Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

kori

Recommended Posts

Fojtani téged fojt meg a nyelvtantanár. :D

A gázolaj az folyik :lol: Illetve most már szerencsédre nem.

Valószínűleg nem állították be rendesen az adagolót.

Mennyiséget kellene neki adni alapjáraton. Mondjuk igaz, azt nem írtad hogy alapjáraton, vagy nyél gázon áll le...

Egyszerűbb, ha visszaviszed, ők tudják hova kell nyúlni... nameg illik is megcsinálniuk.

Sirály vagy...

Megosztás:

Azért az sem olyan mint régen... jópár éve a német kollégám saját maga mesélte, hogy 30 e-t tekert vissza az A6 osán, mert a törökök annyira lenyomták az árakat a tekergetéssel, hogy kénytelen ő is... és magánember... évekkel ezelőtt... Én talán Svájcban meg Olaszo.-ban bízom egy kicsit.

Az egyik automataváltósom mondta anno, mielőtt cseréltettem az olajat szűrőt stb, hogyha 2-300 ezret elment csere nélkül, akkor jobb ha nincs már cserélve addig míg be nem hal, mert olyankor az olajcsere csak ront a dolgon... Mondjuk nem érintett, csak megjegyzem...

Megosztás:

Igen, ebben van valami, mert amikor kint voltam és megnéztem egy omegát amit török árult, olyan szakadt volt, h még kipróbálni sem akartam...

Nekem is egy váltószerelő mondta, hogy ha kicseréltetem az olajat akkor is előbb utóbb elromlik! Mivel már elment 290 000-et, anélkül, h a váltóhoz hozzá kellett volna nyúlni, most én is azon gondolkodom, h lehet meg kéne várni míg elromlik... Attól félek, ha cseréltetek olajat és elromlik utána, biztos azt fogom gondolni, ha nem nyúltak volna hozzá, még mindig jó lenne... tehát nagy a dilemma...

Bocs a kései reagálásért :-)

Megosztás:

Igen, ebben van valami, mert amikor kint voltam és megnéztem egy omegát amit török árult, olyan szakadt volt, h még kipróbálni sem akartam...

Nekem is egy váltószerelő mondta, hogy ha kicseréltetem az olajat akkor is előbb utóbb elromlik! Mivel már elment 290 000-et, anélkül, h a váltóhoz hozzá kellett volna nyúlni, most én is azon gondolkodom, h lehet meg kéne várni míg elromlik... Attól félek, ha cseréltetek olajat és elromlik utána, biztos azt fogom gondolni, ha nem nyúltak volna hozzá, még mindig jó lenne... tehát nagy a dilemma...

Bocs a kései reagálásért :-)

Nekem ősszel volt cserélve és most szarakodik :D Ha sokat megy városban akkor egy idő után kihuzatja az egyest, a kettest rögtön kapcsolja hármasba. Mágneskapcsolóra gyanakszom ....

Megosztás:

sziasztok

köszönöm a segítséget amint eljutok valamelyik szervizbe és kiolvassák a hibát írni fogok majd a fórumra!

és megtudjátok hogy milyen probléma is van ezzel a ######a váltóval!!! :D :lol:

1 hónap alatt nem jutottál el a szerelőhöz, vagy elfelejtetted mit igértél?

Megosztás:

Nekem ősszel volt cserélve és most szarakodik :D Ha sokat megy városban akkor egy idő után kihuzatja az egyest, a kettest rögtön kapcsolja hármasba. Mágneskapcsolóra gyanakszom ....

2 éve volt nálam cserélve, azóta iss jó....

Csak azééé, hogy nehogymá igaz legyen, hogy ha lecserélem, akkor összefossa magát....

Megosztás:

• 2 weeks later...
Sziasztok! Szeretnék venni egy 3.0 mv6 omegát és az lenne a kérdésem, hogy ki lehet-e cserélni a váltóját manuálisra? Csapatásra kéne nekem az autó .. előre is köszönöm a válaszotokat =)

csapatásra drága verda lesz az <_<

Az első vezérműszakadásnál majd kiderül :angry:

Megosztás:

Sziasztok! Szeretnék venni egy 3.0 mv6 omegát és az lenne a kérdésem, hogy ki lehet-e cserélni a váltóját manuálisra? Csapatásra kéne nekem az autó .. előre is köszönöm a válaszotokat =)

Úgyis hiány van szervdonorokból. Az agy meg amúgy sem használható fel...

Megosztás:

• 2 weeks later...
Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.