Dark Angel Elküldve Augusztus27, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2005 a téli üzemet még kiegészíteném azzal, hogy 3.-ból indul, és 60 felett automatikusan visszakapcsol normál üzembe, valamint hogy nem javasolt folyamatosan használni, csak indokolt esetben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Augusztus27, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2005 AR25 és AR35... Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Augusztus27, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2005 a téli üzemet még kiegészíteném azzal, hogy 3.-ból indul, és 60 felett automatikusan visszakapcsol normál üzembe, valamint hogy nem javasolt folyamatosan használni, csak indokolt esetben.Tényleg! Megy hogy nem lehet menet közben kapcsolni, max nagyon lassan haladva. Jól emléxem??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus27, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2005 Köszi a soksok infot, má találtam három esélyes omegát, de ami tetszett volna nagyon azt ma reggel lefoglalózták. Kecskeméten nincs több eladó omi. Esetleg milyen okosság van amit nem árt ha tudok vásárlás előtt. 2.0i vagy 2.5D vagy 2.2bezin amiket nézegetek. A hat henger szerintem nekem most még sok. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Augusztus27, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2005 A 2,5D is 6 hengeres. Ilyen autót akkor vegyél, ha ismered az előéletét. Általában 120-180e km-vel hirdetik, ez azonban azt jelenti, hogy 320-380e-ről van visszahajtva az óra. Ha kintről hozták, akkor szinte biztos, mert kint ilyen autót akkor vesznek, ha rengeteget autóznak, és ha már megtartották 8-10 évig az autót akkor rengeteget is mentek vele. Nálunk sem különb a helyzet. A típusbetegségük, az hogy sok km után melegen nehezen indul. Ennek az oka az adagoló, ami 300e Ft-tól orvosolható... Több emberről tudok, aki így megjárta... Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Augusztus27, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2005 Szerintem ha így áll a helyzeted, akkor legyen 2.2-es, mert az max 5 éves lehet. Ilyet még nagyobb eséllyel kaphatsz viszonylag kevés, illetve a valóshoz hasonlító megtett km adatokkal. Eladó B/2-ről hallottam nemrég jó áron, reális km adatokkal. Ha érdekel, akkor PÜ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus27, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2005 pü ment Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus27, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2005 az a bajom egy kicsit hogy a dieselhez nem értek annyira mint a benzineshez de automataváltóst szeretnék. Hogy mennyi kilométer van a kocsiban? ki tudja. Az én F caravanomban 220e az ora szerint, de min+100e. És mint Saffhausen óra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Augusztus28, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2005 folytatás az "egyéb csevegésben" Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember1, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2005 Azt tudjátok hogy ki gyártotta az autováltót az omega alá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 Azt tudjátok hogy ki gyártotta az autováltót az omega alá? Igen. Az Ar25 és az AR35 francia gyártmány. A 150 lovas kettőfeles DTI 5 gangos automata váltója pedig Getrag, ha minden igaz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április26, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április26, 2006 Tud vki megbízható automata váltó szervizet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
babu Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 Jo reggelt mindenkinek. Bemutatkozott az Omega... Hazajottem Pecsrol Mohacsra, lakotelepen megalltam, valto N-be rak, haver kiszall, valto D-be rak, Omi popsija lesullyed, keves gaz, elindul -eddig minden rendben- Elindulas pillanataban egy durranas, a hatso kerek kicsit elkapar a kavicsoson, auto elindul, valto kapcsol kettobe, egett olajszag megerez, elindulastol kb 50 meterre megalltam, autobol kiszall, cigi lepumpal es kozben neztem, hogy az Omi alol dol a fust. Hivtam a tsomat, aki hazahuzta az autot es arra a kvetkeztetere jutottunk, hogy a valto kinyomta az olajat ami hatalmas fust kisereteben megs mmisult a forro rendszeren. :blink: Aknan a Rekord van felbakolva, ugyhogy az udvar kozepen emeltem meg az autot es masztam ala. Magallapitottam, hogy nem a magasnyomasu csovek szalltak el, hanem a motor es a valto osszeillesztesenel nyomhatta ki korba az olajat. Van valakinek elkepzelese, hogy mi lehet a problema? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 ....Hivtam a tsomat, aki hazahuzta az autot ..... A kardánt leakasztottátok? Mert egyébként a fékszalagoknak annyi, a többi forgó, és olajozást igénylő dolgokról nem is beszélve. Amikor a Blazer gyújtáseletronikája beszart, tréleren vitettem a Gyulához, mert az is autómata. Igaz, nem volt olcsó, de hát ezek az autók ezt a fajta hozzáállást kérik. A Blitz-nek van autómata váltós haverja, de az sajna Pesten van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 Pécsen a volt szerelőm egyik haverja csinált automata váltókat a Mercinél, őt talán meg lehetne kérdezni. A szerelőm száma: 20/3350278, tőle meg lehet tudni a haverja elérhetőségét (Ligeten lakik). Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április28, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április28, 2006 Úgy tűnik mégsem a váltó kakilt be. Ma végre lejutottunk alá és motorolajjal van megszórva az alja. Be is indítottuk, de nem láttunk olajfolyást, de a bizti kedvéért jövő héten megy szervizbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
babu Elküldve Április29, 2006 Megoszt Elküldve Április29, 2006 Na igen. Nem a valto. :) Ra kellett jonnom, hogy ez nem Rekord, mert nem ferunk hozza normalisan a motorhoz. Rekordnal leejtek egy csavart az tuti az aknaban kot ki. Remelem tara mar jo lessz... Koszonom a teloszamot, elmentettem,, mert ki tudja mikor lehet ra szuksegem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április29, 2006 Megoszt Elküldve Április29, 2006 szerencséd van, hogy nem a váltó... most az autód csak kis ajándékot kért tőled reméljük nagyra nem vágyik :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 Sziasztok. Automata váltoban olajcserénél szürőt is kell cserélni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 Sziasztok. Automata váltoban olajcserénél szürőt is kell cserélni? Én cseréltem szűrőt is. Elvileg kell is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 Ok. Köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Június23, 2006 Megoszt Elküldve Június23, 2006 AR25/35 váltónál a poziciónáló kapcsoló javítható? Vagy csere egyből? Esetleg vkinek nincs egy felesleges darabja? :huh: Előferdülhet, hogy csak "elmozdul" és ezért mutat zöldségeket? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június23, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június23, 2006 AR25/35 váltónál a poziciónáló kapcsoló javítható? Vagy csere egyből? Esetleg vkinek nincs egy felesleges darabja? :huh: Előferdülhet, hogy csak "elmozdul" és ezért mutat zöldségeket? Ha jól csal az emlékezetem, akkor van rajta állítási lehetőség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Június23, 2006 Megoszt Elküldve Június23, 2006 Ha jól csal az emlékezetem, akkor van rajta állítási lehetőség. Akkor bízom benne, hogy csak kilazult és elállítódott, mert kezd 1. idegesítővé válni 2. sokat meg nem akarnék kőteni rá :huh: Vmi kis konkrétum egy ilyen hozzánemértőnek mint nekem, hogy hol keressem, stb stb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június23, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június23, 2006 Emlékeztem, hogy lehet vmit állítani, de az a váltó rudazata: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts