bandi1980 Elküldve Szeptember9, 2011 Elküldve Szeptember9, 2011 Sziasztok! Nincs valakinek magyar nyelvü OpCom programja? Nekem angol van csak de nehezen boldogulok vele. Köszi a segítséget előre is. Ha van valakinek irjon egy mailt. panda0002@freemail.hu
Omegatd Elküldve Szeptember10, 2011 Elküldve Szeptember10, 2011 Sziasztok! Nincs valakinek magyar nyelvü OpCom programja? Nekem angol van csak de nehezen boldogulok vele. Köszi a segítséget előre is. Ha van valakinek irjon egy mailt. panda0002@freemail.hu Ezért telefosni minden topicot...
cserbinszky Elküldve Szeptember10, 2011 Elküldve Szeptember10, 2011 Sziasztok! Nincs valakinek magyar nyelvü OpCom programja? Nekem angol van csak de nehezen boldogulok vele. Köszi a segítséget előre is. Ha van valakinek irjon egy mailt. panda0002@freemail.hu Van fent a neten...keress rá...De ne csodákozz,ha véletlenül utána nem fog működni a cuccod...Lehet update-elni fogja...és akkor általában bele is döglik..De mindenre van megoldás.:lol:))))))
ComPityu Elküldve Szeptember18, 2011 Elküldve Szeptember18, 2011 Hogy egy kis topikba vágó is legyen ! :lol: Hátramenetbe kapcsolva a B-Omi automatáját, egy rövidke időre megindul a gép . 1-2 másodperc. Utána erőtlen lesz az egész. Pontosan olyan ,mint ha a normál váltóban nem fogna rendesen a kuplung. A motor elpörög a kocsi meg nem megy sehova ! Elég furcsa rázkódást ,vagy rezgést lehet érezni közben , mint ha egy pillanatra fogna majd újra elpörög. Körülmények ! Előre ,minden fokozatot tökéletesen kapcsol. Semmi rendellenség. A váltóban az olajszint megfelelő. (ahogy a nagykönyvben le van írva ,járó motornál szinten van.) Nincs hiba jelzés,. Nem szereltünk előtte semmit rajta. Egyik percről a másikra következett be. Olvasgattam a topikot vissza felé is ,de nem találtam semmit, vagy csak nem vettem észre . Ha valakinek van épkézláb ötlete, várom. Jöhet a hülyeség is ! :lol: Hátha !
skyrangr Elküldve Szeptember19, 2011 Elküldve Szeptember19, 2011 Hogy egy kis topikba vágó is legyen ! :lol: Hátramenetbe kapcsolva a B-Omi automatáját, egy rövidke időre megindul a gép . 1-2 másodperc. Utána erőtlen lesz az egész. Pontosan olyan ,mint ha a normál váltóban nem fogna rendesen a kuplung. A motor elpörög a kocsi meg nem megy sehova ! Elég furcsa rázkódást ,vagy rezgést lehet érezni közben , mint ha egy pillanatra fogan majd újra elpörög. Körülmények ! Előre ,minden fokozatot tökéletesen kapcsol. Semmi rendellenség. A váltóban az olajszint megfelelő. (ahogy a nagykönyvben le van írva ,járó motornál szinten van.) Nincs hiba jelzés,. Nem szereltünk előtte semmit rajta. Egyik percről a másikra következett be. Olvasgattam a topikot vissza felé is ,de nem találtam semmit, vagy csak nem vettem észre . Ha valakinek van épkézláb ötlete, várom. Jöhet a hülyeség is ! :lol: Hátha ! Én egy Vw-nél tapasztaltam ugyanilyet, de előremenetben. A megoldás a nyomatékváltó cseréje lett. Hogy miért, passz. Igaz, akkor és ott nem azonnal jött elő a hiba, hanem fokozatosan. De a tünet ez ugyanez volt. Mintha kéziváltónál gatyára lenne kopva a kuplung.
kori Elküldve Szeptember19, 2011 Szerző Elküldve Szeptember19, 2011 Sztem is tönkre ment vmi a váltóban. Lehet, hogy csak egy mágnesszelep, de vszínű komolyabb lesz a baj.
skyrangr Elküldve Szeptember19, 2011 Elküldve Szeptember19, 2011 Sztem is tönkre ment vmi a váltóban. Lehet, hogy csak egy mágnesszelep, de vszínű komolyabb lesz a baj. Ha a hátrameneti váltószelep ment volna tönkre, akkor nem is kapcsolna már, nem? Úgyhogy én nem arra tippelnék...
kisp113 Elküldve Szeptember19, 2011 Elküldve Szeptember19, 2011 Ha a hátrameneti váltószelep ment volna tönkre, akkor nem is kapcsolna már, nem? Úgyhogy én nem arra tippelnék... Nekem a felujitas elott kapcsolta ugyan a fokozatokat a rossz szelep is, de nem nagyon hajtott.... kb igy ahogy itt le van irva csak 3-4 ben + nuku lockup. Ez akar fekszalag is lehet, mindenesetre ha a szint a leirtak szerint rendben van akkor nem egyszeru es nem olcso bulinak nez ki elsore :lol:
ComPityu Elküldve Szeptember19, 2011 Elküldve Szeptember19, 2011 Nos, az a szerencsém, hogy van egy ugyan ilyen váltóm. Abban a 3-4 megégett ,és nincs lokup, de a többi tökéletes. A mágnes szelepek pucolásával ,és átnézésével kezdek. Mert több helyen a német fórumon azt irták,hogy ha nem tud rendesen nyitni akkor fordul elő ilyesmi. A félig, vagy akármeddig nyitott szelepen nem tud elég olaj átfolyni, és a kevés olaj miatt, csak egy rövid pillanata fog a váltó. Vagyok annyira lelekes , (hülye)és autószerlő :lol: ,hogy neki essek ! Holnap elkezdem szét kapni a rossz váltót, csak azért hogy esetleg hátha a látottak alapján okosabb leszek. A tippek alapján ,és a német fórumot olvasgatva ,én a hátramenet kuplungjára tippelek ! De majd meglátjuk. Ha van rá igény, le fogom fotózni,és videózni mit csinálunk, és mit látunk. Majd megy fel a Youtube,és a Picasára ! Ahogy haladunk jönnek majd a linkek. És persze a további eszmecsere is várható. Kedves admin ! Ha van lehetőség ide feltölteni a vidiket meg a fotókat akk inkább ide raknám fel ! Mivel nem tudok veszteni az ügyön, biztosan neki állok ! :lol: Nem tudja valaki ,hogy a fékszalag állitása utn , hányat kell vissza tekerni a csavaron. Olvastam több helyen 4-et ,és 5-öt is. Melyik a jó ? ui: Közben azt is észre vettem, hogy nagyon sokára ,kapcsolja a hátramenetet ! KB 3.4 sek. Ez azért biztos nem normlis ! A D-t szinte azonnal érezni.
skyrangr Elküldve Szeptember19, 2011 Elküldve Szeptember19, 2011 Nos, az a szerencsém, hogy van egy ugyan ilyen váltóm. Abban a 3-4 megégett ,és nincs lokup, de a többi tökéletes. A mágnes szelepek pucolásával ,és átnézésével kezdek. Mert több helyen a német fórumon azt irták,hogy ha nem tud rendesen nyitni akkor fordul elő ilyesmi. A félig, vagy akármeddig nyitott szelepen nem tud elég olaj átfolyni, és a kevés olaj miatt, csak egy rövid pillanata fog a váltó. Vagyok annyira lelekes , (hülye)és autószerlő :lol: ,hogy neki essek ! Holnap elkezdem szét kapni a rossz váltót, csak azért hogy esetleg hátha a látottak alapján okosabb leszek. A tippek alapján ,és a német fórumot olvasgatva ,én a hátramenet kuplungjára tippelek ! De majd meglátjuk. Ha van rá igény, le fogom fotózni,és videózni mit csinálunk, és mit látunk. Majd megy fel a Youtube,és a Picasára ! Ahogy haladunk jönnek majd a linkek. És persze a további eszmecsere is várható. Kedves admin ! Ha van lehetőség ide feltölteni a vidiket meg a fotókat akk inkább ide raknám fel ! Mivel nem tudok veszteni az ügyön, biztosan neki állok ! :lol: Nem tudja valaki ,hogy a fékszalag állitása utn , hányat kell vissza tekerni a csavaron. Olvastam több helyen 4-et ,és 5-öt is. Melyik a jó ? ui: Közben azt is észre vettem, hogy nagyon sokára ,kapcsolja a hátramenetet ! KB 3.4 sek. Ez azért biztos nem normlis ! A D-t szinte azonnal érezni. 5Nm tudtommal a fékszalag lehúzási nyomatéka.
ComPityu Elküldve Szeptember19, 2011 Elküldve Szeptember19, 2011 5Nm tudtommal a fékszalag lehúzási nyomatéka. Az megvan, de a csavart utána vissza is kell hajtani ! Egy Youtubos vidin is ezt láttam, de ott 4-et tekertek vissza , Igaz nem AR25, hanem a régebbi , 4L30 mittom én mi a kódja váltó volt ! De mint mondtam, én hallottam 5,és 4 menetről is. Csak nem tudom melyik a helyes !
ukslayer Elküldve Szeptember20, 2011 Elküldve Szeptember20, 2011 Az megvan, de a csavart utána vissza is kell hajtani ! Egy Youtubos vidin is ezt láttam, de ott 4-et tekertek vissza , Igaz nem AR25, hanem a régebbi , 4L30 mittom én mi a kódja váltó volt ! De mint mondtam, én hallottam 5,és 4 menetről is. Csak nem tudom melyik a helyes ! A 4LE30 egy és ugyanaz mint az AR25 és 35.Csak az az eredeti amerikai GM besorolási száma. 4-a fokozatok száma L-hosszirányú beépítés E-elektronikus vezérlés 30-a nyomatéktűréssel kapcsolatos viszonyszám
mad47 Elküldve December29, 2011 Elküldve December29, 2011 Sziasztok Omegások! Még új vagyok (mármint a fórumon, a Nagy Csillagközi Cirkáló már másfél éve megvan :lol: ), ezúton üdvözlök mindenkit! Keresgéltem a hsz-ek közt de eddig nem találtam választ, szóval a kérdésem a következő lenne: Y22XE motorhoz társított 5ös manuális váltóba milyen olaj kell? Német típuskönyvem van, abból nem tudtam kisilabizálni, nem érteni nyelv. :D Előre is köszi! Boldog új évet mindenkinek!! mad47
skyrangr Elküldve December30, 2011 Elküldve December30, 2011 Sziasztok Omegások! Még új vagyok (mármint a fórumon, a Nagy Csillagközi Cirkáló már másfél éve megvan :lol: ), ezúton üdvözlök mindenkit! Keresgéltem a hsz-ek közt de eddig nem találtam választ, szóval a kérdésem a következő lenne: Y22XE motorhoz társított 5ös manuális váltóba milyen olaj kell? Német típuskönyvem van, abból nem tudtam kisilabizálni, nem érteni nyelv. :D Előre is köszi! Boldog új évet mindenkinek!! mad47 Üdv! Olvass alaposan, tuti volt már szó róla párszázszor. Amúgy ezen a linken minden ott van. http://www.opel-infos.de/getriebe/r5.html Germánul van, de az olaj típusa németül is 75W80 és ungarisch-ül is :devlish: A szintellenőrzésről meg szintén tuti volt vagy szó 300x.
ComPityu Elküldve Január10, 2012 Elküldve Január10, 2012 Şziasztok ! Sajnos, nagyon kevés az időm, de azért megosztom veletek . Ha valakinek van tapasztalata, várom a hozzá szólásokat. egy kis ízelítő Ez is az automata váltóban látható ! A szeleprendszer alatt . Igen szét kaptuk. :lol: A többi képet Omi váltó A szétszerelés után ,pár órával már világossá vált,hogy a tömítéseket,mindenképp cserélni kell. A szétszerelés után ,ugyanis nagyon gyorsan ki száradtak. Nagyon meg keményedett, elveszítette rugalmasságát,és törik mint a ropi. Az anyaga valszínűleg Prespán. Evidens,hogy mindenképp újat teszünk bele ! Aki esetleg abban reménykedik,hogy meg tudja spórolni, az itt nagyon mellé fogott ! Közben az is kiderült,hogy mi a baja ! Ez a ludas a 3. sebességi fokozat hibájáért. Ami jelen esetben azt jelenti,hogy elpörög a motor 3.-ban , csúszik a kuplungja. Valami zörög is a cuccban. Ha szét szedjük azt is le fotózom,és meg mutatom ,hogy pontosan mi okozta a hibát.
fureszoszkar Elküldve Január17, 2012 Elküldve Január17, 2012 Üdvözletem Mindenkinek! Nekem is elkezdett valami kopácsolni az automata váltómban, olyan a hangja mintha a hidrotőke kopácsolna, és a váltó első deknijéből jön a hang. A váltó egyébként teljesen jól működik minden fokozatban, de mégis zavar a dolog.
fureszoszkar Elküldve Január20, 2012 Elküldve Január20, 2012 Ha valaki turkálni szeretne a váltóban akkor egy kis rajz hozzá. http://www.filestube.com/05c8d3291f115ce803ea/details.html
MátéDebrecen Elküldve Február27, 2012 Elküldve Február27, 2012 Ha jól emlékszem valaki írta itt, hogy a dízelbe és a benzinesbe is AR25-ös váltó van. Az addig oké, hogy a váltóharang közt különbség van, de az áttétel nagyban eltér? Logikusan gondolva tuti eltér, de én már semmiben sem vagyok biztos.
FPepe Elküldve Február27, 2012 Elküldve Február27, 2012 Ha jól emlékszem valaki írta itt, hogy a dízelbe és a benzinesbe is AR25-ös váltó van. Az addig oké, hogy a váltóharang közt különbség van, de az áttétel nagyban eltér? Logikusan gondolva tuti eltér, de én már semmiben sem vagyok biztos. Itt nézz körül: http://www.opel-infos.de/getriebe/ar25_35.html
skyrangr Elküldve Február27, 2012 Elküldve Február27, 2012 Ha jól emlékszem valaki írta itt, hogy a dízelbe és a benzinesbe is AR25-ös váltó van. Az addig oké, hogy a váltóharang közt különbség van, de az áttétel nagyban eltér? Logikusan gondolva tuti eltér, de én már semmiben sem vagyok biztos. 2 változat van. az 1. változatot kapták a dízelek, és 2,0-2,2 benzinesek. a 2. változatot a 2,5-2,6-es benzinesek. ennek hosszabb az első és második fokozata. ezen kívül a dízeleknek eltérő a harang kialakítása is, ahogy írtad. a 2. változat megegyezik az AR35 áttételével, de azt csak a 3,0 és 3,2-esek kapták. tehát a te ar25-ösöd, és a kibontott ar25 nem ugyanolyan.
MátéDebrecen Elküldve Február27, 2012 Elküldve Február27, 2012 2 változat van. az 1. változatot kapták a dízelek, és 2,0-2,2 benzinesek. a 2. változatot a 2,5-2,6-es benzinesek. ennek hosszabb az első és második fokozata. ezen kívül a dízeleknek eltérő a harang kialakítása is, ahogy írtad. a 2. változat megegyezik az AR35 áttételével, de azt csak a 3,0 és 3,2-esek kapták. tehát a te ar25-ösöd, és a kibontott ar25 nem ugyanolyan. Kár érte. Sajnos a dízelbe gond van a váltóval. Hátramenetbe vagy akár D-be rakva elég sokat gondolkodik. Mert a benzinesbe ahogy berakom pl D-be, ott egyből kapcsol, viszont a dízelnél máshogy van. Pl.: Piros lámpánál kirakom üresbe, aztán ha tempósabban akarok elindulni, akkorD-be berakom és gázralépéskor felpörög a motor mintha a kuplung ki lenne nyomva, aztán egyszer csak kapcsol. Nem zavaró, de most, hogy a másikat is vezettem eléggé feltűnő.
gsizoli Elküldve Február27, 2012 Elküldve Február27, 2012 Kár érte. Sajnos a dízelbe gond van a váltóval. Hátramenetbe vagy akár D-be rakva elég sokat gondolkodik. Mert a benzinesbe ahogy berakom pl D-be, ott egyből kapcsol, viszont a dízelnél máshogy van. Pl.: Piros lámpánál kirakom üresbe, aztán ha tempósabban akarok elindulni, akkorD-be berakom és gázralépéskor felpörög a motor mintha a kuplung ki lenne nyomva, aztán egyszer csak kapcsol. Nem zavaró, de most, hogy a másikat is vezettem eléggé feltűnő. Nem vagyok automatás, de ha ez 'csúszás' és nem valami elektromos biszbasz vagy SW probléma akkor az nem lesz boldogság. Majd megírják: olajszint és állag ell., ha ratyi akkor olaj és szűrőcsere és fékszalag állítás...itt meg is állhatsz, mert ha nem jön össze inkább járj vele amíg bírja. A felújítás ~300e, a bontott vagy jó vagy nem, a manuálosítás dízel esetén a kettőstömegű lendkerék miatt (a V6 is kettőstömegű, de az sztem kevésbé xarik be mint a dízeleken - gondolom a dízel alulról ébredő nyomatéka miatt, illetve V6-ba jó a 2.5 V6 'A' és B Vectra ill. Calibra normál lendkereke) szintén lutri lehet.
TothyMv6 Elküldve Május21, 2012 Elküldve Május21, 2012 Hello! Szeretnék kérdezni... B mv6-osom van és szeretnék olajat cserélni a váltóban, meg ha lehet olyat, akkor a difinél is. Ennek mi a menete és milyen olaj kell és mennyi? Köszönöm szépen előre is!
MátéDebrecen Elküldve Május21, 2012 Elküldve Május21, 2012 Szerintem ne kezdj neki, ha kérdezni kell. :)
Recommended Posts