Omegatd Elküldve Április7, 2011 Megoszt Elküldve Április7, 2011 Szia.Ezek megtörténtek.Olajok cseréje,szűrők cseréje, C csere, mert az beállt mint a gerely.Tank tisztítás. Na és akkor most ez a probléma jött. Ezért a váltó olaj,szűrő, és tömítés csere jön. üdv.. Mi állt be, mint a gerely? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Toto Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 A manuálisra alakításra is rámegy a gatyád. Vagy felújítás, vagy manual, de mindegyiknek 5K lesz a vége.. Az a helyzet,hogy van egy manuális mv6-om is csak az 95-ös aminek hengerfejes az egyik oldala!motor csere lesz!de viszont így sok alkatrészem lesz eladásra,ha valakit valami érdekel akkor szóljon! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maxy Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Mi állt be, mint a gerely? Szia bocsánat lemaradt egy betű. Az AC-ja állt be,azt cserélnem kellett. M. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Az a helyzet,hogy van egy manuális mv6-om is csak az 95-ös aminek hengerfejes az egyik oldala!motor csere lesz!de viszont így sok alkatrészem lesz eladásra,ha valakit valami érdekel akkor szóljon! Na, mi van eladó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Na, mi van eladó? Egy félig hengerfejes motor B) 3 hengerrel el lehet vele járni, kevesebbet fogyaszt! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Szia bocsánat lemaradt egy betű. Az AC-ja állt be,azt cserélnem kellett. M. Az be szokott... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Toto Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Na, mi van eladó? Szinte minden amit kilehet szedni egy omegából!mi kellenne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Szinte minden amit kilehet szedni egy omegából!mi kellenne? sedan-kombi? milyen színű? kasztnit is bontod, vagy mi? ha csak motorcsere, akkor miért kapod szét? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Toto Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 sedan-kombi? milyen színű? kasztnit is bontod, vagy mi? ha csak motorcsere, akkor miért kapod szét? sedán.gyöngyház kék.az egyiknek a motorja szar a másiknak a váltója.a kettőből lesz egy jó a többi meg felesleges!csak a pénz áll benne,meg állásukba tönkre is mennek a dolgok,inkább így eladom öket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ukslayer Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Egy félig hengerfejes motor :D 3 hengerrel el lehet vele járni, kevesebbet fogyaszt! :) Omega 1.5HTP B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Omega 1.5HTP B) Simán. A halott hengersorról le kell venni a hengerfejet, lyukakat betömni, azt cső :D Kispolskit lehetett beindítani 1 hengerrel is :) Állat, fűnyíró hangja lett :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
ukslayer Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Simán. A halott hengersorról le kell venni a hengerfejet, lyukakat betömni, azt cső :D Kispolskit lehetett beindítani 1 hengerrel is :) Állat, fűnyíró hangja lett :( A fenéket.Ellensúly-mechanikát szerelni a halott sor dugóinak a helyére,mint a Ducati Supermono-nál B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április8, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Április8, 2011 Értem.Köszönöm.Kérdésem az lenne, hogy a kisebb dekni is le kell venni(az a olajhűtő,vagy nem tudom micsoda, ami a motorhoz közelebb van a váltón)? Ha igen azt külön kell feltölteni, vagy a másik deknin lévő betöltő nyíláson az is feltöltődik? Köszönöm. M. Sztem nem kell. De azt tanácsolta egy szerelő, hogy legalább fél napig hagyuk kifolyni az olajat, mert akkor állítólag a citromból is kifolyik az olaj nagy része. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maxy Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Sztem nem kell. De azt tanácsolta egy szerelő, hogy legalább fél napig hagyuk kifolyni az olajat, mert akkor állítólag a citromból is kifolyik az olaj nagy része. Szia.Köszönöm a válaszod, illetve segítségeset.Szerintem leveszem a kisebbet is,mert azon már nem múlik,az a szutyok olaj ne keveredjen az újjal. M Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisp113 Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Szia.Köszönöm a válaszod, illetve segítségeset.Szerintem leveszem a kisebbet is,mert azon már nem múlik,az a szutyok olaj ne keveredjen az újjal. M A citrombol ki is lehet allitolag fujni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április8, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Április8, 2011 A citrombol ki is lehet allitolag fujni. Én inkább leszedtem a váltót, így tényleg nem maradt benne semmi olaj. Így ment bele kb 7-7,5 liter olaj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vectra 2.5 Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Az a helyzet,hogy van egy manuális mv6-om is csak az 95-ös aminek hengerfejes az egyik oldala!motor csere lesz!de viszont így sok alkatrészem lesz eladásra,ha valakit valami érdekel akkor szóljon! Ködlámpád lesz-e eladó?? Mennyié??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Toto Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Ködlámpád lesz-e eladó?? Mennyié??? helló!arra már egy közeli ismerősöm jelezte vételi szándékát lökössel egybe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 A fenéket.Ellensúly-mechanikát szerelni a halott sor dugóinak a helyére,mint a Ducati Supermono-nál B) ja, beteg. de ha ott vannak a dugók, csak üresen közlekednek, akkor még ellensúly sem kell. kivenni a gyertyát, befecskendezőt, és akkor liheg a külvilágra :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maxy Elküldve Április16, 2011 Megoszt Elküldve Április16, 2011 Sziasztok ! Nos múlt hétvégén megtörtént az olaj feltöltés a váltóba.Utána olyan lett mint az álom.Gyönyörűen működöt. Na de ma egy erős gyorsítás után Sport fokozatban történt az hogy egyszer csak nem hajlandó előre fele megmozdulni. Előre semmi egyik fokozatban sem. Rükfercbe tökéletes.És persze megint kiírta Autoatikgetriebe. Lövésem sincsen mi lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maxy Elküldve Április16, 2011 Megoszt Elküldve Április16, 2011 Nagyon odavolt az a váltó, ennyit ért az új olaj... Hát sajnos Én is úgy érzem. Baromi jól felújították ezek szerit.Nincs még benne max 1000km. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Április16, 2011 Megoszt Elküldve Április16, 2011 Hát sajnos Én is úgy érzem. Baromi jól felújították ezek szerit.Nincs még benne max 1000km. Az nem lett rendesen felújítva, de szóltunk előre. Ha pedig idegen szavakat használsz legalább pontosan írd, de a hátramenetet is értjük... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maxy Elküldve Április16, 2011 Megoszt Elküldve Április16, 2011 Az nem lett rendesen felújítva, de szóltunk előre. Ha pedig idegen szavakat használsz legalább pontosan írd, de a hátramenetet is értjük... Oké értettem.Köszönöm a kioktatást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Április16, 2011 Megoszt Elküldve Április16, 2011 Oké értettem.Köszönöm a kioktatást. Nem kioktatás volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Április16, 2011 Megoszt Elküldve Április16, 2011 Oké értettem.Köszönöm a kioktatást. Én a helyedben eltolnám a bringát vissza, oda, ahol "felújították" a váltót. Az csak úgy, magától, az állástól nem romlik el. Bár aki ilyen munkát végez, arról nemigazán tudom feltételezni, hogy lenyeli a békát, és ingyé' szétborítja... pedig valószínű hogy ő barmolta el. Mint írtam, nem zacskóstej, hogy az állástól megdögöljön (arról nem is beszélve, hogy a váltóolaj se az a fajta folyadék, ami iszonyatosan párologna B) :D :) - értem ezt az eltűnt olajra... ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts