Gelko Elküldve Január29, 2006 Megoszt Elküldve Január29, 2006 ilyenkor elgondolkozom h mennyire helytálló amicsautós stílusjegyekkel ellátni egy német autót....lecarom nekem teccik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 Csak irígykedsz "legoninja" ;) hát persze...lenne olyan helyem ahol tudnám tárolni simán beruháznék egybe! http://img.tar.hu/opeltomi/img/19258488.jpg :) :D tomi csináld meg is a kocsidaaat...lééécciiiii...mertezkurvajó Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 szerintem meg ez bűnronda Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január30, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január30, 2006 tomi csináld meg is a kocsidaaat...lééécciiiii...mertezkurvajó A kerekeim azok ponn ilyenek (még) Az nem elég? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 De mitől van rajta dupla kerek fényszóró? Nekem az se teccik, mérnem lehet meghagyni a gyárit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 nekem nagyon tetszik! E ööm, ebbódottá!!! Bár a lángnyelveket utoljára 16-18 éve értékeltem, de a fekete ma is tetszik. Mindegy milyen színű az autó, feltéve, hogy mindene fekete!!! :) Ugye Hemi? Persze csak úgy jó a dupla kerek fényszóró, ha azt 20 perc alatt vissza lehet cserélni a gyárira. És miért ne lehetne??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január31, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január31, 2006 De mitől van rajta dupla kerek fényszóró? Nekem az se teccik, mérnem lehet meghagyni a gyárit? Azért lenne kivétel szerintem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február20, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február20, 2006 Ültetés+nagy kerék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Furi... És nem szép... Szerintem. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 hoppá!!! Ez valami játékhoz letölthető mód??????? Mindenesetre frankó!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február21, 2006 Furi... És nem szép... Szerintem. :blink: De ez azért már tetszik ugye? http://alpengeist.netwrite.nl/~pictureplaz...el_Rekord_C.jpg hoppá!!! Ez valami játékhoz letölthető mód??????? Mindenesetre frankó!!! Tessen megszerezni és szombaton elhozni nekemis. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Jó reklám! :rolleyes: Egy commodore-t nem látsz sokáig a tükörben.... haggyad Tomi, nagyon válógatósak! :blink: még innen sem tudnának választani... szép oplekák Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 hoppá!!! Ez valami játékhoz letölthető mód??????? Mindenesetre frankó!!! hol is volt ez? asszem, újra előveszem a vice city-t :rolleyes: De ez azért már tetszik ugye? http://www.opel-rekord.com/rekord_c/C/c%2018.jpg ez gyönyörű! Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 haggyad Tomi, nagyon válógatósak! ;) még innen sem tudnának választani... szép oplekák Hűűű te engem nem ismersz!!! :blink: Már hogyne tudnék választani? :rolleyes: Persze én inkább a gyárit és a korabelit preferálom. A legmodernebb alufelni szerintem kicsit komolytalan egy 30-40 éves autón. (Főleg, hogy kicsit photoshop fílinges volt.) De szterintem ha Blitzet megkérdeznéd, neki sem tetszene. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 De szterintem ha Blitzet megkérdeznéd, neki sem tetszene. :rolleyes: Méééé? MI vagyok én? Önkéntes mérvadó? egyébként tényleg nem tetszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 "Persze én inkább a gyárit és a korabelit preferálom. A legmodernebb alufelni szerintem kicsit komolytalan egy 30-40 éves autón. (Főleg, hogy kicsit photoshop fílinges volt.) De szterintem ha Blitzet megkérdeznéd, neki sem tetszene. :rolleyes:" Ebben egyetértünk, én is a gyárit veszem előbbre, de egy felni mindíg visszacserélhető, és ha izléses, akkor miért ne? Még a custom autók is tetszenek, de ott necces a dolog, mert az európaiak, nem igazán tudnak izlésesen átépíteni, na jó a svédek, hollandok stb igen, de a jürgeneknél elég sok gáz átépített autó van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 Méééé? MI vagyok én? Önkéntes mérvadó? Na erről viszont nem kérdezünk meg!! :blink: ;) Az vagy! Eldöntöttem!! ;) ;) Ebben egyetértünk, én is a gyárit veszem előbbre, de egy felni mindíg visszacserélhető, és ha izléses, akkor miért ne? Még a custom autók is tetszenek, de ott necces a dolog, mert az európaiak, nem igazán tudnak izlésesen átépíteni, na jó a svédek, hollandok stb igen, de a jürgeneknél elég sok gáz átépített autó van...Teljesen igaz. Bár én nem nyilatkozom a jürgenékről, mert néhány német-párti meglincselne... :D A felnivel kapcsolatban is igazad van. Levehető. De a képen nincs levéve, ezért mondtam rá hogy randa. ;) Persze a rekord mind szép! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 szerintem meg ez bűnronda Egyetértek!! Egy ien ótóval nem illik eztet csinálni! Egy car Civikkel...talán.... de ezzel!? :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március2, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március2, 2006 Tegnapelőtt reggel a tesóm fotózta(telefonnal ,teherautóból) ezt a Sprintet az Éles saroknál. Uniós rendszáma volt:KCZ valami. egyik kép másik kép Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 ilyesmi volt mit eccer láttam az m7esen :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április16, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április16, 2006 Zsugorodik a világ. :blink: A kétajtós nagyobb mint a négyajtós.(igaz,hogy nem egy kategória de akkóis. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Május13, 2006 Megoszt Elküldve Május13, 2006 Most javítjuk. Kb 42000 km van benne :) További képek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május13, 2006 Megoszt Elküldve Május13, 2006 bővebb infok ? látom Bogárnak is tetszik :) szééép nagyon... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Május13, 2006 Megoszt Elküldve Május13, 2006 bővebb infok ? látom Bogárnak is tetszik :) szééép nagyon... :) forgalomba helyezés 1968.01.24, 1500 ccm, eddig 3 tulajdonosa volt, teljesen eredeti minden, kisebb sárvédő és esztétikai javtás után megy veterán minősítésre Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Május14, 2006 Megoszt Elküldve Május14, 2006 Gratulálok hozzá!!!!!!!!!!!!!!!! Szép darab, és milyen lesz!!!! Imádom a C Rekordokat! Egyszer venni kéne egyet! :-) A legjobban a kinti kereskedés emblémája tetszett rajta!!!! Remélem restaurálás után visszakerül a csomitartóra!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts