kori Elküldve December23, 2015 Szerző Megoszt Elküldve December23, 2015 Hegesztettem a küszöböt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Putyuka Elküldve December25, 2015 Megoszt Elküldve December25, 2015 az kassa lehetett. EZUTON SZERETNÉK MINDE EGYYES FORUMOZÓNAK MEGHITT KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KIVÁNNI. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tisu Elküldve Február22, 2016 Megoszt Elküldve Február22, 2016 sziasztok valakinek van arról tudomása hogy omegához (leginkább Y22DTH-hoz)lehet valamilyen 6 sebességes kézi váltót rá aplikálni,létezik ilyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Február23, 2016 Megoszt Elküldve Február23, 2016 On 2016. 02. 22. at 23:49, Tisu írta: sziasztok valakinek van arról tudomása hogy omegához (leginkább Y22DTH-hoz)lehet valamilyen 6 sebességes kézi váltót rá aplikálni,létezik ilyen? Minden létezik csak pénz kérdése! Legyen a zsebedben fél milla és mindjárt megoldható... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tisu Elküldve Február24, 2016 Megoszt Elküldve Február24, 2016 hát én nem ilyen megoldásra gondoltam, valamilyen BMW vagy más típus váltója esetleg rá építhető?! gyártatni persze lehet, az ilyen fél millás mutatvány, de az nem az én világom, sajna Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Február25, 2016 Megoszt Elküldve Február25, 2016 On 2016. 02. 24. at 13:58, Tisu írta: hát én nem ilyen megoldásra gondoltam, valamilyen BMW vagy más típus váltója esetleg rá építhető?! gyártatni persze lehet, az ilyen fél millás mutatvány, de az nem az én világom, sajna Tuningolni/átalakítani akarsz pénz nélkül? Meséld el hogyan kell, mert ez rajtam kívül biztos sok embert érdekel! Amúgy ezek autók és nem legók. Sok dolog van ami cserélhető egyikből a másikba, de azok inkább az olcsóbb tételek. Hogyan gondoltad, hogy fogsz egy BMW váltót és felteszed Omegára, főleg egy DTI-re. Persze kivitelezhető, de itt ISS kell a fél milla... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tisu Elküldve Február25, 2016 Megoszt Elküldve Február25, 2016 kösz az útbaigazítást ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pooli90816 Elküldve Június18, 2016 Megoszt Elküldve Június18, 2016 Üdv mindenkinek ! Új vagyok a klubban és egyből egy kérdést tennék fel nektek mint régi motorosoknak . Váltó kart szeretnék cserélni a kocsimban , hogyan tudom kiszerelni ??? Az autóm egy omega b 2.0 x20se motorral Válaszokat előre is köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június18, 2016 Szerző Megoszt Elküldve Június18, 2016 Fontosabb lett vonlna, hogy automata vagy manuál? 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pooli90816 Elküldve Június19, 2016 Megoszt Elküldve Június19, 2016 Huhh bocs azt elfelejtettem írni manuális Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június19, 2016 Szerző Megoszt Elküldve Június19, 2016 Sajnos manuállal még nem volt dolgom. Annyit tdok, hogy 95-96 körül gyárilag megrövidítették a váltókart, hogy könnyebben kezelhető legyen a magnó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pooli90816 Elküldve Augusztus1, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2016 Tisztelt fórumlakók olyan gondom problémám akadt , hogy ma reggel indulás után egy kis gázadás után elkezdett remegni sosem csinált még ilyet egyből megálltam kiraktam üresbe és így is érezhető volt a remegés az egész kasztnin , gázadásnál amíg fel nem gyorsul elég intenzíven remeg az egész kocsi utána is megmarad a remegés de már nem annyira feltünő mi lehet a baj ??? Am az autóban kettőstömegű lendkerék is van én arra gyanakszom remélem nem . Válaszokat előre is köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Augusztus1, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2016 Pedig nem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pooli90816 Elküldve Augusztus1, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2016 Akkor mi lehet a baj ??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Augusztus1, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2016 1000 dolog lehet kapásból. Vidd el hozzáértő szakihoz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus1, 2016 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus1, 2016 Mondjuk Hardy-tárcsa, kardánfelfüggesztés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Augusztus2, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2016 Ha pedig állóhelyben ISS remeg, lehet, motor- vagy váltótartó bak, de akár gyújtásprobléma ISS... Link to comment Megosztás: More sharing options...
norbesz Elküldve Augusztus3, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2016 On 2005. 04. 14. at 18:50, lombika írta: uhuhu-t kérdezném mert látom vágja az automata váltót.leengedni hol lehet az olajat ,mert az ellenőrző csavarnál az oldalán kifolyik kb.egy liter aztán a többi bent marad a karterban ha az egész olajat kiakarom cserélni" A kuplung részből is" onnét hol engedjem le..és végül hol töltsem fel mert az oldalán lévő 2ellenőrő furatnál ha megjelenik az olaj kb .3 és fél litet van a karterban. úgy hallottam hogy a km adót kell kivenni,és ott feltölteni,de mennyit vagy meddig.....? köszi előre ha tudsz segiteni Hello ezt én is szeretném tudni. Opel omega 2000-es 16 szelepes automata váltónál teljes olaj csere. Hol kell leengedni hogy az ősszes olaj lejőjőn? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus3, 2016 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus3, 2016 4 órája, norbesz írta: Hello ezt én is szeretném tudni. Opel omega 2000-es 16 szelepes automata váltónál teljes olaj csere. Hol kell leengedni hogy az ősszes olaj lejőjőn? Az Omega topikban van Gy.I.K, ahol le van írva: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus3, 2016 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus3, 2016 http://www.opelforum.hu/topic/1954-hajtás-váltó/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
norbesz Elküldve Augusztus3, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2016 Köszönöm 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Augusztus5, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2016 On 2016. 08. 03. at 20:47, kori írta: Az Omega topikban van Gy.I.K, ahol le van írva: De rendi vagy... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tati001 Elküldve November12, 2016 Megoszt Elküldve November12, 2016 Sziasztok! Lehet, hogy nem pont a megfelelő topicba írok, de olyan problémám van, hogy nem tudom, hogy miként lehet leszedni a B Omegám automata váltójának a gombját. Ki kellene cseréljem a váltószoknyát, de nem tudom ráhúzni az új szoknyát a gombra. Segítségeteket előre is köszönöm! Üdv: István Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November15, 2016 Szerző Megoszt Elküldve November15, 2016 A tengelyét kell kinyomni az autó alatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kuronyab Elküldve Május10, 2017 Megoszt Elküldve Május10, 2017 Sziasztok! Sajnálatos módon szeretett Omegám automata váltója letérdelt. Váltós azt mondja 200k-ért nekiáll felújítani, amin egy kicsit elbizonytalanodtam, azon gondolkodom hogy ennél egyszerűbb lenne kicseréltetni, viszont az enyémhez való típust (Y22XE motorkódhoz) nem találok. Ebből az oldalból kiindulva http://www.opel-infos.de/getriebe/r5.html azt látom, hogy talán a 2.0 benzinesek váltója jó lehet, de nem vagyok benne biztos. A kérdésem az lenne, hogy bármilyen R25 V1 alfakódos verzió jó lehet nekem, vagy lesz majd valami elektronika ami megakadályoz egy sima cserében? A V2es (pl Z22XE) látom hogy máshol vált, azzal biztos nem menne? Mert abból legalább van egy működő donor autó. Padlásról nem szivesen vennék egy "vagy jó / vagy nem jó" váltót... Köszönöm a tippeket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts