kori Elküldve Május8, 2005 Megoszt Elküldve Május8, 2005 nagyon raj a verda 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Június12, 2005 Megoszt Elküldve Június12, 2005 Na hali Tomi! Hogy áll a lengkarcsavarkiszedprojekt??????? (bocs de nincs betűm már hónapok óta... majd megyek az okosok topickba, nem a bill rossz :lol: ) Drukkolunk! Tájékosztas! Max marad a PURhab... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június12, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Június12, 2005 Na hali Tomi! Hogy áll a lengkarcsavarkiszedprojekt??????? (bocs de nincs betűm már hónapok óta... majd megyek az okosok topickba, nem a bill rossz :lol: ) Drukkolunk! Tájékosztas! Max marad a PURhab... :lol: Most írtam le a kecskeméti tali topicban olvasd el ott plíz :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június27, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Június27, 2005 Szombaton Kecskeméten szerváltam egy fordulatszámmérős műszerfalat. Itt a régi és az új. :wink: Beépítve pedíg ilyen lett :lol: :prayer: Köszi szépen Oszkár!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 Pedig 220-ig számozva jobban mutat 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 és tényleg. meg majd írd föl, hogy most 20e-rel több van benne, pedig nem is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június27, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Június27, 2005 Pedig 220-ig számozva jobban mutat 8) De abban nem működik a méterszámláló :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június27, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Június27, 2005 és tényleg. meg majd írd föl, hogy most 20e-rel több van benne, pedig nem is. Jaa az megvan már köszi :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Június28, 2005 Megoszt Elküldve Június28, 2005 ...na ma történt egy szomorú dolog... délben hív egy cimborám, hogy béna volt, összetörte a C kupéját a garázsban! Kérdem ezt hogy csinálta, mondta, hogy csesztette a motort, fordítva állt be, hogy a kipuffogógáz kijöjjön az ajtón. A lába lecsúszott a kuplungról a kocsi meg sebességbe volt. Ugrott egyet a 2.5-es moci.... :lol: Kezdheti előről az elejét, még a polcokat is megzúzta, amin lámpák, meg hasonló dolgok voltak, de csodával határos modon azok nem törtek össze. Egyszer már én is jártam így, csak az udvaron szereltem..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június28, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Június28, 2005 ...na ma történt egy szomorú dolog... délben hív egy cimborám, hogy béna volt, összetörte a C kupéját a garázsban! Kérdem ezt hogy csinálta, mondta, hogy csesztette a motort, fordítva állt be, hogy a kipuffogógáz kijöjjön az ajtón. A lába lecsúszott a kuplungról a kocsi meg sebességbe volt. Ugrott egyet a 2.5-es moci.... :( Kezdheti előről az elejét, még a polcokat is megzúzta, amin lámpák, meg hasonló dolgok voltak, de csodával határos modon azok nem törtek össze. Egyszer már én is jártam így, csak az udvaron szereltem..... 2,5-ös C Coupé? Az nem A Coupé? (Commodore) :shock: Ez nem az a srác akivel egyszer dumáltam? Norbi asszem :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Június29, 2005 Megoszt Elküldve Június29, 2005 "2,5-ös C Coupé? Az nem A Coupé? (Commodore) Ez nem az a srác akivel egyszer dumáltam? Norbi asszem " de de, de nem ez a lényeg, azért írtam így, hogy minden nem veterános kollega is tudja hová tenni jobban miről van szó! De a Commo volt az jogos... De már kikalapálta a horpikat.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Június29, 2005 Megoszt Elküldve Június29, 2005 Azért a 6 ködfényből csak maradt pár. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június29, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Június29, 2005 Azért a 6 ködfényből csak maradt pár. :wink: Ez nem a piros 8) Ez egy Szegeden készülő másik Commodore :roll: Sajnos nem volt ott Kecskeméten a kocsi :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Június30, 2005 Megoszt Elküldve Június30, 2005 Ez nem a piros 8) Ez egy Szegeden készülő másik Commodore :roll: Sajnos nem volt ott Kecskeméten a kocsi :( Jaaaaaaaaa! :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június30, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Június30, 2005 Ez az a kocsi :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július3, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Július3, 2005 Így cseréltem a gumifékcsövet Kecskemétre menet. Köszönöm szépen :prayer: Gregnek és :prayer: Commodorénak,hogy segítettek nekem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Július3, 2005 Megoszt Elküldve Július3, 2005 Találtam egy újabb üregvédőtervet, nekem sajna nem jön le valamiért, nade hátha valakinek igen: http://www.graf-vlad.de/main/technische_in...raumschutz.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július3, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Július3, 2005 Találtam egy újabb üregvédőtervet, nekem sajna nem jön le valamiért, nade hátha valakinek igen: http://www.graf-vlad.de/main/technische_in...raumschutz.html Én lementettem a két képet mindjárt küldöm :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július6, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Július6, 2005 Folyamatban van az első féknyegek cseréje az autón. 8) Íme a régi és az új betétek közti méretkülönbség. :( Remélem hatékonyabb lesz az új :roll: (állapotot nem nézni mert újjakat veszek bele majd) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 Már itt van az új betét az asztalomon. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július7, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Július7, 2005 Már itt van az új betét az asztalomon. :lol: Húú köszi szépen :( :lol: Lehet,hogy hétfőn eltudnék ugrani érte :roll: Csütörtökön délelőtt felhívlak! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július13, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Július13, 2005 Többet nem tudok mondani. Kérem kaocsolja ki :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Július13, 2005 Megoszt Elküldve Július13, 2005 Nem tudom Tomi nézted-é, de nekem is GOH a rendszámom :( ez csak most vettem észre, hogy sasoltam a Kecsós képeket!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július14, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Július14, 2005 Nem tudom Tomi nézted-é, de nekem is GOH a rendszámom :( ez csak most vettem észre, hogy sasoltam a Kecsós képeket!!!! Szia!! Észrevettem már tavaly Szekszárdon de az enyém GDH- nem GOH- :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július18, 2005 Megoszt Elküldve Július18, 2005 Szombaton láttam egy ezt. Tomié jóval szebb. :roll: http://foxtrot.uw.hu/Rek1.jpg http://foxtrot.uw.hu/Rek2.jpg http://foxtrot.uw.hu/Rek3.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts