rtomi Elküldve Augusztus31, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Na igen. Közben kiderült a turpisság a dologban. Ez egy 2 ajtós szerkezet. A hátsó ablak árulkodik.. és a feneke. De azért jó lesz?? Vagy nem?? Nagyon szép ez az autó. ^_^ A kétajtósnak is megvan a maga szépsége a Coupéval szemben. Gábor például esküszik a kétajtósra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Nagyon szép ez az autó. :D A kétajtósnak is megvan a maga szépsége a Coupéval szemben. Gábor például esküszik a kétajtósra. Mivel most először gondolkodtam el,hogy rá ugrom,még nem tudom,hogy meg -e fogom bánni a dolgot. Mivel fél kész a Kék Monzám és azt kéne lábra állítani és vizsgáztatni. AZ KEMÉNYEBB MINT A FEKETE, ^_^ Jobban megy,dinamikusabb. Azzal jobban szerettem száguldani mint a feketével. Azt talán jobban hozzám nőt,mivel ő volt az első szerzeményem. De azért Természetesen szeretem a Fekete ,-séget is. -Szóval lenne helye annak a pénznek. De,ha le tudom nyomni az árát még egy kicsit akkor nem tétovázom. - Biller Pista azt mondta pénteken. Hogy szégyelljem magam, mert,hogy elviszem a kupát. (megint) vegyek egy normális veterán korú autót,már. Még lefolyik pár liter víz a dunán. Nagyon nem kapkodják, a másik nem is hirdetik. nem érnek rá vele foglalkozni. Üdv attila Link to comment Megosztás: More sharing options...
p.lorant Elküldve Február20, 2016 Megoszt Elküldve Február20, 2016 Hello, újj vagyok ezen a forumon, csak szeretném megkérdezni tud-e nekem valaki segíteni Opel Rekord C 1,7S elektronikával. Mivel teljesen szétszedett állapotban vettem meg és nem találtam semmi kézikonyvet hozzá. Bekotottem minden kábelt (remélem mindet jól), de ha bekapcsolom a világítást nem világít csak a parkolo izzó mindkét oldalon. Lemértem és van áram foganatban, de mégsem világítanak az elso fényszórók. Tud esetleg valaki segíteni? Otletek? Koszonom szépen...p.lorant Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február21, 2016 Szerző Megoszt Elküldve Február21, 2016 Szia! Van kapcsolási rajzom. Majd lefotózom mert a szerelési könyv hátuljában van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
viperes Elküldve Június1, 2018 Megoszt Elküldve Június1, 2018 Sziasztok. Új tulajdonosa vagyok egy 1967-es 2 ajtós rekord c-nek. Tudtok bontott alkatrészeket? Értem ez alatt:első sárvédők,jobb ajtókeret,önindító. Link to comment Megosztás: More sharing options...
viperes Elküldve Június1, 2018 Megoszt Elküldve Június1, 2018 On 2016. 02. 21. at 7:43, rtomi írta: Szia! Van kapcsolási rajzom. Majd lefotózom mert a szerelési könyv hátuljában van. Szia. Ez melyik könyv? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július7, 2018 Szerző Megoszt Elküldve Július7, 2018 Szia! Bocsi nem olvastam mostanában ezt a fórumot. Ha érdekel még akkor elő túrom. Rekord B/C Commo A Jetz helfe ich mir selbst a címe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
viperes Elküldve Július7, 2018 Megoszt Elküldve Július7, 2018 9 órája, rtomi írta: Szia! Bocsi nem olvastam mostanában ezt a fórumot. Ha érdekel még akkor elő túrom. Rekord B/C Commo A Jetz helfe ich mir selbst a címe. Szia!Szerintem nem nekem kellene. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts