rtomi Elküldve Augusztus31, 2010 Szerző Elküldve Augusztus31, 2010 Na igen. Közben kiderült a turpisság a dologban. Ez egy 2 ajtós szerkezet. A hátsó ablak árulkodik.. és a feneke. De azért jó lesz?? Vagy nem?? Nagyon szép ez az autó. ^_^ A kétajtósnak is megvan a maga szépsége a Coupéval szemben. Gábor például esküszik a kétajtósra.
monza Elküldve Augusztus31, 2010 Elküldve Augusztus31, 2010 Nagyon szép ez az autó. :D A kétajtósnak is megvan a maga szépsége a Coupéval szemben. Gábor például esküszik a kétajtósra. Mivel most először gondolkodtam el,hogy rá ugrom,még nem tudom,hogy meg -e fogom bánni a dolgot. Mivel fél kész a Kék Monzám és azt kéne lábra állítani és vizsgáztatni. AZ KEMÉNYEBB MINT A FEKETE, ^_^ Jobban megy,dinamikusabb. Azzal jobban szerettem száguldani mint a feketével. Azt talán jobban hozzám nőt,mivel ő volt az első szerzeményem. De azért Természetesen szeretem a Fekete ,-séget is. -Szóval lenne helye annak a pénznek. De,ha le tudom nyomni az árát még egy kicsit akkor nem tétovázom. - Biller Pista azt mondta pénteken. Hogy szégyelljem magam, mert,hogy elviszem a kupát. (megint) vegyek egy normális veterán korú autót,már. Még lefolyik pár liter víz a dunán. Nagyon nem kapkodják, a másik nem is hirdetik. nem érnek rá vele foglalkozni. Üdv attila
p.lorant Elküldve Február20, 2016 Elküldve Február20, 2016 Hello, újj vagyok ezen a forumon, csak szeretném megkérdezni tud-e nekem valaki segíteni Opel Rekord C 1,7S elektronikával. Mivel teljesen szétszedett állapotban vettem meg és nem találtam semmi kézikonyvet hozzá. Bekotottem minden kábelt (remélem mindet jól), de ha bekapcsolom a világítást nem világít csak a parkolo izzó mindkét oldalon. Lemértem és van áram foganatban, de mégsem világítanak az elso fényszórók. Tud esetleg valaki segíteni? Otletek? Koszonom szépen...p.lorant
rtomi Elküldve Február21, 2016 Szerző Elküldve Február21, 2016 Szia! Van kapcsolási rajzom. Majd lefotózom mert a szerelési könyv hátuljában van.
viperes Elküldve Június1, 2018 Elküldve Június1, 2018 Sziasztok. Új tulajdonosa vagyok egy 1967-es 2 ajtós rekord c-nek. Tudtok bontott alkatrészeket? Értem ez alatt:első sárvédők,jobb ajtókeret,önindító.
viperes Elküldve Június1, 2018 Elküldve Június1, 2018 On 2016. 02. 21. at 7:43, rtomi írta: Szia! Van kapcsolási rajzom. Majd lefotózom mert a szerelési könyv hátuljában van. Szia. Ez melyik könyv?
rtomi Elküldve Július7, 2018 Szerző Elküldve Július7, 2018 Szia! Bocsi nem olvastam mostanában ezt a fórumot. Ha érdekel még akkor elő túrom. Rekord B/C Commo A Jetz helfe ich mir selbst a címe.
viperes Elküldve Július7, 2018 Elküldve Július7, 2018 9 órája, rtomi írta: Szia! Bocsi nem olvastam mostanában ezt a fórumot. Ha érdekel még akkor elő túrom. Rekord B/C Commo A Jetz helfe ich mir selbst a címe. Szia!Szerintem nem nekem kellene.
Recommended Posts