jezus80 Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Ha összeáll az autó nálam is lesz klímásítás, ha találok normális áron cuccokat majd:) Bontóban kompletten 60ért akarják adni, így hátha sikerülne kéz alól megvenni 40 körül. A szerelőm mondta, hogy nagyon nagy kókányolás nélkül berakja 20ért. Ezért érdekel, hogy mennyire függ a klíma a motorkódtól. Így remélem, hogy 100-ból kijön. Még mindíg jobban járok, mintha veszek egy másik verdát. Csak az átírás, meg az első szervíz lenne ennyi. Az enyém meg a fényezést leszámítva már rendben van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Bontóban kompletten 60ért akarják adni, így hátha sikerülne kéz alól megvenni 40 körül. A szerelőm mondta, hogy nagyon nagy kókányolás nélkül berakja 20ért. Ezért érdekel, hogy mennyire függ a klíma a motorkódtól. Így remélem, hogy 100-ból kijön. Még mindíg jobban járok, mintha veszek egy másik verdát. Csak az átírás, meg az első szervíz lenne ennyi. Az enyém meg a fényezést leszámítva már rendben van! Megértelek! :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Ha összeáll az autó nálam is lesz klímásítás, ha találok normális áron cuccokat majd:) Oda is kitartást és jószerencsét :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Én már megtaláltam 300dollár :o Bakker... Azért már majdnem bőrülés szettet kapsz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Jézus, esetleg Msanyesz valamelyikőtök postázott már üléseket. Ha jól emlékszem Moti-nak. A kérdés: mennyi volt a postaköltség? Nézem a díjszabást, de nem tudom, hogy konkrétan mennyit számolnak fel 1 sima csomagként feladott ülésért. Előre is kösz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Jézus, esetleg Msanyesz valamelyikőtök postázott már üléseket. Ha jól emlékszem Moti-nak. A kérdés: mennyi volt a postaköltség? Nézem a díjszabást, de nem tudom, hogy konkrétan mennyit számolnak fel 1 sima csomagként feladott ülésért. Előre is kösz. Msanyesz postázta nekem és azt hiszem 1690 standart csomagként, de nem haladhatja meg a 30kg-ot. Nekem is kettő csomagba jött a kettő első ülés Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Pont ennyit néztem ki én is a postai díjszabásból, de az annyira zavaros és minden csomagnál el kell pofázni, hogy ne akarjon a posta lehúzni. Állandóan többet akarnak kérni, bla-bla értékbiztosítás, E-értesítés, stb. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 Mi ez a csend Embörök? :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 Itt a visszhang. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 Szerdán műtöttek a kis kezemmel. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 Szerdán műtöttek a kis kezemmel. :excl: Uhh, és hogy vagy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 Meg éppen traktor tortát készítünk anyukával. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 Meg éppen traktor tortát készítünk anyukával. :excl: Traktort? :( Nah ki az ünnepelt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 Uhh, és hogy vagy? Kösz, jól! :( Még nem erőltetem. Kb. 2-3 centis vágás volt az egész. De el akartak altatni. Na, abból nem lett semmi, minek néznek puhánynak. :excl: 25 perc volt az egész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 Traktort? :( Nah ki az ünnepelt? Húgom fia. A sógi traktoros és megfertőzte a kölyköt is. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 Húgom fia. A sógi traktoros és megfertőzte a kölyköt is. :excl: :( MTZ lesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 Kösz, jól! :( Még nem erőltetem. Kb. 2-3 centis vágás volt az egész. De el akartak altatni. Na, abból nem lett semmi, minek néznek puhánynak. :excl: 25 perc volt az egész. Bakker, ez kemény... Meddig kell rá vigyáznod még? Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 :excl: MTZ lesz? Azt már eladta. Most Landini-vel tép. (bár nem az övé, de így jobb is...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 Bakker, ez kemény... Meddig kell rá vigyáznod még? Szerdán lesz varratszedés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 Anyuka szidott ma eleget, neki kellett 2 ülést postázni. Kicsit segítettem a jó bal kezemmel cipekedni. :( És állítólag belepofázok a vezetésbe. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 És holnap neki kell érettségi találkozóra is elvinnie. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Nálunk pont az asszony aki folyton belekotyog a vezetésbe! Pedig nincs is jogsija, de még csak kreszvizsgája sem! Olyan mint egy fél GPS! Azért csak fél, mert azt nem mondja, hogy merre menjek, de azt meg állandóan, hogy: "Túl gyorsan mész!!!" :( Egyszer Miskolcról kifele a 37-esen belső sávban kb. 100-nál a seggemben egy galytörős land roverrel, közölte, hogy vigyázz szarvas! Én meg csak néztem, hogy hol a francban van a jószág! Aztán kiderült, hogy Ő csak a vadveszély táblát látta! Mondtam Neki, hogy amennyiben nem akarja megölni az egész családot, úgy inkább maradjon csöndbe! Mondjuk akkor ezt nem sikerült ennyire szabatosan megfogalmazni! De arra felhívtam a figyelmét, hogy a gallytörős terepjáró valószínűleg belenyomta volna a bőröndöt a fejembe! Csak előbb áttolja az övén(mögöttem ült)! Anyuka szidott ma eleget, neki kellett 2 ülést postázni. Kicsit segítettem a jó bal kezemmel cipekedni. :lol: És állítólag belepofázok a vezetésbe. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
msanyesz Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Mit találtam? :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Mit találtam? :-) Ez aztán igen :| itt van tőlem 20kmre, csak pénz nincs megvenni. Váltóhibás ^o) Mennyi egy váltó 20-30e :(??? Simán megérné ezt az autót megvenni :excl: Sztetek?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
msanyesz Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Ez aztán igen :| itt van tőlem 20kmre, csak pénz nincs megvenni. Váltóhibás ^o) Mennyi egy váltó 20-30e :(??? Simán megérné ezt az autót megvenni :excl: Sztetek?? Én igazából erre gondoltam: "ahozá értök ne hivjanak az autó cég nevén van nem tudok üzembentartoit adni a törzskönyv pasziválva van remélem ezt értik de ha mégsem bizalomal hivjanak a nap bármej szakán késégel álok rendelkezésükre" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts