Thor Elküldve December17, 2010 Megoszt Elküldve December17, 2010 Láttam ma 1 Corsán is ilyent, de van az utcánkban 1 focus is tulaj hasonló őrülettel. :lol: A forgásirány vajon mi? Valami betegség? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve December17, 2010 Megoszt Elküldve December17, 2010 Tuti megnézzem :lol: Szerintem én is meglesem majdan :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve December17, 2010 Megoszt Elküldve December17, 2010 Valami betegség? :lol: Az van a fejekben rendesen... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve December17, 2010 Megoszt Elküldve December17, 2010 Holnap disznóölés, :lol: úgyhogy jó éjt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve December18, 2010 Megoszt Elküldve December18, 2010 Holnap disznóölés, :lol: úgyhogy jó éjt. :lol: Szép időtök lehet :) De legalább legyek nincsenek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve December18, 2010 Megoszt Elküldve December18, 2010 Tuti idő volt, :lol: 8cm hó esett abban a 4 órában, amíg disznólkodtunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve December18, 2010 Megoszt Elküldve December18, 2010 Az utak korrekt módon nincsenek takarítva. :lol: 35km= bő 1 óra. :) 1km-t ment előttem 1 hókotró, de azt is elakart engedni. :lol: Aztán sajna elváltak útjaink. Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Valakinek központi zár külön-külön nem kell?? Tudok egy szettet, de nekem is csak 1 db kellene belőle, úgy meg nem igazán adja oda, csak ha többet megvesznek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rajmund Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 Sziasztok! Mennyire bonyolult dolog egy 95-ös A Vectra automata váltóját manuálisra át építeni? Forintban esetleg kb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
msanyesz Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Mindenkinek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fahee Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Valakinek központi zár külön-külön nem kell?? Tudok egy szettet, de nekem is csak 1 db kellene belőle, úgy meg nem igazán adja oda, csak ha többet megvesznek Maga motorra van szükséged? Mert azt tudok adni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Sziasztok! Mennyire bonyolult dolog egy 95-ös A Vectra automata váltóját manuálisra át építeni? Forintban esetleg kb? Úgy érted az autót magát átépíteni automata váltósról kézire? Mert az viszonylag egyszerű: váltót és annak vezérlőjét meg a kábelköteget kidobni, szerezni kézi váltót, váltókart, kulisszát, valamint pedálsort, ezeket berakni helyette és kész is. Azt hiszem a tűzfalon megvan a helye a kéziváltós pedálsornak is, viszont az automata váltó vezérlőjét és kábelkötegét mindenképpen szedd ki, mert anélkül folyamatosan hibát fog jelezni a computer, ha nem találja a váltót. Fordítva (kéziről automatára) sokkal nehezebb a művelet, de azért szvsz ha még nem csináltál ilyet akkor inkább ne állj neki magad, vidd szerelőhöz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánok a cartársaknak! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Maga motorra van szükséged? Mert azt tudok adni. Sokszor a hátsó bal ajtóm zárját nem húzza le a központi. Gondolom az ment tönkre. Sztetek?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Sokszor a hátsó bal ajtóm zárját nem húzza le a központi. Gondolom az ment tönkre. Sztetek?? Nem biztos, lehet csak a vezeték tört meg a harmonika ajtóátvezetőben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Nem biztos, lehet csak a vezeték tört meg a harmonika ajtóátvezetőben. Vhogy meglehet nézni ??? Szakadásvizsgálattal vagy vmivel?