isi Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 nálunk miért nem lehet kapni ilyen olcsón? posta 20 euró ahogy nézem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 nálunk miért nem lehet kapni ilyen olcsón? posta 20 euró ahogy nézem. Annyi szokott lenni onnan. Hogy miért? Talán éhesek az itteni alkatrészesek (tisztelet a kivételnek)? Vagy az adó amit fizetniük kell, az a sok? :excl: Nah mind1, nem tudom, de elszomorít az, hogy "rákényszerítenek" arra hogy ne Magyarországon költsem el a nehezen összekuporgatott pénzecskémet... Pl. a Veki felújításakor az itthoni árakhoz képest kb. felében állt meg az Ebay-es alkatrészek ára. No comment... Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 ez van sajnos:):excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 motorosoknak videó vezszíj cseréről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Ez is jó vétel! :excl: Vectra Link to comment Megosztás: More sharing options...
msanyesz Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Ez is jó vétel! :excl: Vectra Jó vétel lenne ha a felébe kerülne! Ez nem ér ennyit! :( CDX-es 95-ös NE és XEV-ek vannak 400e Ft-ért! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Jó vétel lenne ha a felébe kerülne! Ez nem ér ennyit! :( CDX-es 95-ös NE és XEV-ek vannak 400e Ft-ért! Jaja. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Moti, holnap csinálok képet, eddig nem jutott rá idő, mivel kint van sóginál az ülés. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Mit szóltok az új dizájnhoz?:excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Gut, schön, super :( 1 régebbi fotó esetleg, hogy lássuk a különbséget. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 8 liter. :( :excl: http://www.youtube.com/watch?v=U-YerwrLOXs...feature=related Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Úgy értem ez legalább olyan jó vétel mint a 72 ezer km-es veki! Bár az legalább jó állapotban van kaszni és motor tekintetében! De az is lehet, hogy a kisöreg akié volt azzal szórakozott, hogy a hátsó kereket útpatkába akasztotta és az első kerekeket lefüstölte!!! :o Nyaranként harminc párat! És kilencvennél még csak kettesben járt vele! :( :lol: :lol: :lol: :lol: Jaja. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Gut, schön, super :( 1 régebbi fotó esetleg, hogy lássuk a különbséget. :excl: Igazából annyi hogy a tükrök színre vannak fújva, új felnik, és letisztult külső(összes feliratot leszedtem hátulról és előről a GL feliratokat is). Sárfogó gumikat is leszedtem,meg lefestettem a féktuskókat pirosra:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Mit szóltok az új dizájnhoz?:( http://img12.tar.hu/hadam92/img/94239313.jpg :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Moti, holnap csinálok képet, eddig nem jutott rá idő, mivel kint van sóginál az ülés. :excl: Köszi :( Várom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Köszi :excl: Várom :lol: Mikor is lesz/lett kész a verdád? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Olyan kérdésem lenne hozzátok hogy múltkor írtatok valami csoda, tégelyes wax-ról vagy valami ilyesmi dologról amivel nagyon szépen rendbe lehet tenni a műszerfal illetve műanyag elemeket! Hol lehet kapni ilyet?? Thor ha jól emlékszem akkor talán te használtál ilyet, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Carstylingon találtam ezt az érdekes megoldást! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Olyan kérdésem lenne hozzátok hogy múltkor írtatok valami csoda, tégelyes wax-ról vagy valami ilyesmi dologról amivel nagyon szépen rendbe lehet tenni a műszerfal illetve műanyag elemeket! Hol lehet kapni ilyet?? Thor ha jól emlékszem akkor talán te használtál ilyet, nem? Ez az amire szükséged van :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Carstylingon találtam ezt az érdekes megoldást! http://img.carstyling.hu/usercars/00/07/01..._1287090526.jpg Miért ide tették a ködlámpa kapcsolóját, hisz nem itt van a gyárinak a helye? :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Mikor is lesz/lett kész a verdád? :excl: Már kész van :lol: Ma hoztam haza Isztimérről (170km) Holnap megtakarítom és teszek képeket fel. Hála Donki Cartársnak :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Ez az amire szükséged van :excl: http://www.baro-ker.hu/images/szilikon%20zsir.JPG Kööösziii! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Már kész van :lol: Ma hoztam haza Isztimérről (170km) Holnap megtakarítom és teszek képeket fel. Hála Donki Cartársnak :excl: Zsír :( De ne úgy mint múltkor a "komoly" felnikről :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Zsír :( De ne úgy mint múltkor a "komoly" felnikről :lol: Te is degeccrő' gyütté? :lol: :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 De ne úgy mint múltkor a "komoly" felnikről :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts