moti Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Én igazából erre gondoltam: "ahozá értök ne hivjanak az autó cég nevén van nem tudok üzembentartoit adni a törzskönyv pasziválva van remélem ezt értik de ha mégsem bizalomal hivjanak a nap bármej szakán késégel álok rendelkezésükre" Figy, mondom neki nem értek hozzá, és tényleg annyi baja van hogy nincs lükverc akkor megéri. De van egy gyanúm hogy a kép nem az autóról készült, mivel leirásba 5sebességes kézi váltó van irva, mig a képen egy automata váltó van. Lehet levan lakva meg minden, akkor meg nem éri meg. De írok neki hogy itt lakok nagykátán megszeretném nézni. Úgyis hozzom jövö héten haza az automat Donkitól és erre jövök Isaszeg fele kiváncsiságból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Én igazából erre gondoltam: "ahozá értök ne hivjanak az autó cég nevén van nem tudok üzembentartoit adni a törzskönyv pasziválva van remélem ezt értik de ha mégsem bizalomal hivjanak a nap bármej szakán késégel álok rendelkezésükre" Milyen okból szoktak törzskönyvet passziválni?? :excl: Utánajártam magam a dolognak... :( Amúgy a helyesírása az valami csapnivaló, ebből kifolyólag biztos nagyon "intelligens" emberről lehet szó... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Hát nem nagy mozgás volt a mai nap itt a fórumon! Én is most értem haza a családdal Vasárnapicsaládiebédről! Öcsém megy kedden vissza írországba melózni, Édesanyánk meg összeütött egy lightos ebédet! Nem volt más csak egy kis húsleves, bundában sajtal sonkával töltött husi, bundában zelleres tojásos cumóval töltött gombafej, sült csirkecomb. Na meg egy kis desszert: gyümölcsös vaníliás krém tejszínhabbal, almás és túrós rétes, no meg aki megkívánta jutott neki egy kis zserbó! Igazából a család már a második fogás után kidőlt Anyum meg csak pattogott, hogy miért csak ennyit ettünk, és mikor hozza a desszertet? Ennyit a leadott kilóimról! Remélem mindenkinek legalább ennyire kellemesen tellt a mai napja! :lol: :excl: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
msanyesz Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Hát nem nagy mozgás volt a mai nap itt a fórumon! Én is most értem haza a családdal Vasárnapicsaládiebédről! Öcsém megy kedden vissza írországba melózni, Édesanyánk meg összeütött egy lightos ebédet! Nem volt más csak egy kis húsleves, bundában sajtal sonkával töltött husi, bundában zelleres tojásos cumóval töltött gombafej, sült csirkecomb. Na meg egy kis desszert: gyümölcsös vaníliás krém tejszínhabbal, almás és túrós rétes, no meg aki megkívánta jutott neki egy kis zserbó! Igazából a család már a második fogás után kidőlt Anyum meg csak pattogott, hogy miért csak ennyit ettünk, és mikor hozza a desszertet? Ennyit a leadott kilóimról! Remélem mindenkinek legalább ennyire kellemesen tellt a mai napja! :lol: :excl: :( Én reggel fél10-től szinte folyamatosan pizzáztam úgy délután 4-ig. Néha megszakítottam a dolgot egy ki töltött káposztával vagy !!!Sült Vadkacsával!!! :lol: Nyami!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sergei Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Öcsibácsi csomag megérkezett nagyon szépen köszönöm. Sőt már be is épültek a helyükre :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Öcsibácsi, hátsó ilyen üléseid nincsenek??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Öcsibácsi, hátsó ilyen üléseid nincsenek??? Van az is. :excl: Hiszen csak az elsők fértek be a Barkácsba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Sergei cartárs, használd egészséggel. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sergei Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Sergei cartárs, használd egészséggel. :excl: Meglesz :( Legalább most már nem kívánkozok ki 20 km után az autóból :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Van az is. :excl: Hiszen csak az elsők fértek be a Barkácsba. Kérhetek képet, és ez olyan amilyet Msanyesz küldött nekem?? Fekete plüss csikok vannak benne Link to comment Megosztás: More sharing options...
msanyesz Elküldve November16, 2010 Megoszt Elküldve November16, 2010 Kérhetek képet, és ez olyan amilyet Msanyesz küldött nekem?? Fekete plüss csikok vannak benne Cső! Igazán távol álljon tőlem, hogy belerondítsak Öcsibácsi üzletébe de az én üléseim is eladóak. Találtam neten olyan kárpitost mint az enyém. Ha érdekel akkor szólj és megbeszéljük! Link to comment Megosztás: More sharing options...
msanyesz Elküldve November16, 2010 Megoszt Elküldve November16, 2010 Apropó! Szerintetek a sedan és az 5 ajtós Vectra hátsó ülése ugyanaz? Mármint az alsó lemez kiképzésére vagyok kíváncsi. Mert amit kinéztem az sedanból van. Esetleg a Calibra hátsó ülések? Abból meg láttam bőrt! :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
msanyesz Elküldve November16, 2010 Megoszt Elküldve November16, 2010 Moti! Ez Te vagy a vaterán: apriliasr01 ? Azt az ülést néztem ki amit kérdeztél! :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve November16, 2010 Megoszt Elküldve November16, 2010 Kérhetek képet, és ez olyan amilyet Msanyesz küldött nekem?? Fekete plüss csíkok vannak benne. Kérhetsz képet, holnap megpróbálok csinálni. Talán olyan, mint Msanyesz-é. :excl: Majd meglátjuk. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve November16, 2010 Megoszt Elküldve November16, 2010 Moti! Ez Te vagy a vaterán: apriliasr01 ? Azt az ülést néztem ki amit kérdeztél! :excl: Igen én vagyok. Milyen ülést kérdeztem, vagy nem értem. Küldjetek mindketten képet :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
msanyesz Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 Igen én vagyok. Milyen ülést kérdeztem, vagy nem értem. Küldjetek mindketten képet :excl: Én ha nem gond nem fotózkodnék. A kárpitja ugyan az mint az elsőknek. Szép állapotú és nem foltos. Megvan minden biztonsági öv tartó pöcök. A vaterán van hirdetve egy hátsó ülés ami hasonlít az enyémre, csak az a baj, hogy a széle plüss. Nekem meg sima szövet. Amúgy itt a link: ülés Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 Öcsibácsi! Hogy áll a gyógyulási fázis? Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 Vectra GL ez azért patika:D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 Vectra GL ez azért patika:D:D ne mán ez marha gyönyörű :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 Ez tényleg nagyon gyönyörű! Jó lenne, ha az enyém is ilyen szép lenne! Csak az ára az ami szerintem kicsit sok! ne mán ez marha gyönyörű :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 Csak az ára az ami szerintem kicsit sok! Kicsit ? Baromira :excl: Kék belső szuper persze :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 Öcsibácsi! Hogy áll a gyógyulási fázis? Kiszedték a cérnákat a kezemből. :( Vigyázok, hogy ne érje sok víz, és akkor nem fog csúnyán hegesedni. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 Kicsit ? Baromira :excl: Kék belső szuper persze :( Húúú de nem jön be :lol: Amúgy tényleg megkímélt a képek alapján, de az ára azért elég erősre sikeredett (még klíma sincs benne). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 Kiszedték a cérnákat a kezemből. :lol: Vigyázok, hogy ne érje sok víz, és akkor nem fog csúnyán hegesedni. :( Uhh, mennyi idő alatt lesz "üzemképes"? :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 Tegnap összefutottam a Kóbor Jánossal Aligán, na mivel jött? :excl: Omegával. :( Nem vicc. Opel Omega B FL MV6. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts