Omegatd Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Fojtani téged fojt meg a nyelvtantanár. :D A gázolaj az folyik :lol: Illetve most már szerencsédre nem. Valószínűleg nem állították be rendesen az adagolót. Mennyiséget kellene neki adni alapjáraton. Mondjuk igaz, azt nem írtad hogy alapjáraton, vagy nyél gázon áll le... Egyszerűbb, ha visszaviszed, ők tudják hova kell nyúlni... nameg illik is megcsinálniuk. Sirály vagy... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tímea Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Azért az sem olyan mint régen... jópár éve a német kollégám saját maga mesélte, hogy 30 e-t tekert vissza az A6 osán, mert a törökök annyira lenyomták az árakat a tekergetéssel, hogy kénytelen ő is... és magánember... évekkel ezelőtt... Én talán Svájcban meg Olaszo.-ban bízom egy kicsit. Az egyik automataváltósom mondta anno, mielőtt cseréltettem az olajat szűrőt stb, hogyha 2-300 ezret elment csere nélkül, akkor jobb ha nincs már cserélve addig míg be nem hal, mert olyankor az olajcsere csak ront a dolgon... Mondjuk nem érintett, csak megjegyzem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tímea Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Igen, ebben van valami, mert amikor kint voltam és megnéztem egy omegát amit török árult, olyan szakadt volt, h még kipróbálni sem akartam... Nekem is egy váltószerelő mondta, hogy ha kicseréltetem az olajat akkor is előbb utóbb elromlik! Mivel már elment 290 000-et, anélkül, h a váltóhoz hozzá kellett volna nyúlni, most én is azon gondolkodom, h lehet meg kéne várni míg elromlik... Attól félek, ha cseréltetek olajat és elromlik utána, biztos azt fogom gondolni, ha nem nyúltak volna hozzá, még mindig jó lenne... tehát nagy a dilemma... Bocs a kései reagálásért :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Igen, ebben van valami, mert amikor kint voltam és megnéztem egy omegát amit török árult, olyan szakadt volt, h még kipróbálni sem akartam... Nekem is egy váltószerelő mondta, hogy ha kicseréltetem az olajat akkor is előbb utóbb elromlik! Mivel már elment 290 000-et, anélkül, h a váltóhoz hozzá kellett volna nyúlni, most én is azon gondolkodom, h lehet meg kéne várni míg elromlik... Attól félek, ha cseréltetek olajat és elromlik utána, biztos azt fogom gondolni, ha nem nyúltak volna hozzá, még mindig jó lenne... tehát nagy a dilemma... Bocs a kései reagálásért :-) Nekem ősszel volt cserélve és most szarakodik :D Ha sokat megy városban akkor egy idő után kihuzatja az egyest, a kettest rögtön kapcsolja hármasba. Mágneskapcsolóra gyanakszom .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 sziasztok köszönöm a segítséget amint eljutok valamelyik szervizbe és kiolvassák a hibát írni fogok majd a fórumra! és megtudjátok hogy milyen probléma is van ezzel a ######a váltóval!!! :D :lol: 1 hónap alatt nem jutottál el a szerelőhöz, vagy elfelejtetted mit igértél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 1 hónap allatt nem jutottál el a szelerőlőhöz, vagy elfelejtetted mit igértél? vagy elfelejtette a login-t :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 vagy elfelejtette a login-t :D Nem, mert írt a héten, most meg leáll a bontószökevénye... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Nekem ősszel volt cserélve és most szarakodik :D Ha sokat megy városban akkor egy idő után kihuzatja az egyest, a kettest rögtön kapcsolja hármasba. Mágneskapcsolóra gyanakszom .... 2 éve volt nálam cserélve, azóta iss jó.... Csak azééé, hogy nehogymá igaz legyen, hogy ha lecserélem, akkor összefossa magát.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 2 éve volt nálam cserélve, azóta iss jó.... Csak azééé, hogy nehogymá igaz legyen, hogy ha lecserélem, akkor összefossa magát.... Csak te cseréltetted mindig, Gelko meg cserélt 300 e km után... nem ua :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Csak te cseréltetted mindig, Gelko meg cserélt 300 e km után... nem ua :D :D :lol: Jah, nem ugyanaz, mert én fizettem érte, ő meg nem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
BigFatPete Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Jah, nem ugyanaz, mert én fizettem érte, ő meg nem.... Ő most fizet érte. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petike21 Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 sziasztok az lenne a kérdésem hogy az omega 2.5TD automata váltóval P-állásba menyi szokott nektek lenni a fordulatszám ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ukslayer Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 sziasztok az lenne a kérdésem hogy az omega 2.5TD automata váltóval P-állásba menyi szokott nektek lenni a fordulatszám ? Vagyis terheletlen állapotban az alapjárati fordulatszám?Annak 700-800 körül kéne alakulnia. Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 sziasztok az lenne a kérdésem hogy az omega 2.5TD automata váltóval P-állásba menyi szokott nektek lenni a fordulatszám ? Attól függ, mennyire nyomod a gázpedált :D De van hogy 0 rpm, és hiába nyomod a pedált. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Leviracing Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Sziasztok! Szeretnék venni egy 3.0 mv6 omegát és az lenne a kérdésem, hogy ki lehet-e cserélni a váltóját manuálisra? Csapatásra kéne nekem az autó .. előre is köszönöm a válaszotokat =) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pety79 Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 Sziasztok! Szeretnék venni egy 3.0 mv6 omegát és az lenne a kérdésem, hogy ki lehet-e cserélni a váltóját manuálisra? Csapatásra kéne nekem az autó .. előre is köszönöm a válaszotokat =) Persze hogy ki lehet , gond nélkül Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 Sziasztok! Szeretnék venni egy 3.0 mv6 omegát és az lenne a kérdésem, hogy ki lehet-e cserélni a váltóját manuálisra? Csapatásra kéne nekem az autó .. előre is köszönöm a válaszotokat =) csapatásra drága verda lesz az <_< Az első vezérműszakadásnál majd kiderül :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ukslayer Elküldve Március23, 2011 Megoszt Elküldve Március23, 2011 csapatásra drága verda lesz az <_< Az első vezérműszakadásnál majd kiderül :angry: Vagy az első hengerfejezésnél............. :P Erre a célra egy ellenállóbb sorhatos A Omega jobb lenne.Vagy legalább a motorja ebbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Március23, 2011 Megoszt Elküldve Március23, 2011 Vagy az első hengerfejezésnél............. :angry: Erre a célra egy ellenállóbb sorhatos A Omega jobb lenne.Vagy legalább a motorja ebbe. főleg a 12 szelepes. de maradjunk a váltóknál <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Március23, 2011 Megoszt Elküldve Március23, 2011 Sziasztok! Szeretnék venni egy 3.0 mv6 omegát és az lenne a kérdésem, hogy ki lehet-e cserélni a váltóját manuálisra? Csapatásra kéne nekem az autó .. előre is köszönöm a válaszotokat =) Úgyis hiány van szervdonorokból. Az agy meg amúgy sem használható fel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
vectra 2.5 Elküldve Március23, 2011 Megoszt Elküldve Március23, 2011 Úgyis hiány van szervdonorokból. Az agy meg amúgy sem használható fel... Én meg pont mv6 alkatrészeket keresek <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ukslayer Elküldve Március24, 2011 Megoszt Elküldve Március24, 2011 Úgyis hiány van szervdonorokból. Az agy meg amúgy sem használható fel... Felhasználható az is.Pápua új Guineában biztos örülnének neki a kannibál törzsek <_< Csak jó sok legyen belőle :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Március24, 2011 Megoszt Elküldve Március24, 2011 Felhasználható az is.Pápua új Guineában biztos örülnének neki a kannibál törzsek <_< Csak jó sok legyen belőle :P Vagy Mr Lecter :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április4, 2011 Megoszt Elküldve Április4, 2011 Nyomom a gázt, motor pörögpörög de nem vált :angry: nagygázra már vált :P Egyszer volt ilyen...érik itt valami <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ukslayer Elküldve Április4, 2011 Megoszt Elküldve Április4, 2011 Nyomom a gázt, motor pörögpörög de nem vált :angry: nagygázra már vált :P Egyszer volt ilyen...érik itt valami <_< Ellenőrizd az olajszintet,hátha........... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts