moti Elküldve November6, 2010 Megoszt Elküldve November6, 2010 Hello stefan na mire jutottál mai nappal kapcsolatban? Én is szívesen megvenném de te voltál az első :o Annyit azért kérdeznék hogy pontosan egy melyik típus és fekete vagy króm? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sergei Elküldve November6, 2010 Megoszt Elküldve November6, 2010 Üdvözlet az Uraknak. Nem tudom jó helyre írok. ha nem akkor elnézést kérek. Kérdésem lenne. A-s Vectra első ülésnél a 2 sín között mekkora a távolság? Ha valaki tudja a választ az ne habozzon ossza meg velem e titkot :o Előre is köszönöm. Üdv Sergei Link to comment Megosztás: More sharing options...
dyrasen Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Hello stefan megadhatnád a számodat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Hello stefan na mire jutottál mai nappal kapcsolatban? Háát, sikerült hazaérni... :o Hello stefan megadhatnád a számodat. Megy pü. :D ... Annyit azért kérdeznék hogy pontosan egy melyik típus és fekete vagy króm? Ja, amúgy FK és króm, de az aláírásomban van egy csés link, ott vannak képek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Üdvözlet az Uraknak. Nem tudom jó helyre írok. ha nem akkor elnézést kérek. Kérdésem lenne. A-s Vectra első ülésnél a 2 sín között mekkora a távolság? Ha valaki tudja a választ az ne habozzon ossza meg velem e titkot :o Előre is köszönöm. Üdv Sergei Üdv! 38,5 centi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sergei Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Üdv! 38,5 centi. Köszönöm szépen :o Üdv Sergei Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Köszönöm szépen :o Üdv Sergei Nincs mit :D Azt elfelejtettem írni, hogy a két sín közepe közötti távolságot írtam. Milyen projekt lesz, ha meg szabad kérdezni? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Lehet G Astra üléseket akar betenni :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sergei Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Nincs mit :o Azt elfelejtettem írni, hogy a két sín közepe közötti távolságot írtam. Milyen projekt lesz, ha meg szabad kérdezni? :D Sejtettem hogy " két cső közép " méretét adtad meg. :) A projekt kérlek tisztelettel az lesz hogy 2 db A-s Vectra ülést beletuszkolok egy 32 éves platós Barkas-ba :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Sejtettem hogy " két cső közép " méretét adtad meg. :D A projekt kérlek tisztelettel az lesz hogy 2 db A-s Vectra ülést beletuszkolok egy 32 éves platós Barkas-ba :) Aztarohadt :o Akkor hajrá:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Sejtettem hogy " két cső közép " méretét adtad meg. :o A projekt kérlek tisztelettel az lesz hogy 2 db A-s Vectra ülést beletuszkolok egy 32 éves platós Barkas-ba :D Zsír :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Sejtettem hogy " két cső közép " méretét adtad meg. :o A projekt kérlek tisztelettel az lesz hogy 2 db A-s Vectra ülést beletuszkolok egy 32 éves platós Barkas-ba :) És ha még meg is tankolod simán megtriplázod az értékét. :) Egyéb extrák esetleg? C20NE moci? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sergei Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Aztarohadt :o Akkor hajrá:D Muszáj ülést cserélni mert kb 20 km vezetés után leszakad a hátam. az idő vas foga megrágta az üléseket sajnos :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sergei Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 És ha még meg is tankolod simán megtriplázod az értékét. :) Egyéb extrák esetleg? C20NE moci? :D Annyira azért még nem drága a benzin hogy ennyit dobjon a gép árán :o Egyéb extra ként van benne egy Opel rádiós magnó. Blaupunkt sc202-es :) Motor csere is felötlött bennem dee nagyon sokba lenne a dolog. meg így az eredeti motorjával megvan a 80 évek feelingje :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sergei Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Ez lemaradt :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Ez lemaradt :o http://lh6.ggpht.com/_acUn0uiCARg/TEN0Hzob...EI/DSC00085.JPG Huhh :D Erről lenne szó? :) Ha igen akkor -igaz nem Opel- gratula hozzá. Nagyon szép állapotban van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dyrasen Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Respect Stefán nak frankók a lámpák :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sergei Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Huhh :o Erről lenne szó? :D Ha igen akkor -igaz nem Opel- gratula hozzá. Nagyon szép állapotban van. Köszönöm. igen ő a cél személy :) Volt rajta mit dolgozni meg még lesz is de megérte :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dyrasen Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 http://kepfeltoltes.hu/view/101107/0711201...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/101107/0711201...ltoltes.hu_.jpg Na ezlett belőle Köszönet Stefán nak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 http://kepfeltoltes.hu/view/101107/0711201...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/101107/0711201...ltoltes.hu_.jpg Na ezlett belőle Köszönet Stefán nak. Bazz, rohadt jól nézki!! :D :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Nem kell lebecsülni az NDK-s gépeket! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sergei Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Nem kell lebecsülni az NDK-s gépeket! :) Azt a 2. sebességi fokozatot én is elbírnám viselni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Nem kell lebecsülni az NDK-s gépeket! :) Áááá! Hát ez nagyon komoly! Nem semmi gyorsulásit nyomnak! :o A Mercit egy kicsit otthagyja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Köszönöm. igen ő a cél személy :o Volt rajta mit dolgozni meg még lesz is de megérte :D Helyes helyes :) Én a Nagypolskival leszek így jövőre. Az idei év a Vectra éve volt, de jövőre már a Polski következik (remélem :))... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 http://kepfeltoltes.hu/view/101107/0711201...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/101107/0711201...ltoltes.hu_.jpg Na ezlett belőle Köszönet Stefán nak. Bazz, rohadt jól nézki!! :) :D Csatlakozom :o Grat, jó lett :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts