jezus80 Elküldve November9, 2010 Elküldve November9, 2010 Ha összeáll az autó nálam is lesz klímásítás, ha találok normális áron cuccokat majd:) Bontóban kompletten 60ért akarják adni, így hátha sikerülne kéz alól megvenni 40 körül. A szerelőm mondta, hogy nagyon nagy kókányolás nélkül berakja 20ért. Ezért érdekel, hogy mennyire függ a klíma a motorkódtól. Így remélem, hogy 100-ból kijön. Még mindíg jobban járok, mintha veszek egy másik verdát. Csak az átírás, meg az első szervíz lenne ennyi. Az enyém meg a fényezést leszámítva már rendben van!
Thor Elküldve November9, 2010 Elküldve November9, 2010 Bontóban kompletten 60ért akarják adni, így hátha sikerülne kéz alól megvenni 40 körül. A szerelőm mondta, hogy nagyon nagy kókányolás nélkül berakja 20ért. Ezért érdekel, hogy mennyire függ a klíma a motorkódtól. Így remélem, hogy 100-ból kijön. Még mindíg jobban járok, mintha veszek egy másik verdát. Csak az átírás, meg az első szervíz lenne ennyi. Az enyém meg a fényezést leszámítva már rendben van! Megértelek! :o
Thor Elküldve November9, 2010 Elküldve November9, 2010 Ha összeáll az autó nálam is lesz klímásítás, ha találok normális áron cuccokat majd:) Oda is kitartást és jószerencsét :o
Thor Elküldve November9, 2010 Elküldve November9, 2010 Én már megtaláltam 300dollár :o Bakker... Azért már majdnem bőrülés szettet kapsz...
öcsibácsi Elküldve November9, 2010 Elküldve November9, 2010 Jézus, esetleg Msanyesz valamelyikőtök postázott már üléseket. Ha jól emlékszem Moti-nak. A kérdés: mennyi volt a postaköltség? Nézem a díjszabást, de nem tudom, hogy konkrétan mennyit számolnak fel 1 sima csomagként feladott ülésért. Előre is kösz.
moti Elküldve November9, 2010 Elküldve November9, 2010 Jézus, esetleg Msanyesz valamelyikőtök postázott már üléseket. Ha jól emlékszem Moti-nak. A kérdés: mennyi volt a postaköltség? Nézem a díjszabást, de nem tudom, hogy konkrétan mennyit számolnak fel 1 sima csomagként feladott ülésért. Előre is kösz. Msanyesz postázta nekem és azt hiszem 1690 standart csomagként, de nem haladhatja meg a 30kg-ot. Nekem is kettő csomagba jött a kettő első ülés
öcsibácsi Elküldve November9, 2010 Elküldve November9, 2010 Pont ennyit néztem ki én is a postai díjszabásból, de az annyira zavaros és minden csomagnál el kell pofázni, hogy ne akarjon a posta lehúzni. Állandóan többet akarnak kérni, bla-bla értékbiztosítás, E-értesítés, stb. :o
öcsibácsi Elküldve November12, 2010 Elküldve November12, 2010 Szerdán műtöttek a kis kezemmel. :excl:
Thor Elküldve November12, 2010 Elküldve November12, 2010 Szerdán műtöttek a kis kezemmel. :excl: Uhh, és hogy vagy?
öcsibácsi Elküldve November12, 2010 Elküldve November12, 2010 Meg éppen traktor tortát készítünk anyukával. :excl:
Thor Elküldve November12, 2010 Elküldve November12, 2010 Meg éppen traktor tortát készítünk anyukával. :excl: Traktort? :( Nah ki az ünnepelt?
öcsibácsi Elküldve November12, 2010 Elküldve November12, 2010 Uhh, és hogy vagy? Kösz, jól! :( Még nem erőltetem. Kb. 2-3 centis vágás volt az egész. De el akartak altatni. Na, abból nem lett semmi, minek néznek puhánynak. :excl: 25 perc volt az egész.
öcsibácsi Elküldve November12, 2010 Elküldve November12, 2010 Traktort? :( Nah ki az ünnepelt? Húgom fia. A sógi traktoros és megfertőzte a kölyköt is. :excl:
Thor Elküldve November12, 2010 Elküldve November12, 2010 Húgom fia. A sógi traktoros és megfertőzte a kölyköt is. :excl: :( MTZ lesz?
Thor Elküldve November12, 2010 Elküldve November12, 2010 Kösz, jól! :( Még nem erőltetem. Kb. 2-3 centis vágás volt az egész. De el akartak altatni. Na, abból nem lett semmi, minek néznek puhánynak. :excl: 25 perc volt az egész. Bakker, ez kemény... Meddig kell rá vigyáznod még?
öcsibácsi Elküldve November12, 2010 Elküldve November12, 2010 :excl: MTZ lesz? Azt már eladta. Most Landini-vel tép. (bár nem az övé, de így jobb is...)
öcsibácsi Elküldve November12, 2010 Elküldve November12, 2010 Bakker, ez kemény... Meddig kell rá vigyáznod még? Szerdán lesz varratszedés.
öcsibácsi Elküldve November12, 2010 Elküldve November12, 2010 Anyuka szidott ma eleget, neki kellett 2 ülést postázni. Kicsit segítettem a jó bal kezemmel cipekedni. :( És állítólag belepofázok a vezetésbe. :excl:
öcsibácsi Elküldve November12, 2010 Elküldve November12, 2010 És holnap neki kell érettségi találkozóra is elvinnie. :excl:
jezus80 Elküldve November13, 2010 Elküldve November13, 2010 Nálunk pont az asszony aki folyton belekotyog a vezetésbe! Pedig nincs is jogsija, de még csak kreszvizsgája sem! Olyan mint egy fél GPS! Azért csak fél, mert azt nem mondja, hogy merre menjek, de azt meg állandóan, hogy: "Túl gyorsan mész!!!" :( Egyszer Miskolcról kifele a 37-esen belső sávban kb. 100-nál a seggemben egy galytörős land roverrel, közölte, hogy vigyázz szarvas! Én meg csak néztem, hogy hol a francban van a jószág! Aztán kiderült, hogy Ő csak a vadveszély táblát látta! Mondtam Neki, hogy amennyiben nem akarja megölni az egész családot, úgy inkább maradjon csöndbe! Mondjuk akkor ezt nem sikerült ennyire szabatosan megfogalmazni! De arra felhívtam a figyelmét, hogy a gallytörős terepjáró valószínűleg belenyomta volna a bőröndöt a fejembe! Csak előbb áttolja az övén(mögöttem ült)! Anyuka szidott ma eleget, neki kellett 2 ülést postázni. Kicsit segítettem a jó bal kezemmel cipekedni. :lol: És állítólag belepofázok a vezetésbe. :excl:
moti Elküldve November13, 2010 Elküldve November13, 2010 Mit találtam? :-) Ez aztán igen :| itt van tőlem 20kmre, csak pénz nincs megvenni. Váltóhibás ^o) Mennyi egy váltó 20-30e :(??? Simán megérné ezt az autót megvenni :excl: Sztetek??
msanyesz Elküldve November13, 2010 Elküldve November13, 2010 Ez aztán igen :| itt van tőlem 20kmre, csak pénz nincs megvenni. Váltóhibás ^o) Mennyi egy váltó 20-30e :(??? Simán megérné ezt az autót megvenni :excl: Sztetek?? Én igazából erre gondoltam: "ahozá értök ne hivjanak az autó cég nevén van nem tudok üzembentartoit adni a törzskönyv pasziválva van remélem ezt értik de ha mégsem bizalomal hivjanak a nap bármej szakán késégel álok rendelkezésükre"
Recommended Posts