Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

hemi

Recommended Posts

• Hozzászólások 6,1k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

nálunk miért nem lehet kapni ilyen olcsón? posta 20 euró ahogy nézem.

Annyi szokott lenni onnan.

Hogy miért? Talán éhesek az itteni alkatrészesek (tisztelet a kivételnek)? Vagy az adó amit fizetniük kell, az a sok? :excl:

Nah mind1, nem tudom, de elszomorít az, hogy "rákényszerítenek" arra hogy ne Magyarországon költsem el a nehezen összekuporgatott pénzecskémet...

Pl. a Veki felújításakor az itthoni árakhoz képest kb. felében állt meg az Ebay-es alkatrészek ára. No comment...

Megosztás:

Úgy értem ez legalább olyan jó vétel mint a 72 ezer km-es veki!

Bár az legalább jó állapotban van kaszni és motor tekintetében!

De az is lehet, hogy a kisöreg akié volt azzal szórakozott, hogy a hátsó kereket útpatkába akasztotta és az első kerekeket lefüstölte!!! :o

Nyaranként harminc párat! És kilencvennél még csak kettesben járt vele!

:( :lol: :lol: :lol: :lol:

Jaja. :excl:
Megosztás:

Gut, schön, super :(

1 régebbi fotó esetleg, hogy lássuk a különbséget. :excl:

Igazából annyi hogy a tükrök színre vannak fújva, új felnik, és letisztult külső(összes feliratot leszedtem hátulról és előről a GL feliratokat is). Sárfogó gumikat is leszedtem,meg lefestettem a féktuskókat pirosra:)

84142076.jpg

Megosztás:

Olyan kérdésem lenne hozzátok hogy múltkor írtatok valami csoda, tégelyes wax-ról vagy valami ilyesmi dologról amivel nagyon szépen rendbe lehet tenni a műszerfal illetve műanyag elemeket! Hol lehet kapni ilyet?? Thor ha jól emlékszem akkor talán te használtál ilyet, nem?

Megosztás:

Olyan kérdésem lenne hozzátok hogy múltkor írtatok valami csoda, tégelyes wax-ról vagy valami ilyesmi dologról amivel nagyon szépen rendbe lehet tenni a műszerfal illetve műanyag elemeket! Hol lehet kapni ilyet?? Thor ha jól emlékszem akkor talán te használtál ilyet, nem?

Ez az amire szükséged van :excl:

szilikon%20zsir.JPG

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.