Csuby Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 A 8.4 lityi az automatára vonatkozhat. Igen. Az AR25-ös váltó feltöltése 8,4 liter, a manuális R25-é 1.2 liter, a difibe 1.0 liter olaj megy. Megnézem majd a könyvet, hátha ír valamit arról, hogy a difiből hogy jön le az olaj. Bár én a műhelyben a múltkor fejre állítottam a difit (figyelmetlenség), és a tetején levő szuszogó kersztül kifolyt az összes olaj. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
jony23 Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Igen. Az AR25-ös váltó feltöltése 8,4 liter, a manuális R25-é 1.2 liter, a difibe 1.0 liter olaj megy. Megnézem majd a könyvet, hátha ír valamit arról, hogy a difiből hogy jön le az olaj. Bár én a műhelyben a múltkor fejre állítottam a difit (figyelmetlenség), és a tetején levő szuszogó kersztül kifolyt az összes olaj. :D Köszi !!! Hát a fejre állítás nehékes lenne ( kocsival egyutt ) :-D szuszogó az a műanyag kis torony ami kb. 3-5 cm magas a difi tetelyén? Ja és kösz hogy megnézed hogy hol lehet leereszteni az olajat!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csuby Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Köszi !!! Hát a fejre állítás nehékes lenne ( kocsival egyutt ) :-D szuszogó az a műanyag kis torony ami kb. 3-5 cm magas a difi tetelyén? Ja és kösz hogy megnézed hogy hol lehet leereszteni az olajat!!!!!!!! Sajnos csak az olajszint ellenőrzéseket írja a könyv, a difi olajcseréről semmit nem mond. De ha abból indulok ki, hogy nekem az f20-as váltóból is kifolyik az olaj, ha kihúzom a féltengelyeket, akkor lehet hogy ugyanez működik a difi esetében is. De hívj fel egy opel szervízt, hátha megmondják. De átnézem a difimet este, hátha találok rajta valami csavart, vagy ablakot... Amúgy eladó az X30XE-hez tartozó difim, ha valkinek kellene! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Hogy folyik ki neked ott? Az a szintje... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csuby Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Hogy folyik ki neked ott? Az a szintje... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csuby Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Hogy folyik ki neked ott? Az a szintje... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csuby Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Bekattan az Enter! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csuby Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Megnéztem a difit. Szerintem a fátsó felét kompletten le kell csavarozni, akkor tuti kijön minden olaj. A féltengelyes dolog tényleg nem okés, nekem az F20-nál valószínűleg sok volt benne, és a többlet folyt ki! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
jony23 Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Megnéztem a difit. Szerintem a fátsó felét kompletten le kell csavarozni, akkor tuti kijön minden olaj. A féltengelyes dolog tényleg nem okés, nekem az F20-nál valószínűleg sok volt benne, és a többlet folyt ki! :D uhh ,hát ennek nemörülök,dehát inkább a hátulját,mint az egész difit. KÖSZI :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március13, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március13, 2008 Sperr a difid, amit eladnál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csuby Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Sperr a difid, amit eladnál? Hát állítólag a 3.0 MV6-ot csak sperrel szerelték. Ha ez tényleg így van, akkor sperr. De azt is mondták hogy csak 60, vagy 70%-osak ezek. Nem értek hozzá! Ha valaki esetleg felkészült a témában, akkor szóljon hozzá! Köszi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március14, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március14, 2008 A családban van két MV6 is, de egyiknek sem sperr a hídja. Onnan ismered meg, hogy az olajbeöntő nyílás környékén rá van írva, hogy nur specialöl, vagy vmi hasonló. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jony23 Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 A családban van két MV6 is, de egyiknek sem sperr a hídja. Onnan ismered meg, hogy az olajbeöntő nyílás környékén rá van írva, hogy nur specialöl, vagy vmi hasonló. És hol az olajbetöltő a sperdifin? gondolom ahoz le kellene venni a difit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március15, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március15, 2008 Nem kell levenni. Ha jól emlékszem, akkor a jobb oldalán van a beöntő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csuby Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Nem kell levenni. Ha jól emlékszem, akkor a jobb oldalán van a beöntő. Mindig tanul valamit az ember! De ha kell esetleg valami az MV6-osokhoz, akkor van még egy csomó alkatrészem amik már rohadtul útban vannak, és megszabadulnék tőlük! (pl. klíma hűtő + venti, Multiram + szívósor, ABS, szervó, az összes belső műanyag, és persze a difi) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március16, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március16, 2008 Helyileg merre vannak a cuccok? Multiram alatti takarómüa nincs meg véletlenül? Esetleg mocitér, ill csomitér tető telók? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csuby Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Helyileg merre vannak a cuccok? Multiram alatti takarómüa nincs meg véletlenül? Esetleg mocitér, ill csomitér tető telók? Ezek pont nincsenek! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
jony23 Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Mindig tanul valamit az ember! De ha kell esetleg valami az MV6-osokhoz, akkor van még egy csomó alkatrészem amik már rohadtul útban vannak, és megszabadulnék tőlük! (pl. klíma hűtő + venti, Multiram + szívósor, ABS, szervó, az összes belső műanyag, és persze a difi) az összes belő műanyag alatt mit értesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Tudja vki, hogy a xe20xev és a x20se motoros Omegákban milyen váltó van? Ránézésre ugyanaz a váltó, és mivel a 20xe motoros gépben akad a váltó, gondoltam megcserélem, mert a másik váltó az jobb volt. Illetve kérdés lenne szintén, hogy a váltót le lehet-e húzni hátrafele annélkül, hogy a motort ki kellene emelni (váltóbak+kardán le, és váltó lehúz)? Thx, Gábor Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Szerintem ugyanaz az R25 van bennük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március18, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március18, 2008 Biztos, hogy le lehet szedni a motor kiszedése nélkül is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március18, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március18, 2008 Megnéztem,és ua. mindkettőben. Infó itt: Opel-Infos Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Megnéztem,és ua. mindkettőben. Infó itt: Opel-Infos Okés, THX! Köszöntem az infót! Akkor valszeg megejtem a cserét. Még egy kérdés. Szintén ide kapcsolódik... Nem néztem még meg tüzetesen, de van valami buktatója a kuplung megbontásának? Mmint a hidraulikus részre, ill annak légtelenítésére gondolok... Pécsett milyen kedvezmény? Alkatrész? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március19, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március19, 2008 Ha Xray-hez egyszer eljut a beszkennelt szerelési útmutató, akkor az oldaláról le tudod szedni, és ott le van írva a pontos menete a légtelenítésnek A kedvezményre vonatkozó dolgokat megtalálod a technika rész MOTE szolgáltatások-Kedvezmények topikban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts