeretnéd használni a többlet erőt és hosszú távra tervezel.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Sziasztok! csináltatott valaki már Astra calssic II-be chiptuningot vagy ilyesmit? Én 1.4-esbe szeretnék. kb mire számíthatok? Mennyivel nőne a teljesítmény meg a nyomaték? Nekem inkább az lenen a lényeg hogy alacsonyabb fordulaton is jól húzzon meg kb 130-140-ig erősebb legyen mint most. szintén 1.4-be kb 1 hete van bent egy box. Jobb lett de csodát ne várj... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szaby Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 szintén 1.4-be kb 1 hete van bent egy box. Jobb lett de csodát ne várj... És hogyé adták gondolom nem volt olcsó? Box az mit is takar pontosan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 És hogyé adták gondolom nem volt olcsó? Box az mit is takar pontosan? Keress meg Privát üzenetbhen, megadom a telszámom. Vagy gyere vasárnap talizni és megbeszéljük, megnézed. (bár látom Kaposvári vagy) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dom Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 És hogyé adták gondolom nem volt olcsó? Box az mit is takar pontosan? Nekem az előző autómban volt tuningbox,az egy valami potméteres kütyü volt.55-be fájt,de a hozzá fűzött reményt nem váltotta be,csak pénzkidobás volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Harti Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Sziasztok! Végre megtaláltam a fórumot amit kerestem! :rolleyes: Márciusban vettem meg életem első autóját, egy 2002/11 Opel Astra G 1.2-t. Nagyon szeretem, imádom, megtettem vele már több mint 6000km-t minden probléma nélkül, remélem sokáig így is marad. Érdeklődnék, hogy mit ajánlanátok teljesítménynöveléshez, ami nem károsítja a motort és a többi alkatrészt? Munkatársam sport légszűrőt és sport kipugogó dobot ajánlott és szerinte egy 10 loerőt nyernék velük. Ti mit mondotok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Sziasztok! Végre megtaláltam a fórumot amit kerestem! :rolleyes: Márciusban vettem meg életem első autóját, egy 2002/11 Opel Astra G 1.2-t. Nagyon szeretem, imádom, megtettem vele már több mint 6000km-t minden probléma nélkül, remélem sokáig így is marad. Érdeklődnék, hogy mit ajánlanátok teljesítménynöveléshez, ami nem károsítja a motort és a többi alkatrészt? Munkatársam sport légszűrőt és sport kipugogó dobot ajánlott és szerinte egy 10 loerőt nyernék velük. Ti mit mondotok? Szerintem 1.2-es motorbol a 80Le éppen elég. Ha nö a teljesitmény, akkor a motoralkatrészeket is jobban használja, illetve idö elött meghibásodik... Konkrétan nem tudok nyilatkozni, de mivel ha sportlégszüröt veszel, akkor könnyebben lélegzik, sportkipuffal pedig a gázkiáramlás/folytás csökkenthetö....Én még egy injektortérkép átirást is javasolnék a légszüröhöz és a sportdobhoz hangolva....(a többi dolog már joval drágább, s bele kell nyulni mélyebben a motorba is...) Szerintem ha tuningolni akarsz, akkor legalább 1.6-os motorral tedd, mert nagyobb motor, nagyobb fizikai tartalékok....1.2-es motort tuningolni meg szerintem felesleges....Akkor 1.4-est kellett volna venni, az 90Le, és nem is eszik többet....! Amugy miért akarod tuningolni? Miért kellene az a +10Le? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 ...szerinte egy 10 loerőt nyernék velük. Ti mit mondotok? :rolleyes: ;) ;) semmit nem érnek.szerintem ne nyúlj hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 :rolleyes: ;) ;) semmit nem érnek.szerintem ne nyúlj hozzá. Valóban nem érnek semmit. (jó hangja az lesz +Le nem) Viszont egy jó tuningbox-al kb 1.4-es autód lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Harti Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Köszönöm a gyors válaszokat srácok! :rolleyes: imy: Azért szeretném tuningolni mert kevésnek érzem a gyorsulási teljesítményét, azt hittem ez a 75LE elég lesz de mégse olyan mint gondoltam. 1.4-est szerettem volna mindenképp de abban az árban amiért ezt vettem az 1.4-esek minimum 3évvel vagy többel voltak idősebbek és rosszabb állapotban voltak ennél. adorjant és Boldizsar: Kifejtenétek kicsit bővebben, hogy miért nem ér semmit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Köszönöm a gyors válaszokat srácok! :rolleyes: imy: Azért szeretném tuningolni mert kevésnek érzem a gyorsulási teljesítményét, azt hittem ez a 75LE elég lesz de mégse olyan mint gondoltam. 1.4-est szerettem volna mindenképp de abban az árban amiért ezt vettem az 1.4-esek minimum 3évvel vagy többel voltak idősebbek és rosszabb állapotban voltak ennél. adorjant és Boldizsar: Kifejtenétek kicsit bővebben, hogy miért nem ér semmit? Tapasztalat. Van bent direktszűrő is , meg van hátsó sportdobom is. Jelentős (bár nem túl nagy ) különbség nálam csak a tuningbox hatására lett. Csodát azért ettől sem kell várni, de nekem beváltotta a hozzá fűzött reményeket. (közelíti apám 1.6-osát) Jah és egy tuningboxxal még olcsóbban is kijöhetsz mint a direktszűrő+sportdobbal... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Tapasztalat. Van bent direktszűrő is , meg van hátsó sportdobom is. Jelentős (bár nem túl nagy ) különbség nálam csak a tuningbox hatására lett. Csodát azért ettől sem kell várni, de nekem beváltotta a hozzá fűzött reményeket. (közelíti apám 1.6-osát) Jah és egy tuningboxxal még olcsóbban is kijöhetsz mint a direktszűrő+sportdobbal... injektortérkép átirása? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts