Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

hemi

Recommended Posts

• Hozzászólások 6,1k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Hello pont az a baj:P enyémbe elvan égve a foncsor gondolom attol hogy öreg régi és beigértek egy szetted de elvitték előlem

mennyiért adnád el ?

Nekem van egy szett, ami az enyémben van. Ha van komplett jó első lámpaszetted (főleg, ha faceliftes) cserébe, akkor beszámítom :o
Megosztás:

Nekem meg van egy komplett faceliftes (igen, 93 utáni, a hűtőmaszk profilját jobban követő) garnitúrám csak nincs bennük helyzetjelző (nem csak az izzó, hanem kompletten foglalattal. Igaz annyira nem is vadásztam, de ha lenne már kicseréltem volna szerintem gyárira. Nekem kicsit giccses. Mondjuk sötétben a helyzetjelző faxán néz ki :o

Az árán még nem gondolkoztam. Neten nézem újonnan 40 körül vannak. Az enyémek nincsenek rossz állapotban, szóval ha kapok helyzetjelzőket, akkor 25-30 körül odaadnám (és az izzókat (H7) is benne hagynám :D ).

Megosztás:

Hello ha egy 25 be oda adnád akár már holnap nyélbeüthetnénk a bussinest

Nekem meg van egy komplett faceliftes (igen, 93 utáni, a hűtőmaszk profilját jobban követő) garnitúrám csak nincs bennük helyzetjelző (nem csak az izzó, hanem kompletten foglalattal. Igaz annyira nem is vadásztam, de ha lenne már kicseréltem volna szerintem gyárira. Nekem kicsit giccses. Mondjuk sötétben a helyzetjelző faxán néz ki :o

Az árán még nem gondolkoztam. Neten nézem újonnan 40 körül vannak. Az enyémek nincsenek rossz állapotban, szóval ha kapok helyzetjelzőket, akkor 25-30 körül odaadnám (és az izzókat (H7) is benne hagynám :D ).

Megosztás:

Hello ha egy 25 be oda adnád akár már holnap nyélbeüthetnénk a bussinest

Ha adsz 2 helyzetjelzőt is, akkor oké. Annyi, hogy inkább vasárnap kéne nyélbe ütni, mert a hétvége eleje kicsit zűrös nekem, meg ki is kéne szerelni a lámpát :o Viszont ahogy látom te Győr környéki vagy, szóval a találkozót is meg kéne szervezni...

Megosztás:

Hali Stefan,

Mi ma, meg holnap Győrben leszünk és ha ma 11:00-ig eljuttatod nekem a lámpákat akkor szívesen elviszem a kartársnak!

Vagy kéthét úlva is megyünk pénteken(19.-én). Ha az neked jobb!

Ha segíthetek,akkor szóljatok!

Nagyon szépen köszi a felajánlást! Sajnos ma 11-ig biztos nem tudom kiszedni, mert dolgozom.

hello esetleg holnap nemlenne jo neked mert vasárnap melozok 12órába ma holnap vagyok ithon

Este Hajósra megyünk Pistáékkal, fogalmam sincs, hogy szombaton mikor érek haza és hogyan, ezért nem tudom ígérni, de szerintem késő délután/este (szombaton) jó lehet, ha félúton találkozunk valahol :o

Megosztás:

Nagyon szépen köszi a felajánlást! Sajnos ma 11-ig biztos nem tudom kiszedni, mert dolgozom.

Este Hajósra megyünk Pistáékkal, fogalmam sincs, hogy szombaton mikor érek haza és hogyan, ezért nem tudom ígérni, de szerintem késő délután/este (szombaton) jó lehet, ha félúton találkozunk valahol :o

Rákérdezhetek? A másnaposság tuti? :D

Megosztás:

Sanszos.

Tegnap nem voltatok túl sokáig.. :)

Jah léptünk utána, hogy mentetek kajcsizni. Ott voltam már fél kilenctől :o Ti meddig maradtatok? Vagy úgy általában mettől meddig szokott "tartani" a bandázás?

Bakker Stefan is kint volt? :S Kerestem, néztem de vak vagyok ezek szerint :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.