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Vhogy meglehet nézni ??? Szakadásvizsgálattal vagy vmivel?? Lebontod a kárpitot, ott hozzáférsz a kábelek zármotor felőli végéhez, a kp-zár vezérlőnél meg a szin alapján ott a másik vége. Multiméterrel, próbalámpával lehet tesztelni a vezetéket. Ha meg már ki van bontva a zármotor, egyből lehet tesztelni azt is, gondolom impulzussal működik, és kétvezetékes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Lebontod a kárpitot, ott hozzáférsz a kábelek zármotor felőli végéhez, a kp-zár vezérlőnél meg a szin alapján ott a másik vége. Multiméterrel, próbalámpával lehet tesztelni a vezetéket. Ha meg már ki van bontva a zármotor, egyből lehet tesztelni azt is, gondolom impulzussal működik, és kétvezetékes. Ezekhez a méregetésshez még nem értek. Próbalámpával, vagy multiméterrel hogy??? Impulzust hogyan tudok neki adni és mit fog csinálni ha jó??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Ezekhez a méregetésshez még nem értek. Próbalámpával, vagy multiméterrel hogy??? Impulzust hogyan tudok neki adni és mit fog csinálni ha jó??? Az impulzus az amikor csak egy pillanatra érinted oda a 12V-ot a zármotor lábaihoz. Ha csak két vezetékes akkor azzal valószínű működik, és polaritás fordításal nyit-zár. Elméletileg ez rá is van írva a motorra, hogy pölö max. 0.5 sec. Ugye akkor maximum fél másodpercre kaphat áramot, ennyi idő alatt ki is nyit, illetve be is zár. A vezetékszakadást meg úgy nézhetsz, hogy megkeresed az adott vezeték két végét, jelen esetben ugye egyik vége a zármotonál van a másik meg a kp-zár vezérlőnél (valószínű mindegyik szál más színű, így könnyű beazonosítani), a multiméteren van ilyen funkció, amikor az összeérintett mérőcsúcsoknál sípol a műszer, ugye a vezeték két végére a két csúcsot, ha sípol akkor nincs szakadás, ha nem akkor van. Nem árt egy segítő aki közben nyitogatja az ajtót, ( vagy rögzíted a műszert, és te nyitogatsz)így kiderül, ha az átvezetőben van a hiba. Próbalámpát készithetsz pölö egy 9V-os elemből meg egy bármilyen 12Vos izzóból, ugye a vizsgálandó vezeték lesz az egyik szál, ha az izzó világítt nincs szakadás, ha nem akkor van. Ajtót közben itt is lehet csukogatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fahee Elküldve December25, 2010 Megoszt Elküldve December25, 2010 Vagy esetleg, ha több ajtón nincs kárpit, akkor vmelyik ajtó vezetékeit rárakod a motorra, h úgy müködik-e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve December25, 2010 Megoszt Elküldve December25, 2010 Vagy esetleg, ha több ajtón nincs kárpit, akkor vmelyik ajtó vezetékeit rárakod a motorra, h úgy müködik-e. Ez a megoldás lesz, ha nem esik az eső akkor megnézzem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Tudja valaki, hogy az 1.6, és a 2.0 kipufogó végdob közt van valamiféle különbség? Vagy fel lehet tenni az 1.6 os végdobot a 2 litereshez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Tudja valaki, hogy az 1.6, és a 2.0 kipufogó végdob közt van valamiféle különbség? Vagy fel lehet tenni az 1.6 os végdobot a 2 litereshez? Átmérőbeni külömbség. Úgytudom az 1.6osé 40-45ös, a kétezresé pedig 50es. Szal, NEM lehet feltenni:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Átmérőbeni külömbség. Úgytudom az 1.6osé 40-45ös, a kétezresé pedig 50es. Szal, NEM lehet feltenni:) Köszi, szóval nem lehetne összerakni átmérőbeni különbség miatt. De! Azt megoldom én, csak,hogy visszafogja-e nagyon a kiáramlást az 1.6os dobja? Igazából ez a lényeg nekem,mert most egy dupla végű sportdob van fent, de olyanokat durrog, hogy lehet visszacserélném a gyárira, viszont nekem nincsen csak 1.6os végdobom.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fahee Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Köszi, szóval nem lehetne összerakni átmérőbeni különbség miatt. De! Azt megoldom én, csak,hogy visszafogja-e nagyon a kiáramlást az 1.6os dobja? Igazából ez a lényeg nekem,mert most egy dupla végű sportdob van fent, de olyanokat durrog, hogy lehet visszacserélném a gyárira, viszont nekem nincsen csak 1.6os végdobom.. Igazából szerintem elenyésző amit az visszafog... Pl nálam 60as rendszer, de 50es dob. Nem fogsz semmit se észrevenni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts