Thor Elküldve December17, 2010 Elküldve December17, 2010 Láttam ma 1 Corsán is ilyent, de van az utcánkban 1 focus is tulaj hasonló őrülettel. :lol: A forgásirány vajon mi? Valami betegség? :lol:
Thor Elküldve December17, 2010 Elküldve December17, 2010 Tuti megnézzem :lol: Szerintem én is meglesem majdan :lol:
öcsibácsi Elküldve December17, 2010 Elküldve December17, 2010 Valami betegség? :lol: Az van a fejekben rendesen... :lol:
öcsibácsi Elküldve December17, 2010 Elküldve December17, 2010 Holnap disznóölés, :lol: úgyhogy jó éjt. :lol:
Thor Elküldve December18, 2010 Elküldve December18, 2010 Holnap disznóölés, :lol: úgyhogy jó éjt. :lol: Szép időtök lehet :) De legalább legyek nincsenek :D
öcsibácsi Elküldve December18, 2010 Elküldve December18, 2010 Tuti idő volt, :lol: 8cm hó esett abban a 4 órában, amíg disznólkodtunk.
öcsibácsi Elküldve December18, 2010 Elküldve December18, 2010 Az utak korrekt módon nincsenek takarítva. :lol: 35km= bő 1 óra. :) 1km-t ment előttem 1 hókotró, de azt is elakart engedni. :lol: Aztán sajna elváltak útjaink.
moti Elküldve December20, 2010 Elküldve December20, 2010 Valakinek központi zár külön-külön nem kell?? Tudok egy szettet, de nekem is csak 1 db kellene belőle, úgy meg nem igazán adja oda, csak ha többet megvesznek
Rajmund Elküldve December23, 2010 Elküldve December23, 2010 Sziasztok! Mennyire bonyolult dolog egy 95-ös A Vectra automata váltóját manuálisra át építeni? Forintban esetleg kb?
msanyesz Elküldve December24, 2010 Elküldve December24, 2010 Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Mindenkinek! :lol:
fahee Elküldve December24, 2010 Elküldve December24, 2010 Valakinek központi zár külön-külön nem kell?? Tudok egy szettet, de nekem is csak 1 db kellene belőle, úgy meg nem igazán adja oda, csak ha többet megvesznek Maga motorra van szükséged? Mert azt tudok adni.
tgabika76 Elküldve December24, 2010 Elküldve December24, 2010 Sziasztok! Mennyire bonyolult dolog egy 95-ös A Vectra automata váltóját manuálisra át építeni? Forintban esetleg kb? Úgy érted az autót magát átépíteni automata váltósról kézire? Mert az viszonylag egyszerű: váltót és annak vezérlőjét meg a kábelköteget kidobni, szerezni kézi váltót, váltókart, kulisszát, valamint pedálsort, ezeket berakni helyette és kész is. Azt hiszem a tűzfalon megvan a helye a kéziváltós pedálsornak is, viszont az automata váltó vezérlőjét és kábelkötegét mindenképpen szedd ki, mert anélkül folyamatosan hibát fog jelezni a computer, ha nem találja a váltót. Fordítva (kéziről automatára) sokkal nehezebb a művelet, de azért szvsz ha még nem csináltál ilyet akkor inkább ne állj neki magad, vidd szerelőhöz.
ady19 Elküldve December24, 2010 Elküldve December24, 2010 Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánok a cartársaknak! :lol:
moti Elküldve December24, 2010 Elküldve December24, 2010 Maga motorra van szükséged? Mert azt tudok adni. Sokszor a hátsó bal ajtóm zárját nem húzza le a központi. Gondolom az ment tönkre. Sztetek??
zotya975 Elküldve December24, 2010 Elküldve December24, 2010 Sokszor a hátsó bal ajtóm zárját nem húzza le a központi. Gondolom az ment tönkre. Sztetek?? Nem biztos, lehet csak a vezeték tört meg a harmonika ajtóátvezetőben.
moti Elküldve December24, 2010 Elküldve December24, 2010 Nem biztos, lehet csak a vezeték tört meg a harmonika ajtóátvezetőben. Vhogy meglehet nézni ??? Szakadásvizsgálattal vagy vmivel??
zotya975 Elküldve December24, 2010 Elküldve December24, 2010 Vhogy meglehet nézni ??? Szakadásvizsgálattal vagy vmivel?? Lebontod a kárpitot, ott hozzáférsz a kábelek zármotor felőli végéhez, a kp-zár vezérlőnél meg a szin alapján ott a másik vége. Multiméterrel, próbalámpával lehet tesztelni a vezetéket. Ha meg már ki van bontva a zármotor, egyből lehet tesztelni azt is, gondolom impulzussal működik, és kétvezetékes.
moti Elküldve December24, 2010 Elküldve December24, 2010 Lebontod a kárpitot, ott hozzáférsz a kábelek zármotor felőli végéhez, a kp-zár vezérlőnél meg a szin alapján ott a másik vége. Multiméterrel, próbalámpával lehet tesztelni a vezetéket. Ha meg már ki van bontva a zármotor, egyből lehet tesztelni azt is, gondolom impulzussal működik, és kétvezetékes. Ezekhez a méregetésshez még nem értek. Próbalámpával, vagy multiméterrel hogy??? Impulzust hogyan tudok neki adni és mit fog csinálni ha jó???
zotya975 Elküldve December24, 2010 Elküldve December24, 2010 Ezekhez a méregetésshez még nem értek. Próbalámpával, vagy multiméterrel hogy??? Impulzust hogyan tudok neki adni és mit fog csinálni ha jó??? Az impulzus az amikor csak egy pillanatra érinted oda a 12V-ot a zármotor lábaihoz. Ha csak két vezetékes akkor azzal valószínű működik, és polaritás fordításal nyit-zár. Elméletileg ez rá is van írva a motorra, hogy pölö max. 0.5 sec. Ugye akkor maximum fél másodpercre kaphat áramot, ennyi idő alatt ki is nyit, illetve be is zár. A vezetékszakadást meg úgy nézhetsz, hogy megkeresed az adott vezeték két végét, jelen esetben ugye egyik vége a zármotonál van a másik meg a kp-zár vezérlőnél (valószínű mindegyik szál más színű, így könnyű beazonosítani), a multiméteren van ilyen funkció, amikor az összeérintett mérőcsúcsoknál sípol a műszer, ugye a vezeték két végére a két csúcsot, ha sípol akkor nincs szakadás, ha nem akkor van. Nem árt egy segítő aki közben nyitogatja az ajtót, ( vagy rögzíted a műszert, és te nyitogatsz)így kiderül, ha az átvezetőben van a hiba. Próbalámpát készithetsz pölö egy 9V-os elemből meg egy bármilyen 12Vos izzóból, ugye a vizsgálandó vezeték lesz az egyik szál, ha az izzó világítt nincs szakadás, ha nem akkor van. Ajtót közben itt is lehet csukogatni.
fahee Elküldve December25, 2010 Elküldve December25, 2010 Vagy esetleg, ha több ajtón nincs kárpit, akkor vmelyik ajtó vezetékeit rárakod a motorra, h úgy müködik-e.
moti Elküldve December25, 2010 Elküldve December25, 2010 Vagy esetleg, ha több ajtón nincs kárpit, akkor vmelyik ajtó vezetékeit rárakod a motorra, h úgy müködik-e. Ez a megoldás lesz, ha nem esik az eső akkor megnézzem :lol:
manó-gabesz Elküldve December26, 2010 Elküldve December26, 2010 Tudja valaki, hogy az 1.6, és a 2.0 kipufogó végdob közt van valamiféle különbség? Vagy fel lehet tenni az 1.6 os végdobot a 2 litereshez?
h.adam92 Elküldve December26, 2010 Elküldve December26, 2010 Tudja valaki, hogy az 1.6, és a 2.0 kipufogó végdob közt van valamiféle különbség? Vagy fel lehet tenni az 1.6 os végdobot a 2 litereshez? Átmérőbeni külömbség. Úgytudom az 1.6osé 40-45ös, a kétezresé pedig 50es. Szal, NEM lehet feltenni:)
manó-gabesz Elküldve December26, 2010 Elküldve December26, 2010 Átmérőbeni külömbség. Úgytudom az 1.6osé 40-45ös, a kétezresé pedig 50es. Szal, NEM lehet feltenni:) Köszi, szóval nem lehetne összerakni átmérőbeni különbség miatt. De! Azt megoldom én, csak,hogy visszafogja-e nagyon a kiáramlást az 1.6os dobja? Igazából ez a lényeg nekem,mert most egy dupla végű sportdob van fent, de olyanokat durrog, hogy lehet visszacserélném a gyárira, viszont nekem nincsen csak 1.6os végdobom..
fahee Elküldve December26, 2010 Elküldve December26, 2010 Köszi, szóval nem lehetne összerakni átmérőbeni különbség miatt. De! Azt megoldom én, csak,hogy visszafogja-e nagyon a kiáramlást az 1.6os dobja? Igazából ez a lényeg nekem,mert most egy dupla végű sportdob van fent, de olyanokat durrog, hogy lehet visszacserélném a gyárira, viszont nekem nincsen csak 1.6os végdobom.. Igazából szerintem elenyésző amit az visszafog... Pl nálam 60as rendszer, de 50es dob. Nem fogsz semmit se észrevenni...
Recommended Posts