Stefan Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Ez lemaradt :D http://lh6.ggpht.com/_acUn0uiCARg/TEN0Hzob...EI/DSC00085.JPG Megy bele az XE? :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 http://kepfeltoltes.hu/view/101107/0711201...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/101107/0711201...ltoltes.hu_.jpg Na ezlett belőle Köszönet Stefán nak. Na, be is dobtad? Zsír lett! Örülök, hogy összehoztuk :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sergei Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Helyes helyes :o Én a Nagypolskival leszek így jövőre. Az idei év a Vectra éve volt, de jövőre már a Polski következik (remélem :))... Az sem rossz technika :D sok sikert hozzá :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sergei Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Megy bele az XE? :o Á nem hiszem. túl bonyolult lenne illetve költséges :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Á nem hiszem. túl bonyolult lenne illetve költséges :S Igaz, abból a pénzből már talán egy V8 is kijönne :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Igaz, abból a pénzből már talán egy V8 is kijönne :o És jön a zsírozáááásssss, pedig Kornél ki tudja mióta nem írt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 http://kepfeltoltes.hu/view/101107/0711201...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/101107/0711201...ltoltes.hu_.jpg Na ezlett belőle Köszönet Stefán nak. Tők jó lett. Grat a lámpádhoz :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Olyan kérdésem lenne, hogy a 92 előtti típusoknál és a 92 utániaknál van e különbség a vezérműszíjban? Konkrétan azért kérdezném, hogy ha klímakompresszort hajtanék meg akkor van e különbség a szíjtárcsákban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Olyan kérdésem lenne, hogy a 92 előtti típusoknál és a 92 utániaknál van e különbség a vezérműszíjban? Konkrétan azért kérdezném, hogy ha klímakompresszort hajtanék meg akkor van e különbség a szíjtárcsákban. Hát szerintem kicsi a valószínűsége, hogy ugyanazon motorkódnál lenne eltérés :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Milyen motorod van Jézus? A C16NZ-nél van valami különbség a szíjak közt, de úgy emlékszem az csak a szervót érinti. Az ékszíjas és a hosszbordás nem egyforma megoldással van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Milyen motorod van Jézus? A C16NZ-nél van valami különbség a szíjak közt, de úgy emlékszem az csak a szervót érinti. Az ékszíjas és a hosszbordás nem egyforma megoldással van. Vagy még a klíma/nem klíma dolognál különbözik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Thor! Üléseimnek az ülőrészén 2oldalt vannak ilyen"oldaltámaszok". De kicsit már kivannak ülve. Szerinted lehet velük valamit csinálni? Azért kérdem tőled mert te már szedted szét az ülést! :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Jah, amúgy kipróbáltam a szilikonzsíros dolgot! Át kentem vele az egész autót, minden műanyagot. Az ajtó tömítéseket is :D. Nagyon zsííír :) Hétvégén a haverok nem ismertek rá a belsejére :) :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Jah, amúgy kipróbáltam a szilikonzsíros dolgot! Át kentem vele az egész autót, minden műanyagot. Az ajtó tömítéseket is :). Nagyon zsííír :( Hétvégén a haverok nem ismertek rá a belsejére :) :D Fényezet részeket hagyd ki :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Jah, amúgy kipróbáltam a szilikonzsíros dolgot! Át kentem vele az egész autót, minden műanyagot. Az ajtó tömítéseket is :). Nagyon zsííír :( Hétvégén a haverok nem ismertek rá a belsejére :) :D Mondtam én neked :( Örülök, hogy tetszik :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Fényezet részeket hagyd ki :D Pedig imádják a fényezők :) Az enyém is szentségelt... :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Thor! Üléseimnek az ülőrészén 2oldalt vannak ilyen"oldaltámaszok". De kicsit már kivannak ülve. Szerinted lehet velük valamit csinálni? Azért kérdem tőled mert te már szedted szét az ülést! :o Hát végülis lehet. A "kiült" részre vágnék be valami hasonló keménységű szivacsot, vagy a mi még kézenfekvőbb. Kicserélni az egész alsó szivacsot valami jobb állapotúra. Jah még ennek a szivacsnak is van gyári száma :D Frankón belesütötték :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Fényezet részeket hagyd ki :o Csak a fekete fényezetlen műanyagokat kentem át. Amúgy is arra szántam:) 50gr os tégelyben van ez a zsír. 540ft volt ez az 50gram, de hogy minden fekete műanyagot átkentem vele, így fogyott el negyede. Szal szerintem még olcsóbban jövök ki mintha ilyen szilikon spray-t vettem volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Hát végülis lehet. A "kiült" részre vágnék be valami hasonló keménységű szivacsot, vagy a mi még kézenfekvőbb. Kicserélni az egész alsó szivacsot valami jobb állapotúra. Jah még ennek a szivacsnak is van gyári száma :D Frankón belesütötték :) Az jó, bár biztos drága lehet :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Milyen motorod van Jézus? A C16NZ-nél van valami különbség a szíjak közt, de úgy emlékszem az csak a szervót érinti. Az ékszíjas és a hosszbordás nem egyforma megoldással van. C18NZ Azért kérdem egyébként, mert jövő nyárra szeretnék egy klímát belefaragni a verdába! Csak azt nem tudom, hogy bontottan ez mennyire univerzális. (pl:1.6-osból vagy C20NE-ből be lehet e rakni az enyémbe különösebb átalakítás nélkül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 22 50 071 a száma az ülésszivacsnak. Thor, volt egy lengyel oldal vagy mi, ahol meglehetett nézni az árakat, mi volt az? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 22 50 071 a száma az ülésszivacsnak. Thor, volt egy lengyel oldal vagy mi, ahol meglehetett nézni az árakat, mi volt az? Sajna nem találtam sehol ilyen szivacsot :o Van róla képed egyébként? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 C18NZ Azért kérdem egyébként, mert jövő nyárra szeretnék egy klímát belefaragni a verdába! Csak azt nem tudom, hogy bontottan ez mennyire univerzális. (pl:1.6-osból vagy C20NE-ből be lehet e rakni az enyémbe különösebb átalakítás nélkül? Huhh, az szép projekt lesz... kell hozzá nem kevés kitartás és lovetta :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
fahee Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Huhh, az szép projekt lesz... kell hozzá nem kevés kitartás és lovetta :S Ha összeáll az autó nálam is lesz klímásítás, ha találok normális áron cuccokat majd:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Sajna nem találtam sehol ilyen szivacsot :D Van róla képed egyébként? Én már megtaláltam 300dollár :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts