Atommanó Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 hát most nem jön pár napig, de nekem tetszik... jó a színe is, csak kicsit sok a km benne... De majd Steweeeee eldönti... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 Szerintem is jól néz ki. Csak az a bólogató lada kutya néz ki bután a műszerfalon :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 Hát ha még oda is rögzítették valamivel...szög, csavar... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 Szerintem is jól néz ki. Csak az a bólogató lada kutya néz ki bután a műszerfalon :oops: Kornél ! Az ismerősöd eladta már a kocsiját, amit korábban említettél ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 Még 1 kör szemlélni való : http://www2.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?h...creenwidth=1152 ]http://www2.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?h...th=1152 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május18, 2005 Megoszt Elküldve Május18, 2005 Még 1 kör szemlélni való : http://www2.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?h...creenwidth=1152 ]http://www2.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?h...th=1152 Ez a második egész bíztató! :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyugyo Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 Sziasztok! Eladó egy bőr sportkormány, "A" Vectraban volt, de jó "F" AStrába ill. minden Opelba, persze ne legyen légzsák az autóban. Az agy és a csavar is megvan hozzá. E-mail címre küldök képet :wink: Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
balage Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 "Mélységes Tiszteletem Mélykék76! Süti? Süti persze , hogy van! És , hogy mé? Me sajt!! Mi az a süti???? Amint látod újonc vagyok a fórumon és a témában is de nagyon örültem a rövid összefoglalódnak még , ha nem is vagy Vectrás elég jól ismered őket! Hát igen a kaszni! Állítólag az öregebb daraboknak rohad a hátsó sárvédője de , ha a gondos gazdi vigyázott rá ez nem fordulhat elő! Igazándiból nem akartam én se 4x4-et de te végleg megerősítettél ebben!! Még egyszer kösz a hozzászólást és sorry , hogy nem reagáltam rögtön! Akkó Süti Van????" szomorú vagyok hogy fikázzátok a 4x4-et, vagy még nem vezettetek ilyen jószágot; esőben, hóban, vagy csak kanyargós erdei útakon. nekem a hagyományos 8szelepes jószágom van, abszolút kímélt állapotban, valóban nem egy S6.-os de a nyomatékérzékeny összkerékhajtását nem kell lebecsülni. Tökéletes megbízhatósággal döntesz bele egy komolyabb kanyarba (+10-15km/h), az autó akár kétkeréken is de befordul, amellett hogy nem rossz érzés a megtapasztalható tolóüzem sem. Murván átpördíthető hátsókerekessé a jószág, 80-20%-os arányban képes hátraosztani az osztómű és ha a nyomástároló tartályt 90.Ezrenként valaki kicseréli, illetve az autó nem agyatlanul van tolva-, hanem kultúráltan használva, akkor ez a valóban nem Haldex-viszkózzal ellátott hibrid is képes túlélni kortársait. Arról nem beszélve, hogy kanyar- és menetstabilitása a +180 kilótól, és a masszív hátsó futóműtől valóban magasan veri, az 1,6 1,8, vagy 2,0 tesóit! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 ennél már csak az a szomorúbb, hogy az opel tudtommal már nem gyárt nyomástárolót hozzá :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 :lol: szomorú vagyok hogy fikázzátok a 4x4-et, vagy még nem vezettetek ilyen jószágot; esőben, hóban, vagy csak kanyargós erdei útakon. nekem a hagyományos 8szelepes jószágom van, abszolút kímélt állapotban, valóban nem egy S6.-os de a nyomatékérzékeny összkerékhajtását nem kell lebecsülni. Tökéletes megbízhatósággal döntesz bele egy komolyabb kanyarba (+10-15km/h), az autó akár kétkeréken is de befordul, amellett hogy nem rossz érzés a megtapasztalható tolóüzem sem. Murván átpördíthető hátsókerekessé a jószág, 80-20%-os arányban képes hátraosztani az osztómű és ha a nyomástároló tartályt 90.Ezrenként valaki kicseréli, illetve az autó nem agyatlanul van tolva-, hanem kultúráltan használva, akkor ez a valóban nem Haldex-viszkózzal ellátott hibrid is képes túlélni kortársait. Arról nem beszélve, hogy kanyar- és menetstabilitása a +180 kilótól, és a masszív hátsó futóműtől valóban magasan veri, az 1,6 1,8, vagy 2,0 tesóit! Végre egy felhasználói hozzászólás.Tehát aki használja is, és ismeri is! Képek esetleg a gépedről? :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 ennél már csak az a szomorúbb, hogy az opel tudtommal már nem gyárt nyomástárolót hozzá :? Ettől olyan izgalmas! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
balage Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 Én azért még találtam nyomástárólót 57.E-ért itt Pesten raktáron, illetve létezik szeleppel és elektronikával együtt 178.E nagykeráron! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 addig vegyél, amíg van valahol készleten ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 ....szomorú vagyok hogy fikázzátok a 4x4-et, vagy még nem vezettetek ilyen jószágot; esőben, hóban, vagy csak kanyargós erdei útakon. nekem a hagyományos 8szelepes jószágom van, abszolút kímélt állapotban, valóban nem egy S6.-os de a nyomatékérzékeny összkerékhajtását nem kell lebecsülni. Tökéletes megbízhatósággal döntesz bele egy komolyabb kanyarba (+10-15km/h), az autó akár kétkeréken is de befordul, amellett hogy nem rossz érzés a megtapasztalható tolóüzem sem. Murván átpördíthető hátsókerekessé a jószág, 80-20%-os arányban képes hátraosztani az osztómű és ha a nyomástároló tartályt 90.Ezrenként valaki kicseréli, illetve az autó nem agyatlanul van tolva-, hanem kultúráltan használva, akkor ez a valóban nem Haldex-viszkózzal ellátott hibrid is képes túlélni kortársait. Arról nem beszélve, hogy kanyar- és menetstabilitása a +180 kilótól, és a masszív hátsó futóműtől valóban magasan veri, az 1,6 1,8, vagy 2,0 tesóit! Az már fikázás, hogy kerülendők ? Bocsáss meg, de ha 1 kedves ismerősöm Vectra gazdi szeretne lenni, és megbízható autóra van szüksége, mert tudom, hogy nem napi 10 km-et nyargal, amikor bemegy a munkahelyére akkor én nem fogom nyugodt szívvel azt ajánalani neki, hogy vegyen 4x4-es Vectra-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 igaza van Istinek. 7köznapi használatra csak a nagyobb rizikó jön le előle. Ezért kell turbós 4x4 az megy is és dupla rizikó :twisted: ejj de bánom a maji napig :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 hagydmánabba! inkább fotózz turbo gsi-t! jobban jártál, mondtam már! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 tudo ez nem megfelelp gsis mentalitás :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 És hogy ismét beszóljak: Nem is a gsi topic... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 de nem offoltunk töki akkor mit hepajkocc itten :roll: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stewe Elküldve Május28, 2005 Megoszt Elküldve Május28, 2005 Jó estét ! Szeretném , ha megvizsgálnátok ezt a verdát mert lehet , hogy neki leszek a boldog tulajdonosa és már együtt mennénk a balcsira mint klubbtagok!!!!! Na szóval Ő lenne az : 1994 OPEL VECTRA 2.0 I CDX zöld, metálfény, szervokormány, színes üveg, 2 légzsák, el. napfénytető, plüss, el. ablak, központi zár, fűthető el. tükör, 15-os alu. felni, ABS, CD-s hifi, bőrkormány, faberakás, téligumiszett lemezfelnivel, naproló, sportdob, szép külső-belső, 899.000 Ft, 06-20-260-0044, 06-70-290-4665 DYVPV Van róla kép is csak nem tudom áthozni :lol: :lol: :lol: WWW.TRADER.HU Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május28, 2005 Megoszt Elküldve Május28, 2005 nem tűnik rossznak ]http://www.trader.hu/ClipboardH.tmpl?cart=...=ShowIt Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május29, 2005 Megoszt Elküldve Május29, 2005 nem tűnik rossznak ]http://www.trader.hu/ClipboardH.tmpl?cart=...=ShowIt Felhívni, elmenni, megnézni, kipróbálni, ha penge, villámgyorsan elhozni!Addig, míg más rá nem csap!!!!Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stewe Elküldve Május29, 2005 Megoszt Elküldve Május29, 2005 Kösz a jó tanácsot ! Felhívtam még nem néztem meg de holnap dél - egy óra között megyünk megnézni Antival , meg bevisszük uhuhu kollégához beméretni és , ha minden o.k holnap du mér egy Vectra boldog tulajdonosa leszek!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :D :D :P :P :P :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 Nemsokára megyünk Vectráááát nézni... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 Visszajöttünk, vagyis csak én, de nem pofázok...majd Stewe elmondja mit néztünk meg.... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts