Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Nem vagyok tőle annyira elájulva. Nehézkesen veszi az 1-2őt. Bár már állítottam rajta azóta, de még kicsit mindig kellek.

A lengyel oldalon, amit linkeltem vannak tanácsok a beállításra.

Satuban tekergeti a koma, hogy jobban idomuljon.

• Hozzászólások 6,1k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Univerzális, legtöbb autóhoz jó, pedig csak olyanokat látok, hogy univerzális, termékismertető nem magyar nyelvü :S Pedig annyiért nagyon jó lenne

Pölö itt is írják, hogy univerzális, kivéve a felhúzós rükihez.Klikk!

Elküldve
Pölö itt is írják, hogy univerzális, kivéve a felhúzós rükihez.Klikk!

És ha a felhúzóját rajta hagyom csak a gombot húzzom le (ami már megvolt) és ami ott van a karon arra rányomom az univerzális gombot??

Mert felhúzóshoz nem találok semmi jó váltógombot :S Vagy hogyan szokták ezt megoldani???

Elküldve
És ha a felhúzóját rajta hagyom csak a gombot húzzom le (ami már megvolt) és ami ott van a karon arra rányomom az univerzális gombot??

Mert felhúzóshoz nem találok semmi jó váltógombot :S Vagy hogyan szokták ezt megoldani???

Itt nézd meg a harmadikat. Klikk! Szerintem arról van szó, hagy nagyon rámegy a rúdra a váltógomb, ezért nem lehet felhúzni tőle a gyűrűt. Lehet ha nem nyomod rá teljesen akkor működni fog.

Elküldve
Talán levágják a gomb "szárát", hogy a felhúzó ne érjen hozzá. :lol:

A menet a fejben van.

Nekünk gyárilag csak simán rá van nyomva.

Holnap megint disznóvágás. :excl:

Na és mit vigyek? Disznót? :( EU-szabány legyen ám! Sokoló-bikakábel kéznél van? :lol:

Elküldve
Nekünk gyárilag csak simán rá van nyomva.

Na és mit vigyek? Disznót? :excl: EU-szabány legyen ám! Sokoló-bikakábel kéznél van? :(

Az enyémben van 1 menetes műanyag vacak.

Hozd a malackádat. :lol:

Nem kábellel akarjuk agyonütni. Lesz szabványos Pálinka.

Elküldve
Az enyémben van 1 menetes műanyag vacak.

Hozd a malackádat. :(

Nem kábellel akarjuk agyonütni. Lesz szabványos Pálinka.

Le kell vele önteni a kést is nehogy elfertőződjön. :excl: Fő az óvatosság!

Elküldve

Pusztán csak kíváncsiságból kérdezem, hogy tudja e valaki milyen kapcsoló van a két ülésfűtés kapcsoló között?

Ez egy 2.5-ös vectra utastere. A használtautón láttam. 4323507_2.jpg

Elküldve

Nem hópihe, hanem TC felirat van rajta. A kapcsoló nem így néz ki, de a szimbólum ugyanez:

Vectra%20TC.JPG

A Vectra A-ban/Calibrában a 2.5-ös motornál széria, a többiben nem volt.

Elküldve
Na neee... :lol: Hogyan csináltad? :lol:

Volt benne keret, de nem volt hozzá szűrő.

Viszont az astrából megmaradt a p.szűrő kerettel aminek a formája ua., de magasabb.

A felesleget kivágtam belőle és összehúzattam dróttal, utána beműanyagoztam.

Ennyi a különbség.

56661-20100702-f3IVFD.jpg

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.