Gabo Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 rasszista :D Tudod mi a különbség a rasszista és a turista között itt Dél-Afrikában? 10 eltöltött perc!... sajna ez nem vicc :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 Vegyél egy Kalasnyikovot... Gondolkozom rajta, de már nem egyszerű, a feka kormány, meg a feka rendőrök nem éppen a fehéreket támogatják... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 Gondolkozom rajta, de már nem egyszerű, a feka kormány, meg a feka rendőrök nem éppen a fehéreket támogatják... most te vagy a néger :D ne offoljunk itt....:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 most te vagy a néger :D ne offoljunk itt....:D De csak offoljunk! Ki mer az elnökúrnak beszólni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 De csak offoljunk! Ki mer az elnökúrnak beszólni? Jelen! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Jelen! :D :D Azt látom, hogy jelen vagy, csak azt nem, ahol beszóltál... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Azt látom, hogy jelen vagy, csak azt nem, ahol beszóltál... Majd inkább személyesen osztom a Bíró urat...ő meg engem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 most te vagy a néger :D ne offoljunk itt....:D Te offolsz, mi mindenféle váltásról beszélünk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Te offolsz, mi mindenféle váltásról beszélünk :D Kormányváltás? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Kormányváltás? :D Nem én csináltam ezt a topikot... Váltó ... olyan izé a címe :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Majd inkább személyesen osztom a Bíró urat...ő meg engem! :D Már megint a pozitív diszkrimináció meg a kettős mérce... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Kormányváltás? :D Szar is amikor elhúz a kormány, hol jobbra, hol balra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Szar is amikor elhúz a kormány, hol jobbra, hol balra... Az lehet a váltókihajtás miatt? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Már megint a pozitív diszkrimináció meg a kettős mérce... Gyere el egy talira és megkaphatod te is ezeket! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Gyere el egy talira és megkaphatod te is ezeket! :D Én már akkor sok talin voltam, amikor még a klub létezéséről sem tudtál. Sajnos azóta megváltozott a MOTE és hátrányára. Inkább nem megyek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Az lehet a váltókihajtás miatt? :D :D Vagy a rossz kormány(mű) miatt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Én már akkor sok talin voltam, amikor még a klub létezéséről sem tudtál. Sajnos azóta megváltozott a MOTE és hátrányára. Inkább nem megyek... Ha már úgyis offolunk.... ahány emberrel összekaptál már itt a fórumon bölcs döntés a részedről, hogy kihagyod a Blitzet. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Ha már úgyis offolunk.... ahány emberrel összekaptál már itt a fórumon bölcs döntés a részedről, hogy kihagyod a Blitzet. :D Én is úgy gondolom. Már csak azért is mert ilyen helyekre a barátok miatt szoktam menni, nem a niemandok miatt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Én már akkor sok talin voltam, amikor még a klub létezéséről sem tudtál. Sajnos azóta megváltozott a MOTE és hátrányára. Inkább nem megyek... Tavalyin láttalak, idén kihagyod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Ha már úgyis offolunk.... ahány emberrel összekaptál már itt a fórumon bölcs döntés a részedről, hogy kihagyod a Blitzet. :D No meg a másik, nem emlékszem, hogy összekaptam volna valakivel. Heningnek az észnélküli moderálásért szóltam, meg J0hnnynak. Másra nem emlészem. Igaziból még arra, hogy ahol balhé van, te ott megjelensz, mint a hiéna vérszagara... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Tavalyin láttalak, idén kihagyod? Elmentünk a spanokkal (Omegaclub) körülnézni, meg inni 1 sört. Sajnos a régiek közül kevés embert láttam. Talán Tas akivel pacsiztam egyet, másra nem volt idő. Pedig régen nagy bulik szoktak lenni a MOTÉS talik... (Meg az igazsághoz tartozik, hogy rettentően fájt a derekam, de ezt nem akartam kimutatni...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Elmentünk a spanokkal (Omegaclub) körülnézni, meg inni 1 sört. Sajnos a régiek közül kevés embert láttam. Talán Tas akivel pacsiztam egyet, másra nem volt idő. Pedig régen nagy bulik szoktak lenni a MOTÉS talik... (Meg az igazsághoz tartozik, hogy rettentően fájt a derekam, de ezt nem akartam kimutatni...) No meg hiányoztam :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Vagy a rossz kormány(mű) miatt... No de a váltó topikban? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 No de a váltó topikban? :D Miért!? irányVÁLTÓmű, vagyis kormány :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 No meg hiányoztam :D :D Nem kicsit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts