bazs Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 de neked is van fantáziád, nem? :lol: kell rá költeni és gyönyörű lesz az alap forma az, ami szép ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 Ez nem volt tárgya a vitának. Azt hittem, hogy adott autó jelen állapotáról beszélgetünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 Nekem így is jó lenne! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 Nekem így is jó lenne! :wink: Másnak is jó így Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 Másnak is jó így Na jó, én azért megcsináltatnám rendesen. Legalábbis törekednék rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 Nekem így is jó lenne! :wink: Nekem is, jól helyreállítanám!! 8) :wink: Az a bajom vele, hogy nem tudom eldönteni vajon tuningolás akarna lenni vagy hagyomány, és technka ápolás - megörzés! Most akkor melyik is? :? Olyanamerikás retrofeeling, de ahhoz így a képen nem elég igényes... élőben kíváncsi lennék mit mutatna! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December2, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December2, 2005 Nekem így is jó lenne! :wink: Nekem így volt jó 8 évvel ezelőtt. :heart: Bár a piros színt alapból elvetettem. :? A lángnyelv viszont tervben volt a hátsó kerekeknél. :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 Dolgoztál vele, megcsináltad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December2, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December2, 2005 Dolgoztál vele, megcsináltad. Emlékszel,hogy még ilyen volt? :roll: Mert akkor már 8 éve ismerjük egymást :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 Szép munka volt, grat... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 Rohad a lökhárító, fakók a lámpák, hiányoznak a díszlécek... ez relatív sztem...pl az én kocsim nekem szép...bár "elvileg" nem szép....szóval szép ami nem szép :lol: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 Emlékszel,hogy még ilyen volt? :roll: Mert akkor már 8 éve ismerjük egymást :wink: nem emlékszem, de ez nem jelent semmit. Nagyon rossz a memóriám. A fényképekből látom a különbséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 ez volt a tiéd? :shock: gratula Tomi, szép munka volt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December2, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December2, 2005 ez volt a tiéd? :shock: gratula Tomi, szép munka volt! Köszönöm szépen. Egyszer majd készlesz :roll: De a rendszám itt is stimmel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 szerinted tudom a rendszámodat? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December2, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December2, 2005 szerinted tudom a rendszámodat? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 ne haragudj, nem kutattam képek után az autódról ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December2, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December2, 2005 ne haragudj, nem kutattam képek után az autódról ;-) Én sem a tiéd után de azt tudom,hogy DUS- a renyója :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 renyója? mivan? de asszem, ez már nem idevaló téma ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Hú hogy felpörgött ez a topic! Feldobtam a djuice-os témát, na mondom megnézem jött e válasz, és oldalak teltek meg :lol: Szerintem nem olyan rossz a gép! Nekem tetszik! Tudom, hogy milyen szívás egy kifakult, esetleg törött lámpa, vagy egy rozsdás lökhárító helyett újat szerezni, venni, megcsináltatni.... súlyos lóvék. Tudopm azt mondják, akinek nincs pénze ne veteránozzon. De anélkül nem lehet élni! :lol: Igen hiányoznak hátúról a díszlécek az sokat dobna rajta, még egy öntapadós is, mivel a sárvédőívek se gyáriak. Azok viszont szépen meg vannak csinálva! Kíváncsi lennék rá élőben. Remélem a jövő évi veterán Opel talin találkozhatunk a géppel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nyuzó Gyula Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Szerintem is szép autót lehetne belőle csinálni. Én meg ezen melózok,csak azt nem tudom mikor lesz kész! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január27, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január27, 2006 Nagyon ott van szerintem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január28, 2006 Megoszt Elküldve Január28, 2006 ott ám :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január29, 2006 Megoszt Elküldve Január29, 2006 stricihintóóóó :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január29, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január29, 2006 stricihintóóóó :D ;) Csak irígykedsz "legoninja" ;) Változatok stricihintóra. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts